Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kitana - Rauhallinen harlekiini

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Kitana - Rauhallinen harlekiini Empty
ViestiAihe: Kitana - Rauhallinen harlekiini   Kitana - Rauhallinen harlekiini EmptyPe Syys 30, 2016 2:22 pm

Kitana - Rauhallinen harlekiini 2rh199z
PERUSTIEDOT[/b]

[b]Nimi:
Kitana
Nimen merkitys/alkuperä: Pelisarjasta nimeltä Mortal Kombat
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Ei ole
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Tanskandoggi
Säkäkorkeus: 72cm
Paino: 51kg
Turkinväri: Harlekiini (valkoinen pohja, jossa on mustaa kuviointia)
Silmienväri: Vaalean turkoosit
Rakenne: Kitana on suurikokoinen ja lihaksikas. Hänen turkkinsa on lyhyt, mutta Kitana silti pystyy sopeutumaan kylmiin ilmoihin.
Arvet: Yksi arpi kuonossa, niskassa ja kaulan sivulla. Kaksi arpea selässä. Kolme arpea vasemmanpuolimmaisessa etutassussa.

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ***
Karisma **
Nopeus **
Kestävyys ***
Älykkyys ***
Puruvoima ****
Kivunsietokyky ***
Ketteryys **
Refleksit ***
Tekniikat *
Vaarallisuus **
Puissa hyppely *
Metsästystaito ****
Uimataito ****

Aistit
Näkö **
Kuulo ***
Haju ****

LUONNE

Kitana on yllättävän rauhallinen, vaikka naaras onkin kokenut kovia. Ehkä hänen kokemuksensa ja elämän näkeminen on tehnyt naaraasta fiksumman. Naaraalla on rauhallisuutensa vuoksi teräshermot. Jos joku hänelle aukoo päätään, naaras pyrkii hoitamaan asian puhumalla ja kuuntelemalla.

Kitana harvoin taistelee, mutta se ei meinaa, etteikö hän osaisi. Hänhän on tanskandoggi, joten puruvoima on erityisen hyvä hänellä kuten myös kestävyys. Naaras tapellessaan pyrkii usein saamaan mahdollisuuden puhua vastustajan kanssa. Hän haluaa tappelunkin muuttaa vain järkeväksi keskusteluksi.

Kitana on ystävällinen, mutta tuntemattomia kohtaan hieman varautunut menneisyytensä vuoksi. Naaraan luottamus voi tuntua hankalalta, mutta sitä se ei ole. Naaras mielellään tutustuu uusiin tuttavuuksiin. Hän kun haluaisi unohtaa hänen menneisyyden kokonaan. Naaras on huono puhumaan menneisyydestään. Hän voi avautua menneisyydestään vaan sellaiselle, jonka hän on tuntenut kauan.

SUHTEET

Dulzura: Kitanan tuttava. Kitana kohtasi Dulzuran, joka oli metsästämässä. Kitana auttoi naarasta.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Kitana on syntynyt villikoiraksi Japanissa Hokkaidon saarella. Pentuaikana hän eli vain äitinsä kanssa, koska hänen isänsä oli jo kuollut, kun Kitana syntyi. Kitanan äiti opetti tyttärelleen kaikkea mitä villikoira tarvitsi eli tyypillisiä selviytymistaitoja, esimerkiksi uimista, metsästystä ja taistelua.

Eräänä päivänä, kun Kitana oli vielä alle vuoden, hänen kimppuunsa kävi tuntematon villikoira. Villikoira onnistui haavoittamaan Kitanaa, mutta hänen äitinsä ehti nopeasti väliin. Hänen äitinsä sai tapettua tuntemattoman villikoiran. Kitana selvisi ilman traumoja, mutta muistoksi jäi arvet vasemmanpuolimmaiseen etutassuun.

1-2 -vuotiaana
Kului vuosia. Vuosien aikana Kitanan elämä oli normaalia villikoiran elämää, kunnes hänen äitinsä kuoli luonnollisesti. Kitana suri useita päiviä, kunnes päätti jatkaa vain eteenpäin. Hänen äitinsä, kun oli aikoinaan opettanut hänet elämään eteenpäin, vaikka tapahtuisikin jotain kamalaa. Äidin kuoltua Kitana oli 2-vuotias. Äidin kuoleman jälkeen Kitana ui Honshu saarelle.

2-5 -vuotiaana
Vuoden Kitana eli omaa normaalia arkeaan yksin. Eräänä päivänä, kun hän oli metsästänyt itselleen ruokaa, hänen luokseen tuli joukko tuntemattomia koiria. Kitana oli heti varuillaan koirista, koska silloin hän oli kuullut laumasta, jota johti Hougen -niminen koira. Koirat kertoivat Kitanalle, että hänen täytyi lähteä heidän mukaansa. Kitana ei tietenkään suostunut, joten koirat kävivät hänen kimppuun. Kitana taisteli vastaan ja sai tapettua muutaman koirista. Loppujen lopuksi Kitana hävisi haavoittuneena. Koirat ottivatkin Kitanan mukaansa. Tämän taistelun takia Kitanalla on kuonossaan, selässään, niskassaan ja kaulan sivulla arpi.

Kitana tuotiin vuorelle, jota kutsuttiin Gajyouksi. Kitana oli kuullut vuoresta ja tiesi Hougenin vallanneen sen. Hän tajusi heti, että hänet oltiin viemässä Hougenin luokse. Kitana vietiin Gajyoun uumeniin. Hän yllättyikin nähtyään paikassa muitakin naaraskoiria. Pian hän tajusikin mistä oli kyse. Hän oli ollut kohde narttujahdissa, joita Hougen silloin tällöin piti.

Kitana ja muut naaraat joutuivat useita päiviä olemaan ilman ruokaa. Joka päivä yksi naaras vietiin pois. Eräänä päivänä Hougenin alamainen tuli luolaan, jossa Kitanaa ja naaraita oli pidetty. Alamainen kertoikin Kitanalle, että hän selviäisi kaltoin kohtelulta, jos hän tappaisi loput naaraat luolassa ja söisi heidät. Se oli kuulemma Hougenin käsky. Kitana epäili hetken, mutta nälkä tuntui hirveältä. Kitana tiesi, että tulisi ikuisesti katumaan sitä mitä tulisi tekemään. Hän hyökkäsi naaraiden kimppuun nälissään ja tappoi heidät. Hän alkoikin syömään kuolleita ruumiita. Alamainen oli tyytyväinen Kitanan tottelevaisuuteen ja kertoi vielä, että Hougen oli armahtanut Kitanan vain hänen rodun vuoksi. Olihan Kitana samaa rotua kuin Hougen.

Kitanan teko oli pääsykoe Hougenin laumaan. Hän ei silti halunnut olla siellä, mutta ei uskaltanut lähteäkään. Häntä nimittäin pidettiin koko ajan silmällä. Naaras joutui metsästämään ruokaa korkeampiarvoisille. Hän ei silti koskaan ehtinyt näkemään Hougenta.

Eräänä päivänä Ohun lauma hyökkäsikin Hougenia vastaan. Kitana tajusi heti tilaisuutensa tulleen. Häntä ei vahdittu enää sodan keskellä. Kitana silti odotti siihen asti, että taistelut siirtyivät Gajyou vuorelle. Kun tämä tapahtui: Kitana pakeni sotaa hyppäämällä uhkarohkeana koskeen, joka kulki Gajyoun lähellä. Kosken virta oli sen verran kova, että Kitanalla oli ensin hankaluuksia pysyä pinnalla. Vesi oli muutenkin jääkylmää. Hän selvisi hyvien uimataitojensa ja kestävyytensä ansiosta.

Kitanaa ei ole etsitty, koska Hougenin laumalle tuli loppu. Hän on jälleen normaali laumaton villikoira, jolla oli räväkkä menneisyys. Kitana ei ollut unohtanut koiranlihan makua. Hän oli pitänyt siitä, joten jos hänelle tulisi suuri nälkä niin hän voisi hyvin syödä koiranlihaa uudelleen.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Akita: Metsän siimeksissä (2.10.2016-22.10.2016 peli jäi kesken)

Kitana kohtasi itseään vanhemman naaraan, nimeltä Dulzura, Akitan metsässä. Dulzura oli yrittänyt metsästää lintua, mutta Kitana auttoi häntä saamaan sen.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Kitanasta ei ole huomioitavaa.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 30.9.2016
Päivitetty: 26.10.2017

Kitana - Rauhallinen harlekiini Kitana10
Kuva (c) Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kitana - Rauhallinen harlekiini
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: