Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kagetora - Maailma tarvitsee esikuvia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaKagetora - Maailma tarvitsee esikuvia Empty
ViestiAihe: Kagetora - Maailma tarvitsee esikuvia   Kagetora - Maailma tarvitsee esikuvia EmptyMa Heinä 04, 2016 8:07 pm

Kagetora - Maailma tarvitsee esikuvia 2hd5jdk


Nimen merkitys:
Varjo tiikeri
Ikä: 13-14 Vuotta
Skp: Uros
Rotu: Kai Ken

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohun lauma
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole

Ulkonäkö
Säkäkorkeus - 51cm
Paino - 22kg

Kagetora on tumma-turkkinen Kai koira (vaikka usein väritetään enemmän ruskeana kuin mustana). Hänen silmänsä ovat väriltään ruskeat. Kagella on kolme arpea.

Käyttäytyminen
Kagetora on rohkea ja uskollinen koira.
Hän on hieman rento, mutta myös hieman äkkipikainen ja impulsiivinen kuin muut Kai koirat. joskus hän haluaa tehdä holtitomia ja ei kovin viisaita hyökkäyksiä.
Kuten Kai koirat, hän on aina valmis kuolemaan hänen ystävänsä puolesta ja kunnioittaa setänsä muistoja. Enemmän tai vähemmän leikillään, hän sanoi kerran, että sopiva kuolemia hänelle olisivat joko kuolla hänen ystävien tai rakkaiden puolesta tai rakastumalla ja tekemällä itsemurhan kyseisen nartun kanssa.

Menneisyys

Kagetora lähti jo nuorena Futago-solaan palvelemaan Ōun armeijaa. Kun ihmiset alkoivat hyökätä solaan, Ken syytti Kagetoraa ihmisten puremisesta. Kagetora suuttui tästä, sillä ei ollut tehnyt niin. Hän suuttui myös hallinnolle ja muodosti pienen kapinallisryhmän, jonka tavoitteena oli kaataa se.
Kagetora esiintyy ensimmäisen kerran pelastaessaan Weedin, kun Ken aikoi käydä hänen kimppuunsa. Kun kaiken aiheuttajaksi selvisikin hirviö, Kagetora sopi välinsä Kenin kanssa. Taistelussa hirviötä vastaan Kagetora sai arpia kuonoonsa. Hän, Ken ja Weed putosivat hirviön kanssa rotkoon ja jokeen, mutta selvisivät elossa.
Tämän jälkeen Kagetora kulki Weedin johtamassa joukossa, joka etsi sotureita taisteluun Hōgenia vastaan. Kagetora ja Ken kävivät hakemassa kotiseudultaan vahvistuksia. Heidän joukkoonsa liittyivät Kagetoran veljet, Nobutora ja Harutora, sekä Kenin veli George.
Hōgenin kuoltua, Kagetora jäi Ōuun. Hän oli yksi koirista, jotka Sasuke haki taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyi pian heidän tultua paikalle. Kagetora osallistui myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.
Kun Ōun joukot siirtyivät Pohjois-Alpeille, jossa eli vaarallisia hybridikarhuja, Kagetora auttoi erästä orpoa karhunpentua. Suurin hybrideistä yritti syödä pennun, mutta Kagetora puri jättiläiskarhua kuonoon ja antoi pennulle tilaisuuden paeta.
Kagetora selvisi taistelusta hybridejä vastaan ja palasi muiden kanssa takaisin Ōuun.

Ominaisuudet

Taito: ****
Voima: ****
Karisma: **
Nopeus: ****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ****
Puruvoima: ****
Kivunsietokyky: ****
Ketteryys: ****
Refleksit: ****
Tekniikat: ****
Puissa hyppely: ***
Metsästystaito: ****
Uimataito: ***
Vaarallisuus ****

Aistit

Näkö: ***
Kuulo: ***
Haju: **

Perhe
Akatora, Chuutora (sedät), Kurotora (isä), Harutora, Nobutora (veljekset), Shouji, Shigure, Buru, Dodo (serkut)Pelaaja: Rosvo-Roope
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kagetora - Maailma tarvitsee esikuvia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: