Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja Empty
ViestiAihe: Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja   Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja EmptyMa Syys 26, 2016 7:24 am

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja 35aukcm
Perhe kuvasta kiitos ©️ Untamed

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja 2a4uxjc

*Tunnari*

Yosōu
Suomennos: Esittää
Nimen alkuperä: Emo antoi nimeksi Yosōu, koska naaras esitti kovempaa ja ilkeämpää kuin oikeasti oli jo pentuna.
Kutsumanimi: Yosōu
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5v 4kk
Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Igan lauma
Liittouma: Kōga klaanin & Perhe
Lauma: Kōga klaanin
Asema laumassa: Metsästäjä ja Vartija
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Ihastus: Hisokani (Valmishahmoni)
Perhe: Vanhemmat (Sama Emo Tesshinin kanssa + Isä Kishu), Tenrōsei (sisko), Hossoru (Veli) & Tesshin(Velipuoli)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Ulkonäkö

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja 116kvv8
Kuva: ©️MissOkami
Kuvailu: Naaras näyttää lähes samalta kuin isoveljensä Tesshin ja siksi tämä onkin monesti sekoitettu kyseiseksi urooksi. Naaraan kehon rakenne on sama kuin Shinobeilla. Naaraan kasvokuviointi on erilainen kuin Tesshinillä ja naaraan reidessä on kaksi arpea, jotka Yosōu sai joutuessaan ihmisen ”lemmikiksi” ja niin tämän ”omistaja” aikoi polttaa puumerkkinsä (日 Sun) koiran reiteen, mutta kun kuuma metalli osui naaraan reiteen, tämä ei voinut kuin purra omistajansa kättä, että pääsisi pakoon. Arvesta erotti parhaiten kaksi pystyviivaa, koska nuo olivat ainoat jotka ehtivät kunnolla painautua vasten Yosōun ihoa, ennen kuin tuo pakeni. Kolme vaakaa viivaa oli niiden välissä ja näkyivät hiukan. Tuo muodosti (日 Aurinko) merkin, joten Yosōu siksi hiukan vihasikin Aurinkoa.

Laji: Koira
Rotu: Kishu & Shinobi
Säkäkorkeus: 54cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Pohjaväri valkoinen, suuret kuviot Ruskeat, pienet kasvo kuvioinnit tumman ruskeat ja hieman harmahtava ruskeita pisteitä.
Silmien väri: Punertavan ruskea
Tuntomerkkejä: Kasvossa oleva kuviointi ja kaksi arpea reidessä

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja Yosou_Sprite

Menneisyys
Ennen syntymää:
 
Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja 33k5dgi
Emo & Isä

Syntymä
Naaras sai kolme upeaa pentua, joista yksi muistutti heidän isää. Naaras pennut, emo nimesi: valkean pennun Tenrōseiksi, Sirius tähden mukaan ja Yosōun sen perusteella, että heti syntyessä pennusta huokui esittämisen tahtoa. Uros pentu oli kuitenkin heikko eikä saanut nimeä emoltaan. Isä sai idean viedä tämän eri emolle, että tästä tulisi vahvempi, jos saisi enemmän ruokaa. Isä nimesi pojan Hossoruksi tämän elintilan mukaan.

Nuoruus 6kk-1v

Yosōu Tajusi jo nuorena, ettei sitä ja emoa täysin hyväksytty. Tämä oli heidän ulkonäön takia, joka aiheutti masennusta ja vihaa Yosōulle. 8 kuukautisena Yosōu usein purki kiukkunsa siskoonsa, mutta tiesi tämän olevan vahvempi. Vuoden täytettyään Yosōu karkasi Igojen luota, Kōga klaanin, emonsa käskystä. Emo saavutteli tyttärensä lauman alueelle. Emo palasi igoihin, koska halusi kertoa toiselle pennuistaan syyn. Emolla oli ollut vaikeuksia sanoa, koska sisko oli ollut niin huolissaan. Emolla kesti viikko koota itsensä ja kertoa totuus. Yosōu oltiin hyväksytty Kōga klaaniin silloin, mutta Yosōu ei koskaan kertonut mistä oli tullut. Hänet hyväksyttiin, koska oli sukua Tesshinille: (Joku oli tunnistanut emon). Yosōu oli mennyt lauman alueen reunoille odottamaan emon paluuta ja kuuli siskonsa ulvonnan hiljaa. Yosōulla vierähti pari kyynneltä ja tämä kuiskasi ”Anteeksi.” Emon saavuttua, kyyneleet virtasivat tämän kasvoilla. Yosōu halasi emoaan ja pyysi tätä rauhoittumaan. Yosōu tiesi, että sisko pärjäisi yksin, mutta ei emo tai Yosōu pystynyt elämään yksin. Siksi Yosōu oli ollut valmis vaihtamaan puolta, muttei kertonut tätä emolleen tai siskolleen.

aikuisuus 1v-2v

Yosōun täytettyä vuoden tämä pistettiin heti auttamaan metsästyksessä. Naaraalla ei ollut mitään sitä vastaan, koska nautti pienestä jännityksestä. Yosōu oli muusta laumasta aika kaukainen, koska oli monesti poissa reviiriltä, tekemässä jotain muuta. Yosōu sai koulutusta muilta laumalaisilta, sen verran, kun he osasivat itse. Kun Yosōu täytti 1 ½ emo matkasi tuonpuoleiseen. Yosōu murtui emon menetyksestä ja nälkiinnytti itseään paljon kokonaisen kuukauden. Naarasta pakko syötettiin välillä sen takia. Lopulta Yosōu pääsi emon kuolemasta yli ja keskittyi lauman auttamiseen, koska nämä eivät olleet luovuttaneet hänen kanssa. Yosōu hoiti haavoittuneita ja oppi pari vanhaa konstiakin. Naaras täyttikin 2 vuotta kun tämä pääsi ensimmäistä kertaa suojelemaan reviirin reunoja.

aikuisuus 2v-4v

Yosōu oli yhä heikompi kuin monet urokset, mutta metsästyksessä parempi, kuin moni muu laumalainen. Tämä johtui siitä, että naaras oli oppinut ennakoimaan eri saalis eläimien liikkeitä. Puput yrittivät piiloon ja linnut lentävät karkuun. Yosōu myös rakasti metsästämistä, mikä saikin naaraan vakituiseksi metsästäjäksi. Yosōu pääsi myös välillä sotimaan ja naaras päihitti vihollisen kuin vihollisen, mutta se oli tämän taitojen ansiota. 3 vuotta täytettyään naaras pääsi myös vartio hommiin, mistä naaras oli hiukan tyytyväinen. Se johtui siitä, koska hommassa oli pari muutakin ja se oli yleensä rauhallista. Yosōu sai yhä koulutusta, mutta se ei ollut enää niin opettavaista, joten naaras harjoitteli yksinäisesti, kun kerkesi. 4 vuotiaana Yosōu oli yhtä vahva kuin uroot laumassa.

aikuisuus 4v-5v

Yosōu oli saanut hyvän ystävän laumassa ja tämä treenasi hänen kanssaan. Hänen nimensä on Sora (Taivas) ja hän oli uros. Uros oli Yosōun paras kaveri ollut vasta 2 kuukautta ja naaras muuttui ajan myötä hieman onnellisemmaksi tämän seurassa, kun ei tarvinnut ”esittää” mitään. Kuitenkin Yosōu uskoi, että uros oli jo tykästynyt jo toiseen naaraaseen ja siksi tämä ei koskaan ajatellut itsellään mitään mahdollisuutta. Yosōuta ei kuitenkaan haitannut olla vain kaveri uroolle.
Kun Yosōu täytti 5 vuotta, tälle alettiin ehdottaa lisääntymistä usein, vain sen takia, että laumaan tulisi lisää väkeä. Yosōu tietysti kieltäytyi, koska ei näe itsessään emoksi tarpeeksi ainesta. Naarasta eniten pelotti se suuri vastuu, mutta oli valmis, jos aika tulisi tälle.

aikuisuus 5v 4kk
Yosōu oli saanut ystäväkseen Belle nimisen Lemmikin ja saisi "Rangaistukseksi" opettaa metsästystä, sekä muita villikoira taitoja. Yosōu tiesi, kuinka hankala työ oli kyseessä ja että toisen hienohelmaisuuden tulisi vähentyä edes hieman. Ensimmäiset 2kk olivatkin rankempia, kun ei Belle halunnut tehdä yhteistyötä ollenkaan Yosōun kanssa ja siksi tällä alkoi mennä hiljalleen hermot. Yosōu lopulta päätti, ettei enää itse tuolle tuo ruokaa, jos ei tuo ota vastaan tämän koulutusta tosissaan ja ala hankkia omaa ruokaansa. Muutaman nälkiinnyttävän päivän jälkeen Belle ainakin oli muuttanut mielensä Yosōun "kiltteydestä" vaikka naaras oli vain yrittänyt näyttää, ettei voi tuota olla aina ruokkimassa ja että toisen pitäisi alkaa huolehtia itsestään. Onneksi Yosōun ei tarvinnut kuitenkaan huollestua toisen nukkuma paikasta, kun oltiin tuolle luotu muka ja lämmin pesä. Yosōu oli luovvuttanut jo täysin kolmannella kuukaudella, mutta tuon tullessa pyytämään apua ja opetusta, tämän silmät aivan kimalsivat toivosta. Yosōulle rankinta oli toisen ohjaus, kun ei Belle näyttänyt ollenkaan ymmärtävän, mutta lopulta toisen onnistuessa nappamaan saalista, oli Yosōu tyytyväinen. Nuo 4kk oli hiljalleen muokannut Yosōusta jopa niin huomaavaisen, että tuota voisi luulla aivan Bellen emoksi jos ei huomioisi heidän erillaisuutta. Yosōu oli jostain syystä muuttunut yllättävänkin kiltiksi, mutta oli silti käytökseltään aikakseen samanlainen ja ehkä vähemmän kärttyisä kuin ennen.

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja 14wzl7s
Kuvasta kiitokset ©️ Daedra

Luonne
Yosōu on hiukan kiero koira joskus ja esittää kovaa, mutta hän voi olla todellinen kullanmuru, kun häntä huollestuttaa tai hän välittää jostakusta paljon.
Suhteet: Naaras näkee kaikki igat vihollisina, mutta ei siskoaan. Kuitenkin jos he törmäävät joukkojen kera, eli molemilla puolilla on laumalaisiaan seurassa, niin ei tämä pelkää hyökätä siskonsa kimppuun, jos siihen on tarvetta. Kuitenkin jos he törmäävät sodan keskellä, Yosōu saattaa helpostikkin piestä siskonsa.

Motto: Losers Fight First
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet

Taito: ****
Voima: ****
Karisma: ***
Nopeus: *****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ****
Puruvoima: ****
Kivunsietokyky: ***
Ketteryys: *****
Refleksit: ***
Tekniikat: ****
Ponnistus: *****
Metsästystaito: *****
Uimataito: ****

Aistit
Näkö: ***
Kuulo: ****
Haju: *****

Vaarallisuus: ***

Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja 2r39sbb
Sisko kuvasta kiitos ©️ Untamed

Taistelutekniikat:
混沌のつるぎ Konton no tsurugi (Sword of chaos): Yosōu juoksee kohti vihollistaan ja viiltää haavoja vihollisen kehoon. Sitten kun vihollinen on heikentynyt veren puutteesta, naaras iskee päähän tai mahaan syvän haavan.
Heikkous liikkeessä on, että veren puutteesta uupuminen voi kestää kauan tai se ei edes onnistu, jos kyseessä on paksunahkainen tai kestävä vastus.

Kieuseru Shōshitsu - Kogien käyttämä tekniikka, jossa liikutaan niin nopeasti, että näyttää, että sen käyttäjä katoaa paikoiltaan.
Pelaaja: Miss Okami[/u]
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Yosōu - Kōga klaanin ravinnon toimittaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: