Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Hanae

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Hanae    Empty
ViestiAihe: Hanae    Hanae    EmptyKe Heinä 20, 2016 11:16 am

Hanae    28swy8j
LINEART (c) Karrawong

NIMI
Hanae
NIMEN MERKITYS
花 – kukka, 恵 - suosia, palvelus

SUKUPUOLI
Uros
IKÄ
1,5-vuotias

LAJI

Koira
ROTU
Tamaskankoira

LIITTOUMA
Kurokagen lauma
ASEMA
Metsästäjä

OMINAISUUDET
Taito ***
Voima *
Karisma **
Nopeus ***
Kestävyys *
Älykkyys ***
Puruvoima **
Kivunsietokyky *
Ketteryys ***
Refleksit ***
Tekniikat -
Vaarallisuus **
Puissa hyppely ***
Metsästystaito ****
Uimataito ****

AISTIT
Näkö ***
Kuulo **
Haju ****

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 60 cm
Paino: 25kg


Hanae on rotunsa mukaisesti hyvin susimaisen näköinen lajistaan huolimatta. Se on kuitenkin säkäkorkeudeltaan niin sutta kuin omaa rotuaankin hieman pienempi, ja se on ruumiinrakenteeltaan sutta sirompi. Uroksen paksu turkki peittää sen solakkuutta jonkin verran, mutta toisaalta sillä on myös huomattavan pitkät jalat, jotka antavat sen kehosta hontelon vaikutelma.

Hanae on väritykseltään ruskean kirjava. Sen turkin selkeimmät merkit ovat sen kasvoissa olevat valkoiset merkit. Sen silmät ovat väriltään kultaan vivahtavat ja keho lähestulkoon arveton, lukuun ottamatta satunnaisia pieniä arpia, jotka ovat jäänet sen turkin alle piiloon.

LUONNE

Hanaen huomattavin luonteenpiirre on arkuus. Se pyrkii olemaan kiinnittämättä muiden huomiota itseensä ja alistuu nopeasti ylempiarvoisten läheisyydessä. Se ahdistuu helposti myös, jos joku korottaa ääntään sen läheisyydessä. Se ei ole erityisen sosiaalinen, eikä siten keskustele muiden laumalaisten kanssa kovinkaan paljon.

Ensivaikutelma Hanaesta on muihin Kurokagen laumalaisiin verrattuna varsin hyvä. Jos se ei tunne itseään liian uhatuksi, uros voi olla mukavaakin juttuseuraa. Erityisen luotettava se ei kuitenkaan ole, sillä panikoidessaan se voi höläyttää sille uskotut salaisuudet varsin helposti.

Hanae on kuitenkin vielä varsin nuori, joten sen luonne tullee kehittymään tulevaisuuden myötä suuntaan tai toiseen paljonkin riippuen minkälaiseen ympäristöön se lopulta päätyy.

Kaikesta huolimatta Hanae ei myöskään ole täysin väärässä paikassa ollessaan Kurokagen laumassa. Elettyään lähes koko lyhyen elämänsä alistettuna, uros on kehittänyt itselleen varsin inhan puolustuskeinon; se purkaa ahdistuneisuuttaan itseään selkeästi heikompiin ja pienempiin eliöihin raatelemalla näitä. Näihin kuuluu niin pienet saaliseläimet kuin koiranpennutkin. Kyse on joissain määrin empatiakyvyn puutteesta; Hanae ei täysin ymmärrä aiheuttavansa tuskaa sille eläimelle, johon purkaa tunteitaan, eikä ymmärrä tekevänsä väärin.

Hanae ei hyödynnä puolustuskeinoaan päivittäin, mutta on sen takia saanut monien muiden lauman metsästäjien keskuudessa oudon ja epävakaan persoonan maineen, ja sitä vältellään jonkin verran.

Hanae    30a3wwy
LINEART (c) Fairlydogcat/WhiteAntlers

MENNEISYYS

Hanaen vanhemmat olivat Hougenin laumassa hyvin samanlaisessa asemassa kuin Hanae on nykyään. Ne olivat alhaisessa asemassa, mutta eivät aivan arvojärjestyksen pohjalla. Ne ajautuivat Hougenin laumaan muiden mukana ja saivat elää pitkälti rauhassa, kunhan tekivät mitä niiltä odotettiin. Ne tapasivat hieman ennen Hougenin kuolemaa ja lauman hajoamisen jälkeen ne liikkuivat isomman ryhmän mukana. Pian Hanae sisaruksineen syntyi.

Viiden pennun syntymä kiinnitti muiden ryhmän jäsenten huomion uuteen perheeseen. Ryhmä koostui täysin entisistä Hougenin laumalaisista, joten mukana oli myös yksilöitä, jotka käyttäytyivät väkivaltaisesti eivätkä välittäneet muiden – erityisesti heikompien – terveydestä. Uutta perhettä ja erityisesti pentuja kohdeltiin kaltoin, eikä niille annettu tarpeeksi ruokaa. Tästä syystä Hanaen vanhemmat joutuivat tekemään päätöksen ja hankkiutumaan eroon ylimääräisistä ruokittavista suista. Kolme viidestä pennusta tapettiin, jotta kaksi eloonjäänyttä selviytyisivät. Hanae ja sen veli Haruo valittiin jäämään eloon. Perheen elämä helpottui hieman, mutta niitä hyljeksittiin silti.

Pian ryhmä alkoi kuulla huhuja laumasta, joka oli aikomassa haastaa Ohun. Ryhmän epäviralliset johtajat olivat kyllästyneet rauhalliseen elämään ja halusivat liittyä uuteen laumaan päästäkseen sotimaan. Hanaen vanhemmat olivat toista mieltä ja päättivät paeta. Niiden suunnitelma kuitenkin paljastui muulle ryhmälle, minkä seurauksena Hanae otettiin eräänlaiseksi panttivangiksi, ettei sen perhe uskaltaisi lähteä. Ryhmän johtajat eivät varsinaisesti välittäneet mitä Hanaen perhe päätti loppujen lopuksi tehdä, vaan halusivat tylsyyttään häiritä niiden elämää.

Hanaen vanhemmat olivat kuitenkin saaneet tarpeekseen ryhmästä. Ne olivat menettäneet jo kolme pentuaan, joten yhden pennun menettäminen lisää ei ollut niille maailmanloppu, jos se tarkoitti, että niiden viimeinen pentu saisi hyvän elämän. Ne karkasivat ryhmästä ja jättivät Hanaen. Ryhmän johtajat kuitenkin suuttuivat ja jahtasivat Hanaen perhettä, kunnes ne saivat nämä kiinni. Karkaajat tapettiin.

Hanaen annettiin elää, mutta sen tuli palvella ryhmän muita jäseniä. Uros kuitenkin oppi taidon tänä aikana taidon, joka tuli sille hyödyksi myöhemmin: metsästämisen. Ei kuitenkaan kulunut kauaa, ennen kuin Kurokagen lauma saapui alueelle. Ryhmä pääsi liittymään laumaan, ja näin myös Hanaesta tuli Kurokagen alainen, joskin sen kohdalla epäröitiin hiukan. Siitä ei olisi suurta hyötyä taisteluissa. Toisaalta lauman kasvaessa myös ruuan tarve suurenisi, minkä varjolla Hanae määrättiin metsästäjäksi.

Uros on vielä nykyäänkin metsästäjien joukossa varsin ala-arvoinen niin nuoren ikänsä kuin syrjään vetäytyvän persoonansa takia. Se tulee vain juuri ja juuri toimeen muiden metsästäjien kanssa, mutta toisaalta se ei ole vielä joutunut suurempiin ongelmiinkaan, vaan on hoitanut hommansa keskivertaisesti. Pian Kurokagen laumaan päästyään uros myös alkoi ajoittain raadella kiinni saamiaan saaliseläimiä, joiden oli tarkoitus päätyä lauman ruuaksi, joskin tästä seuranneet rangaistukset saivat sen nopeasti jättämään tapansa metsästysretkien ulkopuolelle.

TAISTELUSSA

Hanae ei osaa yhtäkään taistelutekniikkaa, eikä sitä ole missään vaiheessa elämäänsä kunnolla opetettu taistelemaan muuta kuin puolustamaan itseään äärimmäisessä hätätilanteessa. Uroksella ei siis ole paljoakaan toivoa taisteluiden voittamisesta, ellei sen vastustajana ole sitä selvästi nuorempi pentu tai kuoleman porteilla oleva vanhus. Selkeästi voimakkaamman vastuksen edessä se ennemminkin alistuu saman tien, eikä edes aina yritä paeta.

Mahdollisessa taistelussa se tulisi luottamaan enemmän nopeuteensa kuin voimaansa, eikä niinkään pyrkisi tappamaan vastustajaansa kuin estämään tämän liikkumisen niin pitkäksi aikaa, että Hanae ehtisi pois paikalta. Sen tapa hyökätä voi muistuttaa enemmänkin metsästämistä kuin varsinaista taistelemista, sillä loppujen lopuksi uroksen huomattavin taito on metsästäminen.

TULEVAISUUDESSA

Joko
A) Saa kenties taisteluopetusta Kurokagen laumassa ja muuttuu luonteeltaan enemmän raakalaisemmaksi
Tai
B) Pääsee erilaisten sattumien kautta eroon Kurokagen laumasta ja pitkän sopeutumisen jälkeen kehittyy luonteeltaan tasapainoisemmaksi ja empaattisemmaksi

GALLERIA
Hanae    2mcbkfp
Klikkaa ylläolevaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaisen version (varoitus raa'asta kuvamateriaalista!)

PELIT

1. Hätä ei lue lakia feat. Chiko (Shiomi)
Hanae törmää levätessään Chikoon, joka on etsimässä kadonneita pentujaan Futago-solassa. (kesken)

SUHTEET
- Vanhemmat: Ulkoisesti Hanaesta saa vaikutelman, ettei se välitä siitä, että sen vanhemmat hylkäsivät sen. Se on kuitenkin loppujen lopuksi surullinen, että se jätettiin jälkeen. Uros ei tiedä, että nämä ovat kuolleet.
- Sisarukset: Hanae piti veljestään Haruosta, mutta muita sisaruksiaan se ei erityisemmin muista.
- Kurokage: Hanae pelkää johtajaansa yli kaiken.
- Chiko: ? (kesken)

HAHMO & KUVIEN MUOKKAUKSET
Emirrea

PÄIVITYKSET
28.7.2016: Linkit kuvapohjiin ja galleria-osio lisätty
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
 
Hanae
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: