Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 KESKEN Gale (belggarilaumalainen) KESKEN

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 23.02.2015

ViestiAihe: KESKEN Gale (belggarilaumalainen) KESKEN   Ti Loka 18, 2016 7:50 pm
Nimi: Gale
Skp: Uros
Ikä: 4v
Rotu: Belgianpaimenkoira (groenendael)


Kotimaa: Saksa
Liittouma: Belggarit
Asema:Motto:

"Your best teacher is your last mistake."
Isä: Rolf
Äiti: Liese
Siskot: Inga, Thea
Veli: Max


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Säkäkorkeus: 64cm
Paino: 29kg
Turkinväri: Musta
Silmien väri: Teräksen harmaat

Gale on komea, rotumääritelmän mukainen uros. Se on armeijassa saadun koulutuksen myötä kerännyt ihan mukavasti lihasta, ja siksi sen runko onkin melko ihanteellisessa kunnossa. Jalat ovat pitkät ja jäntevät, mutta belgianpaimenkoiralle ominaisesti melko sirot, joten niillä juokseminen on nopeaa ja vaivatonta. Karva on pitkää ja pehmeää, ja sen verran kevyttä, että se on helppo kantaa, eikä muutu kovin raskaaksi uidessakaan. Galella ei ehkä tavallisen groenendaelin tapaan ole niin pöyhkeä, tuuhea turkki, vaan se on enemmänkin käyttölinjaisen tapaisesti aavistuksen lyhyempi.

Lihakset erottuvat selvästi Galen kaulalta ja rinnasta, sekä selästä, varsinkin tämän liikkuessa. Uroksen kuntoa on ylläpidetty säännöllisellä harjoittelulla ja tarkalla ruokavaliolla. Tämä näkyy myös hyvin kehittyneenä purulihaksistona ja terävinä hampaina. Galella on aika maskuliiniset kasvonpiirteet ja tuima, vakava perusilme. Silmät ovat teräksen harmaat, mikä korostaa uroksen raudanlujuutta ja jollain tapaa kylmää sisintä.

Vaikka muuten Gale hukkuu melko herkästi samaa rotua edustavan ryhmänsä massaan, on sen kasvoissa ja vasemmassa lavassa olevat arvet melko hyvä tuntomerkki. Ne ovat peräisin ryhmän johtajalta, jonka Gale uhmaikäisenä teininä haastoi typeryyttään, ja sai virheestään elinikäisen muistutuksen. Galella on kaulassaan nahkainen, suurisolkinen musta kaulapanta. Siihen on kiinnitetty metallinen nimilaatta, jossa lukee Galen nimen ensimmäinen kirjain G, sekä Saksan suuntanumero 49.


Gale on hiljainen, sisäänpäinkääntynyt ja hyvin itsenäinen yksilö. Se ei paljoa puhua pukahda, paitsi välttämättömimmät ja tärkeimmät asiat. Gale viihtyy enimmäkseen omissa oloissaan, paitsi tietenkin ryhmässä toimiessaan se on konemaisesti tiivis osa joukkoa. Uros suutahtaa melko helposti, jos ympärillä on turhan paljon ärsykkeitä kerrallaan, ja saattaa olla hyvinkin aggressiivinen provosoituessaan. Se ei tiedä käsitystä "oikeudenmukainen" ja "reilu", vaan tehtävän saatuaan tekee sen loppuun millä verukkeella tahansa, kuten se on armeijassa opetettu tekemään.

Galelle on iskostettu pienestä pennusta asti päähän se, että ylempiarvoinen (ihminen tai joukon johtokoira) on ehdoton auktoriteetti, jota totellaan mukisematta. Sen uros on jopa saanut tuntea nahoissaan nuorempana, kun se haastoi johtajansa hormonipäissään, ja sai pahasti selkäänsä. Siitä Galelle jäi muistoksi kasvoihin ja vasempaan lapaan rumat arvet, jotka muistuttavat yhä tänäkin päivänä häntä siitä, mitä niskuroinnista saattaa seurata. Nykyään niin kuuliainen Gale häpeää arpiaan, eikä yleensä paljasta niiden todellista alkuperää kenelle tahansa. Gale totteleekin oman joukkonsa johtajaa sokeasti kuin sätkynukke, ja hyppäisi varmasti vaikka rotkoon tuon käskystä, vaikka pyyntö sinänsä olisi aivan naurettava. Gale onkin varsinainen ylisuorittaja, ja noudattaa auktoriteettinsa ohjeita jopa ärsyttävän tarkasti, jättämättä yhtään varaa virheille.

Galen kunnioitus yltää hyvin ylempiarvoisiin, mutta jo samalla tasolla oleviin rivisotilaisiin se pitää mielellään tietynlaisen hajuraon. Alempiarvosia paimenkoira tuskin edes vilkaisee, paitsi ehkä vähän nokka pystyssä. Uros ei ole johtajatyyppiä, mutta vaatii silti muiden tavoin kunnioitusta alempiarvoisilta, ja kunnianhimoisena pyrkii itse tavoittelemaan aina vain korkeampaa asemaa (johtajan asema poissuljettuna). Galelle elämäntehtävä on saada olla jonkin ylemmän tahon ylpeyden aihe, ja siksi se olisi varmasti täysin hukassa johtajan puikoissa, kun ei olisi kukaan antamassa ohjeita ja kehumassa, tai päinvastoin antamassa palautetta niistä osa-alueista, joilla uroksen olisi kehitettävä itseään lisää.

Vihollisia Gale on tottunut käsittelemään koulutuksensa mukaisesti: tee siitä loppu, ennen kuin se lopettaa sinut. Paimenkoirasta tulee kylmänrauhallinen tappokone saadessaan vastustajan käsittelyynsä, eikä se jää leikkimään tai odottamaan mahdollisia vastahyökkäyksiä. Galelle taistelussa onkin etuna raaka voima ja hyvä kehonhallinta, ja sen tavoitteena on niittää vihollisia matalaksi mahdollisimman vähäisellä voimanponnistelulla ja itsensä loukkaamisella. Hyvä strategiointikyky on myös oiva pelinappula taistellessa, kun Gale osaa melko hyvin arvioida vihollisen liikehdintää, ja soveltaa omaa taitoaan sen mukaisesti.


Nuori Gale, joka tyhmyyksissään haastoi johtajansa.
Se haavoittui pahasti, ja sille jäi elinikäiset arvet muistutukseksi siitä,
miten tärkeää kuuliaisuus on
.


Ei osaa taistelutekniikoita, mutta on muuten koulutettu taitavaksi ja kestäväksi taistelijaksi. Gale on nopea oppimaan ja sisäistämään uusia asioita, joten se saattaa oppia jonkin tekniikan tai toisenkin Japanissa ollessaan.Pelaaja:Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________

My girls♡

Akame - Akira - Cheri - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gaikotsu - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter, Tundra


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
KESKEN Gale (belggarilaumalainen) KESKEN
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: