Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Shigure - veljeksistä viimeinen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Shigure - veljeksistä viimeinen Empty
ViestiAihe: Shigure - veljeksistä viimeinen   Shigure - veljeksistä viimeinen EmptyPe Syys 30, 2016 2:18 pm

Shigure - veljeksistä viimeinen 20jqp7r

”Kukaan ei ole oikeutettu tuomitsemaan toista kuolemaan tietämättä edes tämän nimeä.”

NIMI
Shigure
NIMEN MERKITYS
時雨 - tihkusade

SUKUPUOLI
Uros
IKÄ
10-vuotta

LAJI
Koira
ROTU
Sekarotuinen kai-ken

LIITTOUMA
Ohun lauma
ASEMA
Tavallinen laumalainen

OMINAISUUDET

Taito ***
Voima ****
Karisma ***
Nopeus ****
Kestävyys *****
Älykkyys ***
Puruvoima ***
Kivunsietokyky *****
Ketteryys ***
Refleksit **
Tekniikat **
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely **
Metsästystaito ***
Uimataito *


AISTIT
Näkö ***
Kuulo ***
Haju ***


ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 48cm
Paino: 19kg

Shigure on väritykseltään mustavalkoinen brindle ja se muistuttaa pitkälti kainkoiraa, vaikkei olekaan täysin puhdasrotuinen. Sekarotuisuutensa takia uroksella onkin kasvoissaan mustia pilkkuja. Sen turkki on keskipitkää ja tarjoaa suojaa niin kylmyydeltä kuin vedeltäkin. Sen silmät ovat vaalean harmaat.

Shigure on veljeksistään nopein, mutta shinobeille ja vinttikoirille se jää silti helposti toiseksi. Tavalliseen kainkoiraan verrattuna se kuitenkin on nopea ja erityisesti sen nopeus pääsee loistamaan pitkiä matkoja juostessa: kestävyytensä ansiosta se ei väsy helposti. Setänsä Kurotoran tavoin sillä on vahvat jalat, joilla se pystyy helposti hyppimään oksillekin, mutta varsinainen puusta puuhun hyppely tuottaa sille hankaluuksia.

Shigure - veljeksistä viimeinen 2hrhh6c

LUONNE

Shigure on tullut sukuunsa, kun on kyse periksi antamattomuudesta. Se ei kainkoiran jääräpäisyyttään ole halukas perääntymään taistelusta, joskin Gajyolla Genbaa vastaan käyty taistelu opetti sille paljon. Kyseinen taistelu on suuresti vaikuttanut uroksen luonteeseen.

Vaikka uroksen yksi huomattavimmista piirteistä onkin tosiaan sen jääräpäisyys, on se oppinut hallitsemaan tätä piirrettään ja tottelee perääntymiskäskyä ennemmin kuin halua jäädä taistelemaan. Shigure katuu paljolti, ettei perääntynyt Gajyolta veljiensä kanssa Genban hyökätessä. Se tietää suorittaneensa Kurotoralta tuolloin saamansa käskyn ja että sen takia sen tulisi olla jopa ylpeä itsestään, mutta jälkeen päin katsottuna tuo käsky ei ole vaikuttanut yhtä tärkeältä kuin sen veljien elämä. Uros pyrkii kuitenkin torjumaan tällaiset ajatukset mielestään ja tuntee olonsa hyvin kiusalliseksi, jos sille tullaan puhumaan sen veljistä.

Shigure on laumansa keskuudessa ystävällinen ja avoin. Se tunnetaan hyvin laajalti luotettavana uroona, joskin huonoina päivinään se voi äkkipikaisuuttaan päätyä vahingossa loukkaamaan toisia sanoillaan. Ikinä se ei kylläkään voisi kuvitella kertovansa muiden asioita eteenpäin tai puhuvansa pahaa muiden selän takana. Uros ei tyypillisesti ole ensimmäisenä keksimässä ilkikurisuuksia, mutta toisaalta se voi lähteä näihin helposti mukaan yllytettynä.

Shigure luottaa läheisiin sukulaisiinsa ja ystäviinsä koko sydämellään, ja antaa tuntemattomillekin mahdollisuuden - kunhan nämä eivät vain ärsytä sitä liikaa - mutta sen yleinen luottamus Ohun laumaan on heikentynyt pienissä määrin Kurokagen saapumisen ja Yukimuran johtoon nousun jälkeen. Se kunnioittaa akitaa suuresti, niin kuin kunnioittaa kaikkia muitakin tämän suvun jäseniä, mutta kaikkien taisteluiden jälkeen – Hougen, Venäjän sotakoirat, Shougun ja hybridikarhut – uros alkoi arvostaa Weedin johtamistapaa ja elämänasennetta. Halu kostaa sen veljien kuolema ajoi sen taistelu- ja jopa tappamisintoa läpi eri sotien, mutta lyhyen rauhan aikana, ennen Kurokagen tuloa, se ehti miettiä asioita. Nykyään se ei ole yhtä halukas tappamaan erityisesti tavallisia rivisotilaita, koska loppujen lopuksi nämä saattavat vain joutua tottelemaan ylempiensä käskyjä.

MENNEISYYS
{{ osittain © Gingapedia }}

Shigure päätyi jo nuorena veljiensä kanssa setänsä Kurotoran huostaan, kun Chutora yhtäkkiä katosi. Niiden emo oli kuollut jo aikaisemmin, eikä Shigure muista tätä hyvin. Myös uroksen muistot isästään ovat hämärät. Veljekset elivät Kofussa setänsä ja serkkujensa kanssa pitkälti rauhallista elämää ja harjoittelivat taistelutaitojaan kasvaakseen kykeneviksi Ohun puolustajiksi.

Kun tieto Hougenista ehti Kofuun asti, Shigure lähti veljiensä ja Kurotoran kanssa Gajyolle ja päätyivät puolustamaan sitä Genban joukkoja vastaan. Shigure yhdessä veljiensä Dodon, Shoujin ja Burun kanssa saivat sedältään tehtävän hakea apua Mutsusta. Kun Genban joukot hyökkäsivät vuorilinnaan, veljekset yrittivät päästä vihollisjoukon läpi viemään viestiä. Shiguren vanhin veli, Shouji, pelasti Shiguren vihollissotilailta ja käski tämän juosta. Genba kuitenkin pysäytti Shiguren. Shouji kävi Genban kimppuun ja auttoi veljensä pakoon, mutta sai itse surmansa. Vain Shigure selviytyi elossa.

Mutsussa Shigure tapasi Kisaragin pojat, jotka lähtivät Shiguren mukana Ohuun, missä he liittyivät Weedin joukkoihin. Shigure halusi osallistua hyökkäykseen Genbaa vastaan ja kostaa veljiensä kuoleman, mutta Akame kielsi sen.

Hougenin kuoltua Shigure jäi Ohuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke haki taisteluun Shougunia vastaan, mutta taistelu päättyi pian heidän tultuaan paikalle. Shigure osallistui myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Sotien jälkeen Shigure palasi jälleen Ohuun, missä se nautti rauhasta ja käytti paljon aikaa omien motiiviensa ja tunteidensa selvittämiseksi. Ainaiset taistelut olivat pitäneet sen mielen poissa sen veljien kuolemasta, mutta rauhan aikana muistot palasivat kirkkaina sen mieleen ja se kärsi pitkän aikaa pahoista painajaisista.

Pian kuitenkin hyökkäsi Kurokage, ja Shigure joutui jälleen taistelemaan. Tällä kertaa se kuitenkin huomasi tuntevansa huonoa omaatuntoa jokaisen tappamansa vihollisen kohdalla. Aikaisemmin nämä olivat olleet sille vain nimettömiä rivisotilaita, mutta todellisuudessa kaikilla, jotka se tappoi, oli ainakin nimi ja ehkäpä joku, joka odotti niiden paluuta. Uros tajusi kuoleman lopullisuuden; joka kerta, kun se tappaisi, se ryöstäisi mahdollisuuden elämään yksilöltä, josta se ei edes todennäköisesti tiennyt mitään. Ajatus ahdisti sitä, minkä takia se ei Ohun lauman hajoamisen jälkeen hakeutunut heti Alpeille, minne se kuuli osan muusta laumasta paenneen.

Shigure kuljeskeli jonkin aikaa ympäriinsä, kunnes huomasi, ettei Kurokagen lauma vaikuttanut tyytyvän vain Kaksoissolan valtaamiseen. Se näki viattomien lemmikkienkin tulevan tapetuksi, jolloin sen oli aika tehdä päätös lähteä jälleen sotimaan. Uros palasi laumansa luokse Alpeille ja sai kuulla Yukimuran saaneen lauman johtoonsa. Se ymmärsi, että lauman tuli muuttua vaarallisen vihollisen edessä, mutta tunsi silti pientä epävarmuutta.

Shigure - veljeksistä viimeinen 5jw4jp

TAISTELUTEKNIIKAT

Neji Ki
Neck the Killing

NIPPELITIETOA
- Shigure on huono uimaan. Se ja sen veljet eivät ikinä opiskelleet kyseistä taitoa nuorempana, mikä oli osasyy siihen, minkä takia ne joutuivat taistelemaan Genban joukkoja vastaan Gajyolla. Tapahtuman jälkeen Shigure on yrittänyt opetella uimaan, mutta huonoin tuloksin. Se pystyy pysymään pinnalla tarvittaessa, mutta vain vähän aikaa.
- Shiguren ääninäyttelijä on Takemoto Eiji, sama kuin Kagetoran. Uroksen ääni on matalahko ja karhea.

PELIT

1. Houkutteleva kaupunki feat. Nisha (Daedra)
Shigure oli uteliaana lähtenyt tutkimaan Tokion reuna-alueita, kun se törmäsi Nishaan. Kaksikko lähti etsimään ruokaa erään ravintolan roskiksesta, jolloin ne törmäsivät ihmiseen. (kesken)
2. Vanha vihollinen feat. Matheus (JoonaM)
Muutama viikko Nishan tapaamisen jälkeen Shigure törmäsi Futago-solassa Matheukseen, joka haastoi sen taisteluun. Sakemannin joukkojen piirittämänä se taisteli tätä vastaan, kunnes Kurohabakiklaani ja sen johtaja Terumune tulivat auttamaan sitä. Klaanin ansiosta Matheus joutui perääntymään paikalta, mikä jätti Shiguren kiitollisuudenvelkaan Terumunelle. Shigure lähti takaisin kohti Ohun tukikohtaa kuultuaan Terumunen olevan matkalla Futago-solaan.

SUHTEET
- Chutora: kunnioittaa isäänsä suuresti, vaikka Kurotora onkin pitkälti kasvattanut sen.
- Veljet: kaipaa veljiään yli kaiken, eikä mieluusti puhu näistä.
- Kurotora: pitää Kurotoraa lähes isänään, joskin ei ole enää tämän kanssa niin läheinen.
- Ohun johtajat (Yukimura, Gin, Weed): kunnioittaa johtajiaan ja näiden tavoitteita, joskin ei ole täysin tyytyväinen lauman tämänhetkiseen tilanteeseen.
- Nisha: ? (kesken)
- Matheus: pitää sakemannia vihollisenaan ja on valmis taistelemaan tätä vastaan uudestaan, jos joskus kohtaa tämän
- Terumune: kunnioittaa toista ja on tälle kiitollisuudenvelassa, vaikkakin on toisen suhteen hieman varuillaan, sillä ei tunne tätä kovin hyvin.

PÄIVITETTY
29.3.2017 - lisätty ääni, nippelitiedot, muokattu ominaisuuksia uimataidon osalta ja päivitetty aikaisemmat pelit sekä suhteet.

Pelaaja: Emirrea
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
 
Shigure - veljeksistä viimeinen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: