Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Butcher - Luonnevikainen teurastaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Butcher - Luonnevikainen teurastaja Empty
ViestiAihe: Butcher - Luonnevikainen teurastaja   Butcher - Luonnevikainen teurastaja EmptyMa Loka 10, 2016 2:25 pm

Butcher - Luonnevikainen teurastaja Mhd8va
PERUSTIEDOT

Nimi: Butcher
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on englantia ja tarkoittaa ”teurastajaa”
Sukupuoli: Uros
Ikä: 8-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Aseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Kurokagen lauma
Lauma: Kurokagen lauma
Asema: Rivisotilas
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Belgianpaimenkoira (groenendael)
Säkäkorkeus: 62cm
Paino: 28kg
Turkinväri: Musta
Silmienväri: Punainen (ennen ruskea)
Rakenne: Turkki on pitkä, mutta takkuinen ja likainen. Butcherin keho on lihaksikas, mutta silti laiha. Uros on siis kevyt rakenteinen, mutta uros hyödyntää sitä.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma **
Nopeus ****
Kestävyys ****
Älykkyys ****
Puruvoima ****
Kivunsietokyky ****
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat *
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito ****
Uimataito ***

Aistit
Näkö **
Kuulo ****
Haju ***

LUONNE

Butcher on lyhyt hermoinen ja arvaamaton persoona. Hän suuttuu helposti ja käyttää sitä hyvänä tekosyynä käydä toisen kimppuun. Uros on lyhyt hermoisuutensa vuoksi tosi aggressiivinen. Jos pitäisi päättää onko uros enemmän kestävä vai voimakas niin vastaus on kestävä. On hän tietenkin vahvakin hyvän taistelukokemuksen vuoksi, johon hän on oppinut pitkän ikänsä aikana.

Butcher tykkää oleskella yksin pimeässä. Hän on enemmän aktiivisempi yöllä kuin päivällä. Päivisin Butcher jää yleensä varjoihin, mutta kyllä häntä päivän valossakin näkee, jos tehtävä sitä vaatii.

Butcher on lojaali johtajalleen Kurokagelle ja käyttää tästä "Herra" nimitystä. Uros ei voisi koskaan kuvitella jättävänsä johtajaansa. Kenestäkään muusta uros ei tunnukaan välittävän.

SUHTEET

Kurokage: Butcherin herra. Butcher kunnioittaa ja palvelee sokeana herraansa. Butcher ei voisi koskaan pettää Kurokagea.

Sagasu: Butcherin ryhmänjohtaja. Butcher kunnioittaa Sagasua, mutta ei niin paljon kuin Kurokagea.

Yoodai: Butcherin tuttava.

Mako: Butcherin vihollinen.

MENNEISYYS

0-2 -vuotiaana
Butcher syntyi vuorille Kyushun saarella. Uros oli silloin ruskea silmäinen. Uroksen pentuaika oli normaalia pennun elämää molempien vanhempien kanssa. Hän sai leikkiä ja viettää hauskaa vanhempiensa kanssa. Hän oli vain täysin viaton mustaturkkinen koira, jonka tulevaisuus näytti valoisalta.

2-3 -vuotiaana
Parin vuoden ajan Butcher oli saanut elää normaalia villikoiran elämää vanhempiensa kanssa, kunnes hän kuuli eräänä päivänä heidän riitelevän. Uros jäi salakuuntelemaan vanhempiensa riitaa kiven takaa. Butcherin äiti oli aina halunnut kasvattaa pojastaan Ohun soturin, mutta Butcherin isä oli erimieltä. Isä oli halunnut, että poika pysyisi laumattomana kuten he olivat nytkin. Butcher näkikin, kuinka hänen isänsä kävi hänen äidin kimppuun. Äiti taisteli puolisoaan vastaan hyvin. Uros vain tuijotti vanhempiensa taistelua kiinnostuneena. Häntä ei pelottanut yhtään tuijottaa tappelua.

Pian taistelu oli ohi, joka päättyi Butcherin isän voittoon. Sen seurauksena Butcherin äiti makasi verisenä maassa. Veri kiinnosti Butcheria erityisen paljon. Se näytti tosi houkuttelevalta, joten uros hyppäsi kiven takaa isänsä kimppuun vain verenhimon takia. Yllätys hyökkäys oli Butcherille eduksi tappelussa kuten myös se, että hänen isänsä oli juuri tapellut.

Isän ja pojan välinen tappelu loppui pian siihen, kun Butcher haavoitti isäänsä pahasti. Isä makasi maassa verisenä ja Butcher tuijotti isäänsä kiinnostuneena. Hänen isänsä vielä hengitti raskaasti. Isän viimeiset sanat olivat ihmettelyä siitä mikä oli Butcherin kasvattanut verenhimoiseksi. Butcher iskikin vielä kerran hampaansa isäänsä, joka oli tappava isku. Butcher päättikin taistelun jälkeen juosta tunteettomana pois. Ihan kuin uros ei olisi tajunnut, että hänen vanhemmat olivat kuolleet.

3-4 -vuotiaana
Meni vuosi ja Butcher oli päätynyt Honshuun. Hän oli vuoden aikana tappanut päättömästi muita koiria. Hän rupesi vasta tuona vuonna ymmärtämään, että hän ei ollut täysin normaali. Hän oli luonnostaan luonnevikainen, vaikka hänellä olikin hyvä lapsuus.

Eräänä päivänä Butcher päätyi jonku mökin luokse, joka oli keskellä metsää. Uros tutki aluetta tarkoin, kunnes tutkinnat keskeytyivät, kun ulos käveli ihmismies. Butcher katsoi miestä heti. Butcher ei tiennyt mitä tehdä, koska ei ollut koskaan nähnyt ihmistä. Uros näytti jostain syystä silti luottavan ihmiseen. Tähän taisi olla syy koirien ja ihmisten yhteinen historia monien vuosisatojen päähän.

Miehen ja Butcherin välille tuli hetkellinen side. Mies yritti kouluttaa Butcherin metsästyskoiraksi, mutta se ei onnistunut. Uros aina repi kaikki riistaeläimet paloiksi, ettei niitä voitu käyttää mihinkään. Mies antoikin Butcherille nimeksi "Butcher".

Yhtenä päivänä mies komensi Butcherin luokseen. Uros totteli ja meni miehen luokse. Uros näkikin ihmeellisen neulan miehen kädessä. Mies komensi Butcherin hyppäämään pöydälle ja niin uros teki. Mies ottikin Butcherin niskavilloista kiinni ja pisti neulalla Butcherin silmiin jotain ainetta. Uros yritti päästä karkuun raivokkaana, mutta se ei onnistunut. Mies siis onnistui teoissaan. Mies oli siis tatuoinut Butcherin silmät punaisiksi (huom. ihmiset voivat tatuoida silmiäänkin, vaikka se kuulostaa uskomattomalta), koska miehestä silloin koira näytti paljon enemmän luonteiseltaan. Mies kun oli irrottanut otteen Butcherista, uros kävi miehen kimppuun. Yllätys, yllätys: Butcher tappoi miehen ja pakeni paikalta.

4-8 -vuotiaana
Meni taas useita vuosia. Butcher jatkoi muiden koirien tappamista päättömästi. Hänellä oli myös mahdollisuuksia valita laumoja mihin mennä, mutta hän ei liittynyt mihinkään. Hän ei kokenut minkään lauman olevan hänen arvoisensa. Butcher siis pysytteli laumattomana ja ei koskaan jäänyt kiinni, jos tappoi päättömästi lauman jäseniä. Loppujen lopuksi Butcher päätti liittyä Kurokagen laumaan, kun hän kuuli sen olemassa olosta.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Gajyou: Yön pimeydessä (18.2.2017-kesken)

Butcher valvoi yöllä, kuten yleensä. Hän oli todella levoton ja yritti saada jotain tekemistä. Pian Butcher tapasi ryhmänjohtajansa Sagasun. Butcher yritti kysyä häneltä tehtävää, mutta pian kuului kuulutus tuntemattomista koirista. Butcher otti osaa tunkeilijoiden tarkistamiseen.

Peli: Osaka: Matkakumppanit (24.5.2017-kesken)

Butcher oli saanut mahdollisuuden johtaa pientä ryhmää, jonka tarkoitus oli tarkistaa alueen rajoja. Joukossa oli mukana Yoodai. Butcher ja joukko näkivät suuren tosan ja he aikoivat ottaa selvää: kuka tosa oli. Butcher ensimmäisenä kuulusteli tosaa ja sai kuulla hänen olevan tämän vuoden taistelukoiramestari.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Butcher on todella vanha hahmoni. En vain koskaan päässyt käyttämään häntä.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 10.10.2016
Päivitetty: 26.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Butcher - Luonnevikainen teurastaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: