Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Aikajana - Mitä on hyvä tietää?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Aikajana - Mitä on hyvä tietää? Empty
ViestiAihe: Aikajana - Mitä on hyvä tietää?   Aikajana - Mitä on hyvä tietää? EmptyLa Loka 15, 2016 11:17 am

Täällä ilmoitetaan pelin juonen kannalta merkittävistä päätapahtumista. Jos jotain olennaista mielestäsi puuttuu, niin ilmoita siitä yksityisviestillä joko Shiomille tai Untamedille.

Päivitetty 18.5.2017

***

Like a Star @ heaven Hougenin kukistumisen jälkeen Kurokage -niminen koirasusi hyökkäsi salakavalasti suuren laumansa turvin Japaniin, ja valloitti koko paratiisin itselleen. Edellisen sodan heikentämä Ohun lauma hajosi, ja he joutuivat pakenemaan kotimailtaan. Kenelläkään ei ollut aavistustakaan hyökkääjän henkilöllisyydestä tai motiivista.

Like a Star @ heaven Akamen ja Tesshinin jäätyä Ohun avuksi, siirtyi Igojen johto Akamen pojanpojalle Shionille, ja Kogien johto Tesshinin luottosoturille Arashille. Koska kogien maat olivat pahoin tuhoutuneet, Arashi pyysi apua Shionilta, joka kuitenkin kieltäytyi oman klaaninsa parasta ajatellen. Arashi ei pitänyt tästä, ja valloitti Shionin alueet, ajaen Igat Kogien entisille maille. Kahden klaanin välit muuttuivat tämän jälkeen erittäin huonoiksi.

Like a Star @ heaven Monarkian ja Imperiumin välinen sota on alkanut jälleen uudelleen, sillä Gaia ja Reima kuolivat molemmat aikaisemmassa taistelussa. Myös molempien alaisuudessa olevat koirasoturit saivat surmansa. Retsuga ja Hyoma ottivat vallan tassuihinsa Monarkiassa, ja Black Snake Imperiumissa. He myös valitsivat uudet koirasoturinsa.

Like a Star @ heaven Kurokage on ottanut niskalenkin Japanin mahtavimpana ja suurimpana laumana. Toistaiseksi hän on pitänyt asemansa ilman ongelmia, ja jopa onnistunut kiristämään sitä entisestään. Muut laumat pakenevat, ja pienenevät Kurokagen oman armeijan kasvaessa. Lähes jokainen koira on tietoinen tästä hirmuhallitsijasta ja hänen tarkoitusperistään.

Like a Star @ heaven Yukimura ja muut Ohun soturit piileskelevät Japanin alpeilla. Toistaiseksi kukaan muu ei tiedä heidän olinpaikkaansa, ja Yukimura pyrkii kaikessa hiljaisuudessa keräämään sotureita tulevaa sotaa varten. Ohun sotureita on todella vähän, joten heillä alkaa olla kiire saada joukkoja kasaan. Myös osa entisistä Ohulaisista on edelleen hukassa.

Like a Star @ heaven Laika lähti Ohun avuksi suuren joukkonsa kanssa, mutta menetti paljon sotureitaan Kurokagen väijytyksessä, kun hän uhkarohkeasti lähti yllätyshyökkäykseen. Laikan oma hallintoalue Kyushulla on vielä hänen hallussaan toistaiseksi, mutta Laika on jäänyt Ohuun Ginin tueksi, ja aikoo lähteä keräämään sotureitaan tulevaa sotaa varten, kootakseen tuhatpäisen armeijansa uudelleen.

Like a Star @ heaven Kurokagen onnistui saada Akame panttivangikseen, kun Ohun ryhmänjohtaja Yoel eksyi Kurokagen reviirille, ja Akame ninjoineen pelasti hänet. Akame riutuu nyt Gajyon uumenissa, ja odottaa mahdollista pelastusta tai kuolemaa.

Like a Star @ heaven Kurokage on järjestellyt laumaansa, ja hänellä on työn alla laumansa tärkeimpien arvojen täyttäminen. Uros on ottanut itselleen "oppipojan", Kiritsun, ikään kuin henkivartijakseen ja sokeasti tottelevaksi oikeaksi tassukseen. Hän suunnittelee lisäksi Ohun kiristämistä Akamen avulla.

Like a Star @ heaven Tieto Akamesta on kulkeutunut myös Yukimuralle, ja Ohu suunnittelee kuumeisesti, kuinka pelastaa ylipäällikön strategi ja adjutantti.

Like a Star @ heaven Igojen ja Kogien välillä on toistaiseksi rauhallista, mutta välejä on alkanut hiertää kuolleena löydetty iga. Kuka on syyllinen?

Like a Star @ heaven Xena -niminen saksanpaimenkoira pakeni Saksan armeijasta Japaniin, kun hän ja hänen seuraajansa päätettiin tappaa ja korvata belgianpaimenkoirilla. Japanissa heidän tarkoituksensa on löytää asuinsija, ja mahdollisesti liittoutua jonku suuremman lauman kanssa. Xena ei vain tiedä, että armeija jäljitti heitä, ja lähetti heidän peräänsä belgianpaimenkoirista koostuvan lauman, joiden tarkoitus on saattaa loppuun ihmisten aloittama tehtävä: eliminoida viimeiset armeijan saksanpaimenkoirat.

Like a Star @ heaven Weed on lähtenyt keräämään sotureita kokoon. Kukaan ei tiedä mihin hän on lähtenyt ja miksi, mutta hän on kerännyt mukaansa koiria, joita kutsutaan Uuden maailman sotureiksi.

Like a Star @ heaven Kurokagen joukko kasvaa kasvamistaan. Hän on vanginnut Terumunen ja kiristää tätä tuomaan Kurohabaki -klaaninsa osaksi joukkojaan. Ryuusuke -niminen naaras on saanut tehtäväkseen tuoda lauman hänen alaisuuteensa. Turvatoimia on kiristetty, jottei kukaan pääsisi huomaamatta lauman alueille.

Like a Star @ heaven Kaiser, belgianpaimenkoirien komentaja, on viimein laumoineen rantautunut Japaniin.

Like a Star @ heaven Kuiiruyōni niminen susi on syrjäyttänyt Imperiumin keisarin, Black Snaken, ja julistanut itsensä uudeksi keisariksi. Black Snake on vangittuna Imperiumin tyrmässä.

Like a Star @ heaven Igat ja Kogat selvittelevät välejään alueen rajoilla. Keskustelujen on tarkoitus edetä rauhanomaisesti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Aikajana - Mitä on hyvä tietää?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Tervetuloa! :: Juoni-
Siirry: