Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Toukokuu 23, 2016 2:20 pm

// Lone Wolf & Shirogetsu

Pelin tapahtumat sijoittuvat käynnissä olevien ninjapelien jälkeen tapahtuneeseen aikaan, koska kyseiset pelit ovat jääneet paikoilleen. //


Raika

Koganarttu makoili auringosta nauttien Itoh-talon läheisyydessä, kuten useat muutkin kogat. Raikalla oli ollut aamupäivä vapaata, mutta koga oli herännyt aikaisin harjoittelemaan loikoilun sijaan. Nyt kuitenkin tummaturkki soi itselleen pienen ansaitun lepohetken, tekihän narttu kovasti töitä klaaninsa hyväksi. Raika oli ryhmänjohtajan tehtävän lisäksi toiminut useampaan otteeseen rajavartijana sillä ryhmänjohtajan tehtäviä ei toistaiseksi ollut paljoa mitä hoitaa, kun klaani pysytteli paljon aloillaan. Työintoinen narttu ei halunnut jäädä kovin toimettomaksi, joten hän oli itse tarjoutunut tekemään ekstrahommia.

Nytkin Raikaa odotti illan vahtivuoro, johon narttu valmistautui lepäämällä. Jos rajalla tulisi jotain ongelmia, olisi oltava hyvissä voimissa, ja valmistautumista Raika ei jättänyt väliin. Narttu oli yleensä muutenkin hyvin huolellinen, ja tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Narttu makoili aloillaan silmät kiinni, lepuuttaen koko kehoaan, mutta korvat liikahtelivat aktiivisesti ympäristön ääniä poimien. Rennosta olemuksestaan huolimatta Raika oli koko ajan valmiina reagoimaan, jos oli tarvetta.

Kun aurinko alkoi pikkuhiljaa kadota puiden latvojen taa, nousi Raika ylös, ja venytteli huolellisesti. Sen tehtyään koganarttu poimi taisteluveitsensä, ja kohdisti sitten katseensa horisonttiin. Hän ottaisi tänään rajan haltuunsa länsiosassa kogien reviiriä. Suunnan löytäessään narttu ilmoitti lähdöstään muutamalle ryhmäläiselleen, jotta he tietäisivät hänen lähteneen. Jos hän ei saapuisi ajoissa rajalle, tietäisivät muut epäillä jotain sattuneen. Raika ampaisi sen jälkeen enempää viivyttelemättä matkaan, ja katosi sulavalla loikalla oksistoon.

Pitkään narttu ei ehtinyt edetä, kun joku tuli häntä vastaan. Raika hidasti vauhtiaan, ja tunnistaessaan tulijan, lievästi järkyttynyt naaras pysähtyi. "Hachirou!" Raika huudahti, ja häntä vastaan tullut uros reagoi myöskin pysähtymällä. "Ai, hei! Lähditkin etuajassa. Vuoronvaihto!" Hachirou vastasi huolettomasti, mutta Raikan ilme pysyi jäätävänä. "Eikö sinulle ole sanottu, ettei vahtipaikkaa jätetä, ennen kuin vuoronvaihtaja on saapunut paikalle?" Raika sanoi, ehkä turhankin ankaralla äänensävyllä. Hachirou oli nimittäin nuori kokelas suorittamassa ensimmäisiä varsinaisia työtehtäviään, ja virheitä sattui, mutta tällaisena aikana narttu ei katsonut hyvällä töppäyksiä. "Öh..ai niin..anteeksi kauheasti. Minä..öh, unohdin.." Uros takelteli takaisin, ja sai Raikalta toisen pistävän katseen. Toinen koga näytti hyvin hämmentyneeltä ja surkealta, minkä vuoksi Raika ei päättänyt piinata toista enää enempää. Narttu luotti siihen, että toinen varmasti oppisi läksynsä, näyttihän toinen olevan hyvin pahoillaan.

"Seuraavalla kerralla ei tule tällaista virhettä, eihän?" Raika vaati, ja uros pudisteli nöyrästi päätään. "Lupaan ja vannon." Hachirou sanoi, ennen kuin Raika nyökkäsi hyväksyvästi, ja jatkoi sitten matkaansa. Narttu kiristi hiukan tahtiaan, sillä rajalla olisi nyt yksi aukko, joka oli vartioimatta, ja silloin saattoi tapahtua vaikka mitä. Koganartun saapuessa länsirajalle, siellä oli kuitenkin hiljaista, ja nopean tutkailun sijaan ei vieraita tuoksuja kantautunut mistään suunnasta. Raika kuljeskeli oman alueensa läpi, ennen kuin asettui aivan rajan tuntumaan, iskien veitsensä tuttuun tapaan runkoon, asettuen sitten oksalle makaamaan ja tarkkailemaan. Aurinko kultasi metsikön upeaan oranssin ja keltaisen sävyyn, ja ilma oli mukavan tyyni ja leuto.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19


Viimeinen muokkaaja, Untamed pvm Ma Toukokuu 30, 2016 9:37 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Toukokuu 30, 2016 4:15 am

Shirogetsu

Aurinko oli laskeutumassa horisonttiin, kun Shionin oikea tassu, Shirogetsu käveli rauhallisesti vanhaa ja tuttua polkua pitkin Kogien ja Igojen jakaman rajan läheisyydessä. Hän oli tehnyt tämän matkan lukemattomia kertoja aikaisemmin, tarkastaessaan rajoja, sekä niiden vartiointia, mutta kishulla oli tällä kertaa eri syy matkalle. Jo hieman hämärtyneestä ympäristöstä harmaat silmät erottivat horisontissa tietämättömänä seisovan valkoisen hahmon. Se oli yksi Igojen rajavartioista, jolla kesti hetki huomata lähenevä Shirogetsu, mutta havainnon tehtyään tämä lähti heti tulemaan urosta vastaan. "Ööh, Shirogetsu? En ollut tietoinen, että saapuisit..." Rajavartija aloitti, päästyään puhe-etäisyydelle.

"Palaa vain takaisin, hoidan Koshiron vuoron tänään." Shirogetsu vastasi pikaisesti, ikään kuin oli odottanut juuri tämänkaltaista reaktiota toiselta Igalta, joka puolestaan pysähtyi paikoilleen hieman hämmentyneenä vastauksen äkkipikaisuudesta, ja silmäili Shirogetsua hetken ajan kysyvän oloisena. "Hän ei päässyt tulemaan, ja minulla on vapaata loppupäivän, voisin yhtä hyvin hoitaa hänen vuoronsa..." Shirogetsu jatkoi. "Selvä." Toinen Iga vastasi, nyt varmemman, ymmärtäväisemmän oloisena ja lähti kulkemaan takaisin lauman olinpaikkaa kohti. Shirogetsu katsoi hetken laumalaisensa perään, mutta jatkoi sitten matkaansa rajalle.

Vartijan erikoinen reaktio oli odotettavissa, oli varmasti erikoista nähdä Shionin oikea tassu rajavartijan hommissa, mutta todellisuudessa Shirogetsu oli ottanut tehtävän omiin tassuihinsa täysin eri syystä. Tämä syy oli urokselle paljon enemmän kuin yksi vähäinen iltavuoro rajalla, siinä oli jotain henkilökohtaista, ja hän oli jopa tarkoituksella aikaisemmin vapauttanut Koshiron iltaisesta vartiovuorostaan sitä varten. Loput matkasta taittui hetkessä ja Shirogetsu seisoi kuoleman hiljaisella metsäaukiolla, joka sattui olemaan miltei täsmälleen klaanien välisellä rajalla. Hetken oli vain täysin hiljaista, kun Shirogetsu skannasi aukiota katseellaan, hänen muistojensa palatessa menneeseen.

Juuri tällä aukiolla jo kauan aikaa sitten Shou- niminen rajavartija oli kadonnut, ilmeisesti juuri ennen Shirogetsun saapumista paikalle. Mysteeriset jäljet veivät suoraan Kogien puolelle rajaa, mutta Shirogetsu ei harmikseen ikinä saanut tämän kadonneen laumalaisen kohtaloa selville. Nyt hän oli palannut, mutta ei ollut itsekään täysin varma miksi. Ehkä hän tahtoi miettiä tapahtunutta rauhassa, tai ehkä... Selvittää lopullisesti, mitä tapahtui? Jälkimmäinen mahdollisuus samanaikaisesti kiehtoi, sekä puistatti harmaaturkkista. Viimekertainen tapahtuma kun tuntui uroksen mielessä olevan katalyytti, tai alku kaikelle viimeaikaiselle draamalle ja ongelmille Igojen ja Kogien välillä.

Mysteerin ratkaiseminen varmasti helpottaisi Shirogetsun mielirauhaa, ja mahdollisesti myös klaanien välistä jännitettä, mutta se meinaisi rajan ylittämistä ja siten isompia ongelmia, sekä klaanien välisen, vaikkakin epävarman rauhan vaarantamista. Olihan Shirogetsu korkea-arvoinen Iga, ei varmasti olisi hyvä, jos hänet yllätettäisiin Kogien puolelta rajaa... Kuin viime kerralla... Se narttu, kaikki hänen syytään. Hän ajatteli, tuntien vihansa nousevan pelkästä ajatuksesta. Kishun mietteet, sekä viha olivat kohdistuneet erääseen tiettyyn Kogaan, tummaturkkiseen naaraaseen, joka oli onnistunut yllättämään Shirogetsun viime kerralla rajan toisella puolen. Ties mitä hänkin on sepittänyt Arashille. Uros spekuloi mielessään.

Hitaasti Shirogetsu alkoi ottamaan askelia aukion keskikohtaa päin, ja tarkkaili hiekan peittämää maata, jota tuuli ja metsän eläimet olivat sekoittaneet liikaa, että vanhat jäljet olisivat säilyneet ehjinä. Täällä on pakko olla jotain, jokin johtolanka, minun on pakko tietää. Hän ajatteli, jatkaen kävelyään aukion keskelle asti ja pysähtyi aloilleen. Uros nosti katseensa maasta, edespäin Kogien puolelle rajaa. Joka hetki hän tunsi nousevaa halua lähteä tutkimaan toiselle puolelle vihjeiden tai ratkaisun toivossa, mutta samalla hän tiesi, että siitä voisi koitua suurempia ongelmia hänelle itselleen, Igoille, Shionille, ja jopa Kogille, mutta heidän ongelmistaan Shirogetsu ei kovin huolissaan ollut.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Toukokuu 30, 2016 2:58 pm

Raika

Vaikka metsän korkeat puut olivat jo hukuttaneet ilta-auringon taakseen, oli silti yllättävän valoisaa. Muutama hento pilvenhaituva kerääntyi iltaa kohden tummenevalle taivaalle, ja leuto tuulenvire vaelteli oksistojen lomitse. Oksalla makaava Raika suorastaan nautti tästä rauhasta ja hiljaisuudesta, ja alkukesän hyvästä säästä. Narttu uskaltautui jopa muutamien sekuntien ajaksi sulkemaan silmänsä, keskittyäkseen ympäristöönsä muiden aistien turvin. Korvat poimivat ääniä oksistosta, joka keinahteli leppoisasti tuulessa, ja hajuaisti toi mukanaan erilaisia tuoksuja. Raika havaitsi, että lähistöllä oli ainakin ollut vähän aikaa sitten jokin saaliseläin, ehkä peura, mutta se oli jo todennäköisesti loikkinut tiehensä kogien alueelta. Raika avasi silmänsä, kauniin vehreän maiseman levittäytyessä jälleen hänen eteensä. Harvemmin muut, kuin ninjakoirat näkivät luontoa näin ylhäältä, ja Raika oli onnellinen siitä, että pystyi kokemaan tämän kaiken.

Narttu päätti taas jaloitella hiukan, pitääkseen itsensä hyvässä valmiudessa, ja käydäkseen jälleen alueensa lävitse. Raika otti mukaansa aseensa, jota koga ei koskaan jättänyt vartioimatta. Tummaturkki loikkasi muutamalla sulavalla loikalla hiukan ylemmäs oksistoon, ja lähti etenemään länsirajaa kellon suuntaisesti myötäpäivään. Hänen oli tarkoitus palata lopulta äskeiseen vartiopaikkaansa, joka oli aikalailla reuna-alueen keskikohdassa. Oli silti äärimmäisen tärkeää tarkastaa koko vartioitava alue säännöllisin väliajoin, vaikka päivystäisikin suurimman osan ajasta tietyssä paikassa.

Raika luotti pääasiassa hajuaistiinsa kulkiessaan eteenpäin, sillä se paljastaisi tunkeilijat kaikista parhaiten. Narttu kuitenkin vilkuili aika-ajoin ylemmäs, ettei kukaan sattuisi kulkemaan hänen huomaamattaan tuulen yläpuolella. Nartun jalat laskeutuivat sulavasti aina seuraavalle ja seuraavalle oksalle, ja ne tuskin edes taipuivat hennon nartun painon alla. Raika oli miltei kierroksensa lopussa, kun yhtäkkiä hänen nenäänsä tunkeutui vieras tuoksu.

Koganarttu löi jarrut heti pohjaan, ponnahtaen eteenpäin syöksyessään oksalta takaisin edelliselle oksalle. Raikan korvat kääntyilivät ympäriinsä nopeasti, ja katse haravoi oksistoa. Narttu heilautti paksun otsatukkansa pois oikean silmän päältä nähdäkseen paremmin, ja kääntyili paikoillaan koko ajan valmiina paikantamaan vieraan hahmon jostakin suunnasta. Pahus..ei ketään.. Raika tajusi, silmät kapeina viiruina, ennen kuin kohdisti katseensa ylöspäin, ja loikki muutaman askelman verran korkeammalle. Igat osaavat olla ovelia, paras olla varuillaan.. Narttu ajatteli jälleen, ja kirosi mielessään, että ninjakoirina igoilla oli samanlaiset vahvuudet, kuin hänelläkin. Raika päätti edetä aavistuksen lähemmäs rajaa, jotta mahdollisesti saisi tunkeilijan verekseltään kiinni.

Raika eteni aivan rajan tuntumaan, pysytellen mahdollisimman hiljaa ja hajuaistin tavoittamattomissa. Narttu ei tajunnut tulleensa samaan paikkaan, jossa he aiemmin olivat ottaneet yhteen Shionin oikean tassun kanssa mysteerisesti kuolleen igan vuoksi. Raika ei edes enää ajatellut mitään muuta, paikantaessaan viimein vaalean hahmon maan kamaralla. Toinen oli omalla puolellaan, mutta tuuli oli kantanut tuoksua pitkän matkaa, ja saanut Raikan virheellisesti kuvittelemaan igan olevan heidän puolellaan. Narttu tunsi pientä ärtymystä, ja oli jo valmiina varoittamaan igojen rajavartijaa jollain nasevalla kommentilla, kun tunnisti hahmon.

Kuin salama, kuin raivolla leimahtava liekki, viha ja raivo syttyivät nartun sisällä. Raikan hengitys kiihtyi aavistuksen, ja tuuheat niskavillat nousivat pystyyn. Nartun ote kaksipäisestä veitsestä tiukkeni, kun tämä tuijotti miltei epäuskoisena alhaalla olevaa igaa. Tuosta harmahtavan sävyisestä turkista ei voinut erehtyä, Raika oli sataprosenttisen varma kulkijan henkilöllisyydestä. Ja eikös tämä vain ollut urkkimassa rajan yli, kiinnostuneista katseista kogien aluetta kohtaan päätellen? Raikalle ei tullut mieleenkään, että Shirogetsu oli ottanut hoitaakseen rajavartijan tehtävän tänään, ja siksi toisen kulku rajalla oli nartun mielestä hyvin epäilyttävää. Raika päätti hetken päättelyn jälkeen paljastaa igalle olemassaolonsa, joten koganarttu laskeutui kevyesti muutaman oksan alemmas, ennen kuin avasi suunsa.

"Täällä taas. Juonitko kenties jälleen jotain kogien pään menoksi?" Raika kysyi kuuluvalla äänellä, ehkä turhankin piikittelevään ja ilkeään sävyyn. Tällä lausahduksellaan tummaturkki viittasi aikaisempaan kohtaamiseen rajalla, sillä oli lähes varma siitä, että igan kuolema oli igojen itsensä lavastama, jotta Shion saisi hyvän syyn kostaa Arashille. Kogan suklaasilmissä oli hitusen uhkaava katse, ja narttu seisoi jopa miltei dominoivasti, tuuhea häntä kohotettuna selkeästi kintereiden yläpuolelle.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyTi Kesä 07, 2016 12:19 pm

Shirogetsu

Hetken ajan Shirogetsu tosissaan leikki sillä ajatuksella, että lähtisi toiselle puolelle, ja viimeinkin selvittäisi, mitä kadonneelle Igalle oli tapahtunut, mutta tuli siihen lopputulokseen, että Shionin veljenä ja oikeana tassuna, hän yksinkertaisesti ei voinut tehdä niin, sellainen teko kaiken viimeaikaisen jälkeen oli hänen asemansa alapuolella. Hänen täytyisi vastustaa houkutusta klaanin puolesta. Uros oli juuri aikeissa kääntyä ympäri, ja jatkaa vuoronsa normaalisti loppuun, kun Raikan aivan liian tuttu ääni kajahti rajan toiselta puolelta, ja sai odottamattomuudellaan omissa ajatuksissaan olevan Shirogetsun suorastaan säpsähtämään säikähdyksestä.

Vaistomaisesti Shirogetsu katsahti äänen tulosuuntaan, ja sai välittömästi Raikan näkyviinsä ylempänä oksistossa. Hän tunnisti Kogan välittömästi, ja vastenmielinen ilme nousi hänen kasvoilleen. Ei ole totta, miksi minun täytyy kestää häntä? Hän mietti turhautuneena ja epäuskoisena. Shirogetsu oli hypähtänyt taaksepäin sen yhteydessä, kun säikähti Raikan odottamatonta "ilmoitusta" paikallaolostaan, ja nyt kohtasi kauempana olevan Raikan aikaisempaa notkeammassa, matalemmassa asennossa, selvästi valmiina taisteluun. Igalla kesti hetki tajuta, että heillä ei itse asiassa ollut mitään syytä taistella, kummatkin olivat omilla puolillaan rajaa, joten uros rauhoittui hieman, ja otti suoremman ja rennomman asennon, yrittäen piilottaa sen, että oli pelästynyt toista, tai edes ajatellut tätä minkäänlaisena uhkana.

Shirogetsu tiesi hyvin, ettei ylimääräisiä konflikteja sopisi tapahtua Kogien kanssa, mutta tässä oli jotain henkilökohtaista. Hän ei aikonut jättää Raikaa tuntemaan itseään voittajaksi, olihan koganarttu sitä paitsi itse tullut häntä piikittelemään, eikä harmaaturkkinen tuntenut yhtään vaatimusta käyttäytyä paremmin tätä tiettyä Kogaa kohtaan. Hänen mielessään Raika oli syypää tähän kaikkeen draamaan kadonneen Igan ympärillä, ja vain kyyninen riitapukari, eikä mitään muuta. "Jos sinulla on jotain sanottavaa, tule tänne alas sanomaan se." Shirogetsu heitti, virnistäen hieman.

Todella hän miltei kiehui sisällä ja oli hankaluuksissa sen peittelemisessä, sillä pelkkä Raikan näkeminen oli jo itsessään raivostuttavaa, kun se toi kaikki aikaisemmat muistot samalla mieleen, mutta toisen tämänhetkinen käyttäytyminen toimi vielä lisänä sille kaikelle. "Sitä paitsi, sinulla ei ole mitään oikeuksia syytellä minua mistään, olen omalla puolellani." Iga jatkoi, taputellen rennosti vasemmalla etutassullaan maata alapuolellaan. "Mutta jos välttämättä olet sillä päällä... Mitäs sinä täällä teet? Tulitko tappamaan toisen rajavartijan, häh?" Shirogetsu kysyi, hänen äänensävynsä muuttui lauseen loppuun päästyään huomattavasti vihaisemmaksi, aggressiivisemmaksi aikaisemmasta neutraalimman kuuloisesta sävystä.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptySu Kesä 12, 2016 2:14 pm

Raika

Koganarttu tunsi suunnatonta mielihyvää nähdessään Shirogetsun tyrmistyksen ja epäuskon tämän huomatessa hänet. Juuri tuollaista reaktiota Raika oli mielessään kuvitellutkin, mutta yllättyi hieman, kun harmaaturkkinen iga kääntyi häntä kohden, ikään kuin valmiina taistelemaan. Se sai tumman kogan ilmeen muuttumaan entistä epäilevämmäksi, sillä jos Shirogetsulla oli harmittomat aikeet, miksi hän oli niin hanakasti valmis puolustautumaan häntä vastaan? Toisaalta, ehkä kyseessä oli vain luontainen reaktio, säikähdys, sillä yhtä nopeasti Shionin oikea tassu näytti olevan taas hiukan rennompi. Raikan omat, väritetyt mielikuvat igojen salajuonesta saivat kogan lähes pakkomielteisesti etsimään jokaista mahdollista merkkiä, josta voisi päätellä jotain.

Shirogetsun laukaistua takaisin pienen, haasteellisen kommenttinsa, muljahtelivat sisuskalut Raikan sisällä silkasta raivosta. Varsinkin igan loppuun vääntämä, ärsyttävä virnistys oli liika. Katoamistemppunsa turvin narttu oli pian hävinnyt oksaltaan, ja ilmestynyt Shirogetsun eteen, tarkasti oman rajansa sisäpuolelle. Nartun selkä kaartui hitusen, hännän nytkähtäessä pariin otteeseen ylöspäin. Kulmat kurtussa, otsatukkansa takaa mulkoillen, Raika seisoi ryhdikkäänä Shirogetsun kanssa nokikkain.

Kun Shirogetsu puolustautui, ettei Raikalla ollut aihetta syyttää häntä mistään, Raika oli juuri vastaamaisillaan jotain, kun harmaaturkki tiedusteli nartun omia aikeita kuljeskella rajan tuntumassa. Varsinkin viittaus kuolleeseen igaan sai Raikan niskakarvat hitaasti kohoamaan, ja kevyen murinan karkaamaan jostain kurkunperältä. Tällainen reaktio oli harvinainen aina niin kärsivälliselle Raikalle, mutta Shirogetsu oli kogan mielestä niin sietämätön kiusankappale, ettei voinut hillitä ilmaisemasta vahvoja vihan ja aggression tunteitaan tuota kohtaan. Narttu piti kuitenkin korvansa valppaana eteenpäin suunnattuna, kohottaen sitten kevyesti toista kulmaansa, mikä teki äskeisestä, vihaisesta ilmeestä aavistuksen ylimielisen.

"Sitähän sinä toivoisit, että voisit kipittää Shionin luo, ja saisitte hyvän syyn käydä kimppuumme." Raika vastasi, ja ärtymyksestään huolimatta heitto oli melko kevyen oloinen. "Meillä ei ole mitään syytä tappaa igoja. Shion sen sijaan on varmasti hyvin katkera, kun igojen entiset maat ovat nykyään kogien. Tekisitte takuulla mitä tahansa saadaksenne edes yhden hyvän syyn aloittaa hyökkäyksen." Raika heitteli ivaavia sanojaan vasten igan kasvoja. Narttua kismitti, että toinen oli rajan toisella puolella, eikä narttu voisi edes puraista Shirogetsua purkaakseen suuttumustaan toista kohtaan. Toisaalta, eihän koga sellaista edes viitsisi tehdä, sillä eihän hän voinut antaa vihollisklaanin edustajalle sellaista kuvaa, että kogat olivat hyökkääviä.

Narttu päätti vielä puolustella omia aikeitaan liikkua rajan tuntumassa, ja katseli sitten huolettomasti Shirogetsun ohi sivuun. "Minä olen vartiovuorossa. Tehtäväni on pitää sinunlaisesi nuuskijat kurissa ja rajan ulkopuolella." Raika sanoi, hiukan niskojaan nakellen, ja tyytyväisenä siitä, että sai ikään kuin leväyttää toisen eteen puhtaan alibinsa. Nartulla ei ollut kuitenkaan edelleenkään pienintä aavistustakaan siitä, että Shirogetsu toimitti täsmälleen samaa virkaa.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyPe Kesä 24, 2016 1:15 am

Shirogetsu

Harmaaturkkinen seurasi Raikan jokaista liikettä tuimalla ja tarkkaavaisella katseella, rikkoen tämän katsekontaktinsa vain toisen suorittaman, Kogien ikonisen katoamistempun ajaksi, jonka turvin Raika olikin nyt laskeutunut maan tasalle hänen eteensä. Narttu oli selvästikin vielä omalla puolellaan, mutta Shirogetsu kykeni heti sanomaan, ettei Raika ollut vielä menossa mihinkään, saati aikonut antaa urokselle viimeistä sanaa tässä tilanteessa. Tästä tulee vielä pitkä vuoro... Hän mietti, tuntien turhautuneisuutta mahdollisesta tulevasta. Shirogetsu yritti parhaansa mukaan olla näyttämättä närkästyneisyyttään, ja kohtasi jo harmillisen tutun Kogan pää pystyssä, päältäpäin itsevarman, mutta vakavan oloisena.

Raikan tarjotessa omat näkemyksensä, uros hädin tuskin uskoi korviaan. Shirogetsun silmissä täysin perätön Igan klaanin syyttely, ja pelkkä Shionin nimen mainitseminen Kogan toimesta saivat uroksen veren kiehumaan. "Kehtaatkin syytellä Shion-herraa! Tämä on meidän välillämme ja pidäkin se mielessä, hemmetin murhaaja." Shirogetsu ärähti puoliajattelemattomasti ja yllättävän aggressiiviseen äänensävyyn. Juuri Raikan suusta tulleina nämä syytökset tuntuivat välittömästi henkilökohtaisilta aina omilleen niin uskolliselle Shirogetsulle, joka ei nyt enää yrittänyt lainkaan peitellä vihaisuuttaan. Hetkessä hän oli taas vaihtanut asentoaan aiempaa aggressiivisempaan. Uros tunsi hengityksensä kiihtyneeksi äskeisestä raivonpurkauksesta, ja jalkojensa jännittyneen äärimmilleen, kuin olisi valmis hyökkäämään rajan toiselle puolelle, mutta pysytteli lujasti paikoillaan omalla puoleellaan, vaikka houkutus hyökätä edespäin olikin nyt valtava.

Uskallatkin... Koga, murhaaja ja valehtelija, voiko hän muuttua yhtään pahemmaksi? Kehtaakin ladella syytöksiä ilman todisteita. Harmaampiturkkinen ajatteli raivoissaan, muttei siinä hetkessä ymmärtänyt ajatustensa silkkaa ironiaa, sillä Shirogetsulla itsellään ei ollut myöskään todisteita Raikan osallisuudesta kadonneen Igan tapauksessa, vaan hänen mielensä oli viimeaikoina toiseen kohdistuneen vihan ja ärtymyksen täytteisen pohdiskelun seurauksena täysin diktatoinut aiempien tapahtumien kulun, eikä Shirogetsulla ollut niistä enää epäilystäkään. "Vai olet sinä vartiovuorossa? Missäs olit täällä silloin, kun meidän laumalaisemme raahattiin teidän maillenne, tapaus josta et tiedä mukamas yhtään mitään?" Shirogetsu kuulusteli kuultuaan Raikan syyn paikallaoloonsa. "Pah, mikä yhteensattuma!" Tämä vielä sylkäisi loppuun, selvästi sarkastisena.

Normaalisti paljon rauhallisempi Shirogetsu ei ollut nähnyt Raikan syytöksiä vain hyökkäyksinä ja loukkaksina itseään kohtaan, vaan koko laumaa sekä hänen lähipiiriään myös. Raika oli todistanut olevansa jotain täysin ennennäkemätöntä, jotain urokselle niin rasittavaa ja vihastuttavaa, todellinen verivihollinen, jos hän ikinä sellaisen pystyisi kuvittelemaan. Harmaaturkki oli aivan täynnä tätä koganarttua, sekä sitä miten hän aina sattui osuvan paikalle, ja miten hän toimi jatkuvana muistutuksena aiemmista tapahtumista. Mutta yli kaiken, Shirogetsu oli täynnä toisen jatkuvaa piikittelyä, ja ilmeistä teeskentelyä siitä, ettei tiennyt mitään kadonneesta Igasta.

"Voit teeskennellä syytöntä ihan niin paljon kuin haluat, mutta tiedän totuuden, ja varoitan sinua vain tämän yhden kerran..." Shirogetsu aloitti, lyhyen, mutta huomattavan hiljaisuuden jälkeen (?). Hänen äänensävynsä oli muuttunut aikaisemmasta aggressiivisesta, nyt kuoleman vakavaan. "... Jos kosket vielä yhteenkin Igaan, maksat siitä hengelläsi." Hän viimeisteli, tuijottaen suoraan Raikan suklaanruskeisiin silmiin (?), suorastaan murhaavan totisella katseella, varmistaakseen että viesti saapuisi perille.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Heinä 04, 2016 1:06 pm

Raika

Tummaturkkisen pistävä ilme muuttui raivon ja aggressionpuuskan aiheuttamana entistäkin vihaisemmaksi, eikä koga voinut enää estää suupieliä paljastamasta valkoista, terävää hammasrivistöä lomastaan. Sen teki mieli koko ajan käydä kiinni harmaaturkkisen igan kurkkuun, mutta kogan oli pakko pitää jalkansa visusti maassa, sen oli hillittävä itsensä.

Raika ei ollut uskoa korviaan, kun Shirogetsu käski pitää Shionin erossa heidän välisistä asioistaan, varsinkin toisen syyttäessä häntä murhaajaksi. Heidän? "Millä tavoin klaanilaisen kuolema on meidän välisemme asia? Pelkäätkö sen tulemista päivänvaloon, mitä?" Tummaturkki kysyi, heilauttaen jälleen kevyesti harjastaan pois silmiensä edestä, nähdäkseen inhoamansa igan entistä paremmin. "Älä edes yritä vierittää klaaninne tekoja minun harteilleni. Tiedoksesi vain, että Arashi on jo tietoinen juonistanne!" Raika sivalsi, luimistaen korviaan, ja päästäen sitten ikään kuin vahvistukseksi terävän murahduksen ilmoille kurkustaan.

Shirogetsu ei kuitenkaan hiljentynyt, vaan alkoi seuraavaksi kyseenalaistaa Raikan edellistä vahtivuoroa, jolloin todisteet kuolleesta igasta olivat löytyneet. Narttu, joka hoiti tehtävänsä aina huolellisesti ja täydellä sydämellä, ei kestänyt varsinkaan vastapuolen soturin arvostelevan hänen työskentelyään. Se laski hiukan päätään, muristen kuuluvasti, ja nytkähti paikallaan muutaman millin verran eteenpäin, kuin olisi jo ollut hyökkäämässä. Suklaasilmä kuitenkin rauhoitti itseään, rentouttaen tietoisesti lihaksiaan, ja kohottaen sitten päätään, luopuen näin uhkaavasta asemastaan. "Älä yritä. En ollut silloin vartiovuorossa, vaan ainoastaan tarkistamassa rajat, ja kukas siellä sattuikaan olemaan nuuskimassa väärällä puolella rajaa? Ja vielä tekopaikalla! Kuten silloin totesin, te olette kautta aikojen tehneet itsemurhahyökkäyksiä, joten millä tavoin silloinen yrityksenne päästä kogien selustaan eroaisi aiemmista tempuistanne? Yritit vain peitellä jälkiäsi, kun et ehtinytkään palata omalle puolellesi ajoissa!" Raika heitteli vastasyytöksiä, ja tunsi taas sydämensä sykkeen kiihtyvän. Koga mietti jälleen päänsä sisällä, miten yksi iga saattoi saada hänen verensä kiehumaan näin pahasti.

Kuten Shirogetsukin, alkoi Raika saada tarpeekseen toisen perättömistä syytöksistä, ja niinpä harmaaturkkisen sanat olivat viimeinen pisara nartulle, jonka hermot oli pingotettu jo aivan äärimmilleen. "Nyt saa riittää! Vaikka olenkin saanut sinut kiinni itseteosta, et voi hiljentää minua! Oman klaanilaisesi kuolemasta ei maksa kukaan muu, kuin sinä itse!" Raika ärähti, ja ennen kuin koga ehti sen kummemmin ajatellakaan, nartun takajalat olivat ponnistaneet tummaturkin sulavaan, yllätykselliseen hyppyyn kohti Shirogetsua. Raika tähtäsi iskunsa suoraan harmaaturkkisen kaulaa kohti, eikä se enää välittänyt, vaikka onnistuisi tappamaan Shionin oikean tassun.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyLa Heinä 30, 2016 9:58 pm

Shirogetsu

Vaikka hän tunsi olevansa varautunut mihin tahansa, Shirogetsu säpsähti vielä hitusen hyökkäyksen yhtäkkisyydestä. Hän oli varautunut siihen, että Raika yrittäisi selustaan Kogien katoamistempulla, tai mahdollisesti ympäristön käyttöä, muttei täysin odottanut näin suoraa ja perinteistä hyökkäystä. Tästä huolimatta, hyökkäys ei ollut täysin arvaamaton Shirogetsulle, jonka refleksit olivat täydessä valmiudessaan, ja uros syöksyi vaistomaisesti sivulle, väistäen Raikan niukasti ja tuntien nartun turkin hipaisevan omaansa kevyesti (?). Shirogetsu laskeutui väistöliikkeessään maahan, kierähtäen kierroksen ympäri ja takaisin jaloilleen, kohdaten Raikan jälleen (?). Hän oli kääntynyt miltei 180 astetta manööverinsa aikana, ja oli nyt Kogien puolella rajaa. Raika ja Shirogetsu olivat näin enemmän tai vähemmän vaihtaneet olinpaikkojaan (?).

Välittömästi takaisin jaloilleen päästyään, Shirogetsu hengähti pikaisesti tilanteen niukkuudesta, mutta nyt prosessoituaan tapahtuneen kunnolla, oli valmiina välittömään vastaiskuun. Ainoa asia joka esti häntä tekemästä sitä, oli jokin, mitä Raika oli sanonut. Iga oli takertunut yhteen pieneen seikkaan toisen puheissa: Raika oli puhunut kadonneesta Igasta ensimmäistä kertaa, kuin toinen todella olisi kuollut, eikä vain kadonnut. Shirogetsu ei voinut ennestään tietää millään varmuudella, että Iga olisi kuollut, vaan kadoksissa, ja näin Raikan sanat kuulostivat hänelle varmistukselta siitä, että kadoksissa oleva Iga todella oli menettänyt henkensä, ja että Raika tiesi enemmän, kuin antoi olettaa. Olet nähnyt hänet kuolleena, etkö olekin? Sain sinut nyt, kirottu Koga. Harmaaturkkinen ajatteli, eikä voinut olla tuntematta, että oli lähempänä totuutta, kuin ikinä aiemmin.

"Ha! Tiesin sen! Olet nähnyt hänen ruumiinsa!" Shirogetsu ärähti takaisin Raikalle, ja tunsi olevansa vielä entistä varmempi hänen osallisuudestaan. "Hyökkäsit kimppuuni, joten nyt minun on aika lopettaa leikkiminen kanssasi, ja selvittää tämä toden teolla. Kerrot minulle totuuden nyt, tai kadut sitä." Hän julisti, nyt varmana siitä, että oli viimeinkin päässyt niskan päälle mysteerissä, joka oli kummitellut uroksen mielessä jo viikkojen ajan. "Ja älä kuvittelekaan, että sinulla on mitään mahdollisuuksia pitää tämä piilossa, vaikka saisitkin minut hengiltä, Shion tietää kaiken, kerroin hänelle henkilökohtaisesti." Shirogetsu tunnusti ja viekas virne nousi tämän kasvoille, ikään kuin hän olisi lyönyt pöytään valttikorttinsa, eikä hänellä olisi enää menetettävää.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Elo 01, 2016 12:49 pm

Raika

Shirogetsu oli hyvin nopea liikkeissään, ja ennen kuin Raika ehti osua toiseen, harmaaturkki väisti hänen iskunsa ketterällä loikalla. Tummaturkki tunsi igan hipaisevan hänen kylkeään hiuksenhienon ja täpärän väistöliikkeen seurauksena. Nopeiden refleksiensä ansiosta Raikan kuitenkin onnistui pysäyttää hyökkäyksensä, ja loikata myöskin puoli kierrosta ympäri, laskeutuen Shirogetsua vastapäätä hieman kumarassa, puolustavassa asennossa.

Suklaasilmä tunsi sisällään nyt hiukan hämmentävän, osittain myös pettyneen tunteen, kun Shirogetsu ei vastannutkaan hänen hyökkäykseensä. Se sai Raikan tuntemaan itsensä hitusen epäonnistuneeksi, sillä hän oli menettänyt malttinsa ensimmäisenä, ja soi siten igalle mahdollisuuden vääristellä tapahtumia klaanilleen. Koganarttu ei edes ajatellut, että he molemmat seisoivat tällä hetkellä väärillä puolilla rajaa, ja olivat siten molemmat syyllistyneet sääntöjen rikkomukseen omilla vartiovuoroillaan. Narttu ei murehtinut selityksiä, joita he joutuisivat paikalletulijoille antamaan, sillä hän oli täysin uppoutunut tähän hetkeen.

Shirogetsun sanat kuitenkin yllättivät nartun perinpohjin, ja vetivät hetkeksi maton Raikan jalkojen alta. Tilanne ei edennytkään siten, kuin koga siihen oli henkisesti yrittänyt valmistautua. Harmaaturkki ei käyttänytkään hänen hyökkäystään suojakilpenään, vaan alkoi jälleen syytellä Raikaa keksimillään todisteilla. Nartun suu loksahti auki, mutta paljasti heti perään terävät hampaat, jotka välkähtelivät vihollisklaanin edustajalle kevyen murinan saattelemana. "Älä naurata! Turhaan yrität peitellä omia jälkiäsi! Olet itse syytellyt minua murhaajaksi ja tappajaksi, joten alunperin laumalaisenne kohtalosta olet meistä kahdesta ollut tietoinen sinä!" Raika ärähti, varoen korottamasta ääntään liikaa, ettei paikalle saapuisi ulkopuolisia. Tilanteessa tuntui olevan jotain niin vahvasti henkilökohtaista, ettei Raika toivonut kenenkään toistaiseksi sekaantuvan siihen.

Vihan ja katkeruuden aiheuttama tunneaalto pyyhkäisi Raikan ylitse, ja tyyntyi sitten hiljalleen, saaden tummaturkin vetämään muutaman kerran syvään henkeä. Tämän jälkeen narttu kohottautui hiukan parempaan asentoon, kuin viestittääkseen kehollaan 'tyyntä myrskyn edellä', luopuen hetkeksi hyökkäävyydestään, mutta jättääkseen vastustajan silti vielä varpailleen. "Lopettakaa naurettavat juonenne, igat. Arashi ei luovuta aluettanne takaisin, vaikka lavastaisitte jokaikisen kogan syylliseksi omiin veritöihinne." Raika sanoi yllättävän rauhallisesti, ottaen huomioon käsillä olevan tilanteen. Hetkeksi Raika käänsi katseensa sivuun, vetäen uudelleen syvään henkeä muutamaan kertaan, kuin valmistautuen seuraavaan koitokseen. Sitten, aivan yllättäen narttu teki katoamistemppunsa, ilmestyen nyt Shirogetsun sivuun, keskelle rajaa, kaksipäinen taisteluveitsi suussaan.

"Meidän on aika selvittää välimme. Lopullisesti. En aio sivuuttaa aiheettomia syytöksiäsi enää, olet häpäissyt liiaksi kogien kunniaa. Saat maksaa kaikesta, vaikka se veisi oman henkeni." Raika sanoi matalalla äänellä. Tummaturkki oli kerännyt kärsivällisyytensä ja tasapainonsa, ja aikoi taistella nyt kuin oikea ninja. Vastausta odottamatta Raika syöksyi paikoiltaan salamana kuin metsästysjousen nuoli käsittelijänsä sormien välistä, tähdäten veitsensä iskun suoraan kohti Shirogetsun kaulaa.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptySu Elo 28, 2016 11:47 pm

Shirogetsu

Shirogetsu ei ollenkaan tiennyt mitä odottaa Raikalta sanomansa jälkeen. Ehkä hän oli jättänyt hyökkäämättä takaisin ja valinnut tämän taktiikan jonain viimeisenä yrityksenä selvittää tilanne puhumalla, tai ehkä Shirogetsu vain tunsi niin paljon halua saada Raikalta tunnustus tekoihinsa, että totaalisesti sivuutti suoran hyökkäyksen hänen toimestaan. Mikä ikinä lienee uroksen sisimmissään eniten odottama kulku tapahtumille, hän tunsi vain kitkerää raivoa ja pettymystä Raikan lopulliseen reaktioon.

Koganarttu oli Shirogetsun mielestä niin sietämättömän itsepäinen ja ärsyttävä jatkuvalla vastasyyttelyllään, sekä osallisuutensa kieltelyllä. Kaiken tähän asti tapahtuneen jälkeen Shirogetsu oli täysin vakuuttunut siitä, että Raikalla oli enemmän osallisuutta kadonneen Igan tapauksessa kuin hän myönsi, eikä tässä välissä enää hyväksyisi mitään muuta kuin kauan odottamansa tunnustuksen. Asioiden vihamielisen vastasyyttelyn saattelema kieltely tuntui kuin joltain huonolta ja ylikäytetyltä vitsiltä Shirogetsulle, eikä hänellä ollut enää yhtään toleranssia sen suhteen.

Yllättäen Koga katosi paikaltaan, ilmestyen jälleen rajan keskelle. Harmaaturkki kääntyi heti kohtaamaan vastustajansa, mutta tämän katse keskittyi Raikan kantamaan kaksiteräiseen veitseen. Vaikka alkoi olla jo pimeää, eikä mitään selvää valonlähdettä enää ollut, Shirogetsu vannoi nähneensä terien kimaltelevan, yksityiskohta joka onnistui vain muistuttamaan häntä siitä, kuinka vaarallinen kapistus se oli. Tuo ase... Täytyy toden teolla olla varovainen. Hän totesi mielessään suorastaan luontaisena reaktiona, skannatessaan veitsen hiuksenhienoja, mutta aina niin kuolettavia teriä. Vastatoimena nartun siirrolle, Shirogetsu levitti hieman asentoaan valmiimmaksi taisteluun, perääntyen samalla pari askelta poispäin Raikasta, tuntien nyt jo sisimmissään, että hyökkäys olisi tulossa hyvinkin pian. 

Tummaturkin julistaessa, että kaksikko selvittäisi välinsä lopullisesti, oudosti Shirogetsu ei voinut olla kuin tuntematta olevansa samaa mieltä. Oli selvää, etteivät he pääsisi enää mihinkään tällä loputtomalla syyttelyllä, joten oli selvää, mitä seuraavaksi olisi vuorossa. Mahdollisimman rauhallisesti ja tasaisesti hengittäen, sekä hiljaa Raikaa tarkkaillen, tämänhetkinen tilanne välähti kaikessa kokonaisuudessaan Shirogetsun mielessä vain kerran. Hän oli klaaninsa toiseksi tärkein jäsen, kaksintaistelussa Igojen alueiden rajalla ja täysin ilman apuvoimia, mutta silti pakeneminen, apuvoimien kutsuminen, kaikki loogisimmat vaihtoehdot, tuntuivat olevan täysin käytettävien vaihtoehtojen ulkopuolella.

Tässä oli jotain niin henkilökohtaista, ettei Shirogetsu aikoisi jättää sitä väliin mistään hinnasta. Jotain, minkä silkka ajattelu sai hänet juurtumaan aloilleen ja kohtaamaan verivihollisensa. Tämä heidän henkilökohtainen selkkauksensa oli saanut mennä jo aivan liian pitkälle, ja oli aika toimia. "No antaa tulla, perhanan murhaaj- !" Hän murahti kovaäänisesti Raikalle tarkoituksenaan usuttaa toinen tekemään aloitusliikkeen, mutta ennen kuin ehti lopettaa lauseensa, koga olikin jo ampaissut paikaltaan ja kiisi kohti, kuin ohjus konsanaan.

Hyökkäyksen äkkipikaisuus yllätti Shirogetsun, mutta hän oli nopea toimimaan. Hän oli jo hiljaisuudessaan valmistautunut yhteenottoon, ja nopeasti käänsi jalkansa ja tassunsa taktisesti hiekkaisella maanpinnalla sivusuuntaan, ampaisten syöksyyn viime sekunneilla kontaktista. Harmaaturkkinen oli ampaissut tarkoituksellisen voimakkaasti paikaltaan, joka hänen tassujensa suunnan kanssa potkaisi maassa ollutta hiekkaa pöllyämään ilmaan, yrityksenä luoda keinotekoinen savuverho itselleen. Itse syöksy kohdistui hieman Raikan sivulle, josta uros koitti lähteä yrittämään Neck The Killing- tekniikkaa Raikan kaulaan, yrittäen siten vältellä nartun veistä mahdollisimman paljon. Yritys oli kuitenkin riskaabeli, ja riippui täysin Igan savuverhon onnistumisesta, sillä koga varmastikin tulisi huomaamaan Shirogetsun lähestymisen ilman sitä.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptySu Syys 11, 2016 3:50 pm

Raika

Raikan jokaikinen aisti oli terävöitynyt, ja mieli keskittynyt tähän hetkeen. Aikaisemman tunteenpurkauksen vastakohtana koganarttu oli nyt tyhjentänyt mielensä, ja se näki ainoastaan edessään harmahtavaturkkisen igan, vihollisensa, jonka kohtalo olisi nyt nartun käsissä. Raika oli kytkenyt itsensä tilaan, jonka ainoa päämäärä oli Shirogetsun hengen riistäminen. Enää pelkkä opetuksen antaminen ei riittänyt tummaturkille, sillä Raika koki igan loukanneen hänen ja klaaninsa arvoja niin verisesti, että vain kuolema olisi nartun mielestä riittävä rangaistus.

Yksi asia kuitenkin häiritsi tätä täydellisen rauhallista mielentilaa, ja se oli valtava aggressio Shirogetsua kohtaan. Raikalla oli täysi työ päänsä sisällä pitää mielensä rauhallisena, ja samalla kamppailla vastaan sitä halua, joka tahtoi sokeasti ryöstää vallan hänen kehossaan, ja päistikkaa syöksyä igan kurkkuun kiinni. Narttu oli onnekseen harjoitellut paljon, ja kokemuksensa ansiosta kykeni toistaiseksi säilyttämään henkisen tasapainonsa.

Raikan katse rekisteröi Shirogetsun hiuksenhienotkin kehonkielen eleet, ja samalla narttu tähtäsi tarkasti veistään kohti igan kaulaa, josta miltei pystyi kuvittelemaan valtimon sykkeen, johon terän oli määrä upota. Koga ei kuitenkaan luottanut hyökkäykseensä sokeasti, sillä tiesi Shirogetsun olevan hyvä taistelija, ja oli koko ajan valmiina vastaanottamaan jonkinlaisen vastareaktion. Silti Shirogetsun väistöliikkeen nostattama hiekkapilvi oli Raikalle kevyt yllätys, ja narttu joutui keskeyttämään hyökkäyksensä siihen paikkaan. Koga ei kuitenkaan jäänyt aloilleen, sillä tiesi igan käyttävän siirtoaan hämäyksenä, ja siksi Raika loikkasi hyvin nopeasti pois savuverhon sisältä, korvien liikahdellessa edestakaisin silmien kanssa yhteistyössä, jotta tummaturkki paikantaisi nopeasti vihollisensa uudelleen.

Shirogetsun arvaamaton hyökkäys tuli sivulta, ja Raika ei ehtinyt reagoida siihen riittävän nopeasti. Suklaasilmä tunsi toisen hampaiden pureutuvan kaulansa sivustaan, ja Raika kirosi mielessään, että toinen oli päässyt yllättämään hänet. Vasta nyt koga hoksasi, että oli ehkä jollain tapaa aliarvioinut Shionin oikeaa tassua, mikä maksoi hänelle niin sanotun ensimmäisen erän menetetyn voiton.

Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Koga ehti tajuta, että Shirogetsu ponnisti vauhtia (?) pyörähtääkseen hänen kaulansa ympäri, narttu tajusi toisen käyttämän tekniikan. Raika ymmärsi hyvinkin nopeasti, että nyt oli toimittava, ennen kuin iga ehtisi repiä hänen kaulanahkansa verille. Kun Shirogetsu oli pyörähtämässä ensimmäisen kerran nartun kurkun ympäri (?), Raika loikkasi toisen iskua vastaan, pyrkien siten pysäyttämään pyörimisen mahdollisimman tehokkaasti. Sitten Raika riuhtaisi nopeasti päätään sivulle, yrittäen iskeä veitsensä toisen terän igan kasvojen sivuun, uroksen yhä roikkuessa kiinni hänen kaulallaan (?).

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Loka 03, 2016 11:11 am

Shirogetsu

Onnistuin! Tämä on jo ohi... Shirogetsu ehti todeta jopa innokkaasti mielessään, leukojensa lukittautuessa Raikan kaulaan. Välittömästi varmistettuaan otteensa, hän lähti pyörähtämään ensimmäistä kierrosta Raikan kaulan ympäri. Kuitenkin, ennen kuin hän ehti kokonaan suorittaa iskun ensimmäistä vaihetta, Shirogetsu tunsi jonkin kuitenkin olevan pielessä. Mitä nyt? Hän kummaksui mielessään. Kaikki tapahtui niin nopeasti, mutta harmaaturkkinen silti huomasi, tunsi, miten hyökkäyksen vauhti hidastui. Harmaiden silmien pupillit laajenivat järkytyksessä hänen tajutessaan, että se oli Raikan tekosia. Toinen oli ajan tasalla Shirogetsun suunnitelmasta, ja aktiivisesti yrittikin tämän liikettä hidastaa.

Juuri reagoidessaan tilanteen muutokseen, Shirogetsu tunsi kipua, pistävän raapaisun muodossa ohimonsa kohilla, joka yllätti hänet täysin. Vaistomaisesti Shirogetsu irrotti otteensa nartun kaulasta, lennähtäen jäljellä olevan liikevoiman ansiosta Raikan toiselle puolelle. Uros laskeutui maan pinnalle hyökkäyksen odottamattoman keskeytyksen takia varsin epämääräisessä asennossa, mutta onnistui kehonhallintansa avulla kierähtämään ympäri ja takaisin jaloilleen yhdessä melko sulavassa liikkeessä. Heti jaloilleen päästyään, hän perääntyi vielä parilla askeleella kogasta, poistuen näin toisen välittömältä hyökkäysetäisyydeltä.

Shirogetsulla oli kasvoillaan järkyttyneisyyden ilme. Hänen olemuksestaan tämän tilanteen ulkopuolella olisi voinut vaikka luulla, että hänet oli juuri säikytetty hereille syvästä unesta. Shirogetsu hengitti raskaasti, ja vilkaisi hiekkaiseen maahan alapuolelleen, jonka tomuisen pinnan oli tahrannut tuore veripisara. Hän tajusi vasta toisen pisaran pudottua haavoittuneensa. Toden totta, uroksen ohimon alueella oli vuotava haava, selvästikin Raikan veitsen aiheuttamana. Haava ei ollut syvä, eikä missään nimessä vakava, vaan lähempänä pintanaarmua johtuen siitä, missä kulmassa ja tilanteessa Raika oli sen aiheuttanut, mutta se oli kieltämättä syy Shirogetsun hyökkäyksen keskeytykseen.

Sinä... Hirttämätön. Miltei onnistuin. Shirogetsu kirosi vihoissaan mielessään. Hän pohti kiivaasti miten alkaa uudestaan lähestymään tilannetta, toivoen pystyvänsä keksimään jotain ennen kuin Raika aloittaisi vääjäämättömän hyökkäyksensä. Iga tarkkaili intensiivisesti Raikaa ja tämän taisteluveistä, jonka toinen terä näytti olevan hieman tahriintunut Shirogetsun verestä (?). Tämä näky, ja ajatus siitä mitä oli juuri tapahtunut nostattivat hänen raivoaan narttua kohtaan. Tuo sinun veitsesi... Täytyy päästä eroon siitä. Tämä totesi mielessään. Shirogetsun ilme nyt oli palannut normaalimpaan, paljon totisempaan, ja hän lähti ottamaan askelia hieman sivusuuntaan Raikasta, kuin kiertäisi tätä isossa ympyrässä, eikä irrottanutkaan katsettaan toisesta.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyLa Loka 22, 2016 4:57 pm

Raika

Shirogetsu reagoi Raikan äkkiliikkeeseen hyvinkin nopeasti, ja irrotti hampaansa nartusta. Juuri tähän narttu pyrkikin, ja otti hyvin nopeasti omaa tilaa, loikaten taaksepäin, ja laskeutuen sulavasti muutaman metrin päähän vastustajastaan. Raikan ajatukset olivat hetken aikaa sekavat, ja koga yritti nopeasti järjestellä niitä, tyhjentääkseen mielensä uudelleen. Veitsen kahvan ympärille pureutuneet leuat hölläsivät otettaan hiukan, ja nartun olemus muuttui heti hieman rennommaksi.

Tummaturkki heilautti kevyesti pikimustan harjaksensa pois kasvoiltaan, ja se valahti vasemmalle puolelle kasvoja kuonoa vasten, paljastaen altaan suklaanruskeat silmät. Raikalla ei ollut varaa enää äskeisen kaltaisiin virheisiin, ja siksi sen oli pidettävä Shirogetsu näkökentässään koko ajan. Nartun intensiivinen tuijotus hakeutui harmaan igan kasvoihin, ja samassa Raika tajusi jotain.

Shirogetsu oli haavoittunut. Raikan silmät kääntyivät kohti veitsen kärkeä, jota koristi tummanpunainen veripisara. Hän oli siis osunut, tosin hyvin lievästi, mutta jo se näytti saaneen igan pasmat sekaisin. Raika ei voinut olla tuntematta pientä voitonriemua, vaikka taistelu olikin vasta alkutekijöissään. Molemmat olivat antaneet toisilleen hieman viitteitä taidoistaan, ja siksi seuraava yhteenotto olisi varmasti hieman tarkemmin harkittu.

Shirogetsun järkyttyneisyys oli vaihtunut silkkaan raivoon, ja Raikan huomio pysytteli jälleen tiukasti harmaaturkissa. Iga selvästi suunnitteli jotain, lähtiessään hitaasti sivusuunnassa kiertämään nartun ympäri. Raika oli kuitenkin jo päättänyt mielessään seuraavan siirtonsa, sillä kahden ninjan, tai tässä tapauksessa ainakin heidän kahden välisessä taistelussa, oli turvauduttava yllätyksellisyyteen. Niinpä yhtään aikailematta, ponnisti Raika sulavalla hypyllä paikoiltaan sivusuuntaa, kadoten hetkeksi, ja ilmestyen sitten igan sivussa olevan puunrungon kohdalle. Sirot takajalat antoivat nyt nopean lähdön runkoa laukaisualustana käyttäen kohti Shirogetsua, veitsi tarkasti tähdättynä kohti harmaaturkkisen kaulaan. Iskun osumisen varmuudesta huolimatta Raika ei pysäyttänyt liikettään, vaan syöksyi suoraan igan ohi, ponnistaen jälleen vauhtia vastakkaisesta rungosta, tähdäten veitsellään uudelleen vastustajansa kurkun seutuville.

// Nythän kaksikko voisi alkaa nopeampaan kamppailuun, jossa he ajautuvat jonnekin kauemmas lähtöpaikastaan, vai? (: //

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyLa Loka 29, 2016 5:26 pm

Shirogetsu

Shirogetsu koitti hakea apua ajattelemalla sitä, mitä hänen isoveljensä tekisi tässä tilanteessa, vaikkei siinä hetkessä kuitenkaan tajunnut, ettei Shion hyväksyisi tällaista Kogien kanssa taistelemista. Tuo seikka kuitenkin oli kokonaan hälventynyt uroksen mielestä vihan ja turhautuneisuuden tieltä, eikä Shirogetsu enää lainkaan epäillyt sitä, minkä uskoi nyt olevan täysin välttämätöntä. Hän uskoi Raikan veitsen olevan se tekijä, joka piti tilannetta epätasapainossa ja ihan syystä, olihan se pilannut jo Shirogetsun parhaimman mahdollisuuden päihittää Koga.

Hitaasti Shirogetsu jatkoi vastustajansa kiertämistä, todella tuntien, miten aika hänen siirtonsa osalta väheni. Minun on pakko pysyä skarppina, en voi riskeerata äskeistä uudelleen... Täytyy löytää se hetki, jolloin voisin erottaa hänet veitsestään. Hän pohti kuumeisesti, ja aikaisempaa epätoivoisemmin. Kyllä, täytyy vain pitää silmät auki. Tämä tumi, onnistuen vakuuttamaan itsensä toimivasta suunnitelmasta. Harmaiden silmien katseen kohdistuessa veitsen hiuksenhienoihin teriin jälleen kerran, ampaisi Raika yllättäen paikaltaan. Taistelun seuraava tilanne, näytös niin sanotusti oli alkanut nartun toimesta, eikä Shirogetsu aikonut jäädä jälkeen, vaan oli nopea reagoimaan.

Niinpä harmaaturkkinen syöksähti ketterästi taaksepäin ennustettavalta etenemiseltään, ja otti todella joustavan asennon, valmiina reagoimaan pieninpäänkin muutokseen Raikan liikkeissä. Hänen suunnitelmanaan oli ottaa erittäin puolustuksellinen kanta ainakin tilapäisesti, hyökkääminen kun ei ollut onnistunut Raikan teräaseen ansiosta, eikä uros halunnut myöskään riskeerata sitä uudelleen. Adrenaliinin tehostamana, Shirogetsu seurasi katseellaan Raikan syöksyä, joka päättyi Kogien katoamistemppuun, joka oli niin surullisenkuuluisa Igojen keskuudessa. Tämän täytyi olla Shirogetsulle huonoin mahdollinen lähestyminen Raikan osalta, sillä nyt Iga oli menettänyt katsekontaktinsa, ja joutui arvailemaan pian varmastikin saapuvan hyökkäyksen tulosuuntaa.

Pian uros havaitsi Raikan lähestymisen sivustastaan, ja oli jo täysin valmiina vastaamaan siihen, mutta toinen vain syöksyikin hänen ohitseen. Hämäys? Shirogetsu aprikoi hermostuneena, mutta sai vastauksen pian, pikaisemmin kuin olisi varmaankaan sen halunnut, kun Raika ponnisti jälleen häntä kohti, vastakkaista puunrunkoa käyttäen. Nyt tilanne oli todella käynnissä, ja Shirogetsu tunsi sen luissaan. Tämä oli hänen odottamansa hyökkäys. Koittaen pysyä mahdollisimman tyynenä, Shirogetsu pysyi täysin aloillaan Raikan lähestyessä. Uroksen jalat olivat jännittyneet, valmiina syöksymään paikoiltaan, ja hampaat purivat yhteen sellaisella voimalla, että niihin miltei sattui, mutta yhä Shirogetsu pysyi aloillaan.

Raikan ollessa aivan kohdillaan (?), Shirogetsu teki siirtonsa ja tämä ampaisi taaksepäin hieman sivusuunnassa, liikkuen vain vähän matkaa väistääkseen Raikan veitsen terien välittömän etäisyyden, ja alkoi ilmassa kääntymään sivusuuntaan, tuoden vasemman takajalkansa kohtaamaan lähestyvän Raikan. Yhdessä sulavassa liikkeessä vasemmalta oikealle, tämä potkaisi napakasti nartun suuntaan. Potkun oli tarkoitus kohdistua Raikan kuonon alueelle, toisen hämmentämiseksi tai jopa taisteluveitsen pois lyömiseksi. Shirogetsun oli hankala sanoa edeltä, kuinka suurella todennäköisyydellä isku tulisi onnistumaan, mutta uskoi suunnitelmaansa, sekä toivoi parasta.

// Joo, sen mukaan miten tilanne tämän vuoron jälkeen etenee. (: //

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyLa Loka 29, 2016 5:59 pm

Raika

Raika kuuli korvissaan vain oman verensä voimakkaan kohinan. Kylmä viima pureutui nopeassa liikkeessä tiukasti karvapeitteen lävitse, mutta Raika ei ajatellut sitä laisinkaan. Korvat heilahtivat taakse ilmanvastuksen vuoksi nartun ponnistettua nyt varsinaiseen hyökkäykseensä, joka kohdistui tarkasti Shirogetsun kaulaa kohden. Hiuksenhienosti veistään kääntäen Raika oli valmistautunut tappavaan iskuun, joka repisi harmaaturkkisen kaulavaltimon yhdellä siistillä viillolla auki.

Shirogetsu oli kuitenkin ajan tasalla, ja uroksen onnistuikin täpärällä liikkeellä väistää Raikan hyökkäys. Narttu oli mielessään strategioinut seuraavan liikkeensä, jos iga kykenisikin väistämään hänen hyökkäyksensä, ja siksi se valmistautui hidastamaan vauhtiaan. Raika arvelikin Shirogetsun hyökkäävän heti perään, muttei olettanut sen tapahtuvan suoraan väistöliikkeen seurauksena. Suklaasilmät rekisteröivät sekunnin sadasosassa igan sivusta lähestyvän takajalan, ja Raika reagoi siihen välittömästi kiskaisemalla päätään ylöspäin. Refleksit toimivat kuitenkin tässä tapauksessa hieman liian myöhään, ja nartun pää lennähti potkun voimasta sivuun. Raika, joka tavallisesti piti veitsen otteessaan melko kevyesti, menetti nyt arvokkaan aseensa hallinnan. Se kirposi hänen hampaistaan, pyörien ilmassa parin metrin päähän, ja liukuen sitten maata pitkin kasvillisuuden sekaan nartun tavoittamattomiin. Hetkellinen epätoivon aalto verhosi nartun mielen, sen katsoessa veitsensä perään, jota ei kuitenkaan enää näkynyt.

Raika otti tilanteen kuitenkin nopeasti haltuun, ja laskeutui tukevasti neljälle jalalle. Nartun pää oli matalalla niin, että musta otsatukka liukui hänen toisen silmänsä päälle, ja Raika tuijotti Shirogetsua nyt erittäin murhaavasti. Raikalta oli riistetty osa hänen taistelukapasiteetistaan veitsen myötä. Sitä paitsi kogalle veitsi oli pyhä, ja siihen koskeminen oli viimeinen pisara, erityisesti Shirogetsulta, joka oli muutenkin jo Raikan silmissä häpäissyt hänet ja koko kogien klaanin. Viha sai melkein koko sen kehon tärisemään. Koga tunsi sydämensykkeensä kiihtyvän, ja aseen menetyksestä johtuneen epävarmuuden kuitenkin pian hitaasti liukenevan uuden, voimakkaan itsevarmuuden tunteen tieltä.

Nartun silmät kapenivat viiruiksi, ja se tajusi, ettei voisi pitkäksi aikaa jäädä aloilleen. Raika ei ollut avuton ilman veistäkään, mutta toivoi Shirogetsun sortuvan aliarviointiin. Koga päätti antaa urokselle näytöksen siitä, ettei hän tarvinnut asetta päihittääkseen harmaaturkin. Raika katosi nyt uudelleen paikoiltaan, aloittaen sitten nopean hyökkäyssarjan kohti Shirogetsua. Liikerata muistutti Kuchu Sappoa, mutta kogan nopeuden vuoksi tämä katosi aina jokaisen iskun myötä, ilmestyen hyökkäysvaiheessa uudelleen näkyviin.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyTi Marras 15, 2016 7:02 pm

Shirogetsu

Igan isku onnistui miltei täydellisesti, paremmin kuin hän oli odottanutkaan. Nyt kaksikko oli tasavertaisilla jalansijoilla, ainakin niin pitkään kuin Raika pysyisi erossa veitsestään. Vaikka Shirogetsu aisti jonkin mahdollisen paikan heti edellisen siirtonsa perään, hän päätyi viimeistelemään manööverinsä kunnialla loppuun, laskeutuen takaisin maan pinnalle hienovaraisen suoraan asentoon, nyt myöskin laskeutuneen Raikan kohdaten. Shirogetsu yritti arvioida nartun olemuksesta, miten hänen temppunsa oli vaikuttanut Kogaan. Raikan murhaava katse, ja pelkkä näky ilman veistään sai välittömästi onnistumisen tunteen aaltoamaan Shirogetsun lävitse, ja tämän kasvoille nousi viekas virne, painottamaan viholliselleen sitä, miten taistelun tasapaino oli muuttunut huomattavasti vain vähäisissä sekuneissa, eikä Shirogetsu suinkaan ollut tappiolla sen seurauksena.

Harmaaturkin virnistelyllä tuskin oli mitään positiivista vaikutusta Raikaan, mutta se ei pitkään kestänytkään, vaan alkoi pian hyytymään takaisin vakaaseen ja totisempaan, Shirogetsun pakottaessa itsensä takaisin taisteluun tästä lyhyestä irvailun hetkestä jonka hän oli itselleen sallinut. No niin... Mitäs aiot nyt tehdä? Tämä kysyi mielessään, silmäillen tarkkaan Raikaa, joka varmaan ajatteli jotain samankaltaista. Koga ei heti alkuun liikahtanutkaan, ja niin Shirogetsu päätti itse tehdä aloitteen, ampaisten nopeaan syöksyyn edespäin, hieman matalassa asennossa ja korvat luimussa, mutta totista ilmettään värähtämättä. Raika ei kuitenkaan ollut täysin toimeton kuin Shirogetsu olisi voinut luulla, vaan hävisi siinä samassa paikoiltaan, käyttäen Kogien pelättyä katoamistemppua jälleen kerran. Tekniikan käyttöä olisi voinut luulla huonoksi asiaksi, mutta Shirogetsulle se vaikutti epätoivon merkiltä, tai niin hän ainakin halusi sen olevan. Iga löi jarrut pohjaan, liukuen nelin jaloin maanpintaa pitkin muutaman sentin matkan, ja aloitti ympärilleen tähyilyn, jo tietäen sisimmissään hyökkäyksen lähestyvän.

Pian Raika ilmestyi jälleen, lähestyen Shirogetsua Kuchu Sappon kaltaisen hyökkäyksen muodossa. Uros havaitsi saapuvan hyökkäyksen hitusen liian myöhään, ja yritti parhaansa mukaan hypätä pois tieltä, epäonnistuen niukasti. Hän tunsi pistävän viillon Raikan hampaista vasemmassa reidessään (?) ja yritti heti alkuun parhaansa mukaan sivuuttaa sen, keskittymällä tarkemmin nartun liikkeisiin. Epäonnistuneen väistöliikkeensä loppuun Shirogetsu laskeutui jaloilleen metrin päähän alkuperäisestä olinpaikastaan. Harmikseen hän oli huomannut Raikan katoavan hyökkäyksensä päätteeksi. Harmaaturkkisen kipukynnys ei ollut järin suuri, ja Kogan aiheuttama haava hänen reidessään oli harmillinen takaisku, muttei suinkaan ylitsepääsemätön. Keskity nyt, Shirogetsu! Muista koulutuksesi, käytä kaikkia aistejasi! Shirogetsu komensi itselleen ajatuksissaan.

Uros seisoi liikkumatta paikoillaan, tarkkaillen ja kuunnellen hermostuttavan hiljaista sekä rauhallista ympäristöään. Pieni, voimistuva ääni tämän sivustassa, kuin ilman läpi kulkevan linnun aiheuttamana, sai Igan täyden huomion, ja hän kääntyi ympäri välittömästi kohtaamaan Raikan (?), jonka toivoi olevan juuri siinä paikassa. Jos näin olisi, Shirogetsun oli aikeina yrittää tarttua Raikaa etujalasta, ja toisen hyökkäyksen liikevoimaa hyväksikäyttäen heittää Koga vastakkaisessa suunnassa olevaa puunrunkoa päin, jonka jälkeen uros ampaisi heti salamana perään minimoidakseen hänen verivihollisensa paon tai vastaiskun mahdollisuuden.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyPe Marras 18, 2016 11:36 am

Raika

Koganartun vauhti oli varmasti sivustakatsojan silmin päätähuimaava, mutta kaksikon välillä aika tuntui menevän kuin hidastetusti. Ilmavirta tuntui korvissa pauhaavana suhinana, ja sai silmät vuotamaan vettä, vaikka narttu liikkuikin lähes äänettömästi. Koko ajan Raikan keho oli jännittyneenä kuin viulunkieli, valmiina reagoimaan pienimpäänkin Shirogetsun vastaliikkeeseen.

Suklaasilmän ensimmäinen isku osui kuin osuikin nappiin, suoraan igan vasempaan reiteen. Raika ei kuitenkaan jäänyt iloitsemaan saavutustaan, vaan oli jo matkalla kohti seuraavaa iskua. Narttu lähestyi nyt uhkaavasti Shirogetsun rintaa, eikä toinen näyttänyt vielä huomaavan hänen lähestymistään. Koga piti koko ajan ikään kuin sormea liipaisimella, valmiina tekemään ratkaisunsa viime hetkellä.

Aikaisempien harmaaturkin reaktioiden vuoksi Raika ei osannut toisen odottavan niin viime hetkeen, eikä siksi keskeyttänyt hyökkäystään. Shirogetsu kuitenkin aavisti kogan lähestymissuunnan, ja loikkasi sivuun viime hetkellä. Raika valmistautui jo seuraavaan samankaltaiseen hyökkäykseen toisesta suunnasta, mutta juuri ennen katoamistemppuaan tunsi igan leukojen lukittautuvan toisen etujalkansa ympärille, ja samassa nartun liikerata horjui, ja kääntyi suorasta linjasta viistoon, Shirogetsun heittäessä hänet kohti vauhdilla lähestyvää puunrunkoa.

Raika ei aikonut alistua kohtaloonsa, sillä isku tekisi varmasti pahaa tuhoa hänen sirolle ruumiilleen. Notkeasti kuin kissa, kierähti tummaturkki ilmassa takaperin, ja otti iskun vastaan iskeytymällä runkoon jalat edellä. Iskun aikana narttu tunsi kipua toisessa etujalassaan, sillä se oli jäänyt hieman huonoon asentoon, mutta Raika ei murehtinut sitä nyt. Se ponnisti takajaloillaan hyppyyn suoraan kohti lähestyvää harmaaturkkia, ja hetken aikaa näytti, että kaksikko paiskautuisi toisiaan vasten (?). Raika kuitenkin kääntyi ilmassa ylösalaisin, ja yritti käyttää hiukan samankaltaista temppua, kuin Gin aikoinaan Kurojakin kanssa: viiltää Shirogetsun vatsaa.

Narttu laskeutui maan kamaralle selkä igaan päin, tietämättä vielä iskunsa osumisen onnistumisesta. Raika käännähti ympäri, ja tunsi sitten vihlovan kivun vasemman etujalkansa taipeen kohdalla. Tummaturkki kirosi mielessään loukkaantumistaan, sillä se antaisi herkästi Shirogetsulle etulyöntiaseman, jos Raika ei osannut pelata korttejaan oikein. Narttu kuitenkin kätki taitavasti kipunsa, ja vihlonnasta huolimatta laski jalkansa vasten maata hyvinkin varman oloisesti, odottaen Shirogetsun seuraavaa liikettä. Raika ei huomannut, että he olivat kerenneet lyhyessä ajassa liikkua jonkin matkan päähän lähtöpaikaltaan.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyTi Joulu 20, 2016 5:57 pm

Shirogetsu

Iga onnistui kuin onnistuikin yllättämään Raikan kesken tämän syöksyn, ja siten toteuttamaan suunnitelmansa miltei pilkulleen. Shirogetsun lukittaessa leukansa nartun toiseen etujalkaan, tuo tuntui todella erikoiselta uroksen mielestä. Jo näinkin pitkässä taistelussa tällainen kontakti oli ensikertainen ja loi hänelle uudelleen mahdollisuuden etulyöntiasemaan. Tuosta huolimatta uros ei jäänyt turhia haikailemaan, vaan jatkoi suunnitelmansa mukaan paiskaamalla kogan tuon luomaa liikevoimaa hyväksikäyttäen ohitseen, suoraan vankkaa puunrunkoa kohti, seuraten itse perässä lähes välittömästi irti päästettyään. Nyt harmaaturkkisella olisi korvaamaton paikka, ja tarkkaavaisuus sekä nopeus olisivat toden teolla tarpeen.

Tilanteen äärimmäisestä nopeudesta huolimatta, Shirogetsu saattoi havaita kuinka Raika muutti liikettään, kääntymällä ilmassa taidokkaasti kohdatakseen rungon takajaloillaan, syöksyen takaisin häntä päin. Harmaaturkkinen kuitenkin oli valmis tällaiseen, luottaen kokoonsa ja voimaansa siinä tilanteessa, että kaksikko törmäisi toisiinsa tilanteen muutoksen seurauksena. Hän priorisoi iskua hampaillaan nartun kaulan tai rinnan alueelle, mutta yllättyikin tuon alkaessa kääntymään kesken syöksyä. Shirogetsun silmät havaitsivat varovaisen mutta jotenkin selvän tarkoituksellisen kääntymisen ja hänen vaistonsa varoittivat lähestyvästä katastrofista. Yllätyksellisesti Shirogetsu alkoikin keskeyttämään syöksyään, yrittäenkin nyt väistää Raikaa.

Manööveri onnistui vain hädin tuskin, ja jo toistamiseen taistelun aikana Shirogetsu vältti kontaktia nartun kanssa niin niukasti, että pystyi tuntemaan tuon turkin hipaisevan omaansa lyhyesti (?). Shirogetsu jatkoi syöksyään puunrunkoa kohti, muttei siinä hetkessä yrittänyt mitään Raikan tekemän pyörähdyksen kaltaista temppua, vaan tämän onnistui pysäyttämään kulkunsa hieman kömpelön oloisesti aivan rungon eteen. Shirogetsu kuitenkin pyörähti sen jatkeena notkeasti ympäri, koganartun kohdatakseen ja tämän seurauksena polkaisi kourallisen maassa ollutta hiekkaa puunrunkoa vasten. Hiekkapölyn rauhallinen laskeutuminen kuvasti todella osuvasti kireän tilanteen laskeutumista.

Ilmapiiri oli rauhoittunut, ainakin hetkellisesti. Shirogetsu hengitti aikaisempaa raskaammin, yrittäen kerätä takaisin äskeisessä tilanteessa menetettyä energiaansa. Perhana, tuo oli liian hyvä tilaisuus menetettäväksi noin vain... Ehkä olenkin aliarvioinut sinua. Hän tunnusti mielessään, vahtien Raikaa tarkkaan katseellaan. Narttu ei näyttänyt kummemmin päältäpäin vaikuttuneelta aikaisemmasta tilanteesta, joka sai Shirogetsun pelkäämään siirtonsa olleen yhtä tyhjän kanssa. Samanaikaisesti kipu kogan aikaisemmasta iskusta hänen reiteensä alkoi hiipiä takaisin taistelun huuman hälventyessä, mutta Shirogetsu ei myöskään aikonut näyttää tuota vastustajalleen. Kaksikko oli tähän asti ollut todella tasavertainen, mutta Shirogetsun ajattelukaavassa Raikalla oli pieni etulyöntiasema katoamistemppunsa muodossa. Tuo oli jotain mitä Iga ei kykenisi suoraan torjumaan.

Shirogetsu oli juuri onnistunut ennustamaan Raikan tulosuunnan ja siten päässyt askeleen tuota edelle, estäen kogaa käyttämästä tekniikkaansa, mutta tuo saattoi olla täyttä uhkapelaamista. Miten pääsisin hänen edelleen... ? ... Raikaken? Uros pohti, jonka jälkeen vilkuili sivusilmällä ympärilleen, muttei välittömästi tunnistanut ympäristöään, johtuen kaksikon siirtymisestä poispäin klaanien väliseltä rajalta. Niinpä hänen täytyi improvisoida. Ilman mitään merkkiä tai varoitusta Shirogetsu ampaisi juoksuun, hieman sivusuuntaan Raikan olinpaikasta. Hänen suunnitelmansa ei ollut hyökätä suoraan, vaan lähestyä sen verran että saisi nartun reagoimaan ja sitten johdattaa hänet ympäristöön, jossa voisi mahdollisesti onnistua yllättämään kogan Raikaken-tekniikalla.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyTi Joulu 27, 2016 7:46 pm

Raika

Raikan hampaat haukkasivat nartun harmiksi tyhjää, ja koga tunsi vain Shirogetsun vatsanaluskarvojen kärkien hipaisevan huuliaan kevyesti. Raikan oli sitten oltava askeleen edellä omaa liikettään, ja niinpä se pyörähti ilmassa niin, että kaartoi selkäänsä notkolle, laskien etujalkansa maahan, ja kääntyen ylävartalonsa kautta seisomaan igaa kohden.

Raikan jännittynyt keho ei ulospäin näyttänyt juuri lainkaan kireältä, sillä koga pyrki pitämään mahdollisimman luonnollisen ja rennon asennon, joka silti oli samaan aikaan hyvin varma. Nartun oli keskityttävä ankarasti pitääkseen pokerinaamansa, sillä äskeinen liike oli antanut tuskallisen kipupiikin vasempaan jalkaan, jota Raika olisi tahtonut lepuuttaa nostamalla hieman ylöspäin. Kogan oli kuitenkin kätkettävä kipunsa, ja hammasta purren pidettävä jalkansa yhä vakaana, vaikka sen sietokyky paukkui jo yli rajojen, ja sai vahingoittuneen raajan melkein huomattavasti tärisemään.

Raika piti katseensa koko ajan harmaassa igassa, ja huomasi tuon vilkuilevan ympärilleen pienen hetken ajan. Se sai kogan hieman levottomaksi, ja Raika suorastaan hämmästyi, kun uros ampaisi yllättäen juoksuun. Pakeneeko hän? Narttu hämmästeli, mutta ei suoraan sitä uskonut. Oliko Shirogetsu saanut apujoukkoja? Raika ei ollut enää varma, kummalla puolella rajaa he olivat, ja siksi hermostui entisestään, jos Shion saisi hänet kiinni omalta alueeltaan. Ehkä hän suunnittelee jotain... Narttu pähkäili, mutta sen kummemmin jäämättä paikoilleen enempää miettimään, Raika ponnisti ylös oksistoon, ja lähti seuraamaan Shirogetsua sitä kautta. Ylhäällä liikkuessaan narttu pystyi vähentämään etujalkaansa kohdistuvia iskuja hyödyntämällä takajalkojaan, ja samalla kätkemään mahdollisen normaalia vaivalloisemman liikkumisensa vastustajaltaan. Tummaturkki sai pian harmaaturkkisen näköpiiriinsä (?) ja seurasi tuota aavistaen, että myös iga tiesi hänen sijaintinsa. Mitä oikein meinaat? Raika ajatteli kummissaan.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyKe Joulu 28, 2016 7:45 pm

Shirogetsu

Shirogetsu huomasi sivusilmällä Raikan ampaisevan oksistoon, ilmeisesti suorana reaktiona hänen omaan liikkumiseensa. Tuo rohkaisi Igaa jatkamaan suunnitelmaa, mutta vaistojensa mukaisesti. Harmaaturkkinen panosti juoksunsa vauhtiin, mutta varoi rasittamasta itseään liikaa, vaan säästeli voimiaan ja haavoittuneen reitensä ylimääräistä rasitusta huomattavasti. Tämä loi näyn, vaiko peräti illuusion siitä, että Shirogetsu oli kiireessä vaikka samalla piti huolen siitä että Raika pysyisi hänen kannoillaan.

Vauhdin huumassa Shirogetsu keskittyi silti suuresti kuuntelemaan ympäristöään, havaitakseen mahdolliset hyökkäykset Kogan toimesta, mutta keskitti katseensa vain sopivimman reitin löytämiseen. Hän ei edelleenkään tunnistanut tätä ympäristöä, joka saikin Igan hieman hermostuneeksi siitä että kaksikko olisi Kogien puolella rajaa. Tuolle ei kuitenkaan tässä hetkessä ollut mitään tehtävää joten Shirogetsu piti vauhdin yllä ja eteni suunnitelmassaan.

Pian uros havaitsi pienen ryteikön tämän pääosin väljemmän metsikön keskellä, joka toimisi riittävän hyvin hänen tarkoituksiinsa. Nyt tai ei koskaan! Hän totesi mielessään, vilkaisten vielä sivuilleen varmistaakseen vastustajansa paikallaolon ennen seuraavaa siirtoaan. Tässä vauhdissa kenen tahansa olisi hankala sanoa varmuudella, mutta Shirogetsu vannoi havainneensa tumman hahmon oksistossa yläpuolellaan, hieman jäljessä itsestään. Alunperin Shirogetsu näytti kulkevan ohi tiheiköstä, mutta viimehetkellä vaihtoikin kulkuaan niin että syöksyi suoraan sen keskelle. Ylempänä seuraavan Raikan (?) olisi tuskin helppo havaita tiheämmässä kasvistossa liikkuvaa Igaa, joka nyt hyppi siksakmaisesti lähekkäin olevien puiden runkoja pitkin ylöspäin.

Maassa olleen vauhdin ylläpito vaati hirmuisesti voimia, miltei kaiken mitä Shirogetsulla tuntui enää olevan jäljellä ja pari kertaa tämä liukastuikin kevyesti runkojen pinnoista, mutta onnistui kuin onnistuikin pitämään vauhtinsa ja tasapainonsa. Nopeasti hän kohosi Raikan tasolle ja ohitse, sitäkin korkeammalle, miltei puiden latvastoon asti. Nopean nousunsa loppuun Shirogetsu syöksyi viimeiseen kohteeseensa, ryteikön ulkopuolelle osoittavalle, vahvalle oksalle. Hän tunsi jalkojensa olevan aivan maitohapoilla tästä äärimmäisen rasittavasta ja äkkinäisestä manööveristä, muttei sallinut itselleen edes lyhyttä lepotaukoa, vaan tarrasi kynsillään kiinni vahvasta oksasta, heilauttaen itsensä sen alapuolelle.

Shirogetsu irrotti etujalkojensa otteen, jääden puolestaan takajalkojensa varaan roikkumaan oksasta Igojen ikonisella Raikaken- tekniikalla. Viimeinkin hän antoi itsensä levähtää edes hitusen, hengittämällä paljon normaalia raskaammin, mutta yritti tuotakin peitellä liiallisen äänen aiheuttamisen pelossa. Tarkkaan hän skannasi harmailla silmillään alapuolellaan olevaa aluetta Raikan näkemisen toivossa. Koko tämän spurtin puiden latvastoon ryteikön suojissa oli tarkoitus olla niin nopea suoritus, ettei Koganarttu osaisi tuota odottaa vaan luulisi Igan enemmänkin kulkevan tiheiköstä läpi. Jos harmaaturkki olisi ollut tarpeeksi nopea, hän olisi yhä Raikan edellä. Ja jos noin olisi, Raika olisi juuri nyt matkalla ansaan.

Sekunnit tuntuivat ikuisuuksilta kun Shirogetsu odotti jännittyneenä. Jos Raika ilmestyisi hänen alapuolelleen, pudottautuisi Shirogetsu äänettömästi alas hänen kimppuunsa. Uroksen tavoitteena oli saada ote Kogan niskasta tai kaulasta ja painaa toinen maata vasten liikevoimallaan, sekä suuremmalla koollaan. Muuhun hänellä ei ainakaan tässä hetkessä ollut energiaa.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyTo Joulu 29, 2016 1:02 pm

Raika

Koga teki kaikkensa pysyäkseen Shirogetsun perässä. Narttu ehkä otti hieman turhan suuren riskin, sillä ei ollut kipeän jalkansa vuoksi voimissaan, ja joutui siksi harmaaturkin vauhdissa pysyäkseen käyttämään enemmän energiaansa. Raika ei voinut kuitenkaan päästää igaa silmistään, sillä se olisi suuri virhe. Raikan tarkat silmät pitivät Shirogetsun koko ajan näköpiirissään, ja tilanne tuntui toistaiseksi olevan hallussa.

Yhtäkkiä vastaan tuli tiheämpää metsää, ja Raika teki Shirogetsu tavoin samanlaisen siirron: kaartoi sivummalle seuratakseen igaa tiheikön ohitse. Raika joutui ottamaan muutaman leveämmän loikan, minkä vuoksi sen täytyi hetkellisesti keskittyä enemmän omaan liikkumiseensa, mutta pian narttu palautti katsekontaktinsa takaisin kohteeseensa. Narttu kuitenkin hämmästyi syvästi, sillä iga, joka juuri äsken oli juossut hieman hänen alapuolellaan, oli tyystin kadonnut. Vaistomaisesti Raika hidasti hieman vauhtiaan, käyden huomattavasti epäluuloisemmaksi. Mistä oli kyse? Koga ei kuitenkaan päättänyt pysähtyä, vaan kiihdytti jälleen vauhtiaan, ja päätti pitää aikaisemman kulkusuuntansa. Kevyt tuoksu ilmassa kieli siitä, ettei iga ollut kovin kaukana, ja Raika päätti antaa vaistojensa johdattaa häntä.

Tummaturkki ei harmikseen saanut edelleenkään näköpiiriinsä Shirogetsua, ja myös hajujälki oli kadonnut. Neuvottomana Raika käänteli päätään, vilkuillen sivustaansa, ja jälleen alapuolelleen, laskeutuen jopa itse muutaman oksan alemmas, muttei vieläkään näkynyt vilahdustakaan harmaasta igasta oksiston joukossa. Ei...tämä ei ole totta... Narttu ajatteli epätoivoisena. Raika ei ollut tottunut epäonnistumaan, eikä olisi tahtonut heidän keskinäisen kamppailunsa päättyvän näin nopeasti. Raika eteni yhä, vaikkei ollut enää yhtään varma siitä, tavoittaisiko Shirogetsua laisinkaan. Silti kogan mieltä kaivoi ajatus siitä, että igalla oli mielessään jotain nartun pään menoksi.

Yhtäkkiä Raikan mieleen hiipi salaman iskun lailla oivallus vastustajansa sijainnista. Shirogetsun yllättävä katoaminen näköpiiristä samalla tavalla, kuin toisen tuoksun, sai Raikan tajuamaan, että igan oli jollain tavalla täytynyt päästä tuulen yläpuolelle, hänen yläpuolelleen. Kogan suklaiset silmät kääntyivät sekunnin sadasosassa yläviistoon, ja narttu hidasti vauhtiaan puolella. Siinä samassa kuului ilmaa halkova, miltei äänetön suhina, ja kogan silmät rekisteröivät suoraan hänen yläpuoleltaan lähestyvän vaalean hahmon. Se on Raikaken! Narttu tajusi, ja yritti ampaista sivusuuntaan liikkeen tieltä, mutta vaikka refleksit toimivat, ei Raikan vahingoittunut jalka antanut enää anteeksi viemistään äärirajoille, ja koga jäi suoraan loukkuun. Shirogetsun hampaat iskeytyivät nartun niskaan (?), ja kova voima pudotti Raikan helposti alas oksalta. Matkaa maahan oli pari kolme metriä, ja kogan paiskautuessa vasten kovaa maata, narttu tunsi maailman pimenevän silmissään.

// Saat päättää jatkosta x) Ajattelin, että Shirogetsuhan voisi nyt huomata jotain merkkejä kadonneen igan tapaukseen liittyen, ihan miten vain xD //

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyLa Joulu 31, 2016 7:31 pm

Shirogetsu

Heti alkuun Shirogetsu ei nähnyt Raikaa, ja alkoi jo toden teolla toivomaan, ettei olisi yrittänyt tätä uskaliasta temppua turhaan. Uroksen takajalat, erityisesti vasemmanpuolisen, haavoittuneen reiden takia heikentyivät vain entisestään, ja pakottava tarve päästää irti kasvoi. Pian tuo kuitenkin saapui näkyviin, vähän enemmän jäljessä kuin Shirogetsu oli odottanut. Narttu liikkui yhä samaa nopeutta, mikä tekisi iskun toteutuksesta hankalampaa, mutta Shirogetsu otti tämän mahdollisuutensa tietäen hyvin että se saattaisi olla hänen ainoansa.

Hallitusti harmaaturkki irrotti otteensa takajaloillaan, siirtyen vapaaseen pudotukseen alla olevaa kogaa kohti. Viileä kesäyön ilma puski hänen turkkinsa läpi, uroksen nopeuden kiihtyessä huipulleen pudotuksessa. Shirogetsu avasi suunsa, tähdäten yläleuan hampaat Kogan niskaan hyödyntääkseen kaiken matkalla kerätyn liikevoiman. Tummaturkki ei ollut vielä häntä nähnyt, ja Shirogetsu toivoi yli kaiken että asia pysyisi näin.

Shirogetsu oli juuri kohdillaan, kun Raika yllättäen katsahti ylös, huomaten varmasti lähestyvän Igan. Kishu hälyyntyi tästä, mutta jatkoi hyökkäystään, onnistuen kuitenkin yhyttämään nartun, tuon ilmeisesti liukastuessa tai kompuroidessa väistöliikettä yrittäessään. Shirogetsu löi vauhdissa leukansa suoraan Raikan niskaan, onnistuen pudottamaan hänet oskalta jolla toinen oli ollut sillä hetkellä.

Kaksikko putosi ilman halki muutaman metrin matkan, ja tömähtivät suurella voimalla hiekkaiseen maanpintaan alapuolellaan. Tömähdys sai Shirogetsun miltei irrottamaan otteensa, ja tämän ottaessa osuman vastaan jaloillaan, loppukin energia tuntui katoavan hänen kehostaan. Shirogetsu panosti otteeseensa, yrittäen purra kovempaa ja kovempaa Raikan niskasta, mutta hämmentyi hieman tajutessaan, ettei tuo näyttänyt reagoivan (?). Mitä ihmettä? Hän tuumi, pysähtyen hetkeksi, ja tajusi että Koga hengitti kuitenkin normaalisti. Tuo näytti menettäneen tajuntansa.

Shirogetsu kamppaili väsymystään ja kehonsa rasitusta vastaan päästäkseen ylös, muttei kyvennyt tekemään sitä koga leukojensa välissä. Hänen joka ikinen lihaksensa tuntui olevan rasittunut taistelun koettelemuksista. Erityisesti vasen takajalka, Raikan vahingoittamana, eikä keho ollut valmis tukemaan uroksen itsensä lisäksi Raikaa. Vaikka hän olisi kuinka toivonut toisin, Shirogetsulla ei yksinkertaisesti ollut energiaa jäljellä homman viimeistelyyn. Irti harmaaturkkinen ei kuitenkaan ollut päästämässä, mistään hinnasta.

Shirogetsu oli todella erikoisessa tilanteessa. Hänellä näytti olevan täydellinen paikka viimeistellä Koga, muttei voinut tehdä muuta kuin pysyä paikallaan ja kerätä voimiaan, kunnes jaksaisi taas tehdä jotain. Hän tunsi olonsa tavattoman turhautuneeksi. Niinpä hän purki turhautuneisuutensa leukojensa välissä yhä tajuttomana olevaan Raikaan. "Sain sinut viimein, enkä takuulla päästä irti tällä kertaa, vaikka mitä tapahtuisi... Saat maksaa kaikesta, erityisesti siitä mitä teit rajavartijallemm- ..." Tuo ärähti tajuttomalle nartulle, mutta pysähtyi yllättäen lauseen loppuun.

Väärän tuntuinen, turmeltunut löyhkä, jossa kuitenkin oli jotain tuttua, oli kantautunut Shirogetsun kirnuun. Sen tuttuuden tunne sai kishun hämmentyneeseen tilaan. Tuo kuului kadonneelle rajavartijalle, Shoulle. Aikaisemmasta lupauksestaan huolimatta Shirogetsu hellitti otettaan Raikasta, nostaen päänsä korkeammalle ja nähdäkseen tarkemmin ympärilleen. Hän ei tunnistanut ympäristöään.

Mi- ... Mitä? Harmaaturkki yritti mielessään saada selvää havainnostaan. Hän lopulta irrotti otteensa kokonaan Raikasta, jättäen tuon makaamaan tajuttomana maahan (?), ja pakotti itsensä ylös vasten rasittuneisuuttaan, joka kuitenkin onnistui ilman Kogan ylimääräistä painoa. Shirogetsu lähestyi yhtä säälittävän kuihtunutta puskaa, jonka suunnasta haju näytti kantautuvan, ja jäi silmät levällään järkyttyneisyydestä ja epäuskosta tuijottamaan sen juuressa makaavaa näkyä.

Se oli tunnukseton, heikosti peitelty ja matala hauta. Shirogetsun ei tarvinnut koskeakaan siihen tietääkseen kuka tässä epäkunniakkaasti lepäsi, vaan saattoi suorastaan nähdä sen, sillä puolet hänen klaanilaisensa Shoun mätänevästä ruumiista oli selvästi näkyvillä hiekan seasta, ja ötököiden jatkuvan syönnin kohteena. Shirogetsu oli totaalisen tyrmättynä, eikä pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin näkemäänsä, ei edes takanaan yhä makaavaa Raikaa (?).

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyMa Tammi 02, 2017 8:09 pm

Raika

Raika tunsi olevansa jossain piinaavassa tajunnan ja tajuttomuuden välimaastossa. Hän kuuli kaiken, tunsi kaiken, mutta ei kyennyt avaamaan silmiään tai reagoimaan laisinkaan. Välillä kaikki taas häilyi mustana, valopallojen tanssiessa ympäriinsä, ja kuuloaistin kadotessa hetkeksi, kunnes narttu taas palasi tilaan, jossa tunsi Shirogetsun hampaiden riuhtovan niskanahkaansa melko kivuliaasti, leukojen puristuessa kiinni ihoon entistäkin tiukemmin. Kipu tuntui leviävän koko kehoon, eikä ihme, sillä isku maahan oli ollut todella tyly, ja sai joka kohdan raajoja myöten tykyttämään tuskasta. Hetken päästä Raika tunsi jälleen liukuvansa johonkin syvemmälle, mustaakin mustempaan todellisuuteen, ja nartun päässä pyöri ainoastaan yksi ajatus: Nyt minä kuolen.

Ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen Raika tunsi ikään kuin taas palaavansa lähtöpisteeseensä, ja kogan kirsu liikahti kevyesti iljettävän hajun kantautuessa nartun sieraimiin. Olenko..helvetissä? Raika ajatteli, sillä tällainen mädäntyneen lihan katku ei taatusti ollut lähtöisin mistään paratiisistakaan. Vai tuliko haju kenties kogasta itsestään? Oliko hän kuollut, ja haistoi oman, maatuvan ruumiinsa?

Kirkas valo sokaisi nartun hetkeksi, kun Raika kykeni hieman raottamaan silmiään. Hetken niitä räpyteltyään koga tunnisti taivaan, ja yläpuolelleen kaartuvat oksat. Vasta nyt narttu tajusi, että oli yhä elossa, ja makasi maassa, ja muistikuvat Shirogetsun ja hänen välisestä taistelusta palautuivat sykähdyksittäin Raikan mieleen. Koga liikutti varovasti kehonosiaan, todeten, ettei ainakaan mitään ollut murtunut. Kipu vasemmassa etujalassa tuntui yhä, koko ruumista särki, sekä niskaa pitkin valuva, tahmea veri oli sotkenut turkkia kaulankin seudulta, mutta Raika oli elossa ja se oli tärkeintä. Mutta missä sitten oli Shirogetsu? Tummaturkin silmät haravoivat ympäristöä nopeasti, eikä koga edelleenkään liikahtanut paikoiltaan. Missään ei kuitenkaan näkynyt ketään, joten nopeasti narttu kierähti vatsalleen. Huimauksen aalto oli lyödä kogan takaisin maahan, mutta sitkeästi Raika taisteli sitä vastaan, ja pakotti itsensä jaloilleen. Sen olisi päästävä pois tästä tilanteesta, niin pian kuin mahdollista, ja siksi se piti pintansa laittaen viimeisillä voimillaan vastaan kivulle ja uupumukselle.

Samassa taas tutun oloinen löyhkä tavoitti nartun hajuaistin, ja Raika tunsi vahvaa halua oksentaa. Mistä tämä suorastaan lamaannuttava haju oli peräisin? Tummaturkin katse hakeutui hajun lähdettä kohti, ja hyvin nopeasti Raikan vielä hieman haparoiva tajunta rekisteröi harmaaturkkisen igan, joka seisoi selkä häneen päin vähän matkan päässä. Koga miltei hätkähti, mutta siinä samassa nartun halu sekä paeta, että tappaa Shirogetsu katosivat, ja tilalle tuli uteliaisuus. Mitä uros oikein tarkasteli noin keskittyneesti? Ei kai se vain ollut...?

Koga vilkaisi vielä pikaisesti ympärilleen, varmistaakseen, ettei ketään muita heidän lisäkseen ollut lähistöllä. Sitten Raika pisti kaiken keskittymisensä peliin, ja lähti etenemään igaa kohti niin hiljaa, kuin vain vähäisillä voimillaan pystyi. Se oli haastavaa, sillä liikkeiden hidastaminen oli melko työlästä, mutta nartun onnistui kuin onnistuikin lähestyä Shirogetsua niin, ettei toinen huomannut tätä, vaikka Raika oli jo muutamien askeleiden päässä uroksesta (?). Shirogetsun suunnasta tuleva haju myös kätki kogan oman tuoksun, sillä se oli niin kuvottava, että tummaturkin itsensäkin oli pidätettävä hengitystään lähes taukoamatta.

Kun Raika viimein näki, mitä Shirogetsu kätki taakseen, nartun suusta pääsi järkyttynyt henkäys, mikä varmasti viimeistään herättäisi igan huomion. "Tiesin sen...! Se olit sinä, koko ajan! Yritit lavastaa minut, mutta täällä piilottelet jälkiäsi! Yrititkö estää minua löytämästä pikku kätköäsi? Luulit minun kuolleen, joten ajattelit olevasi viimein turvassa? Noh, et onnistunut, sillä nyt jäit kiinni!" Raika sylki sanat holtittomasti suustaan, sillä hirvittävän lohduton näky oli saanut nartun lähes pois tolaltaan, ja sen varmasti huomasi. Mieleltään tyyni koga ei juuri koskaan reagoinut niin voimakkaasti, mutta tilanteen henkilökohtaisuus ja äskeiset konfliktit, sekä hieman vielä sekava olotila saivat tunteet normaalia vahvemmin pintaan. Narttu luimisti korvansa, ja katsoi epäuskoisena Shirogetsua, sitten taas osittain näkyvää ruumista, ja jälleen uudelleen harmaaturkkia, pystymättä sanomaan enää sanaakaan. Koga ei edes kyennyt tutkimaan rikospaikkaa tarkemmin vain huomatakseen, ettei mikään todella viitannut igan syyllisyyten.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyLa Tammi 07, 2017 4:25 pm

Shirogetsu

Shirogetsu oli täysin tyrmistynyt, järkyttynyt. Ruumiin näky oli suorastaan lävistänyt hänen sisimpänsä ja juurtanut uroksen aloilleen. Aivojen kykenemättömyys prosessoida silmien näkemä asia meinasi sitä, että harmaaturkkinen ei edes kyvennyt luomaan ajatuksia, tai päätellä mitä tämä löytö meinasi, vaan oli enemmän tai vähemmän lamaantunut aloilleen. Raikan lähestyminenkin, vaikkakin hiljainen, jäi Shirogetsulta täysin huomaamatta.

Vasta Raikan järkyttynyt reaktio näkymälle sai Shirogetsun edes hitusen havahtumaan transsistaan. Hitaasti hän alkoi kääntämään päätään vierelleen ilmestyneen Raikan suuntaan, kohdaten toisen, miltei yhtä hämmentyneen katseen juuri nartun ladellessa ajattelemattomasti syytöksensä (?). Shirogetsu ei vastannut tai reagoinnut toisen sanoihin. Hän vain tuijotti Kogaa hetken ajan täysin tyhjällä, poissaolevalla katseella.

Vaikka Shoun katoamisesta oli jo aika pitkän aikaa, Shirogetsu oli mielessään silti pidellyt kiinni jostain olemattomasta oljenkorresta, siitä mahdollisuudesta että toinen oli vielä elossa. Hän ei ikinä osannut odottaa joutuvansa tähän tilanteeseen, täytyvänsä kohdata totuus näin julmasti ja se oli totisesti tyrmännyt hänet. Mutta tuo ei ollut ainoa tekijä, nimittäin mädäntyvän ruumiin hajussa oli viittaus jostain muustakin, jostain niin väärästä... Ulkopuolisesta, eikä laisinkaan Kogista. Nyt havahduttuaan hitusen, Shirogetsu pystyi ajattelemaan ruumiin lisäksi vain Kogia silmiensä näkemän Raikan johdosta.

Uros tunsi päänsä särkevän. Tapahtumakaavassa, joka hänen mielessään oli ollut jo hiottuna niin pitkän aikaa, oli aikaisemmin ollut horjumaton kohta Kogien osallisuudesta. Nyt se oli kadonnut, jättänyt tilalleen vain ammottavan aukon joka horjutti koko tapahtumien rakennelmaa. Sinä... Tapoit hänet! Minulla on todisteita! ... Eikö? Shirogetsu yritti vakuuttaa itseään vain entistä hämmentyneenpänä mielessään, kelaten tapahtumia viikkoja takaisinpäin, aina siihen hetkeen asti, kun hän löysi Shoun jäljet ja todisteet kamppailusta klaanien rajalla. Ne verijäljet johtivat Kogien puoleelle... Ja... Pois? Kishun silmät aukenivat kauhistuksesta kauan haudattuna olleen muiston palatessa Shirogetsun mieleen ja totuus törmäsi häneen kuin luotijuna.

Siinä hetkessä tämä koko tilanne tuntui putoavan kuin alasin hänen päälleen, ja uroksen transsi oli murtunut. Shirogetsu tunsi sappinesteen nousevan kurkussaan ja äkillisesti riuhtaisi päänsä sivulle, oksentaen pitkällisesti maahan vierelleen, pois klaanilaisensa ruumiista tai Raikasta. Tuo kesti muutaman sekunnin ajan, ja päättyi vielä vastenmieliseen yökintään Igan toimesta, hänen yrittäessään rasittuneessa tilassaan parhaansa palatakseen takaisin siedettävään olintilaan.

Shirogetsu hengitti yhä raskaasti, mutta oli päässyt sen hetken kuvotuksesta yli ja nyt puhui Raikalle ensikertaa sitten ruumiin löydön, muttei vielä suostunut, tai ollut valmis katsomaan kogaan uudelleen. "Missä me olemme?!" Oli tuon lyhyt kysymys, joka jätti kokonaan huomioimatta koganartun aikaisemmat sanat. Uroksen äänensävystä saattoi tunnistaa selvän kiihkeytyneisyyden, mutta tuo ei ollut mitenkään aggressiivinen.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) EmptyTo Tammi 26, 2017 11:12 am

Raika

Yhä järkyttynyt ja sekavan oloinen Raika tuijotti Shirogetsua silmät ammollaan, ja suu kevyesti raollaan. Äsken lauotut sanat palasivat takaisin kogan päähän pyöriteltäviksi, ja narttu tajusi jotain, mikä sai sen entistä enemmän tolaltaan. Tummaturkki oli niin vahvasti tehnyt itselleen selväksi, että kyseessä oli ollut igojen salajuoni kogia kohtaan, ja että Shirogetsu oli takuulla yksi pääpiruista. Viikkokausia hän oli sokeasti uskotellut itselleen asian olleen niin, ottamatta sen kummemmin selvää taustatekijöistä, tai edes koettanut etsiä minkäänlaisia johtolankoja, jotka todella olisivat vahvistaneet hänen olettamuksensa erehtymättömiksi. Oliko Shirogetsu todella...syytön?

Kun valkean igan vatsa reagoi tyhjentämällä itseään, teki kogan mieli reagoida samoin. Raikan kurkussa oli kuitenkin vain valtava pala, jota narttu yritti nieleskellä, siinä onnistumatta. Sen seurauksena pari kimaltavaa kyyneltä ilmestyi Raikan silmänurkkiin, ja pian ne valuivat hitaasti pitkin poskia, pudoten maahan pienien käpälien viereen. Ne olivat pettymyksen ja epäuskon kyyneleitä, sillä Raika ei ollut varmaan koskaan ollut yhtä vihainen, ja nimenomaan itselleen. Kuinka hän oli saattanut tehdä niin pahan virhearvion?

Tummaturkki hätkähti yhtäkkistä ja kovaäänistä kysymystä, jonka kiihtynyt Shirogetsu hänelle esitti. Narttu ei hetkeen osannut vastata mitään, vaan se katseli ympärilleen hetken aikaa, tunnistamatta aluetta. Raika vain pudisti päätään, ja antoi tuuhean otsatukkansa jäädä silmien peitoksi. "En tiedä..." Narttu vastasi. Siitä Raika oli kuitenkin melko varma, ettei alue kuulunut kogille. Raikaa alkoi ahdistaa käsillä oleva tilanne, ja se ei olisi halunnut enää olla siinä mukana. Narttu melkein toivoi, etteivät he olisi löytäneet ruumista, niin olisi ollut helpompi, kenties. Tummaturkki koki kuitenkin velvollisuudekseen olla jättämättä Shirogetsua niille sijoilleen, sillä pelkäsi vielä jollain tapaa igan kääntävän löydöksen Raikan syyksi. "Mitäs nyt..?" Raika kysyi hetken hiljaisuuden päätteeksi. Jonkinlainen lopetus, ratkaisu tällekin asialle oli saatava aikaan.

_________________
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty
ViestiAihe: Vs: What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)   What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
What comes around goes around (Kaksinpeli, Lone Wolf)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: