Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Zoro - Taitava katanasoturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaZoro - Taitava katanasoturi Empty
ViestiAihe: Zoro - Taitava katanasoturi   Zoro - Taitava katanasoturi EmptySu Heinä 03, 2016 7:20 pm

Zoro - Taitava katanasoturi 1z18knr
Nimi: Zoro
Rotu: Saksanpaimenkoira.
Ikä: 2v.
Liittouma: Oma perhe, Ohu.

OMINAISUUDET:
Taito: ***
Voima: ***
Karisma: *
Kestävyys: ***
Refleksit: ***
Tekniikat:***
Älykkyys:***
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ***
Vaarallisuus:***
Puissa hyppiminen***
Uimataito/sukeltaminen ***
Metsästystaito ****

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ****
Tunto: ****
Maku: ****
Haju: ****

LUONNE: Zoro on järkevä ja rauhallinen. Uros omaa teräksiset hermot eikä ryntää suinpäin minnekään. Zoro on periksi antamaton ja halukas oppimaan uutta. Joskus uros saattaa osoittaa poikkeuksellisen paljon kiinnostusta johonkin, tämä johtuu nuoresta iästä. Ystävilleen Zoro on luotettava ja uskollinen. Zoro on kaikin puolin rehellinen uros. Zoroon myös helppo tutustua ja hänellä on vahva oikeuden taju.

MENNEISYYS: Zoro syntyi eräänä huhtikuun kirkkaana päivänä erään perheen luona Shikokussa. Kun Zoro oli kolme kuukautta vanha, hänen perheensä ja omistajansa päättivät opettaa häntä käyttämään miekkaa. Zoro nautti enemmän isänsä kuin omistajansa opetuksesta. Kuukautta myöhemmin tuli päivä jolloin Zoron omistaja vei hänet leirille jossa opetettiin koiria paremmin. Zoron lisäksi leirillä oli hänen veljensä. Veljekset harjoittelivat kolme kuukautta, samalla Zoro haastoi leirin mestarimiekkailijan, pennun nimeltä Kushina, mutta hävisi tälle. Pentujen välille syntyi ystävyys ja kilpailijasuhde. Kumpikin sanoi tulevansa parhaaksi miekankäyttäjäksi. Seuraavana päivänä veljesten omistaja haki heidät kotiin. Sinä iltama Zoro sisaruksineen kuunteli isoisänsä tarinoita urheista Ohun sotureista, jotka taistelivat Kurokagea vastaan. Seuraavana aamuna pennut päättivät lähteä Ohuun ja niin matka alkoi. Matkan aikana he kohtasivat pentukaksikon nimeltä Yasaku ja Johnny. Kaksikko liittyi joukkoon ja pian he saapuivat Ohun tukikohtaan. Nyt Zoro elää Ohussa sisaruksiensa ja ystäviensä kanssa.

ULKONÄKÖ:
Säkäkorkeus: 55cm.
Paino:35kg.

Zoro on ruumiinrakenteltaan vahva ja kestävä. Zoro on nopea juoksemaan ja ketteryyttä häneltä ei puutu. Sen turkin väri vaaleanruskea ja musta. Silmät ovat mustat.

TAISTELUTEKNIIKAT
Tora, kari, suom Tiikerin metsästys. Tässä iskussa Zoro syöksyy kohti vastustajaa miekka suussa ja yrittää iskeä vihollista selkään tai mahaan. Iskun heikkous on että juoksun voit pysäyttää tai miekan pudottaa.

Baipasu-jutsu, suom Ohitusleikkaus. Tämä isku on Zoron voimakkain. Iskussa Zoro syöksyy miekan kanssa kohti vastustajaa ja yrittää leikata vastustajan keskeltä kahtia. Iskun heikkoudet ovat samat kuin Tora karissa.

Sukupuu
Isoisät: Ichiko ja Hirata.
Isoäidit: Sonya ja Eliza.
Täti: Tamiko.
Eno: Ace.
Isä: Masao.
Äiti: Micha.
Isoveli: Roronoa.
Sisko: Yumiko.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Zoro - Taitava katanasoturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: