Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä Empty
ViestiAihe: Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä   Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä EmptyTi Kesä 28, 2016 2:51 pm

Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä 35aukcm
Perhe kuvasta kiitos ©️ Untamed

*Puhe/Tunnari*

Tenrōsei
Suomennos: Sirius
Nimen alkuperä: Nimi on peräisin tähdestä. Emo antoi pennulle nimeksi Tenrōsei, koska kun pentu syntyi, yö taivaalla loisti maapallon tähtijärjestelmän kirkkain tähti. Emo päättikin nimetä valkean pennun Tenrōseiksi koska taivaalla loisti Tenrōsein tähti ja siitä että tämän turkki oli valkea kuin lumi, mutta ei Emo olisi voinut arvata, että pennun silmät olisivat saman väriset, kuin itse sama tähti. Tällä Valko/sinisellä tähdellä on pari nimeä ja niitä on esim: Dog star, Sirius, jne.
Englanniksi tietoa Dog Starista:
 

Kutsumanimi: joskus Sirius, Yleensä Tenrōsei
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5v
Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Igan lauma
Liittouma: Igan lauma
Lauma: Igan lauma
Asema laumassa: Ninja, Metsästäjä
Jälkeläiset: Adoptoitu poika (Kokoro-kara-no Yūsha)
Puoliso: Shion tulevaisuudessa ~
Perhe: Vanhemmat (Sama Emo Tesshinin kanssa + Isä [Kishu]), Kokoro-kara-no Yūsha (adoptio poika), Yosōu (sisko), Hossoru (Veli) & Tesshin(Velipuoli)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Ulkonäkö
Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä Xfnltu

Kuvailu:
Naaraan turkki on täysin puhtaan valkoinen, mutta sillä on Shinobin irokeesi. Kuitenkin naaraan keho on kuin normaalilla Kishuilla. Tämän nenänpää ja polkuanturat ovat pinkkejä. Naaraan silmät ovat puoleensa vetävät ja kauniin vaalean sinertävät.
Laji: Koira
Rotu: Kishu & Shinobi
Säkäkorkeus: 45cm
Paino: 16kg
Turkinväri: Valkoinen
Silmien väri: sinertävän valkoinen
Tuntomerkkejä:
Naaraan siniset silmät vetävät katseita puoleensa. Niiden kauneus sekä lempeys on huumaava. Naaraan päälaella on irokeesi aivan kuin Kōgan koirilla, mutta tätä ei aliarvosteta sen takia, koska tämä on muuten samanlainen kuin muut Shinobit.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä Tenrosei_Sprite

Menneisyys

Ennen syntymää:
 
Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä 33k5dgi
Emo & Isä


Syntymä
Naaras sai kolme upeaa pentua, joista yksi muistutti heidän isää. Naaras pennut emo nimesi: valkean pennun Tenrōseiksi, Sirius tähden mukaan ja Yosōun sen perusteella, että heti syntyessä pennusta huokui esittämisen tahtoa. Uros pentu oli kuitenkin heikko eikä saanut nimeä emoltaan. Isä sai idean viedä tämän eri emolle, että tästä tulisi vahvempi, jos saisi enemmän ruokaa. Isä nimesi pojan Hossoruksi tämän elintilan mukaan.

Nuoruus 6kk-1v
Tenrōsei hyväksyttiin iganin laumassa huomattavasti paremmin kuin tämän sisar. Tenrōsei sai erikois kohtelua ja tätä koulutettiin heti nuorella ikää. Tenrōsei oli 8 kuukautisena paljon vahvempi kuin sisarensa, mutta tämä aina jätti tahallaan voittamatta, jos Yosōu kävi kimppuun. Nuori naaras ei välittänyt siskolta saamista haavoista, koska oletti sen auttavan Yosōuta kestämään muiden pilkkauksia. Vuoden ikäisenä Yosōu katosi ja Tenrōsei jäi Iganin joukkoihin. Tenrōsei murehti monet illat siskonsa katoamista ja lähti monesti salaa etsimään siskoaan. Emo kuitenkin selitti viikon kuluttua sisarensa katoamisesta, että oli käskenyt Yosōuta vaihtamaan puolta, koska siellä naaras saisi parempaa kohtelua. Tenrōsei raivostui emolle, että oli tehnyt väärin komentaessaan oman tyttärensä kadota sanomatta sanaakaan. Samassa emo alkoi itkeä lempeä hymy suullaan. "Tiedän tehneeni julmasti, mutta en kestänyt katsoa hänen kärsimystä. Kerron sinulle tämän, koska aion itsekin mennä." Emo sanoi ja juoksi siinä samassa pois lauman alueelta epäröimättä. Tenrōsei ei voinut muuta kuin katsoa, koska tämä vihdoinkin ymmärsi heidän tuskan. Kiusaaminen oli kasvanut. Emoa ja siskoa ei hyväksytty Ulkonäön vuoksi. Tenrōsei tiesi sen, vaikkei kukaan ollut sanonut mitään. Monet laumalaiset välttelivät Tenrōsein Emoa ja siskoa niin paljon, ettei heitä voinut edes kutsua laumalaisiksi. Viimeinkin Tenrōsei oli aukaissut ummistamansa silmänsä ja purskahti heti itkuun. Naaras ulvoi kaikin voimin, koska ei voinut muuta kuin pyytää anteeksi.

aikuisuus 1v-2v
Tenrōsein vihdoinkin täytettyä vuoden, tätä alettiin kutsumaan aikuiseksi. Monet uroot jopa yrittivät saada Tenrōsein puolisokseen, mutta naaras ei ollut kiinnostunut viettelijöistä tai muutenkaan parin löytämisestä. Naaras sai päivittäistä koulutusta yhä vanhemmilta laumalaisilta ja isältään. Pian tämä oppikin isänsä tekniikan Ya jonka tarkoitus oli vain nopea terävä isku, mutta liikkuvat kohteet oli naaraalle vielä vaikeita. Naaras kysyi isältään samalla kun nämä treenasivat, etteikö isä ikävöisi Emoa tai Yosōuta. ”Se oli emosi ja minun valinta. Tietenkin minulla on heitä ikävä, mutta sen henkisen kidutuksen seuraaminen oli minulle tuskallista monet vuodet.” Isä vastasi hieman herkistynyt ilme kasvoillaan. Tenrōsei pysähtyi ja laski päänsä. ”Anteeksi...” Muuta naaras ei voinut sanoa, koska tiesi kysyneen jotain hieman liian surullista. Isä kuitenkin sanoi ”Kaikilla on murheita ja surun aiheita, mutta päästäksemme niistä ylitse, tavoittelemme sitä suurempaa iloa.” Tenrōsei ymmärsi mitä isä tarkoitti ja siksi tämä alkoi itkeä. Tenrōsei päätti pysyä isänsä luona, kunnes tämä lähtisi tuonpuoleiseen.

aikuisuus 2v-4v
Tenrōsei oli kasvanut jo huomattavasti ja tämän taidolla monet uskoivat tätä urooksi. Tenrōsei ei piitannut, koska muiden mielipiteillä ei ollut naaraalle väliä. Tenrōsein läheisimmät kuitenkin tietävät tämän olevan naaras. (mikä tarkoittaa siis kaikkia laumassa olevia…)
Tenrōsei pääsi ninja koirien riveihin ja tämä pääsi tehtäviin, jossa tarkoitus oli vartioida tai kaataa vihollinen. Naaras ei kuitenkaan ikinä iskenyt ensin ja siksi tälle yleensä valitettiin, että tämä voisi joutua pulaan. Silloin alkoi muiden tukeminen kasvaa ja he hyökkäsivät Tenrōsein puolesta. Naaras ei kuitenkaan tätä hyväksynyt ja suojeli välillä jopa vihollista. Suuri osa ryhmäläisistä ei ymmärtänyt Tenrōsein käytöstä, mutta kun he tapasivat uroon, joka oli ruskea ja johti 20 koiran laumaa, he ymmärsivät viimmein mitä Tenrōsei ajoi takaa teoillaan. Naaras mieluumin kuunteli ensin, ennen kuin hyökkäisi. Ruskea turkkinen ei ollut tullut pahoin aikein mielessään ja paljasti tehtävän tätä puolustaneelle Naaraalle. Uros oli etsimässä puolisoaan, joka oli kadonnut Valkea turkkisten koirien mukana ja sen takia tämä oli hyökännyt. Kun väärinkäsitykset oli selvitetty, ruskea koira palasi joukkoineen metsän siimekseen. Tenrōsei sai kutsumanimen ”Viisas” niiltä jotka uskoivat tämän tapoihin. Tenrōsei jatkoi samassa porukassa, vaikka heidät vaihdettiinkin metsästys ryhmäksi välillä.

4v-5v
Naaras oli vahti vuorossa, kun löysi pennun hylättynä. Pentu muistutti sitä ruskeaa urosta, joka oli käynyt kaksivuotta sitten, mutta sillä oli irokeesi. Pentu oli kaksi kuukautisen näköinen, joten Tenrōsei huolestui. Naaras huuteli, jos lähettyvillä olisi vanhempia. Ruskea uros tuli esiin varjoista. ”Annan poikani sinun huostaan. Hän on pennuistani ainoa, jolla on irokeesi ja siksi hänen sisarensa hyljeksivät häntä. On surullista antaa hänet pois, mutta uskon, että sinä ymmärrät häntä parhaiten. hän on nyt kaksikuukautta, mutta on heikkona. Syy siihen on, koska pentuja oli yhteensä seitsemän ja muut työnsivät hänet pois nisiltä.” Uros sanoi. Pentu nosti katseen kohti Tenrōseitä korvat luimussa. Tenrōsei nyökkäsi ja sanoi ”Tule tapaaman häntä usein. Ei olisi kilttiä unohtaa poikaansa täysin.” Ruskea uros nyökkäsi ja kääntyi pois. Ennen kuin uros katosi varjoon, Tenrōsei näki kyyneleitä kimaltelevan auringon laskussa. Tenrōsei ymmärsi, että teki raskaan päätöksen jättäessään poikansa naaraan huostaan. Pentu ei aluksi uskaltanut edes liikkua, mutta Tenrōsein lempeät sanat sai tämän luottamaan uuteen emoonsa. Tenrōsei käveli hitaasti, että heikkona oleva pentu saisi tulla omaan vauhtiinsa. Pentu ei kuitenkaan jaksanut ja Tenrōsei pyysi, että voisi kantaa tämän turvaan. Tämä nyökkäsi ja Tenrōsei poimi pennun ja jätti vartiointi paikkansa. Muut ryhmäläiset huomasivat, että Tenrōsei oli menossa johonkin, mutta eivät huomanneet pentua. Tenrōsei vei pennun ensimmäiseen löytämäänsä paikkaan, joka oli vanha lato. Naaras piilotti pennun tavara kasan taakse ja laittoi maata tämän vierelle. Tenrōsei keskittyi pennun hoitoon, eikä välittänyt muusta. Tenrōsei opetti pentua syömään lihaa ja hyväksyi tämän täysin omana poikanaan, vaikka ei ollut oikeasti tämän emo. Naaras ei ollut vielä varma mikä pennun nimi olisi ja tämä alkoi miettiä omaa menneisyyttään. Sitten naaras tajusi, että pentu oli tämän oma sankari. Naaras jäisi yksin, jos tämän isä kuolisi, joten pentu oli naaraalle vielä tärkeämpi. Siksi naaras nimesi pennun Yūshaksi (sankari).
Meni viikko, että pentu alkoi puhua normaalisti Tenrōseille ja samassa tämä alkoi kutsua tätä emokseen. Yūsha alkoi käyttäytyä, kuin Tenrōsei ja siksi Naaras antoi lisänimen Kokoro-kara-no (sydämellinen). Kolmenviikon kuluttua viimme tapaamisesta, Ruskea uros palasi tapaamaan poikaansa. Tenrōsei kertoi Yūshan kanssa viettämästä ajastaan ja myös selitti pennulle antaman nimen. Uros oli iloinen kuullessaan, että asiat etenevät hyvin. Yūsha kuuli isänsä äänen ja siksi tämä riensi luokse. Pentu iloitsi ja huusi isään, mutta isä heilutti päätään. ”Kutsu minua Kyōtaniksi (wonder).” Yūsha pysähtyi ja katsoi isäänsä hämmillään, mutta tämä ymmärsi miksi. ” Kyōtan, tulitko hakemaan minut kotiin?” Kyōtan katsoi poikaansa hämmillään kysyen ”Haluatko lähteä?” Yūsha pudisti päätään ja sanoi ”Rakastan eloani täällä ja en halua jättää Emoa yksin.” Kyōtan hymyili tyytyväisesti pojalleen ja nyökkäsi Tenrōseille. Uros lähti saman tien, jättäen jälkeensä sanat ”Palaan seuraavan täysikuun aikaan.” Naaras käveli Yūshan kanssa kotia, kun vastaan tuli laumalaisia. ”Kuka antoi luvan ottaa laumaan tuntemattomia?” Uros kysyi ja toinen uros kysi perään ”onko hän poikasi?” Yūsha käänsi korvansa taakse ja oletti, että tämä varmaan hylättäisiin taas. Tenrōseillä ei kuitenkaan ollut aikomusta hylätä Poikaa, vaikka se veisi paikan laumassa. ”Kyllä. Tämä on adoptoimani poikani, Yūsha. Anteeksi, etten kertonut hänestä aikaisemmin.” Laumalaiset katsoivat hetken toisiaan, kunnes toinen sanoi ”Sinun täytyy kertoa tästä johtajalle.” Tenrōsei nyökkäsi ja käski Poikaansa seuraamaan. Pentu hyväksyttiin laumalaiseksi Tenrōsein pentuna.
Yūsha oli jo 6kk kun Kyōtan tuli tapaamaan taas. Tämä oli kuitenkin viimmeinen kerta, kun Kyōtan tulisi taas tapaamaan. Yūsha ja Tenrōsei ymmärsivät miksi hän ei tulisi enää. Kuitenkaan ketään ei harmittanut tämä päätös, koska kaikki pääsivät elämään onnellista elämää. Tenrōsei alkoi kouluttamaan Yūshaa sinä päivänä. Nykyään Tenrōsei on 5v ja Yūsha on 8kk.

Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä Dgkqci11
Yūsha ja Tenrōsei

Luonne
Tenrōsei on erittäin rakastava naaras ja haluaa kaikille vain hyvää. Tenrōsei on erittäin seurallinen ja ystävällinen. Naaras pystyy kyllä jotenkuten suojelemaan itseään, koulutuksensa takia. Tenrōsei on viisas ja rauhallinen koira. Hän harvoin menettää malttinsa ja uhraa henkensä muiden puolesta, koska toivoo muille onnelista elämää oman onnensa yli.
Suhteet: Naaras näkee mut kogat vihollisina, mutta ei siskonsa tai emonsa. Kuitenkin jos he törmäävät joukkojen kera, eli molemilla puolilla on laumalaisiaan seurassa, naaras välttää menemästä emon tai siskonsa lähelle. Kuitenkin jos he törmäävät sodan keskellä, naaras kaataa nämä, mutta jättää eloon. "Kaatamisella" tarkoitan sitä ettei naaras edes pure, vaan loikkaa vain näiden päälle ja jatkaa seuraavaan vihollisen kimppuun.

Motto: Protect those who are weaker than you and you will be able to beat every opponent.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: *****
Voima: ***
Karisma: **
Nopeus: *****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ****
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ****
Ketteryys: *****
Refleksit: *****
Tekniikat: ****
Ponnistus: ****
Metsästystaito: *****
Uimataito: ****

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ****
Haju: ****
Tunto: ***
Maku: ***

Vaarallisuus: ***
She never attacks first

Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä 2r39sbb
Sisko kuvasta kiitos ©️ Untamed

Taistelutekniikat
切れ Kire (slice): Liikkeen tarkoituksena on tehdä monta viilto haava, jotka ei ole kovin syviä. Kuitenkin liike jättää käyttäjänsä lähes täysin avoimeksi seuraaville hyökkäyksille.

Ya (arrow): Liikkeen idea on, että käyttäjä juoksee nopeaa kohti vastustajaansa, iskee terävän ja syvän iskun osumaansa kohtaan. Mitä kauempaa naaras lähtee juoksemaan kohti, sitä suuremmat vahingot kohde voi saada. Kuitenkaan liike ei anna paljoa mahdollisuutta kääntyä, joten sen väistäminen on helpompaa.

Pelaaja: Miss Okami[/u]
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Tenrōsei - Iganin lauman Ninja ja Metsästäjä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: