Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Senshin - Muurimainen vartija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Senshin - Muurimainen vartija Empty
ViestiAihe: Senshin - Muurimainen vartija   Senshin - Muurimainen vartija EmptyPe Syys 30, 2016 11:14 am

Senshin

Senshin - Muurimainen vartija 2m3r2j4
I walk alone in this empty space

*PuheÄäni*
* Tunnari *

Suomennos: yliluonnollinen
Koodinimi: Gs1 T2 (German shepherd 1 Test 2)
kutsumanimi: Senshin (Alkuperäinen nimi: Yūgure)
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 7v 6kk

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Japani
Liittouma: Kurokagen lauma
Lauma: Kurokagen lauma
Asema laumassa: Vartija
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei usko koskaan saavansa puolisoa ja jättää haaveilut sikseen.
Perhe: Veli Mytologia( 狼男 /werewolf), Veli Fiktio( 熊男 /werebear), Emo ja isä (unknown and Dead)

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Ulkonäkö

Senshin - Muurimainen vartija 28u1soy
Miltä naaras näytti ennen muutoksiaan *Click*:
 

Kuvailu:
Senshiniä ei voi kutsua olennoksi, koska Narttu on suurimmaksi osaksi pelkkä kyborgi.
Tumma metalli on taipuisampaa, mutta kestää iskut. Harmaa metalli on taas luodin kestävää, mutta estää ketteryyttä paljolti. Valkoisen- harmaat on taas tuki rakenteita ja kestävät miltein pistoolin panoksen, mutta ei sen tehokkaampaa asetta. Silmät ovat mekaaniset ja tieteen ihme. niitä on lähes mahdoton puhkaista, koska heikoin kohta on silmän takaosassa.

Heikkoja kohtia: Punaiset kumiset kohdat ovat tarpeeksi heikkoja, että ne voi repiä hajalle. Kuitenkin kumin alla on toinen kerros ja niiden välissä on sinistä kumia, joka kestää teräviä asioita paremmin ja sen sinisen muovin alla on ohut kerros naaraan alkuperäistä nahkaa. Naaras voi siis kuolla niiden kerrosten repimisestä. Kumi kestää tulta, muttei teräviä asioita (Eli muistuttaa koiran nahkaa, mutta on venyvämpää ja tulenkestävää). Naaraalla on pari kohtaa joissa ei ole mitään metallista tai muuta suojaa, kuten pään päällä. Kuonon päällä oleva kumi on samanlaista kuin punainen, mutta kestää teräviä asioita paremmin. hampaita muokattiin saamaan paras pito, mutta nyt hänellä on vaikeuksia syödä ja juoda, vaikka hän voikin repiä jopa puusta paloja. Hän syö kuin linnut nyt, kallistamalla päätään taaksepäin ja nielemällä kokonaisia palasia. Pään kallistaminen paljastaa naaraan kurkun, siksi tämä syö piilossa. Naaras voi myös juoda upottamalla alaleukansa veteen ja antamalla veden laskea kurkusta hitaasti alas. Naaraan vapauduttua, tämä oppi, että on hidas, ei voi uida, naaras voi jäädä helposti jumiin ja piiloutuminen oli mahdotonta, kun naaras hohti valoa ja oli äänekäs liikkuessaan. Tohtori aikoi tehdä naaraan koko kehosta tulenkestävän, mutta ei ehtinyt, koska naaras karkasi.

Laji: Koira/Kyborgi
Rotu: Sakemanni
Säkäkorkeus: 60 cm
Paino: 110kg (45 kg + Metalli osat 65kg)
Turkinväri: Ruskea-Musta, Mutta nyt suurin osa pelkkää ruostumatonta metallia
Silmien väri: Punaiset & hohtavat (Aluksi: Ruskeat) (ei näe kaikkia värejä/asiat ovat eri sävyisiä punaisia)
Tuntomerkkejä: Senshin ei muistuta eläintä tai olentoa ollenkaan enää ja siksi tätä ei hyväksytä koirana. Syy Senshinin ulkonäköön oli alun perin se, että naaras selvisi granaatin räjähdyksen, mutta menetti siinä jalkansa. Tiedemies suunnitteli Senshinille aluksi jalat, mutta pian tämä innostui tekemään naaraaseen kokeita, jonka seurauksena Senshi joutui kestämään suurta kipua.
Senshin suurimmat tuntomerkit on: silmät, Hohto, Metallinen keho, jaloista tuleva meteli ja puhe joka on hiukan robottimainen.
Muuta: Senshinin mekaanisien osien takia, naaraasta lähtee monesti mekaanisia ääniä, puheääni mukaan lukien ja mekaanisista nivelistä lähtevä paine, sekä juostessa hengitys kuullostaa *Tältä*.

”She no longer exist in our realm, because she belongs to the underworld.”

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Senshin - Muurimainen vartija Senshin_Sprite

Menneisyys
Ennen syntymää & Syntymä
Senshin vanhemmat olivat normaali katukoiria ja tapasivat sattumalta. Kaksikko rakastui ja saivat pian pentuja. Kuitenkin heidän onnen tuhosi ihmiset, jotka veivät pennut uudelle emälle, jolla oli jo pentuja ja nämä joutuisivat jälkeenpäin myyntiin, koska olivat puhdas rotuisia.

7kk-2v
Senshin ja tämän kaksi veljeä viettivät uuden emonsa kanssa, kunnes täyttivät 7 kuukautta. Senshinin osti mies, joka oli töissä Armeijassa. Naaraasta tulisi miehen työpari ja tätä aloitettiin heti opettamaan Sotakoiraksi. Naaras oppi kaatamaan vihollisiaan ja monesti joutui muiden koirien kanssa tappeluihin, koska oli nuorena todella itserakas. Naaras sanoi monesti, että oli kaikkia vahvempi. Kunnes tämän haastoi kenraali itse ja naaras tietysti hävisi. Tästä Narttu oppi kunnioittamaan itseään korkeampi arvoisia, eli vahvempia.
Vuoden täytettyään, naaras pääsi auttamaan pariaan terroristi iskuilta ja muilta tuho hyökkäyksiltä. Naaras oli tutkimassa ryhmän kanssa terroristien ansoittamaa aluetta ja ei osannut vielä varoa liike tunnistimilla toimiva pommeja. Naaras oltiin lähetetty parin metrin päästä tarkistamaan, ettei kulman takana ollut kukaan odottamassa aseistettuna, mutta kun naaras astui reunan yli, pommi laukesi. Pommi ei ollut tarpeeksi vahva tappamaan naarasta, mutta tämä sai kokemuksesta traumoja ja suuria vahinkoja. Pari juoksi paikalle kuultuaan pamahduksen ja kauhistui näystä. Pari poimi Senshin varovasti, mutta tämän täytyi kiirehtiä, ettei Senshin kuolisi. Narttu sai tarvittavan hoidon ja parani sen verran, että pystyi nostamaan päätään. Kuitenkin, naaran etujalat piti amputoida ja Senshin ei päässyt enää armeija riveihin.
Pari alkoi pian tekemään hakuja tohtorista joka voisi tehdä koira parilleen uudet raajat ja kun tämä löysi tohtorin, naaras oli jo 2v.
2-3v
tämän pari vei naaraan tohtorille ja oli valmis maksamaan niin paljon kuin tämä tarvitsi operaatioon. Tohtoria ei kuitenkaan kielletty tekemästä mitään ylimääräistä, joten tämä innostui lisäämään uusia osia naaraan kehoon. Senshinin kivun huudoista ei kukaan piitannut ja naaraan parilla ei ollut yhtään tietoa mitä oli meneillä. Senshin oltaisiin voitu päästää aiemmin pois, mutta tohtori valehteli parille, että "Koiran tila on surkea. On ihme, jos hän elää huomiseen. Me joudumme varmaan lopettamaan koiranne." Paria ei edes päästetty katsomaan koiraa, koska se voisi häiritä naaraan "parantumista". Seuraavaksi tohtori muokkasi naaraan sisäelimiä ja rintakehää, eikä tämä vaivautunut edes nukuttamaan naarasta. Kipu oli sanoin kuvaamaton ja Senshin vain mietti "Miksi minä? mitä tein väärin?"
Senshin, oli huomannut muitakin koiria, jotka joutuivat samaan kohteluun, mutta heistä kukaan ei selvinnyt, Naaraan tietämäksi. Pian alkoikin kuntoutus harjoittelu ja naarasta pakotettiin kävelemään. Joka askel oli kidutusta, kun naaras joutui nostamaan raskaita jalkojaan, reisilihasten voimin. Tohtori huomasi tämän ja laittoi takaraajoihin vain tuet, mutta muokkasi etujalat aivan täysin mekaanisiksi. Tohtori ei kertonut Senshin parille, mutta hän yritti myydä koiraa palokunnalle. Siksi tohtori alkoi käyttää tulen kestäviä materiaaleja ja laittoi valoja naaraaseen, että tämä näkyisi pimeässä.
Viimeinen muutos oli naaraan kasvot. Kuono suunniteltiin sellaiseksi, että sillä voi repiä riekaleiksi jopa puuta, mutta nyt naaraalla on vaikeuksia syödä ja juoda. Tohtori oli myös huomannut, että naaraan näkö oli huono ja luonut robottiset silmät, joilla näkee pimeässä.
Naaras sai tarpeekseen ja kun seuraavan kerran tohtori otti naarasta pois häkistä, Senshin loikkasi ulos ja tappoi tohtorin. Naaras alkoi kokemuksen takia vihata ihmisiä, koska nämä aiheuttivat tälle turhaa kipua ja muokkasivat tämän kehoa oman halunsa mukaan. Ainoa ihminen johon naaras vielä luotti, oli tämän pari ja siksi tämä palasi parinsa kotiin. Senshin haukkui parinsa ovella, mutta pari ei tunnistanut naarasta enää ja pelkäsi tätä niin, että osoitti Senshiniä pyssyllään. Naaras vinkui parille ja pysyi matalana, mutta tämä ei ymmärtänyt miksi pari käyttäytyi näin. Pari ampui varoitus laukauksen johon Senshin ei reagoinut, koska luotti toiseen liikaa. Naaras ei tajunnut, ettei pari tunnistanut tätä ollenkaan ja siksi tämä asteli lähemmäs. Pari sulki oven ja siitä Senshin järkyttyi. Senshin ei ole koskaan nähnyt parinsa olevan peloissaan ja naaraan sydäntä särki enemmän, kun tämä tajusi, että pari oli pelännyt tätä. Senshin juoksi kauas ihmisten asutuksesta ja lopulta alkoi elämään metsien reunoilla.
4v-5v
Senshinin täytettyä 4v tämä törmäsi Kurokagen lauman yhdistä pienistä osastoista. Naaras ei ymmärtänyt mitä oli tekeillä, mutta tajusi heti, että osa koirista pelkäsi tätä. Osaston johtaja tuli Naaran luokse ja käski tätä seuraamaan, jos ei halunnut kuolla. Senshin ei paljoa piitannut toisen uhkailusta ja sanoi ”Jos haluat pysyä vielä tämän ryhmän johtajana, niin suosittelen, ettet uhkaile minua.” Johtaja pillastui naaraan sanoista täysin ja hyökkäsi ajattelematta Senshinin kimppuun. Naaras otti iskut vastaan hievahtamatta. Uros luovutti vähän ajan päästä, koska ei saanut mistään kohtaa hyvää otetta ja läheltä uros oli huomannut naaraan hampaat. ”Turhaan painit ilman kanssa. Jatka matkaasi vain, koska tulen mukaan.” Naaras oli kiinnostunut siitä mitä oli tekeillä ja siksi seurasi. Pian osasto palasi Futago-solaan ja naaran näki suuren määrän koiria. Naaras toimi saman ryhmän mukana josta osasto oli alun perin irrotettu. Naaras tottui nopeasti elämään Kurokagen laumassa.

Vartiaaksi pääseminen
Naaras täytettyä 5v, tämä halusi korkeammaksi arvo asteikossa ja olla myös enemmän avuksi. Senshin lähti Kurokagen luokse ja olisi valmis ottamaan minkä tahansa haasteen vastaan. Naaras tiesi, että tästä voisi tulla todella vaikeaa ja senkin että elämä oli nyt mahdollisesti pelissä. Senshin Päihitti saamansa vastuksen nopeasti, joten tälle kutsuttiin vastukseksi yksi Ryhmänjohtajista. ”Saanhan tappaa hänet?” Naaras sanoi ilkkuvasti vastustajastaan. Tietysti tämä pillastutti vastuksen, joka hyökkäsi naaraan kimppuun. Senshin ei ollut nopea liikkeissään, mutta sai väistettyä ajoissa hyökkäyksen ja tarttui vastustajaansa reidestä, mikä kaatoi tämän. Senshin katsoi kohti nyt maassa makaavaa urosta ja pilkkasi tätä sillä, ettei naaras tehnyt mitään. Uros yritti purra naarasta, mutta särki vain hampaansa metalli osiin. Vastus yritti myös potkia, mutta nämä eivät sattuneet naarasta yhtään. Senshin hymähti ja repäisi palan uroksen reisilihasta. Uros ei pystynyt seisomaan kyseisellä jalalla enää, mutta pysyi pystyssä kolmellakin. Senshin sylkäisi palan kohti vastustajaansa, koska halusi pilkata toista lisää, jotta tämä menettäisi järkevän taistelu tapansa täysin. Kurokage käski kuitenkin, että jompikumpi tappaisi jo toisen. Uros syöksähti kohti naarasta ja sai tämän kaulasta kiinni. Kuitenkin uros ei saanut kaadettua Senshiniä ja naaras puri urosta päähän täysiä. Urokseen kohdistunut kipu sai sen päästämään irti. Senshin paiskoi urosta maahan, kunnes tämä kuoli. Naaras sai haluamansa ylennyksen ja härnäsi monesti alempiarvoisia. Naaras nautti ylempi arvoisuudestaan kokonaisen vuoden ja päihitti monia vastustajia, jotka halusivat naaraan paikkaa. Nykyään Senshin on Vartija ja täyttää 6v

7v 6kk (Uusivuosi; 2005)
-

Luonne
Naaras ei pelkää pitää puoltaan ja voi taistella. Naaras vihaa ihmisiä ja pelkurillisia uroita. Naaras ei piittaa siitä, että tätä käskettäisiin tappaa joku edellisten kokemustensa takia. Naaras on hiukan pilkkaava ja ärhentelee paljon alempiarvoisille, mutta osaa puhua itseään korkeampi arvoisille kunnioittavasti. Senshin ei usko tapaavansa koskaan ketään joka oikeasti saattaisi rakastaisi tätä ja siksi ei muuta käytöstään vaikka tykkäsi jostakusta.

Motto: I'm someone you don't want to go up against, if you value your life.

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Ominaisuudet
Taito: ****
Voima: *****
Karisma: ****
Nopeus: ** (Tasaisella maalla MAX: *** )
Kestävyys: ****
Älykkyys: ***
Puruvoima: *****
Kivunsietokyky: *****
Ketteryys: *
Refleksit: ***
Tekniikat: ****
Ponnistus: ***
Metsästystaito: **
Uimataito: *

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ***
Haju:**
Tunto:*

Vaarallisuus: ****

Infoa Ominaisuuksista, Aisteista ja vaarallisuudesta:
Ominaisuudet: Senshinin taito ja tekniikat on hyviä, koska naaras oli koulutettu sotakoira. Naaraan Puruvoima on suuri, koska tämän ala- ja yläleukaa on tehostettu.
Aistit: Menivät muokkausten mukana nykytilanteeseen. Näkö on hyvä, koska niihin tehtiin Yönäkö, lämpönäkö ja tarkennus. Se ei ollut nartulle kivutonta ja siksi tuo on henkisestikkin kova.
Vaara: Naaras on helposti armoton, koska on itse kokenut maanpäällisen helvetin ja ei usko sanaan armo.


Muut Tunnarit:
*Feelings*
*Feelings 2*
*Taistelu musiikki XD*

Kuvat: ©️ Miss Okami
Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Senshin - Muurimainen vartija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: