Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Slave's bloody ordeal (Avoin)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyMa Syys 19, 2016 10:15 pm

Tein tämän pelin nyt, kun se oli vähän jäänyt...

Mai

Naaras heräsi pimeästä, kosteasta luolasta. Mai ei tiennyt olevansa Futago-Solassa, mutta tajusi olevansa vanki huomatessaan ovi aukon vieressä istuvan vartijan. Naaras ei halunnut, että tämän toipuminen huomattaisiin ja nousi varovasti seisomaan. Mai tutki luonan joka nurkan, mutta ei löytänyt kuin verta ja pari hammasta. Naaras ei tykännyt tilanteesta yhtään, kun kuuli käytävältä askelien kaikumista ja huomasi, että vartija oli noussut seisomaan. Tällä hetkellä naaran pelko oli, että tästä tulisi vain pieni veriläikkä, luolan lattialla. Mai ei keksinyt muuta, kuin esittää yhä pökerryksissä olevaa. Kuitenkin naaraan asento ei ollut enää sama, koska nyt tämän selkä oli ovi aukkoa kohti.

Naaras kuuli puhetta ja pian tätä kohti läheneviä askelia. Mai ei uskaltanut liikkua, kunnes joku tarttui tätä niskasta ja viskasi vasten luolan seinää. Main keuhkoista lähti kaikki ilma ja tämä ei voinut olla yskimättä tai haukkomasta happea.

Mai nosti katseen kohti urosta, joka käski tätä liikkua. Naarasta ohjattiin ulos Futago-Solan luolista pihalle. Mai tönäistiin rivisotilaista tehtyyn rinkiin ja tätä pieksi jokainen joka pääsi lähelle. ”Tämän täytyy olla helvetti…” Mai ajatteli, kun veri vain lensi ja kipu vain kasvoi. Iskuja tuli niin pienin välein, ettei tällä ollut aikaa edes puolustaa kehonsa heikoimpia kohtia.

Kohta kuului käsky lopettaa ja naaras nousi heti henkihieverissä seisomaan. Mai ei välittänyt enää kivustaan, koska oletti jo menettäneen elämisen mahdollisuutensa. Tämän katse oli lasittuneen näköinen, kun tämä ei enää keskittynyt mihinkään muuhun kuin käskyn antaneeseen urooseen.

Piirsin kuvan pelissä tapahtuneesta :
 

//Kyllä, naaras ei ole Gajyossa. unohdin sen mainita. Razz


Viimeinen muokkaaja, Miss Okami pvm Pe Loka 28, 2016 9:18 pm, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyLa Loka 22, 2016 8:56 am

// Anteeksi myöhäisestä vastailusta... :S

Oletan myös, että tämä ei nyt ole Gajyolla, vaan jollain luolalla toisaalla Futago-solassa? :P //

Sagasu

"Eiköhän tämä tarpeeksi nyt, lepo vain." Tilannetta tyytyväisenä sivusta seurannut Sagasu tokaisi kevyesti kätyreilleen, ja kohdisti katseensa Maihin. "Mitenkäs vastailu nyt? Oletko viimeinkin halukas kertomaan, miksi olit Aomorissa?" Hän kysyi nartulta, hampaat kiiltäen virnistäen, vieläkin siinä uskossa että toinen ei olisi voinut uida Hokkaidosta asti yksin. Se sai hänet ajattelemaan, että Mai salasi jotain, ja uroksen mielessä, jos kenelläkään olisi syytä salata jotakin Kurokagen joukoilta, se olisi todennäköisemmin liitoksissa Ohuun.

Jos tuo epäilys oli oikeassa, ja Mai salasi jotain Ohuun liittyvää, Sagasu haluaisi henkilökohtaisesti saada sen selville. Olihan hänellä ylläpidettävissä ryhmänjohtajan asema, ja Ohuun liittyvät tiedot olivat arvokkaita. Sellaisen mahdollisuuden ohella Main hyvinvointi oli täysin mitätön sivuseikka Sagasulle, joten hän oli varta vasten järjestänyt tämän kohtelun uusimmalle vangilleen, ja aikoi pitää huolen siitä, ettei kohtelu tulisi yhtään lieventymään tästä. Sagasu olikin nähnyt niin paljon vaivaa tämän yhden ainoan vangin suhteen, ettei todellakaan aikonut päästää toista pälkähästä helpolla. Aomorissa tapahtuneen lisäksi hän oli joutunut erikseen järjestämään Main omaan valvontaansa, sillä halusi minimoida sen mahdollisuuden, että joku muu onnistuisi ehättäisi kuulustella narttua ensin.

_________________
Slave's bloody ordeal (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Slave's bloody ordeal (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyLa Loka 22, 2016 2:57 pm

Mai

Naaras palasi todellisuuteen hetkellisesti, kun sagasu kysyi ja naaras vastasi "Tulin Aomoriin
parempaan elämää etsimään, senkin riesa! en kestä tätä! tappakaa minut jo!" Mai sanoi ärähdellen ja antoi kyyneltensä virtaa, koska halusi hyvästellä siskonsa vielä. Mai ei kuitenkaan antanut kyyneleittensä häiritä vaan piti tuiman katse kontaktin Sagasussa.

Naaras mietti hetken itsekseen Jos menen helvettiin, revin tuon hurtan mukanani! Mai ei piitannut kivusta ja tunsi olonsa paljon vahvemmaksi yhtäkkiä. Naaras syöksyi kohti Sagasua niin nopeaa kuin voi ja luultavimmin yllätti osan joukosta. Mai tähtäsi kohti Sagasun kurkkua(?), mutta vaikka tämä olisi tässä onnistunutkin, olisi naaras heti päästänyt irti. Naaras halaji kuolemaansa. Naaras oli spurttinsa aiheuttamana vain heikompi ja ei siis voinut seisoa.

"Heh." naaras naurahti ja kaikki pimeni sen silmissä. Mai oli menettänyt verta jo niin, ettei voinut pysyä valveilla. Main nukkuessa Sagasun jalkojen juurissa, tämän kasvoilta katosi viha, pelko ja kaikki muut, ilmeelliset tunteen. Vain Rauha jäi ja se oli mitä Mai eniten halusi. Rauha joko elämässä tai kuolemassa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyLa Loka 22, 2016 4:30 pm

Dust

Tummasilmäinen oli seisonut hieman etäämmällä muiden rivisotilaiden piestessä innokkaasti avutonta Maita. Dustia itsessään toisen kiduttaminen ei kiinnostanut, vaikka se seurasikin sivusta mielenkiinnolla, mihin tilanne johtaisi. Sagasu tällä hetkellä pienen ryhmän auktoriteettina otti tilanteen haltuun, ja puhutteli narttua, vaatien yhä selitystä tuon oleskeluun Aomorissa.

Mai ei edelleenkään tunnustanut mitään, vaan väitti jotain Dustin mielestä täysin järjetöntä. "Typeryskin tietää, ettei täältä löydy parempaa elämää.." Mustaturkkinen tuhahti happamasti, uskomatta sanaakaan nartun selityksiä. "Tunnustaisit pois vain, että olet Ohun vakooja, niin saisit kuolla nopeammin." Dust jatkoi, ja katsoi sitten virnuillen narttua, joka hyökkäsi Sagasun kimppuun. Hyökkäyksestä ei ollut mitään hyötä, ja narttu vajosi voimattomana maahan. Dust vain tuhahti, ja toivoi mielessään, että Mai vain heittäisi henkensä, niin tämäkin turha tehtävä olisi hoidettu. Suoraan sanottuna sitä ei hirveästi kiinnostanut, vaikka nartulta ei heruisikaan tärkeitä tietoja koskien Ohua.

_________________
Slave's bloody ordeal (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Slave's bloody ordeal (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyPe Loka 28, 2016 4:33 pm

Sagasu

Tummaturkkinen ei ollut uskoa korviaan Main antaessa syynsä. Paremman elämän toivossa? Tuon täytyy olla typerin asia jonka olen ikinä kuullut. Hän totesi mielessään, miltei huvittuneena. Hän ei saattanut ymmärtää, miten joku voisi tulla Honshuun sellaisin toivein, eikä todellisuudessa edes ymmärtäisi, tai pystyisi ikinä ymmärtämään nartun toivetta paremmasta elämästä. Ne asiat, joita toinen haki ja halusi olivat olemattomia Sagasulle. "No, onnittelut! Sinä löysit sen." Tämä vastasi Maille tekopirteään äänensävyyn, ja sai osan paikalla olevasta kätyreiden joukosta naurahtamaan.

Yllättäen, Mai saikin jostain täysin tuntemattomasta lähteestä voimaa syöksyyn Sagasua päin, ja onnistuikin yllättämään monet ympärillään, mukaan lukien Sagasun itsensä. Uros oli kuitenkin nopea reagoimaan, ja astui nopeasti taaksepäin, asentoon jossa hän kykenisi parhaiten vastaanottamaan hyökkäyksen. Täyttä hyökkäystä ei kuitenkaan ikinä tullut, vaan narttu lyyhistyi Sagasun jalkoihin, ilmeisesti tajuttomana. Sekarotuinen suoristi asentoaan, ja välinpitämättömänä silmäili tajuttomana makaavaa Maita. Odotin selvästikin liikaa... Tämä tuumi, kallistaen päätään hieman, mutta irrottamatta katsettaan toisesta.

"Mikä rääpäle. Varmaan vieläkin valehtelee." Sagasu totesi ympärillä oleville, saaden vastaukseksi sekalaisia myöntäilyjä ja naurahduksia. "Mutta onneksi hän on oikeassa paikassa... Nimittäin orjana." Hän jatkoi, laskien päätään lähemmäs Main tasoa maan kamaralla. "Kuulitko?! Olet nyt orja laumassamme, ja roskakin on arvokkaampaa, kuin sinä!" Tämä murahti nartulle, jonka rauhallisen huoleton ilme ärsytti Sagasua. "Herätys!" Tämä tiuskaisi vihamielisesti vangilleen, ja yritti hampaillaan tarttua nartun kaulasta (?), ravistaakseen hänet hereille. Uskallatkin näyttää noin huolettomalta, tämä on totinen kuulustelu ja jos et vastaa, kärsit, etkä nuku! Tummaturkkinen kirosi mielessään.

_________________
Slave's bloody ordeal (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Slave's bloody ordeal (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyPe Loka 28, 2016 6:25 pm

Mai

Mai kuuli vain sanan Orja, muttei reagoinut siihen sen suuremmmin.
Sagasu alkoikin ravistelemaan Maita ja Naaras virkosi. Mai yritti tarttua mahdollisesti Sagasun kasvoista(?), koska ei muualle yltänyt. Naaras myös yritti raapia tassuillaan Sagasun kaulaa(?). Naaraan pudotessa maahan(?), Mai nousi seisomaan Sagasun edelle ja pilkaten piti häntäänsä korkeana. "Susi, ei antaudu kuoleman uhattunakaan ja sinusta ei siihen olisi." Mai sanoi ja uhmasi toista katseellaan ja eleillään. Mai oli valmis hyökkäämään Sagasun kimppuun, vaikka tiesi olevansa heikompi. Mai ei jaksanut enää alistua ja nyt naaras halusi vapautua. Mai oli veren puutteen takia hitaampi, mutta ei pelännyt kuolemaa. "Vien sinut helvettiin, mukanani!" Mai hyökkäsi Sagasun kimppuun ja yritti aluksi vain hämätä ekalla hyökkäyksellä. Sen tarkoitus oli mennä Sagasun ohitse ja hyökätä tämän sivusta. Mai syöksyikin pian kohti Sagasun kylkeä(?) tarttuakseen siihen.

//Huono ja lyhyt teksti T_T
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyLa Loka 29, 2016 11:19 am

Dust

Tummasilmä katseli hiljaa sivusta, kun Sagasu ravisteli Maita hereille. Narttu virkosikin, ja Dust kohotti toista kulmakarvaansa arvioiden. On se sitkeä. Luovuttaisi jo. Mustaturkkinen ajatteli, ja istuutui sitten nauttiakseen "showsta". Mai näytti nimittäin haastavan Sagasun, ja Dust arveli, että siitä tulisi naaraan kannalta melko kivulias koitos.

Koirasusi virnisti nartun sanoille, toinen selvästi aliarvioi vastustajaansa. Sagasu oli Dustin mielestä vahvempi jo silloin, vaikka molemmat olisivat täysissä voimissaan, saatika nyt, kun heikompi osapuoli oli väsynyt ja haavoittunut. Tummasilmä ei hätkähtänyt, kun Mai syöksyi kohti Sagasun kylkeä, vaan pudisteli päätään. Typerys.. Dust ajatteli, ja epäili nartun vain haluavan päästä nopeasti hengestään. Kurokagen laumassa niskuroinnista sai kuitenkin aina hirvittävän rangaistuksen, ja vaikka Mai kuolisi, koirasusi tiesi, ettei Sagasu päästäisi häntä helpolla.

_________________
Slave's bloody ordeal (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Slave's bloody ordeal (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyLa Marras 12, 2016 3:39 pm

// Anteeksi taas kestosta x( //

Sagasu

Tummaturkkinen tunsi Main alkavan havahtua takaisin hereille hänen leukojensa välissä. Havainto sai häijyn virneen nousemaan Sagasun kasvoille. Tästä saattaakin tulla mielenkiintoista... Hän totesi mielessään. Yllättäen narttu alkoi rimpuilemaan sekarotuisen otteessa, yrittäen potkia ja purra häntä, joten Sagasu päästi irti, nostaen päänsäkin takaisin ylemmäs maan tasolta, ja lähti ottamaan rauhallisia askeleita sivusuuntaan Maista, ikään kuin kiertäisi häntä. Main kompuroidessa ylös, ja asettuessa Sagasun eteen, uros tunsi outoa huvittuneisuutta, ja epäuskoa toisen sinnikkyydestä. "Vieläkö sinä jaksat?" Hän kysyi, irvailevalla äänensävyllä.

Main julistus siitä, että susi ei antautuisi, eikä Sagasusta olisi semmoiseksi, ei tuntunut muuttavan uroksen näkemystä toisesta yhtään parempaan, jos mitään, hän suhtautui narttuun vielä vähemmällä totisuudella. Tummaturkkinen naurahti kevyesti vastauksena Main uhmakkaaseen kehonkieleen, ja vilkaisi ympärillä olevia kätyreitään. "Seuratkaa, ja saatatte oppia jotain." Sagasu totesi, aikomuksenaan vähän mahtailla vankinsa kustannuksella. Varmin askelin tämä lähti lähestymään Maita, muttei odottanut paljon toiselta.

Mai aloittikin hyökkäyksensä edestäpäin, juuri niin kuin Sagasu odottikin. Hän oli mielessään vähätellyt nartun taitoja ja sitkeyttä niin paljon, ettei ollenkaan osannut odottaa tämän hyökkäyksen olevan pelkkä hämäys. Lyhyellä syöksyllä edespäin, tähdäten Main kaulaan, Sagasu vastasi hyökkäykseen, mutta yllättyikin kun suden onnistui juuri ja juuri väistää isku, kulkemalla hänen sivustaansa. Ennen kuin Sagasu tajusi täysin tapahtuneen, Main olikin onnistunut iskeä hampaansa uroksen kylkeen. Toisen ei kuitenkaan onnistunut purra kovaa (?), varmaankin uupumuksesta johtuen.

Sagasu käänsi katseensa sivullensa, täysi närkästyneisyyden ilme kasvoillaan. Hänen kurkustaan nousi aggressiivisesti ja äkkinäisesti matala murina, kun uros nyt purki turhautuneisuutensa vastustajaansa, ja yritti iskeä leukansa Main selkään tai niskaan (?), aikomuksenaan repäistä tuon ote irti hänen kyljestään, ja rajusti heittää narttu kauemmas.

_________________
Slave's bloody ordeal (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Slave's bloody ordeal (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) EmptyTo Marras 24, 2016 6:11 pm

Mai

Naaras oli onnistunut iskemään hampaansa sagasun kylkeen, mikä sai adrenaliinin pumppaamaan ja tämä tunsi olonsa vahvemmaksi. Naaras puri siis hetkellisesti hiukan kovempaa. Se johtu naaraan "Suden verestä" ja aiheutti myös nartulle sen, ettei tämä aikonut hävitä. Mai ei osannut selittää miksi, mutta tämä alkoi nauttia Sagasun satuttamisesta. Mai näkikin sivusilmällään Sagasun iskun. Mai hetkessä päätteli, että saattaisi saada kaadettua uroon ja päästi siksi irti. Mai väisti Sagasun iskun, mutta se oli todella lähellä. Mai tarttui Sagasun toiseen takajalkaan(?) ja väänsi sitä ristiin, toivossa että sagasu kaatuisi tai se edes sattuisi. Mai oli nyt siis vastakkaisella puolella urosta, koska taittoi tämän jalkaa. Main voimat eivät kuitenkaan riittänyt kauaa ja tämä päästi irti. Naaras toivoi, että toinen olisi saanut jonkin laisen merkin, ettei tämä aikonut luovuttaa. Ei koskaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Sponsored content
Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Slave's bloody ordeal (Avoin)   Slave's bloody ordeal (Avoin) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Slave's bloody ordeal (Avoin)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Futago-Sola-
Siirry: