Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Belle - Ranskalainen hienohelma

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Belle - Ranskalainen hienohelma Empty
ViestiAihe: Belle - Ranskalainen hienohelma   Belle - Ranskalainen hienohelma EmptyLa Syys 24, 2016 9:58 pm

Belle - Ranskalainen hienohelma 2ry13b7
PERUSTIEDOT

Nimi: Belle
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on ranskaa ja tarkoittaa ”kaunista”
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 4-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Yosōu, Kogan Shinobit
Lauma: Laumaton (vain Kogan Shinobien turvassa)
Asema: Ei ole
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ?
Äiti: ?
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Amerikanakita
Säkäkorkeus: 61cm
Paino: 36kg
Turkinväri: Pääväriltään vaaleanruskea. Korvien sisäpuolet, posket, kuono, kaula, rintakehä, vatsa ja osa hännästä vielä vaaleampaa ruskeaa. Kirsu musta ja kynnet ruskeat.
Silmienväri: Ruskeat
Rakenne: Turkki on pitkä ja hyvin hoidettu. Keho itsessään ei ole kovin lihaksikas, koska Belle ei ole koskaan kovin välittänyt niiden kehittämisestä.
Asusteet/varusteet: Pinkki kaulapanta, jonka solki on kullan värinen. Kaulapanta on täynnä valkoisia timantteja. Hännässä vaalean violetti kangasnauhasta tehty rusetti.

Ominaisuudet:
Taito **
Voima **
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys **
Puruvoima **
Kivunsietokyky *
Ketteryys **
Refleksit **
Tekniikat *
Vaarallisuus *
Puissa hyppely *
Metsästystaito **
Uimataito ***

Aistit
Näkö **
Kuulo ***
Haju ***

Belle - Ranskalainen hienohelma 33vn19w
Kuva (c) Miss Okami

LUONNE

Bellen luonne on monesti vaihteleva. Hän on tosi tarkka omasta turkistaan ja suuttuu heti, jos se menee vähänkin sekaisin. Metsästäminenkään ei oikein neidille passaa, mutta hänen on pakko silti tehdä sitä elääkseen. Belle siis ei kovin paljon pidä mistään mikä on normaalia villikoirille. Uiminen ehkä on ainut, josta hän pitää. Oikeastaan ei sekään, koska nykyään kukaan ei ole kuivaamassa ja harjaamassa hänen turkkiaan.

Belleä ei ole vaikea imarrella. Ei tarvitse kuin vähän kehua häntä niin hän lentää jo kuvainnollisesti taivaaseen. Varokin sanomasta kehun jälkeen jotain negatiivista neidistä; hän suuttuu siitä heti, joten voimme päätellä Bellen olevan heikkohermoinen. Ei silti ole mahdotonta ystävystyä tähän neitiin, vaikka tutustuminen voikin tuntua mahdottomalta. Ystäviä kohtaan Belle hillitsee omaa luonnettaan.

"Belle" ja "taistelu" eivät sovi samaan lauseeseen. Jos silti neiti semmoiseen joutuu, hän pyrkii vain juoksemaan karkuun. Vaikka Belle ei ole taistelutaidoiltaan kovin hyvä niin hän osaa silti puhua itsensä pois niistä (tai ainakin hän itse luulee osaavansa). Suurimmalla todennäköisyydellä Belle joutuu taisteluun sanoillaan, jotka hän on tosellisuudessa tarkoittanut poispääsyksi tilanteesta. Belle siis luulee olevansa välillä kovis, vaikka tosi tilanteen tullen juoksee karkuun henkensä edestä.

SUHTEET

Yosōu: Bellen ystävä ja opettaja. Belle ei pitänyt ensin Yosōusta, mutta lopulta tottui hänen ”outoon ulkonäköön”. Kaksikosta tuli hyvät ystävät.

Rei: Bellen vihamies. Belle kun kohtasi Rein, niin hän ei pitänyt hänestä ollenkaan. Rein uhkailu ei tosiaankaan parantanut kaksikon suhdetta toisiin.

Akira: Bellen tuttava. Bellen ensikohtaaminen Akiran kanssa oli tuttavallinen. Belle silti luuli Akiran vihaavan häntä sisimmissään. Yllätyksekseen Belle sai kuulla Akiran pahoitteluita Gaikotsun puheista.

Gaikotsu: Bellen tuttava. Ensikohtaaminen ei ollut lämmin Bellen ja Gaikotsun välillä. Belle huomasi heti, että Gaikotsu ei pitänyt hänestä.

Jiyū: Bellen tuttava. Belle huomasi ensikohtaamisesta, että hän ja Jiyū olivat samankaltaisia. Molemmat huolehtivat ulkonäöistään ja heillä riitti juttua kauniista asioista.

Sabi: Bellen tuttava.

Okashi: Bellen tuttava.

Hisokani: Belen tuttava. Bellelle ei tullut kovin kummoista alkuvaikutelmaa Hisokanista. Hisokani kun oli vain passiivinen koga.

Miguel: Bellen tuttava. Miguel yritti flirttailla Bellelle, mutta Belle ei vastannut siihen mitenkään.

Arashi: Bellen tuttu. Belle halusi arvostella Arashin ulkonäköä, kun hän ensimmäisen kerran hänet tapasi. Belle tosin ei sanonut mitään, vaan ymmärsi ensimmäistä kertaa olla hiljaa. Belle osasi kunnioittaa Arashia ja olla kiitollinen siitä, että sai jäädä Kogan Shinobien alueelle.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Belle ei muista omista vanhemmistaan mitään. Hän vain muistaa olleensa pentuajan ranskalaisessa löytöeläinkeskuksessa. Hän pääsi pois sieltä, kun eräs ranskatar haki hänet pois. Belle oli silloin melkein vuoden ikäinen.

1-3 -vuotiaana
Ranskatar huolehti Bellestä liiankin hyvin. Belle sai elää kotikoiran elämää ja olla aina kaiken keskipiste. Hän sai nukkua pitkään, syödä hyvin ja käydä mukavilla pitkillä lenkeillä. Hänen turkistaan ranskatar piti erityisen paljon eli siksi turkki on tärkeä Bellelle. Hänen turkkinsa on säännöllisesti harjattu ja pesty.

3-4 -vuotiaana
Eräänä päivänä ranskatar matkusti Bellen kanssa Japaniin. Belle oli silloin jo melkein 4-vuotias. Ranskattarelle se oli menopaluulippu, mutta Bellelle ainoastaan menolippu. Ensin kaikki meni hyvin Bellen ja hänen omistajan välillä, kunnes kuvioihin tuli japanilainen mies. Belle ei tietenkään ymmärtänyt miten hänen omistaja yhtäkkiä alkoi huomioimaan tätä miestä enemmän kuin Belleä. Bellen olo tuntui siltä kuin hän olisi jäänyt unholaan ja se oli valitettavasti niin.

Kuukauden Japanissa olossa ranskatar oli täysin unohtanut Bellen uuden miehensä takia. Kun oli aika lähteä kotiin, ranskatar oli ottamassa uuden miehensä mukaan. Lentokentällä he joutuivat odottamaan omaa lentoaan. Belle oli nukahtanut siksi ajaksi. Kun Belle heräsi, hänen omistajansa oli kadonnut miehen kanssa. Belle ei tiedä vieläkään oliko hänet unohdettu vahingossa vai jätetty tahallaan.

Nykyään Belle kulkee metsissä. Hän kulkee yksin ja odottaa omistajaansa. Hän ei varmasti tule koskaan unohtamaan omistajansa odottamista.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Biwajärvi: Järvenrannalla kohtaaminen (26.9.2016-4.10.2016)

Belle oli eksynyt Biwajärven rantaan nälkiintyneenä. Pian paikalle saapui Yosōu-niminen naaras koira. Belle yritti ensin ärsyttää naarasta hänen ”oudon ulkonäön” vuoksi, mutta Yosōu ei suuttunut. Belle kuuli naaraalta mahdollisuudesta päästä Kogan Shinobien turvaan. Naaras kertoi myös mahdollisuudesta opettaa Belleä selviytymään. Belle suostui, koska ei ollut muutenkaan tottunut selviytymään omillaan. Kaksikon ystävyys alkoi tästä päivästä kehittymään.

Peli: Mie: Ulkopuolinen jäsen (21.11.2016-1.8.2017)

Belle oli saapunut Yosōun kanssa Kogan Shinobien alueelle. Muut kogat eivät pitäneet Bellestä, joka hieman yllätti neidin. Yosōu päätti alkaa kouluttamaan Belleä. Pian paikalle saapui joukon johtaja Arashi. Belle ensimmäistä kertaa piti kuononsa kiinni, koska hän tiesi Arashin olevan suuressa roolissa. Belle huomasi selvästi, että Arashi ei pitänyt hänestä. Belle sai jäädä alueelle vain, jos Yosōu kouluttaisi Bellelle selviytymistaitoja. Yosōu suostui, joten Arashin kohtaaminen oli siinä.

Alueella ollessaan Belle tapasi Yosōun ystäviä: Jiyūn, Sabin, Okashin, Rein ja Hisokanin. Myös muita kogan jäseniä Belle myös tapasi. Heitä olivat: Akira, Gaikotsu ja Miguel.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Belle on saanut vaikutteita yhdeltä hahmolta. Hahmo on rikkaan ja suuren suvun kantaäiti. Suvun kaikki jäsenet ovat perfektionisteja ja siivousintoilijoita.
- Bellelle tulevaisuudessa haluaisin puolison ja pentuja.
- Bellelle olisi hauska saada myös vakituinen paikka, jossain laumassa.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 24.9.2016
Päivitetty: 26.10.2017

Belle - Ranskalainen hienohelma Belle_10
Kuva (c) Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Belle - Ranskalainen hienohelma
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: