Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Akira - Uskollinen kogasoturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Akira - Uskollinen kogasoturi Empty
ViestiAihe: Akira - Uskollinen kogasoturi   Akira - Uskollinen kogasoturi EmptyTo Elo 11, 2016 11:46 am

Akira - Uskollinen kogasoturi 35ia93nNimi: Akira
Skp: Uros
Ikä: 6,5v
Rotu: Shikoku


Kotimaa: Japani
Liittouma: Arashi, Kogat
Asema: Luottosoturi
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole


Motto: "Maailmassa on paljon pahaa, mutta meillä on mahdollisuus etsiä keinot selviytyä."

Suku

Isoäiti: Etsuko
Isä: Takeshi
Äiti: Hina (kuollut)
Ottoäiti: Rei
Sisarukset: Kenta, Haru ja Setsuko, (puolisisarukset Yamato, Naoki ja Hitomi)
Setä: Takuma
OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ


Säkäkorkeus:58cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Harmahtavanruskea, vaaleanharmaanruskea vatsanalus
Silmien väri: Ruskeat


Akira on ulkomuodoltaan melko huomiotaherättämätön kogien keskuudessa. Sen turkin väritys on hyvin tyypillinen shikoku-rotuiselle koiralle: tummanrusehtava vaaleammalla vatsanaluksella. Lisäksi uroksella on vaalea harjas, joka on niin sanotusti kogien tunnistettavin ominaisuus. Akiralla on kasvoissaan musta kuvio, joka kulkee kuonon päältä sen juureen, ja lisäksi siitä haarautuu kolme raitaa kuonon sivuille.

Uros on keskikokoista shikokua hieman korkeampi, ja näyttää myös rotevammalta. Tämä johtuu siitä, että Akiran turkki on normaalia pidempi, varsinkin rinnan ja vatsanalusen kohdalta. Turkki saa uroksen näyttämään suuremmalta kuin tämä todellisuudessa onkaan. Akira on todellisuudessa melko hoikka ja kevytrakenteinen, sopusuhtaisilla lihaksilla varustettuna. Sillä on kimmoisat ja jäntevät jalat, ja notkea ja taipuisa ruumis. Uroksella on melko pitkät kynnet, jotka ovat etu mm. oksistossa liikkuessa, sekä taistellessa. Pää on maskuliininen, ja uros onkin kasvoiltaan komeannäköinen. Hampaat ovat keskipitkät, ja ninjakoiralle tyypillisesti hyvin terävät. Akiran kehoa koristaa siellä täällä laboratoriohirviön kynsistä jääneet arvet, joista suurimmat näkyvät selvästi ulospäin.


LUONNE


Perusluonteeltaan Akira on melko järkevä, suunnitelmallinen ja rauhallinen. Se tekee asiat mieluummin kunnolla, kuin hätiköidysti, ja siksi päätä pahkaa asioihin syöksyminen on sille toisinaan hieman haastavaa. Akiralla on hyvä kärsivällisyys, mikä tekee tulisessakin tilanteessa selviytymisestä helpompaa, kun pää pysyy kylmänä. Tämän kylmän rauhallisen luonteensa ansiosta uros saattaa joskus päätöksissään vaikuttaa melko julmalta ja suorasukaiselta, mutta tässä pitää muistaa se, ettei uros edelleenkään päätä mitään ilman harkintaa.

Taistelutilanteessa Akira pysyy enemmän puolustus- kuin hyökkäyslinjalla, ja mieluummin selvittää konfliktitilanteet puhumalla. Se ei kuitenkaan pelkää taistelemista, jos se on väistämätöntä, eikä myöskään tämän jälkeen anna armoa vastustajalleen, jos toinen on viimeiseen asti ollut halukas mieluummin taistelemaan, kuin puhumaan asiat selviksi. Akira ei mielellään tapa ketään turhaan, mutta kun menee tietyn rajan yli, niin uros ei anna enää vaihtoehtoja.

Ystäviään ja laumaansa kohtaan Akira on hyvin lojaali ja luotettava. Se on ystävällinen ja avulias, ja tekee mielellään asioita toisten hyväksi. Johtajaansa Akira kunnioittaa syvästi, ja on valmis myös tuomaan omia näkökulmiaan esiin tarvittaessa jos ne edistävät jollain tapaa lauman asioita. Akira huolehtii myös siitä, että sääntöjä noudatetaan, ja saattaa toisinaan olla hieman rasittava muiden mielestä, jos uros huomauttaa jostain asiasta, joka ei ole sallittua. Mikään pilkunviilaaja uros ei kuitenkaan ole, mutta se tietää, mitkä asiat edesauttavat laumalaisten yhteistä hyvinvointia, ja pyrkii niihin.MENNEISYYS

Akiran isoäiti Etsuko oli entinen Kurojakin alainen, ja yksi niistä, joka ei seurannut muita kogia tappaviin liekkeihin. Narttu nimittäin odotti tuolloin pentuja. Etsuko joutui pakenemaan yksin, sillä tämän puoliso oli yksi itsensä uhranneista kogista. Etsuko  tunsi syyllisyyttä siitä, että oli pettänyt klaaninsa, mutta se ei voinut olla niin julma, että tappaisi itsensä lisäksi viattomat pennut. Niinpä se päätti kasvattaa jälkeläisensä yksin.

Myöhemmin Etsuko synnytti kaksi urospentua, jotka tämä nimesi Takeshiksi ja Takumaksi. Narttu oli hyvin ylpeä jälkikasvustaan, ja kasvatti nuo hyvin, opettaen uroksille muutamia taistelunalkeita, jotka oli oppinut kogien klaanissa oltuaan. Etsuko kertoi paljon tarinoita Kurojakista ja klaanistaan, sekä kogien ja igojen välisistä sodista. Pennut olivat haltioissaan, ja alkoivat kovasti harjoitella, haaveena tulla itsekin joskus ninjakoiriksi.

Kului muutama vuosi, ja Etsuko oli jo aikaa sitten saatellut veljekset maailmalle. Kaksikko liikkui yhdessä, mutta heidän tiensä erosivat, kun Takeshi tutustui entiseen kotikoiraan, Hina-nimiseen shikokunarttuun, ja rakastui tuohon palavasti. Niinpä veljekset käänsivät jälleen uuden luvun elämässään, alkaen näin elämään omia elämiään pitkän yhteiselon jälkeen. Takeshi ja Hina olivat onnellinen parivaljakko, joka liikuskeli paljon ympäri Japania, pysytellen kuitenkin omassa rauhassaan.


Akiran ja sisaruksien syntymä

Hina alkoi varhaiskeväällä odottaa pentuja, mikä oli ihana yllätys molemmille. Takeshi piti hyvää huolta puolisostaan, ja teki kaiken mahdollisen tuon puolesta. Odotusaika meni hyvin, mutta kun loppukeväällä tuli synnytyksen aika, jokin meni pahasti pieleen.

Hirvittävissä tuskissa Hina saattoi maailmaan neljä pentua, kolme urosta ja yhden nartun. Takeshi oli hyvin onnellinen, mutta tajutessaan, ettei kaikki ollut niin kuin piti, uros hätääntyi. Hinalla oli kova verenhukka, ja pian synnytyksen jälkeen narttu menetti tajuntansa, ja lakkasi lopulta hengittämästä. Takeshi toisteli avuttomana menehtyneen puolisonsa nimeä, ennen kuin tajusi, ettei mitään ollut enää tehtävissä. Surun murtamana uros ulvoi ikävää ja surua, joka kaikui varmasti pitkänkin matkan päähän. Lähimpänä sijaitsi kogien alue, josta Takeshi ei ollut tietoinen.


Koga-koirat

Takeshin ulvonta oli herättänyt kogien rajavartijoiden huomion, ja niinpä nämä lähettivät partion tarkistamaan tilanteen. Joukko löysi shikoku-uroksen, sekä neljä pentua maasta. Huomatessaan myös Hinan, he arvastivat tapahtumien kulun. Takeshi puolustautui, mutta kogat vakuuttivat uroksen siitä, etteivät olleet vihamielisiä. He tarjosivat apuaan Takeshille, ja lupasivat ottaa heidät mukaansa. Takeshi tahtoi kuitenkin haudata ensin puolisonsa, joten yksi kogista jäi hänen avukseen, ja loput lähtivät viemään pentuja turvaan.

Tesshin, joka sai oitis tiedon tapahtumista, toimi nopeasti. Se pyysi apua lauman nartuilta, sillä ilman maitoa pennut eivät selviäisi kauaa. Laumassa oli onneksi muutama vastasynnyttänyt narttu, joista jokainen suostui ottamaan yhden ruokkivan suun lisää. Koko pentuetta ei voitu antaa yhdelle, jotta narttujen omillekin pennuille riittäisi ravintoa. Pennut nimettiin yhdessä Takeshin ja ottoäitien toimesta, ja nelikosta tuli nimiltään Akira, Kenta, Haru ja Setsuko. Akiran ottoäidiksi oli ryhtynyt Rei-niminen naaras, joka oli kaksi päivää sitten synnyttänyt omat pentunsa.

Nelikkoa ei kasvatettu epätietoisuudessa, vaan he saivat kyllä tietää, että heidän oikea äitinsä oli menehtynyt, ja ketkä olivat heidän biologisia sisaruksiaan. Akira oli yhtä hyvissä väleissä oikeiden sisaruksiensa kanssa, kuin myös Rein pentujen kanssa, ja ottoäiti rakasti häntä kuin omaansa. Takeshi osallistui pentujensa elämään niin paljon kuin pystyi, ja oli erittäin kiitollinen ottoäitien apuun.


Ninjakoulutus

Pentuja alettiin kouluttaa varhain, ja Akira oli innoissaan mukana koulutuksessa. Takeshi seurasi sivusta jälkeläistensä kehittymistä, sillä ei itse ollut tarpeeksi taidokas opettaakseen noita itse. Akira ihaili suuresti klaanin johtajaa Tesshiniä, ja siitä kasvoikin ajan mittaan hyvin uskollinen johtajalleen. Kun Akira oli päässyt täysivaltaiseksi ninjaksi, se alkoi heti tavoitella yhä korkeampaa ja korkeampaa asemaa, jotta voisi palvella Tesshiniä jokaisella solullaan. Se antautui tehtävälleen olla ninja niin vahvasti, että välillä saattoi jättää jopa ruokatauon välistä, jotta sai harjoitella pidempään. Siitä tulikin lopulta Tesshinin luottosoturi, ja tähän arvoasemaan uros oli erittäin tyytyväinen.


Karhujen kieli

Akira sai eräänä päivänä tehtäväkseen pitää silmällä muutamaa kogien lähellä liikuskelevaa karhua, jotta nämä eivät tulisi liian lähelle. Uros viettikin aika suuren osan päivästään rajan tuntumassa, pitäen huolen siitä, että karhut pysyisivät omalla puolellaan. Pariin otteeseen Akira joutui ajamaan noita hieman kauemmas, mutta uros yritti olla suututtamatta noita turhaan. Karhuja seuraillessaan, Akira huomasi jossain vaiheessa, että ymmärsi hieman, mitä karhut toisilleen sanoivat. Se hämmensi kogaa, mutta tuntui samalla hyvin mielenkiintoiselta. Akira jatkoi tehtäväänsä, kunnes eräänä päivänä se keskusteli karhujen kanssa hetken aikaa. Karhut olivat yhtä hämmästyneitä, kuin Akira itsekin. Koga pystyi selittämään karhuille viimein syyn siihen, miksi lähes päivittäin kävi vahtimassa heitä. Karhut eivät olleet pahantahtoisia, mutta ne eivät pitäneet siitä, että heitä vahdittiin, joten ne lähtivät kogien rajan tuntumasta vapaaehtoisesti.

Akira kertoi myöhemmin taidostaan Tesshinille, sekä perheelleen, ja nämäkin olivat kovin hämmästyneitä. Uros pyrkikin hyödyntämään taitoaan, jotta konfliktit karhujen kanssa jäisivät mahdollisimman vähäiseksi. Akira ei tietenkään ole kauhean hyvä puhumaan karhujen kanssa, ja taidot ovat hiukan ruostuneet, kun uros ei ole päässyt niitä käyttämään. Silti usein Akiraa saatetaan pyytää avuksi, jos tarvitaan tulkkia karhuja kohdatessa. Toisinaan karhut ovat vain niin vihaisia, ettei niille voi puhua, mutta muutaman kerran uros on onnistunut selvittämään tilanteen pelkkiä sanoja käyttämällä.


Hougen ja P4

Akira osallistui muiden kogien kanssa Hougenin ja laboratoriohirviön vastaiseen sotaan. Kesken taistelun se haavoittui melko pahasti, kun yritti suojella perhettään P4:ltä. Se sai pahoja viiltohaavoja hirviön kynsistä ympäri kehoaan, ja se joutui toipilaaksi. Onneksi sekä Hougen että hirviö kuitenkin kukistuivat, ja Akira saattoi toipua rauhassa. Uros oli tuntenut vahvaa syyllisyyttä siitä, että oli joutunut vain makoilemaan muiden taistellessa.


Kurokagen aika

Kogien klaani alkoi pikkuhiljaa järjestäytyä sodan jälkeen, ja Akira odotti viimein rauhan palaavan Japaniin. Kävi kuitenkin niin, että tuntematon koira hyökkäsi haavoittuneen Ohun kimppuun, ja hajotti koko lauman. Samalla igat ja kogat joutuivat järjestäytymään uudelleen, kun Akame ja Tesshin eivät palanneetkaan takaisin johtamaan niitä. Kogien johtajaksi nousi Arashi, ja Tesshinille uskollinen Akira ei ollut tästä lainkaan tyytyväinen. Takeshi alkoi puhua Akiralle ja muille pennuilleen klaanista häipymistä, sillä tunsi olevansa kiitollisuudenvelassa Tesshinille, ja laumaan jääminen tuntui petturuudelta. Akiralle tilanne ei ollut kuitenkaan helppo, sillä hän rakasti myös ottoperhettään syvästi, ja tunsi vahvasti kuuluvansa osaksi klaania. Takeshi ja Akira ajautuivatkin riitaan tästä, ja Takeshi oli katkera siitä, ettei hänen oma poikansa valinnut todellista perhettään. Akira puolestaan suuttui siitä, että Takeshi laittoi hänet valitsemaan heidän ja klaanin väliltä, ja siksi katkaisi välit isäänsä. Takeshi sai mukaansa kuitenkin muut poikansa, Kentan ja Harun, mutta Setsuko jäi Akiran tueksi klaaniin.

Igojen uusi johtaja Shion ei suostunut jakamaan paremmin säilyneitä alueita heidän kanssaan, mikä tyrmistytti Akiraa. Arashi ei kuitenkaan jäänyt nuolemaan näppejään, vaan hyökkäsi igojen kimppuun, ja kogat valloittivat heidän alueensa, ajaen igat kogien entisille maille. Tässä vaiheessa Akiran kunnioitus uutta johtajaa kohtaan alkoi heräillä, ja uros näki Arashin uusin silmin. Se tajusi, että Arashi oli hyvä ja karismaattinen johtaja, ja juuri sellainen, jota tällaisena aikana tarvittiin. Niinpä kogasta tuli nyt uskollinen uudelle johtajalleen, ja tämä teki jälleen kovasti töitä, jotta sai entisen asemansa luottosoturina takaisin.


TAISTELUTEKNIIKAT

Akiralla ei ole varsinaisia tekniikoita katoamistemppunsa lisäksi. Se on ninjan tavoin taitava ja nopea taistelemaan, ja siksi tekniikat eivät ole sille välttämättömiä.

Kieuseru Shōshitsu - Kogien käyttämä tekniikka, jossa liikutaan niin nopeasti, että näyttää, että sen käyttäjä katoaa paikoiltaan.


Pelaaja:Untamed


Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________
Akira - Uskollinen kogasoturi Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Akira - Uskollinen kogasoturi Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Akira - Uskollinen kogasoturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: