Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yuuna - asemestari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Yuuna - asemestari Empty
ViestiAihe: Yuuna - asemestari   Yuuna - asemestari EmptyMa Elo 08, 2016 9:08 pm

Yuuna - asemestari 2qw1k60


NIMI
Yuuna

SUKUPUOLI
Narttu
IKÄ
8-vuotias

LAJI
Koira
ROTU
Shikoku

LIITTOUMA
Koga
ASEMA
Luottosoturi

OMINAISUUDET

Taito ****
Voima ***
Karisma ***
Nopeus *****
Kestävyys **
Älykkyys ***
Puruvoima **
Kivunsietokyky **
Ketteryys *****
Refleksit ***
Tekniikat ***
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *****
Metsästystaito **
Uimataito ****

AISTIT
Näkö **
Kuulo ****
Haju ***

ULKONÄKÖ

Suuntaa antava arpikartta + silmät
Säkäkorkeus: 46cm
Paino: 11kg

Yuuna on säkäkorkeudeltaan normaalin kokoinen shikoku, mutta painoltaan se on vakavasti alipainoinen. Sen lanteen ympärysmitta on hyvin pieni ja sen kylkiluut paistavat sen turkin läpi. Narttu ei luonnostaankaan liho helposti, mutta sen alipainon syynä on sen tapa syödä liian vähän. Alipainon takia se näyttää hyvin hennolta, mutta se ei ole mitenkään erityisen heikko. Lihaksia Yuunalta kyllä löytyy.

Yuuna on väriltään tummanruskean kirjava: tummimmat alueet löytyvät nartun niskan ja selän alueelta sekä oikean takajalan käpälästä, kun taas vaaleimmat alueet ovat sen kuonossa, rinnassa, vatsassa ja jaloissa. Nartun turkki on varsin lyhyttä, minkä takia sen alipainoisuuskin erottuu selkeästi. Toisaalta sen kogalle ominainen irokeesi on huomattavan pitkä ja tuuhea.

Shikokulle on kertynyt vuosien varrella lukuisia arpia. Näistä huomattavimmat ja järkyttävimmän näköiset ovat sen vasemman silmän päällä olevat arvet, jotka tulivat Yuunalle, kun sen silmä revittiin. Sen silmät olivat alun perin tumman vihreät, mutta nykyään vain sen oikea silmä on tämän värinen. Sen vasen silmä on sininen, sillä se on todellisuudessa lasinen. Proteesia ei pysty erottamaan helposti kaukaa, joskin silmän eloton tuijotus voi aiheuttaa kylmiä väreitä. Tarkkaan katsottuna lasisilmä ei muistuta täysin aitoa silmää. Yuuna pystyy liikuttamaan sitä lähes tavalliseen tapaan, muttei pysty näkemään sillä.

Silloin tällöin Yuunalla voi olla mukanaan jonkinlainen teräase: miekka, keihäs, naginata tai sen suvun puukko. Näistä vain jälkimmäisimpään sillä on varsinainen huotra ja valjaat, jotka se saa kiinnitettyä päälleen. Muita se joutuu kantamaan suussaan, joten niistä jotain se kuljettaa mukanaan vain, jos tietää tarvitsevansa niitä johonkin. Muuten se säilyttää niitä laumansa tukikohdassa. Yuunan suvun puukosta on kuva esittelyn loppupuolella.

LUONNE

Yuunalle on tapahtunut elämän aikana paljon, minkä takia siitä on tullut pienissä määrin alakuloinen. Pohjimmiltaan se on kuitenkin ollut pirteä ja positiivinen, mikä tulee esille yhä silloin tällöin. Sen on silti hankala antaa itsensä täysin nauttia elämästään ja narttu päätyy usein pidättelemään itseään ja tunteitaan. Shinobin koulutus on toisaalta myös osasyy siihen, että se pyrkii olemaan reagoimatta liian voimakkaasti vaan ennemminkin hallitusti eri asioihin.

Yuuna on oman laumansa keskuudessa hyvin avoin ja osallistuu mielellään lauman asioihin. Siihen voi luottaa, jos tarvitsee auttavaa kättä tai kuulevaa korvaa, ja niin myös sekin luottaa tovereihinsa koko sydämellään. Kogan ulkopuolisten voi olla joissain määrin hankalampi saada shikoku tuntemaan olonsa rennoksi seurassaan. Se pyrkii salailemaan niin paljon asioita itsestään ulkopuolisilta kuin vain pystyy, minkä takia se voi vaikuttaa hyvinkin epäsosiaaliselta. Toisaalta, jos ulkopuolinen ei ole Kogan vihollinen, narttu on tavallisesti neutraalin kohtelias tälle, kunhan tämä vain ymmärtää antaa sille tarpeeksi omaa tilaa.

Yuunan menneisyyden takia sillä on tapana vierastaa erityisesti valkoturkkisia koiria, jotka herättävät muistoja, joita narttu ei haluaisi muistaa. Tämä on vaikeuttanut sen suhteita myös Igaan, joskin tällä hetkessä siinä herättää enemmän katkeruutta kyseisen lauman päätös olla auttamatta Kogaa. Shikoku ymmärtää osittain toisen lauman päätöksen – täytyihän Igankin pystyä elämään – mutta sen rakkaus Kogaa kohtaan on niin suuri, ettei se ole voinut antaa anteeksi, kuinka lauma aiottiin jättää oman onnensa nojaan alueelle, josta ei ollut elättämään sitä.

Taisteluissa Yuuna on yksinkertaisesti raivokas. Jos ei ole käsketty toisin tai Kogalle ei koidu harmia, se taistelee mielellään loppuun asti. Se ei kiduta vihollisiaan, vaan pyrkii voittamaan nopeasti, mutta tämä ei tarkoita sitä, että se antaisi armoa. Nartun kivunsietokyky ei ole hyvä, mutta silloin tällöin sen päästessä kunnolla taistelun makuun, se kykenee taistelemaan hyvän aikaa kuin ei huomaisikaan haavojaan.

Yuuna kuuluu vanhaan sukuun, joka on lauman yleisestä suhtautumisesta huolimatta jatkanut kannibalismin perinnettä. Yuuna tosin ei syö koiranlihaa nälkäänsä muuta kuin äärimmäisissä hätätilanteissa, vaan sille kannibalismilla on ennemminkin rituaalista arvoa. Nartun suvussa periytyy uskomus, että syömällä toisen koiran lihaa osa tämän voimista siirtyy sille, joka sitä on syönyt. Tämän lisäksi Yuuna itse ei tee niin suurta eroa koiran ja tavallisen saaliseläimen välille, vaan sen mielestä koiranliha on yleisestikin yhtä lailla syötävää kuin minkä tahansa muunkin eläimen liha. Toisaalta ruskeaturkki tietää, ettei sen mielipide ole sama monien muiden kanssa, minkä takia se ei puhu koiranlihan syömisestä muille kuin lähipiirilleen.

Yuuna on vuosien varrella jo alkanut päästä yli menneisyytensä tapahtumista, mutta se ei ole vielä pystynyt rakastumaan sen jälkeen, kun sen puoliso surmattiin sen edessä ja se itse tappoi synnyttämänsä pennut. Puolisonsa, Shiragikun, menettäminen on asia, joka aiheuttaa nartulle vielä tähänkin päivään asti eniten surua.

MENNEISYYS

Yuuna syntyi veljensä Tsubakin kanssa lokakuun lopulla. Sisarukset olivat lähes identtisiä niiden sukupuolta lukuun ottamatta ja ne olivat pitkään erottamattomia. Shinobikoulutus erotti kaksoset kuitenkin toisistaan, sillä niiden vanhemmat halusivat korostaa yhteistyön merkitystä yksilön ja lauman välillä ennemmin kuin pelkästään sisarusten välillä.

Sisarusten koulutuksen alkaessa huomattiin pian niiden olevan keskivertoa kyvykkäämpiä. Ne myös nauttivat koulutuksestaan hyvin paljon ja käyttivät ison osan vapaa-ajastaan harjoitellakseen yhdessä varsinaisen koulutuksensa lisäksi. Erityisesti erilaisten aseiden käyttö oli Yuunan mieleen. Yuuna ja Tsubaki totutettiin jo nuorena myös syömään koiranlihaa, koska ne kuuluvat vanhaan sukulinjaan, jonka yksi perinteistä on kannibalismi, vaikka Koga varsinaisesti onkin luopunut kyseisestä tavasta.

Ohun sodat

Hieman yli vuoden ikäisenä Yuuna pääsi ensimmäisen kerran tutustumaan kunnolla siihen, miltä tuntui taistella Kogan shinobina. Ennen pitkää se otettiin virallisesti osaksi rivisotilaita, joihin se kuului vielä, kun Tesshin tuli ottamaan Kogan johtoonsa ja kun Ohun joukot saapuivat Kogan alueelle. Nuori narttu osallistui Hougenin vastaiseen sotaan muiden kogien rinnalla ja sen ansiot sodassa nostivat sen hierarkiassa korkeammalle.

Ohun sotien aikana Yuuna taisteli useasti niin veljensä kuin Shiragiku-nimisen kogauroksen rinnalla. Kaksikko rakastui toisiinsa, joskin ne pitivät tunteensa pitkään salassa. Vasta sotien jälkeen ne uskaltautuivat antamaan tunteillensa vallan, vaikka molemmat olivat olleet tietoisia niin omista kuin toistensa tunteista jo pitkään. Rauha valtasi niiden elämän.

Shiragiku ja lasisilmä

Yuunan rauha kuitenkin rikkoutui vuosi sotien jälkeen. Yuuna ja Shiragiku olivat etsimässä ruokaa nartulle, kun ne löysivät kuolleen koiran. Yuuna oli alkaa syödä, kun joukko koiria sattui paikalle. Valkoisen paimenkoiran johtamaa joukkiota kuvotti se, että kaksikko oli syömässä lajitoveriaan, ja ne päättivät hankkiutua kannibaaleista eroon. Joukko koostui kahdeksasta koirasta, eikä Yuuna ollut syönyt kunnolla vähään aikaan, minkä takia kaksikko joutui pian alakynteen. Shinobit saatiin lopulta kiinni ja Yuuna joutui katsomaan vierestä, kun Shiragikun kurkku revittiin auki. Tämän jälkeen Yuunan silmä revittiin ja se heitettiin läheiseen jokeen hukkumaan.

Joki kuitenkin kuljetti Yuunaa alavirtaan, mistä kaksi ihmistä löysivät sen. Se kuljetettiin eläinlääkärille, jossa sen vakavimmat haavat hoidettiin. Narttu heräsi lääkärin häkistä, sekaisin sille annetuista lääkkeistä ja yritti paeta paiskautumalla päin häkin kaltereita. Ne eivät liikahtaneetkaan, mutta Yuuna ei antanut periksi. Ennen pitkää eläinlääkärit joutuivat antamaan sille lisää rauhoitettavia, ettei se vahingoittaisi itseään vakavammin.

Ihmiset päättivät, ettei Yuunaa voisi pitää pitkään häkissä. He päättivät päästää sen takaisin luontoon arvellen, että shikoku voisi vielä pärjätä villinä muiden villikoirien mukana. Auttaakseen sitä, he päättivät laittaa sille lasisilmän sen menettämän silmän tilalle, jotta Yuuna ei vaikuttaisi heikolta mahdollisten uhkien edessä. He muokkasivat lasisilmää, jonka he olivat tarkoittaneet eräälle lemmikille, jonka omistaja oli sittemmin päättänyt, ettei hänen koiransa tarvinnut sitä.

Paluu

Yuuna sai uuden silmänsä pian, mutta sitä pidettiin ihmisten hoidossa vielä muutama viikko, jotta eläinlääkäri näkisi miten se parantuisi. Narttu ei rauhoittunut viikkojen kuluessa ja kun se päästettiin vapaaksi, se juoksi salaman lailla metsien suojiin, vaikka sen vammat olivat vielä kivuliaat. Se pääsi kaikesta huolimatta ongelmitta takaisin laumansa luokse, missä se otettiin ilolla vastaan. Kukaan ei tiennyt, mitä Yuunalle tai Shiragikulle oli käynyt; jälkimmäisen ruumista ei ikinä löydetty.

Yuuna yritti parhaansa mukaan palata entiseen elämäänsä, mutta puolison menetys oli sille rankkaa. Asiaa ei helpottanut se, että nartun olo huononi muutama viikko sen paluun jälkeen. Kävi ilmi, että se oli tiineenä. Tieto sai Yuunan tuntemaan olonsa epämukavaksi, mutta se piti itsestään parempaa huolta tulevien pentujensa takia. Kuukauden kuluttua se synnytti kolme elävää pentua. Selviydyttyään synnytyksen aiheuttamasta koettelemuksesta se kuitenkin huomasi jotain kamalaa: kaksi pennuista oli väriltään valkoisia, vaikka Yuuna itse sekä Shiragiku olivat puhdasverisiä shikokuja.

Yuuna raivostui ja tunteidensa vallassa se tappoi niin valkoturkkiset pentunsa kuin kolmannenkin pentunsa, joka näytti väritykseltään shikokulta. Nartun masennus paheni entisestään, mutta sen tila alkoi parantua hetki hetkeltä, kun se pääsi takaisin aikaisempaan elämänrytmiinsä. Kurokagen lauman ilmaantuminen muutaman vuoden päästä antoi Yuunalle hyvän syyn pitää menneisyyden murheet poissa mielestä, kun se taisteli laumansa rinnalla.

TAISTELUISSA

Yuuna ei ole kovin voimakas ja erityisesti sen puruvoima on varsin heikko. Tätä korvaamaan se on opetellut käyttämään erilaisia aseita. Erityisesti miekkojen ja keihäiden käyttäminen on sille luonnollista. Narttu on erityisen kiintynyt myös naginatalla taistelemiseen. Naginata on pitkävartinen ase, jonka päähän on kiinnitetty kaareva terä.

Shikoku omistaa myös oman aseensa, joka muistuttaa pitkäteräistä puukkoa ja joka on kulkenut niiden suvussa jo pidemmän aikaa. Tästä se pitää erityisen hyvää huolta ja se on ainoa ase, jota se pystyy kantamaan mukanaan varsinaisessa huotrassa suunsa sijaan.

Yuuna - asemestari 2ds0djp

Tekniikat
Kieuseru Shoushitsu
Kuchu Sappo

NIPPELITIETOA
- Yuuna on joissain määrin uskonnollinen; se seuraa joissain määrin buddhalaisuuden ja shintolaisuuden oppeja.
- Yuunan ääninäyttelijänä voisi olla Mayuko Aoki. Naaraan ääni on matalahko ja kypsä.

PELIT
1. Kohtaaminen Kofussa feat. Gennai (JoonaM), Tesshin (MissOkami), Shitsumei ja Suchiru (Illuminatio)
Yuuna tapasi Kofussa Ohun Gennain ja Tesshinin sekä ajautui näiden mukana taisteluun Shitsumeita vastaan niiden etsittyä sateensuojaa luolasta. (kesken)
2. Talvisissa tunnelmissa feat. Gabriel (Untamed)
Yuuna kohtaa Gabrielin Yamanashin vuoristossa olevalla pyhäköllä. (kesken)

SUHTEET
Isä: välittää tästä paljon.
Emo: välittää tästä paljon.
Tsubaki, veli: välittää tästä paljon ja toivoo, että ne voisivat viettää enemmän aikaa yhdessä.
Shiragiku, entinen puoliso: kaipaa tätä paljon, ei ole vielä päässyt tunteistaan yli.
Kolme kuollutta pentua: säälii sitä, että näiden elämä jäi niin lyhyeksi, muttei kadu näiden tappamista.
Arata: kunnioittaa johtajaansa suuresti ja on valmis tottelemaan mitä tahansa tämän käskyistä.

Gabriel: ? (peli kesken)

PÄIVITETTY
29.3.2017 - nippelitietoa lisätty, pelit ja suhteet päivitetty.

PELAAJA
Emirrea
ESITTELYN TEKSTI & KUVAT
Emirrea
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
 
Yuuna - asemestari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: