Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Shitai - Green eyed monster

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Demente

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 24.10.2015

ViestiAihe: Shitai - Green eyed monster   Ke Heinä 06, 2016 8:30 pm

Kuva - Demente (minä)

Nimi: Shitai = Tarkoittaa haaskaa/raatoa
Ikä: 4 vuotta
Skp: Uros
Laji/rotu: Koira / Greyhound, bordercollie, saksanpaimenkoira ja husky.
Liittouma: Laumaton

Säkä: 61,5 cm
Paino: 30 kg (välillä voi heittää vähän yli tai vähän alle.)

Ominaisuudet

Taito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tekniikat ei osaa
Vaarallisuus Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven


Luonne:

Shitai on koira, joka hyötyy muista ilman myötätuntoa. Urokselle on helppoa heittää joku muu surmansuuhun kunhan itse selviää hengissä. Hän on taitava kieroilija ja manipulointi on hänen valttikorttinsa. Uroksella on tarkat kohteet joihin iskee kuten pennut, nuoret ja nartut. Hän on sulava suustaan ja osaa esittää hyvinkin charmikasta tyyppiä. Uros antaa itsestään kohteliaan ja ystävällisen kuvan vaikka todellisuus on ihan toista. Shitai tappaa tai kylmästi jättää uhrinsa, kun heistä ei ole enään mitään hyötyä hänelle. Joskus Shitain murhanhimo ottaa liian aikaisin valtansa ja saattaa aiheuttaa toiselle tuskallisen kuoleman. Shitai on kateudesta vihreä koirille, jotka ovat saaneet elämään etuoikeuksia taikka muutenkin hyvän elämän elänyt nelijalkainen.

Shitain mielenterveys ei ole priimaa, vaikka älykäs onkin. Pentutehtailun tuloksena uros kuulee hiukan ääniä päässään tai ympäristössään, mutta yleensä silloin kun on yksin. Muihin asioihin keskittyminen voi vaientaa äänet hetkeksi. Shitai sairastelee paljon huonon geeniperimän takia. Shitailla on takajalkojen kanssa paljon ongelmia tämän perimän vuoksi. Kylmän aikaan kivut ovat pahimmillaan. Myöskin Shitain keho ei käytä samalla tavalla ruokaa hyödyksi kuin normaali koiralla vaan ruuan imeytyminen on minimaalista, josta johtuukin uroksen kuiva ja hiukan laiha keho.

Uroksen maailmankatsomus on hyvin mustavalkoinen ja kehenkään ei voi luottaa. Ihmiset kuitenkin on pahin Shitain mielestä, eikä voi sietää heitä. Entiset ihmisen omistamat koirat saattavat kanssa etoa urosta aika paljon. Valkoturkki on päättänyt ettei työnnä lusikkaansa laumakiistoihin ja saattaakin nauraa katketakseen jos joku koittaa häntä saada liittymään laumaan. Uros on kyllä sanonut että kun sota koittaa hän on katsomassa ilomielin sivummalta kun kaikki aivopestyinä tappaa toisiaan. Shitaista on turhaa tehdä lauman hyväski mitään kun siinä saa helposti surman itse ja uroksen koko elämä on juurruttanut tämän ajatukseen, että yksin täytyy selvitä keinolla millä hyvänsä.

Ulkonäkö:

Ruumiinrakenne - Kuten kuvasta huomaa Shitai on kuiva ja laihahko koira. Sen etujalat ovat liian suorat ja takajalat liian kulmautuneet. Kuvasta kanssa huomaa miten Shitai pitää takajalkoja allaan eikä ryhdikkäästi takana. Uroksen korvat ovat pitkät ja terävät, jotka yleensä laskeutuvat rennosti taakse päin. Häntä on pitkä ja eikä se ikinä nouse pystyyn vaan laahustaa maata. Vaikka uroksen jalat ovat kivuliaat niin hän pääsee niillä todella kovasti pakenemaan tai ottamaan saaliin kiinni. Selkä on suoraja kaula hyvin ohut.

Turkki/väritys - Turkki on pehmeää ja melko paksua etenkin niskan sekä hännän alueella. Sen kyynäreiden kohdalla on pidempää mustaa turkkia. Lyhyt karva sijaitsee koiran kasvoilla ja rungossa. Koiralla on hopeabrinde kuviointia naamassa ja niskassa. Muuten kropan valtaa valkoinen turkki, mustilla kuvioilla. Häntä on kokonaan musta. Vain vasemmallapuolella kasvoja on ns. kauneuspilkku. Sen silmät ovat pistävän vihreät ohuella pupillilla, joissa on viekas ilme.

Menneisyys:

Shitai syntyi Japanilaiseen pentutehtaaseen sen monen muun sisaruksen kanssa. Koiria oli paljon ja pentuja tuli koko ajan lisää. Elinolosuhteet olivat hirveät ja koirien mielialat vaihteli passiivisesta aggressiiviseen. Osa emoista tappoi omat pentunsa, mutta Shitain emon oli eri luokkaa. Se oli rakastava pennuilleen vaikka olot olivat kauheat. Moni Shitain sisaruksista kuoli aliravitsemukseen, koska emon maito ei riittänyt kaikille. Pentuja selvisi vain kolme. Nämä ajat ovat urokselle melko sumeat, aikaisen luovutuksen takia.

Shitai luovutettiin viisiviikkoisena uuteen perheeseen, jotka eivät olleet koiran taustoista varmoja eivätkä välittäneetkään kunhan halvalla sai. Pentu oli ostettu perheen tyttärelle syntymäpäivä lahjaksi. Pentu oli laiha tullessaan ja hyvin poissa oleva. Tytär ei edes tykännyt niin paljoa pennusta, koska eihän tämä ollut puhdarotuinen eikä pieni koirakaan mitä hän oli halunnut. Kumminkin Shitain poissaolo alkoi hiukan ärsyttää perhettä, koska uros ei touhunnut samalla tavalla kuin terveet koiranpennut. Meni viikko eteenpäin kun pentu ei tehnyt enään muutakuin nukkui ja nyt vasta perhe rupesi huolestumaan pennun tilasta. Koira vietiin eläinlääkäriin, joka arveli Shitain olevan pentutehtailun tuotos. Pentu sai lääkkeitä, nesteytystä sekä häntä pakko ruokittiin.

Shitai täytti vuoden ja sen elämäkin näytti vähän paremmalle. Sen koko olemus oli pirteä ja ruoka maistui, vaikka massaa se ei uroksessa kasvattanut. Perhe ei vieläkään ollut täysin kiintynyt urokseen ja tyttärenkin mielenkiinto kuihtui kasaan. Uros ei enään päässyt lenkille, ruoka unohdettiin ja hänet kahlittiin takapihalle missä ei ollut edes mitään suojaa sateelta. Shitain mielenterveys kärsi aina vain uusista vastoinkäymisistä ja se rupesi kuulemaan ääniä ympärillään. Ei tietenkään perus ääniä mitkä kuului elämään, vaan kuiskailuja, ivallista naurua sekä huutoa. Shitai kumminkin jutteli äänille takaisin, koska oli niin yksinäinen. Näitten äänten kanssa se suunnitteli pakoa pihalta ja iha ihmisiä kohtaan kasvoi uroksessa.

Shitai oli vuoden suunnitellut pakoaan, kunnes vihdoin ja viimein sai pantansa revittyä irti. Liitäen se hyppäsi aidan yli ja juoksi niin kovaa kuin pystyi. Se nautti vapaudesta ja metsästäminenkin onnistui ilman ongelmia, mutta se oli yksin. Äänet eivät enään palanneetkaan pitkiin aikoihin, joka ärsytti ja vihastutti urosta. Shitai ei ollut pitkään aikaan tavannut muita koiria, kunnes hänen eteensä tuli nuoripentu. Pentu oli eksynyt perheestään ja kieroksi muuttunut valkoturkki päätti hyötyä pienemmästä. Uros laittoi pennun varastamaan hänelle ruokaa luoden pennulle mielikuvan että hän vie tämän turvallisesti perheensä pariin. Kun pentu alkoi itse olla huonossa kunnossa uros tappoi tämän. Toisen verenmaku suussa sai aikaan mielihyvän tunteen, joka sähköiskujen lailla kulki pitkin uroksen kehoa. Koira murisi tyytyväisyyttään, kunnes ilokseen huomasi tuon tutut ja lohduttavat äänet päässään. Shitai on elänyt villinä ja laumattomana nyt neljään ikävuoteen asti jatkaen samaa tuhoista polkuaan.

Pelaaja - Demente
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://dem3nte.deviantart.com/
 
Shitai - Green eyed monster
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: