Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Gin - Legendojen Hopeaturkki

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Gin - Legendojen Hopeaturkki Empty
ViestiAihe: Gin - Legendojen Hopeaturkki   Gin - Legendojen Hopeaturkki EmptyKe Maalis 11, 2015 11:21 pm

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin_Title


Gin - Legendojen Hopeaturkki Gincol10

Teemamusiikki
Nuori Gin: Nagareboshi Gin (Instrumental) - Ginga Nagareboshi Gin
Vanha Gin: Honor Very Serious - The Karate Kid Part II

Nimi
Gin

Japaniksi


Nimen merkitys
Hopea (Japanista)

Nimen alkuperä
Gin syntyi hopeanharmaa-turkkisena Tora-Genä, mistä Daisuke sai idean nimetä pennun Giniksi, tämän hopeisen turkin mukaan

Ääntäminen
Gin

Kutsumanimi
Gin

Muut Nimet
Hopeanuoli
Ylipäällikkö
Hopeinen Tähdenlento

Motto
”Jokainen meistä on yksin kuin puinen keihäs. Yhtenä kimppuna meistä tulee ase, jota ei murra mikään voima!”

Ikä
16 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Akita

Liittouma
Ohun Lauma, Yukimura, Joe ja Weed, Sirius, Orion, Bellatrix ja Rigel, Sakura, John ja Akame

Lauma
Ohun Lauma

Asema
Varapäällikkö

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin_re10

Ulkonäkö
Gin on turkinväriltään hopeanharmaa brindle. Sen pääväri on siis hopeanharmaa. Gin on myös Tora-ge, eli sillä on tummempia tiikerinraitoja kehossa. Ginin tassut, vatsa, kasvot, rinta ja hännänalus ovat valkoiset, kuten myös pallokuiviot uroksen otsassa. Ginin otsassa on kolme, karhun aiheuttamaa arpea. Ginin vartalo on lihaksikas, ja uros on paljon paremmassa fyysisessä kunnossa kun monet muut sen ikäiset vanhukset. Ginin jalat ovat pitkät ja joustavat, ja niiden avulla Gin jaksaa juosta lujaa ja pitkiä matkoja. Ginin korvat ovat pystyt, häntä kippuralle kiertynyt ja sen silmät ovat siniset (GNG sarjassa ne on myös nähty ruskeina).  Ginin säkäkorkeus on 67cm ja se painaa 32kg.

Luonne
Gin on luonteeltaan hyvin rauhallinen ja ystävällinen. Hän kohtelee muita hyvin ystävällisesti ja yrittää puhua pikemminkin kuin taistella. Gin ajattelee aina muita ennen itseään. Uros on parhaiten tunnettu oikeudenmukaisesta luonteestaan. Gin tietää oikean väärästä ja tietää mitä tehdä joka tapauksessa. Gin on myös hyvin rohkea, eikä pelkää uhrata elämäänsä muiden puolesta. Johtajana Gin oli karismaattinen ja hän huolehti Ohun armeijasta hyvin. Kaikki Ohun soturit olivat valmiina tekemään mitä vain Gin pyysi, sillä tämä oli ihanteellinen johtaja. Uros on itse asiassa hyvin samanlainen kuin poikansa Weed, mutta ainoa poikkeus on: Gin ei epäröi tappaa silloin kun on pakko. Gin kuitenkin antaa vihollisille armoa useissa tapauksissa. Taistelussa Gin on hiljainen, ja taistelee reilusti. Hän ei yleensä halua taistella, jos on mahdollista puhua.

Menneisyys
Seuraavat tiedot © Gingapedia

Gin - Legendojen Hopeaturkki Rikigi10

Varhaiselämä
Gin syntyy talvella Ōussa, Motelli Fujiwarassa, jota Daisuken isä sekä äiti pitävät. Heti syntymästään saakka Gin saa erikoiskohtelua, koska se syntyi tiikeriraitaisena. Ensimmäisenä pentua ylistää Daisuke, joka on innoissaan raidallisesta akitanpennusta, mikä on hänen mielestään hyvän karhukoiran tuntomerkki. Daisuke keksii pennulle nimen sen hopeanvärisen turkin mukaan: Gin (銀, hopea). Ginin syntyessä sen isä Riki on metsästämässä Akakabuto-karhua, mutta Daisuke haluaa välttämättä näyttää komeaa pentua sen isälle. Kun Daisuke saa tietää, että Gohē Takeda ja Riki ovatkin kadonneet, hän päättää lähteä etsimään heitä Gin mukanaan. Gin ehtii juuri ja juuri näkemään, kuinka sen isä taistelee punaselkäistä Akakabuto-karhua vastaan ja tippuu rotkoon pelastaessaan Giniä karhun kynsistä. Siitä hetkestä lähtien Gin vannoo ikuista kostoa isänsä murhaajalle, Akakabutolle.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Imgrcy

Koulutus Gohēn ja Daisuken kanssa
Rikillä ja Fujilla oli kolme pentua, Gin ja kaksi muuta pentua, mutta koulutettavaksi Gohē valitsi tiikeriraitaisen Ginin, sillä hänen mielestään toiset pennut olivat kelvottomia. Gin ei aluksi pitänyt tästä kovakouraisesta miehestä ja päätti urheana pentuna purra miehen sormea. Kova läimäys takaraivoon kuitenkin opetti pennulle, kuka määräsi. Koulutus, jonka se sai, olisi ottanut koville aikuisellekin koiralle, saati sitten kuukauden vanhalle Ginille. Ensimmäiseksi sen oli opittava tarkkaavaiseksi. Gohē löi pentua halolla monia kertoja, mikäli tarkkaavaisuus herpaantui ja samalla opetti sen kestämään kipua. Seuraavaksi pentu piti totuttaa aseen laukaisun ääneen ja karhunlihaan, mikä sai pienen koiran voimaan pahoin. Kovan nälän yllättäessä pentu kuitenkin päätti syödä lihaa ja söikin innolla. Kestävyyttä ja vedessä selviämistä harjoitettiin myös. Gohē laittoi pennun sukeltamaan ruokansa suuren sammion pohjalta, jonne hän lisäsi päivittäin sangollisen vettä. Pennun oli pakko oppia pidättämään henkeään, mikäli se aikoi selviytyä hengissä. Kova harjoittelu tuotti tulosta ja Ginistä tuli sisaruksiaan huomattavasti vahvempi ja itsenäisempi. Gin sai itselleen haastajan Johnista, Hidetoshi Sekiguchin taitavasta metsästyskoirasta. Gohēn jouduttua sairaalaan, Gin kouluttaa itseään Daisuken kanssa päämääränään tappaa Akakabuto. Gin ja Daisuke lähtevät karhujahtiin ja Gin taistelee ensimmäistä kertaa karhua vastaan. Daisuken avulla karhu saadaan kaadettua ja Ginille jäi taistelusta muistoksi kolme pysyvää arpea otsaansa.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin_gn10

Ōun soturit ja joukkojen keruu
Myöhemmin Gin saa selville, että lähistölle on saapunut villikoiralauma. Hän lähtee tutkimaan asiaa Johnin kanssa. Kun Gin kuulee niiden johtajan ulvonnan ja näkee tämän, on hahmossa jotakin tuttua. Hänen on pakko saada selville, mikä tämä etäisen tuttu koira on ja lähtee villikoirien mukaan. Koirat eivät kuitenkaan päästä Giniä helpolla, vaan laittavat pennun hyppäämään syvän rotkon yli, mutta Gin selviää testistä ja hyväksytään laumaan. Johtajan Gin tunnistaa isäkseen Rikiksi, mutta isä ei tunnista poikaansa, koska oli menettänyt muistinsa pudottuaan rotkoon. Hän saa kuulla, että villikoirien tarkoitus on kerätä koiria kaikkialta Japanista, jotta he voisivat käydä taisteluun Akakabutoa vastaan. Gin pitää ideasta ja haluaa liittyä laumaan. Hän jättää Daisuken Johnin vastuulle ja käy hyvästelemässä emonsa. Sitten hän lähtee joukkueen johtaja Benin ryhmän mukaan etelään.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin_210

Tiikeriveljekset ja Kasumi-vuoren Moss
Benin johdolla lauma suuntasi Yamanashiin, jossa Ben tiesi Kain kolmen veljeksen asustavan.
Ben on tuntenut veljekset niiden lapsuudesta asti ja tietää, että näiden kolmen avulla he vastaisivat sadan koiran laumaa. Kain veljekset, Akatora, Kurotora ja Chūtora, eivät kuitenkaan muista Beniä ja haastavat tämän taisteluun. Gin päätyy taistelemaan Kurotoran kanssa ja pääsee näyttämään taistelutaitonsa muillekin laumalaisille. Taistelu on hurja ja Kurotora melkein iskeekin vahvat hampaansa Giniin, mutta Gin onkin ketterämpi ja johdattelee Kurotoran järvelle. Gin tietää pärjäävänsä hyvin vedessä, joten se ampaisee Kurotoran kimppuun ja vetää tämän mukanaan järveen. Samaan aikaan, kun Gin kamppailee veden alla Kurotoran kanssa, Akatora muistaa Benin ja sen kuinka se veljekset pelasti. Muu lauma rientää äkkiä etsimään kadonneita ja ehtivät juuri parahiksi näkemään, kuinka Gin nostaa Kurotoran vedestä. Taistelun jälkeen veljekset kertovat, että heillä on selvittämättömiä asioita Kasumi-vuoren Mossin välillä ja Benin joukot päättävät auttaa veljeksiä. Sniper, Rikin joukkojen komentaja, on kuitenkin juonitellut ja Benin lauma päätyy sotaan Mossin laumaa vastaan. Gin ja hänen ystävänsä Smith saavat juonen selville ja lähtevät estämään taistelua, mutta he löytävät Benin kiven alta ja luulevat tämän kuolleen. Gin käy raivostuneena Mossin kmppuun, mutta Ben nouseekin ylös ja hoitelee Mossin itse. Moss päättää liittyä Benin laumaan.

Gin - Legendojen Hopeaturkki 12_Conan

Igan ja Kōgan ninjakoirat
Jälleen Benin vanhojen tuttujen perässä koirat suuntavat Igaan, missä Igan ninjakoirien johtaja Akame elelee. Koirat ovat kuitenkin tietämättömiä Kōgan ja Iga ninjakoirien välisestä sodasta ja he joutuvat pahaan välikäteen, kun Igan ninjakoirat erehtyvät luulemaan heitä Kōgan liittolaisiksi. Smith siepataan, jolloin Gin lähtee pelastamaan häntä tunnelia pitkin ja on vähällä hukkua. Sillä välin muu lauma astuu Akamen myrkkyansaan. Gin pääsee pois vedestä tarttuessaan ohiuivaan Igan ninjakoiraan ja yrittää selittää nelikolle, ettei ole Kōgan koira, kun oikeat Kōgan ninjakoirat hyökkäävät. Gin järkyttyy siitä, miten ninjakoirat käyttävät itsemurhahyökkäyksiä vihollisen päihittämiseen, ja ajaa raivoissaan Kōgan ninjakoirat pois. Sitten Akame ilmestyy, ymmärtäen erehdyksensä ja lähtee hakemaan vastamyrkkyä Benille ja muille Kogasta. Gin lähtee hänen, Kirikazen ja Jinnain mukaan. Kurojaki alaisineen piirittää Ginin ja muut lampeen, mutta Akame jää pidättelemään vihollisia, jotta muut pääsisivät viemään yrtit takaisin Igaan. Gin kuitenkin kääntyy takaisin ja pelastaa Akamen - ja samalla tahattomasti puhkaisee Kurojakin silmän kaatamalla hänet oman sirppinsä päälle. Igassa koirat saavat vastamyrkkyä, mutta Ben otti niitä viimeisenä ja alkaa sokeutua. Gin kuulee Akamen ja Benin keskustelun, jossa Ben mainitsee tahtovansa Ginin seuraajakseen, koska häneltä löytyy voiman lisäksi oikeudenmukaisuutta. Koirat jatkavat Kogaan ja käyvät Kurojakin armeijan kimppuun. Gin haastaa Kurojakin ja lopulta päihittää hänet Neji Killä. Hän kuitenkin armahtaa Kurojakin, sillä tällä on pentu. Tämän jälkeen Akame alaisineen liittyvät Ōun sotureihin.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Ginlent

Maailman vahvin koira
Gin ja pieni joukko muita koiria suuntaavat Shikokuun liittääkseen riveihinsä taistelukoiria. Wilson kertoo voittamattomasta Musashista ja Gin lähettää Kain veljekset suostuttelemaan koiraa heidän mukaansa. Veljekset saavat kuitenkin huomata, että tosaa ei noin vain haetakaan ja joutuvat palaamaan Ginin luokse tyhjin käsin. Matkalla takaisin heidän kimppuunsa hyökkäävät yllättäen Billin johtamat vuoristokoirat ja he kaappaavat Kurotoran ja Chūtoran mukaansa. Akatora pääsee karkuun, mutta ilman perässä seurannutta Musashia se olisi kuollut matkalle. Musashi oli kiinnostunut lauman tavoitteesta, joten hän päätti karata ja seurata veljeksiä. Gin kauhistui, kun kuuli mitä Kurotoralle ja Chūtoralle oli tapahtunut ja lähtee yksin pelastusretkelle. Gin saa huomata, että Sniper oli jälleen järjestänyt ansan ja jäi pulaan. Muut Ōun soturit ja Musashi taistelukoiratovereineen saapuivat kuitenkin auttamaan Sen jälkeen Gin haastaa Sniperin reiluun kaksintaisteluun ja voittaa tämän, vaikka kuolema olikin lähellä ja hän menetti kaulapantansa. Myös Ginin asema Benin seuraajana paljastui ja hyväksyttiin. Musashin liityttyä Ginin laumaan se kertoo vielä häntäkin vahvemmasta koirasta, Benizakurasta. Gin haluaa ehdottomasti tavata tämän maailman vahvimman koiran ja lähtee hakemaan tätä mukaansa. Gin kehittelee strategian, jolla hän saisi tavata Benizakuran kaksin. Niinpä hän hyökkää Benizakuran kimppuun härkätaisteluareenalla ja antaa tämän lyödä itseään kaksi kertaa, jolloin Gin jää Benizakuralle yhden iskun velkaa. Sinä iltana Gin tapaa Benizakuran, ja myös Smith on hänen mukanaan. Gin sanoo, että mikäli hän kuolee taistelussa, Benizakura saa hänen paikkansa. Benizakura suostuu ja taistelu alkaa. Gin taistelee hyvin, mutta hän on vasta pentu, ja Benizakura pystyisi tappamaan hänet, muttei tee sitä. Hän on vaikuttunut Ginin rohkeudesta ja päättää liittyä hänen laumaansa.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Ginyou10

Mutsu
Gin jakaa lauman tämän jälkeen kahtia ja lähettää Johnin, Musashin, Wilsonin ja Greatin johtaman joukon Kyūshūlle. Gin, Akame, Smith, Benizakura ja monet muut lähtevät Mutsuun, kuultuaan Crossilta, että Moss on pulassa. Ginin joukko tuleekin juuri oikeaan aikaan, sillä Mutsun neljä valtiasta aikoivat juuri hyökätä alakynnessä olevan Mossin lauman kimppuun. Mutsun kenraalit ovat onnistuneet ajamaan Mossin joukot hylätyn kraaterin pohjalle, jonne heidät aiottiin jättää kuolemaan elleivät nämä liittyisin valtiaiden joukkoihin. Ginin joukko yhdistyy Mossin ja Benin oman kanssa ja yhdessä he käyvät taisteluun valtiaiden armeijaa vastaaan. Taistelun keskeyttää kuitenkin muutama ruskeakarhu, jotka ovat tappaneet Terryn ja syövät hänen ruumistaan. Ginin lauma hyökkää karhujen kimppuun ja valtiaiden armeija seuraa perässä. Yhdessä he tappavat karhut ja taistelun lopuksi valtiaat liittoutuvat Ōun sotureiden kanssa. Aikaa on enää vähän jäljellä ja Ben päättää, että koirat eivät lähde Hokkaidōon. Päätös oli viisas, sillä Hokkaidōn joukot olivatkin päättänyt tulla heidän luokseen. Temperamenttinen Hakurō on saapunut Hokkaidōsta ja pienen väärinkäsityksen jälkeen liittyy Ōun sotureihin. Yhdistynyt joukko suuntaa kohti Ōua.

Gin - Legendojen Hopeaturkki V1h4yc10

Suuren taistelun alku
Koirat kokoontuvat takaisin Ōuun, Rikin luokse. Hän tietää Akakabutolla olevan neljä linnoitusta, joten hän jakaa 1800-päisen koiralauman neljään osaan, joissa kussakin on pistojoukkue. Gin johtaa ensimmäistä joukkuetta Smithin ja Akamen kanssa, mutta taistelun aikana Hakurō ottaa Smithin paikan tämän haavoituttua. Ginin joukkueen tuhottavaksi määrätään linnoitus, jonka johdossa on Madara. Madara osoittautuu vaikeaksi tapettavaksi ja taistelussa sitä vastaan kuolee mm. Igan ninjakoirat Kirikaze ja Jinnai. Kirikaze kuitenkin auttoi suuresti Madaran tappamisessa, antaessaan Ginille idean viikatteesta. Koska viikatetta ei ole lähistöllä, Gin käyttää teräväkärkistä, paksua puun oksaa, jonka hän syöksee karhun suuhun. Karhu kuolee ja Gin käskee muut joukkueet koolle, jotta ne voisivat yhdessä hyökätä Mosan linnoituksen kimppuun. Mosakaan ei ole helppo vastustaja ja se jahtaa vain Giniä Akakabuton määräyksestä. Gin pakenee vuoristomajaan, josta hän löytää Benin ja vuoristokiipeilijöiden köyttä. Gin ja Ben kiertävät köyden Mosan ympärille, aikomuksenaan hukuttaa se majan takana olevaan lampeen. Mosa kuitenkin juoksee seinän läpi ja saa rakennuksen sortumaan, jolloin Gin ja Ben pääsevät ulos vasta Mossin autettua heitä.Sillä välin Benizakura vetää Mosan lampeen, mutta jää jumiin sen pohjalle. Gin yrittää sukeltaa auttamaan Benizakuraa, mutta vanha koira lyö hänet takaisin pintaan ja hukkuu.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin-gn10

Suuri taistelu
Kun linnoitukset on tuhottu, Ben ja Gin johdattavat armeijan kohti Akakabuton Vuorilinnaa. Harppuunakarhu johdattaa koira-armeijan Vuorilinnalle, mistä hyvästä Akakabuto tappaa sen. Gin käskee koirat piirittämään Vuorilinnan ja rauhoittaa muita koiria ulvonnallaan, joka muistuttaa aivan Rikin ääntä. Silloin Riki saapuu paikalle ja tappaa yhden Akakabuton vartijoista katkaisemalla tämän kaulan. Rikin saapuminen antaa koirille uutta puhtia ja ne käyvät entistä rajummin karhujen kimppuun. Vartijoiden kuoltua Riki käskee koiria hyökkäämään viimeisen jäljellä olevan karhun, Akakabuton kimppuun. Ben saa hampaansa upotettua ensimmäisenä ja muut koirat seuraavat perässä. Riki ja Gin hyökkäävät yhdessä ja onnistuvat pudottamaan Akakabuton alas Vuorilinnasta. Akakabuto alkaa jahdata Beniä ja Gin yrittää epätoivoisesti vetää häntä turvaan. Silloin Akatora tulee väliin ja uhrautuu, sokeuttaen samalla Akakabuton ainoan näkevän silmän. Riki ja Gin kiertävät sokean karhun taakse, jolloin Riki opettaa Ginille Zetsu Tenrō Battōga. Molemmat käyttävät tekniikkaa ja onnistuvat katkaisemaan Akakabuton ojentajalihakset, mutta sekään ei pysäytä paholaismaista karhua. Gohē saapuu Smithin johdattamana paikalle ja ampuu karhua. Karhu lyyhistyy kuolleeksi luultuna maahan, mutta yllättäen nouseekin uudelleen pystyyn ja lyö Rikiä kuolettavasti. Riki opastaa Giniä katkaisemaan Akakabuton kaulan ja se onnistuu. Ginin Battōga tappaa viimein Akakabuton ja Riki kehuu hänen hyökkäystään. Ennen kuolemaansa hän nimittää Ginin seuraajakseen ja varoittaa Giniä koskaan enää käyttämästä Battōgaa.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gngsil10

Sudet
Akakabuton kuoltua osa Ōun sotureista jää Ginin luo Ōuun. Eräänä päivänä, joitakin kuukausia myöhemmin, Retsuga-niminen susi sieppaa Crossin ja tämän pennut. Gin yritti haastaa suden Battōgallaan, mutta susi kaatoi hänet maahan omallaan: Retsu Genmu-Battōgalla. Gin lähtee sitten hakemaan Crossia ja pentuja yhdessä Akamen, Benin, Kurotoran ja Chūtoran kanssa. He päätyvät Aokigaharan metsään, jossa he kohtaavat Siriuksen koirasotureita, erityisiä Battōga-hyökkäyksiä käyttäviä susia. Gin taisteli lyhyesti Metsu-soturi Hyōmaa vastaan ja osui tähän, mutta sitten susi vetäytyi paikalta. Tämän jälkeen Gin tovereineen kohtasivat Hyakkigan ja Shūgan. Shūga käytti bambuja hyödykseen ja vangitsi koirat, mutta Gin onnistui katkaisemaan niistä yhden, mikä todisti, että hänen Battōgansa oli vahvistunut. Shūgan voitettuaan koirat pääsevät sisälle Reiman, susien johtajan, palatsiin. Gin taistelee veden alla ja sitten luolassa Sai-soturi Suigaa vastaan. Gin menettää tajuntansa Suigan jääpuikkojen iskusta ja on vähällä hukkua, kun Suiga nostaakin hänet pinnalle. Suiga oli vaikuttunut siitä, että Gin osasi Zetsu Tenrō Battōgan, ja päättää antaa hänen jatkaa matkaa. Seuraavaksi koirat kohtaavat portinvartija Mukongan. Gin ja Akame eivät pärjää jättimäiselle sudelle, mutta lopulta Ben päihittää hänet. Tämän jälkeen koirat pääsevät viimein Reiman puheille. Reima paljastaa, että Gin on uusi Zetsu-soturi, ja kertoo susikeisari Gaian olevan heidän yhteinen vihollisensa. Reiman ja Ginin joukot uivat Hokkaidōlle haastamaan Gaian ja tämän kahdeksan pimeyden koirasoturia. Gin taistelee toista Zetsu-soturia, Blacksnakea, vastaan ja onnistuu katkaisemaan tältä kulmahampaat. Pimeyden soturien kouluttaja, Juga, keskeyttää taistelun ja Gin lähtee jahtaamaan häntä. Juga saa kuitenkin Ginistä otteen harjallaan ja alkaa lyödä koiraa kiviin ja puihin. Gin on vähällä kuolla, jolloin Zetsu-soturi Fūga uhrautuu hänen puolestaan, uskoen taruun, jonka mukaan saman Battōgan todellisia käyttäjiä voi olla vain yksi. Fūgan kuoltua voimistunut Gin nousi ylös ja vihan vallassa tappoi Jugan. Gin ja muut kohtaavat sitten itse Gaian. Gaia iskee koirasoturit maahan ja yrittää tappaa Ginin, jota pitää koirasotureista vaarallisimpana. Gin on aluksi pulassa, mutta löytää sitten Gaian heikkouden eli yksisilmäisyyden. Hän osuu suden päähän Battōgallaan ja Gaia on viimein lyöty. Raivon vallassa Gin hyökkää Gaian kimppuun uudelleen ja on vähällä tappaa hänet, kun Akame estää häntä. Samalla hetkellä alkaa maanjäristys ja tulivuorenpurkaus. Gin tovereineen pakenee susien maanalaisesta valtakunnasta ja palaa kotiin Ōuun. Gin ottaa joukkoonsa Retsugan, Hyōman ja kaksi muuta selvinnyttä sutta.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Takeda10

Gohē Takedan hyvästely
Gin palaa syntymäkyläänsä Gohēn muratan äänen johdattamana. Hidetoshi kutsui hänet, sillä Gohē on kuolemaisillaan sairauteen. Gin tervehtii Daisukea ja juoksee sitten ukon luo. Gohē halaa koiraansa ja kuolee. Kun ruumisauto, jossa Gohēn ruumis on, ajaa Ginin joukkojen ohitse, koirat ulvovat rivissä miehen voittoisan elämän kunniaksi.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Ginwee10

Ginga Densetsu Weed
Ginistä on tullut Ōun legendaarinen ylipäällikkö ja koirien paratiisin rakentaja. Hän kulkee useimmiten Akamen, Johnin sekä Tesshinin kanssa. Ginillä oli myös kaksoisolento, Tokimune, joka huolehti koirien paratiisista hänen poissaollessaan. Eräänä päivänä he löytävät kotikoiran, Sakuran, jalkaraudasta. He vapauttavat nartun ja Gin saattaa hänet omistajansa luo. Sakura kuitenkin palaa takaisin ja liittyy Ginin joukkoon. Sakura ja Gin rakastuvat ja kun Sakura tulee tiineeksi, Gin lähettää Tesshinin viemään hänet Futago-solaan, sillä Ginillä on vielä tehtäviä Ōun ulkopuolella. Ginin tietämättä Lucy-niminen narttu huijaa Sakuran pois Ōusta. Kuultuaan tästä Gin lähtee Johnin ja Akamen kanssa etsimään puolisoaan Hida-vuorilta.

Gin - Legendojen Hopeaturkki 478px-10

Hōgenin Aika
Gin, John ja Akame törmäävät etsiessään Sasukeen, joka kertoo Sakuran menehtyneen. Hän myös kertoo Ginille tällä olevan poika, Weed, jolloin Gin päättää lähteä Ōuun etsimään tätä. Matkalla kolmikko saa apua kotikoira Reikalta, joka tarjoaa heille ruokaa ja suojaa. Tyrannimainen Hōgen onnistuu kuitenkin löytämään heidät ja vangitsee Ginin, Johnin ja heitä auttaneen Hiron käyttämällä Reikaa panttivankina. Tätä ennen Gin oli kuitenkin ehtinyt käskeä Akamen Ōuun hakemaan apujoukkoja ja etsimään Weedin. Gin, John, Hiro ja Reika päätyivät vangeiksi Hōgenin päämajaan. John, Hiro ja Reika yrittivät pakoa Leftyn, Tommyn ja Rossin avustuksella, mutta kaikki Hiroa ja Reikaa lukuunottamatta saivat surmansa. Gin itse jäi panttivangiksi, koska tiesi ettei Hōgen voisi tappaa häntä, ja koska pakenijoita olisi jahdattu vielä pahemmin, jos hän olisi ollut heidän joukossaan. Vangittuna ollessaan Gin tapaa jälleen Sniperin, joka toivoo voivansa tappaa Ginin kostoksi menneisyyden tapahtumista. Pitkän vankina virumisen jälkeen Gin onnistuu pakenemaan Johnin ja Smithin henkien kannustamana. Hän raahautuu vimeisillä voimillaan tielle, josta Andō ja Tsuji löytävät hänet ja vievät eläinlääkäri Araille. Gin lepää jonkin aikaa eläinlääkärillä ja parantuu osittain, mutta päättää karata voidakseen auttaa Weediä. Hän kerää viidensadan kotikoiran armeijan, johin kuuluu mm. Mukku, ja johtaa sen Hōgenin valtaamaan Ōuun. Gin puhuu Hōgenin upseerit (Kaito, Batto ja Buruge) puolelleen ja yhdistää sitten armeijansa Akamen keräämän kanssa. Tämän jälkeen Gin ja muut löytävät pahasti haavoittuneen Tesshinin, jolle hän antaa ensiapua yhdessä Akamen kanssa. Sitten Gin lähtee etsimään Weediä, joka on pudonnut Kotobuki-jokeen. Gin kohtaakin Sniperin, mutta ei juuri välitä tästä ja viskaa hänet lumihankeen. Gin jatkaa kuumeisesti poikansa etsimistä, mutta joutuu Hōgenin ja Sniperin piirittämäksi. Kaksikko kertoo Weedin kuolleen ja alkaa ylivoimalla piestä Giniä. Ōun armeijan lähestyessä Hōgen ottaa jalat alleen ja jää Sniperin alla murtuu, jolloin hän menettää otteensa Ginistä. Gin lähtee jahtaamaan Hōgenia muiden kanssa, mutta he eivät löydä ovelaa tanskandoggia. Silloin viestintuoja tulee kertomaan heille Hōgenin olinpaikan. Gin ja muut saapuvat paikalle ja näkevät Weedin ja Hōgenin putoavan rinnettä alas. Rocket ottaa Weedin kiinni, jonka jälkeen Weed hyökkää estelyistä huolimatta ja pudottaa Hōgenin jokeen. Ginin joukko juoksee sitten Weedin luokse ja isä ja poika näkevät viimein toisensa. Gin kertoo pojalleen päihittävänsä Hōgenin, mutta Weed haluaa näyttää tälle kykynsä ja hyökkää padolta alas Hōgenin kimppuun Zetsu Tenrō Battōgalla. Kun kumpikaan ei tule pintaan, Gin ja Akame hyppäävät veteen etsimään Weediä. He nostavat nuoren koiran pinnalle ja Weed nauttii ensi kertaa isänsä lämmöstä. Weed tahtoo haastaa Hōgenin eikä halua kenenkään puuttuvan taisteluun. Gin ottaa Weedin tahdon vakavasti ja lupaa, ettei auta, vaikka Weed kuolisi. Hän pitää taistelua kokeena, joka määrittää, onko Weed valmis ylipäälliköksi. Weed jää alakynteen ja lähes kuolee, mutta Gin pitää kyynelehtien lupauksensa. Hän myös estää muita Ōun sotureita puuttumasta taisteluun. Weed nousee ylös ja lopulta voittaa viimeisellä Battōgalla. Silloin Gin käskee poikaansa tappamaan maassa makaavan Hōgenin. Weed ei pysty siihen, joten Gin hyökkää itse Hōgenin kimppuun. Weed tönäisee isänsä sivuun ja on valmis haastamaan hänet. Paljastuu, että Ginillä ei ollut aikomustakaan tappaa tanskandoggia, vaan kyseessä oli viimeinen koetus Weedille. Gin on ylpeä pojastaan ja nimittää hänet Ōun uudeksi ylipäälliköksi. Armahdettu Hōgen on lähdössä, kun Shōji Sudō saapuu paikalle ja ampuu Hōgenin hengiltä kostoksi työparinsa kuolemasta.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Ginp11

Makakit
Ōuun koitti jälleen hetkittäinen rauha ja Gin nauttii poikansa seurasta. Weed näkee kuitenkin oudon unen ja uskoo, että hänellä voisi olla sisaruksia. Gin jää Ōuun Weedin lähtiessä etsimään sisaruksiaan. Myöhemmin Weedin lähettämä Sasuke juoksee Ōuun ilmoittamaan, että Weed tarvitsee apua päihittääkseen Shōgunin. Gin lähtee armeijan kanssa liikkeelle ja matkalla he törmäävät Saheijiin, joka kertoo Ginillä olevan kaksi muutakin pentua, Joe ja Yukimura. Gin ymmärtää tilanteen vakavuuden, ja kiirehtii taistelupaikalle. Hän ehtii juuri nähdä kuinka hänen poikansa Weed ja Yukimura tappavat Shōgunin. Ikävä kyllä Yukimura on haavoittunut niin pahasti, että kuolee välittömästi Shōgunin jälkeen. Ōun armeija palaa takaisin Futago-solaan. Kun Weed kyselee asiasta, Gin kertoo pojalleen, miten hän oli aikoinaan tavannut Sakuran.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin_an10

Venäjän sotakoirat
Izō juoksee Ōuun kertomaan viestin, jonka kuuli Hakurōn pojalta, Suzakulta: Hokkaidōon on hyökätty, ja Hakurō, Ginin vanha ystävä, on pulassa. Ginin joukot kiirehtivät Hokkaidōon auttamaan ystäviään, mutta tapaavat matkalla Ramin, joka kertoo heille Hakurōn sekä tämän saarelle jääneiden poikien kuolleen. Gin lähettää Ramin hakemaan Weedin joukot apuun. Ginin joukot jatkavat matkaa Hokkaidōon, jossa he törmäävät Victoriin. Gin taistelee Victoria vastaan, mutta tämän täytyy luovuttaa, kun Akame saapuu kertomaan Victorin lisäjoukkojen olevan matkalla taistelupaikalle. He palaavat piilopaikkaansa, jossa he Akamen kanssa keskustelevat, siitä mitä tekisivät Victorin suhteen. Lopulta he päättävät etsiä tämän käsiinsä. Victorin joukot kuitenkin tekevät yllätyshyökkäyksen ja vangitsevat Ginin joukkoineen rotkoon. Ginin on tehtävä jotain, tai he kaikki kuolevat. Hän päättää esittää antautuvansa, mutta Victor ei tiedä, että Ginin joukot ovat jo taistelemassa tietään vapauteen rotkon toisessa päässä. Taistelussa Gin käyttää muutaman kerran Battōgaa, mikä on raskasta ja jopa vaarallista hänen ikäiselleen koiralle. Lisäksi Victor haavoittaa häntä vakavasti, ja hän on vähällä kuolla. Gin kuitenkin virkoaa Daisuken kutsuessa häntä. Daisuke ja Hidetoshi hoitavat Ginin ja muut haavoittuneet. Victorin ja Aramin kuoleman jälkeen Gin joukkoineen palaa Ōuun. Hän ei osallistu taisteluun hybridikarhuja vastaan, sillä Joe haluaa päihittää karhut ilman isänsä apua. Karhujen kuoltua Weed palaa Ōuun ja esittelee isälleen tämän toisen, kuolleeksi luullun pojan.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Ginend11

Nykyaika
Gin eli rauhallista elämää perheensä ja ystäviensä kanssa Ohussa. Rauha kuitenkin rikkoontui kun Kurokage yllättäen hyökkäsi paratiisiin. Gin yritti taistella Kurokagea vastaan, mutta haavoittui. Akitalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun perääntyä Perheensä, Johnin, Akamen ja parinkymmenen soturinsa kanssa Japanin alpeille, minne he jäivät luomaan suunnitelmaa. Gin päätti samoihin aikoihin luovuttaa Ylipäällikön paikan yhdelle pojistaan. Aluksi Gin valitsi Weedin seuraajakseen, mutta Yukimura ei ollut tyytyväinen päätökseen. Gin ei puuttunut veljesten riitelyyn, vaan antoi kaksikon selvitellä välinsä itse. Yukimura päihitti Weedin kaksintaistelussa ja nousi uudeksi Ylipäälliköksi. Gin oli salaa hyvin ylpeä Yukimurasta, sillä uskoi että Yukimura tekisi oikein, ja paratiisi voitettaisiin takaisin.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Almightygin


Taistelutekniikat

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin1su10

Zetsu Tenrou Battouga - Susien suvussa ja Ohun akitasuvussa kulkeva erikoishyökkäys. Käyttäjä juoksee tai hyppää vastustajaa kohti ja alkaa sitten tehdä hyvin nopeaa, pyörivää liikettä. Koiran kulmahampaat kulkevat kehän ulointa reunaa terien lailla. Tekniikka aiheuttaa osuessaan pahoja haavoja, ja sen tarkoitus on joko viiltää tai leikata.
Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan Ohun riveissä.
Neck The Killing – Yukimuran kehittämä liike, joka on nykyään kaikkien perusliike. Käyttävä puree vastutsajaa kaulaan ja alkaa pyöriä. Ensin katkeaa kaulavaltimo, sitten kaularanka ja lopulta koko kaula.
Swing Circle - Käyttäjä tarttuu vastustajaa jalasta ja alkaa pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja. Oppi liikkeen Ohun riveissä, taistellessaan Sniperiä vastaan.
Neji Ki - Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä. Oppi liikkeen taistellessaan Ohun riveissä.
Raikaken - Gin oppi tekniikan Akamelta. Itō suvun keksimä liike ja Igan ninjakoirien käyttämä isku. Käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Kaikki Igan ninjakoirat osaavat tekniikan.
Shiroi Senko - Ohun Akitasuvussa kulkeva erikoishyökkäys. Käyttäjä hyökkää niin nopeasti, että katoaa vastustajan näköpiiristä kokonaan valkoisessa välähdeksessä. Hyökkäyksessä pyritään tekemään suuria viiltohaavoja tai katkomaan raajoja.
Mienai Gin – (Suom. Näkymätön Hopea) On Ginin oma liike. Gin väistää kaikki vastustajan liikkeet niin nopeasti ettei vastustaja pääse niskan päälle. Sitten, Gin iskee takaisin niin nopeasti ettei vastustaja ehdi reagoida. Kukaan ei ole nähnyt, eikä koskaan edes erota vastaiskua.

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gingdw10

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin-co10

Perhe
Isoisä: Shiro †
Isoäiti: Yamabuki †
Isä: Riki †
Äiti: Fuji †
Veljet: Inazuma ja Howaito
Velipuolet: Ainakin yksi (Aka †)
Lapsenlapset: Kōshirō ja sen sisarukset, Orion, Sirius, Rigel ja Bellatrix, Kojiro, Saiyuri, Shiro, Hikari ja Kousuke
Serkku: Laika

Puoliso
Sakura †

Pennut
Yukimura, Joe ja Weed

Suhteet
- Ystävällinen kaikkia Ohun liittolaisia kohtaan.
- Ohun koirien kunnioittama, ihaltu ja karismaattinen päällikkö.
- Oli kiintynyt vanhempiinsa: ihaili suuresti isäänsä Rikiä ja rakasti äitiään Fujia.
- Kiintynyt Daisukeen, miettii tätä usein.
- Rakastaa poikiaan ja lapsenlapsiaan syvästi, puolustaisi näitä vaikka hengellään.
- Pärjää hyvin serkkunsa Laikan kanssa. Valkoinen akita on kuin veli Ginille.
- Akamen ja Johnin paras ystävä, erottomattomat Ohun valtiaat.
- Rakasti Sakuraa hyvin paljon. Nykyään tuntee pientä vetoa Safirea kohtaan.
- Ei pidä Kurokagesta ja tämän liittolaisista.

Triviaa
- Gin on Rikin ohella lempihahmoni Ohun Akitasuvusta. Mielestäni hänessä on oikea määrä kiltteyttä kuten myös tarpeeksi kovakouraisuutta.
- Yoshihiro Takahashin myöhemmissä tuotannoissa, Gin kärsii harmaakaihista ja on melkein sokeutunut täysin. Roolipelissä Ginillä ei ole tätä, mutta tämä on silti huononäköinen.

Pelissä Tapahtunutta
Sen jälkeen kun Ohun lauma asettui Alpeille, Gin jatkoi Japanin halki matkaamista, yrittäen keskustella vanhojen liittolaisten kanssa ja saada heitä liittymään sotaan Kurokagea vastaan. Hän matkasi Kitamiin etsimään Hakuroa, mutta kohtasikin Akamen kuka varoitti häntä Kurokagen vakoojista. Kaksikko päätti paeta kauemmas pohjoiseen, eksyttääkseen Kurokagen lähettämät seuraajat, mutta Dust-niminen vakooja sai heidät kiinni. Dust uskotteli vanhemmille koirille ettei kuulunut Kurokagen joukkoihin ja että halusi Ohun laumaan - Gin hyväksyi hänet tarkoituksella pitää tuota silmällä, mutta Dust pakeni Ginin nukkuessa. Gin palasi tapahtumien jälkeen Ohuun. Hän tapasi matkalla Safire-nimisen nartun, kuka oli jäänyt pahaenteisen koirajoukon ansaan, ja auttoi nartun pakoon. Kaksikko päätyi juttelemaan ja he saapuivat yhdessä Ohun tukikohtaan Alpeilla. Kaksikko vietti aikaa yhdessä ja he lähenivät, mutta heidän aikansa keskeytettiin kun viestinviejä kertoi Akamen jääneen Kurokagen vangiksi. Gin yritti parhaansa mukaan auttaa Yukimuraa tekemään päätöksen mitä tehdä suraavaksi, mutta toistaiseksi Ohun armeijalla ei ole suunnitelmaa asian suhteen. Gin joutui äkisti lähtemään Kofuun kun kuuli vanhan taistelutoverinsa kuolleen, ja lähti lohduttamaan toverinsa perhettä. Samalla matkalla hän tapasi Johnin ja Kurotoran. Kolmikko muisteli menneitä aikoja, ja myös yrittivät miettiä miten vapauttaa Kurokagen vangiksi jääneen Akamen. Gin palasi matkansa jälkeen Ohuun, ja jälleen kerran kohtasi Safiren, mutta sai myös tavata Safiren pikkusiskon, Savagen.

Pelaaja
Shiomi

Gin - Legendojen Hopeaturkki Gin_Sprite

Gin ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi
Tiedot ©️ Gingapedia & Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Gin - Legendojen Hopeaturkki
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: