Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ohun laumatiedot

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Ohun laumatiedot Empty
ViestiAihe: Ohun laumatiedot   Ohun laumatiedot EmptyKe Maalis 04, 2015 12:10 am

OHUN SOTURIT
~ We will stand up for justice, no matter what! ~

Ohun laumatiedot Ginga_nagareboshi_gin
Alkuperäiset Ohun soturit. Keskimmäisenä Gin.

Perustaja
Riki

Lukumäärä
Ennen 1000, nykyään vain vaivaiset 250

Nimitys
Ohun Soturit, Ohun Armeija

Tavoite
Alunperin lauma perustettiin sen takia että Akakabuto saataisiin hengiltä. Nykyään Lauman tavoite on kukistaa Kurokage ja voittaa koirien paratiisi takaisin.

Historia
15 Vuotta sitten Ohun ensimmäinen Ylipäällikkö Riki kokosi 750 koiraa koko maasta jotta voisi tappaa Akakabuton. Rikin kuoltua Gin otti vallan ja eli lauman kanssa rauhallista elämää Ohun vuorilla. Kaibutsun ja Hougenin aikana Weed nousi Johtajaksi ja keräsi pienen määrän sotureita jotta he voisivat kukistaa Hougenin. Sotureiden lukumäärä nousi 1000n koiran voimaan Hougenin kuoleman jälkeen.

Nykytilanne
Ohun Armeija on täysin hajonnut. Kurokagen yllätyshyökkäyksen tuloksena lauma hajosi ja soturit palasivat kotimailleen. Gin johdatti jäljellä olevat soturit (heitä oli vain kymmeniä) Japanin alpeilla missä he ovat nyt. Ginin serkku Laika luovutti 200 sotureistaan Ohun käyttöön että he pääsisivät alkuun lauman uudelleen kokoamisessa. Gin on myös luovuttanut Ylipäällikön paikan pojalleen Yukimuralle.

Arvot

Ylipäällikkö
Yukimura

Varapäälliköt
Gin
Weed
Joe
Orion
Sirius
Rigel
Bellatrix


Ylemmät Upseerit ja Luottosoturit
Akame
John
Ben
Smith
Kurotora
...ja muut tärkeät GNG-hahmot


Alemmat Upseerit
Ken
Kagetora
Jerome
Hiro
Kyoshiro
Tesshin
Izo
...ja muut tärkeät GDW-hahmot


Ryhmänjohtajat (Max. 12)
Yoel

Vartijat
Sayuchio
Gabriel

Metsästäjät
Geist
Kisco


Rivisotilaat
Safire
Kousuke
Shiro
Hikari
Sayuri
Kojiro
Chiko
Koyuki
Zion
Jiromaru
Chutora
Shigure
Volya
Mei
Gennai OgasawaraArvojen selitykset

Ylipäällikkö: Lauman johtaja. Häntä arvostetaan ja totellaan ilman mitään muttia. Nyt kun Yukimura on päällikkö, säännöt ovat aika paljon tiukemmat kun mitä ne olivat silloin kun Weed ja Gin olivat ylipäällikköjä.

Varapäälliköt: Ylipäällikön perhe ja parhaimmat ystävät. Luotettavia sotureita jotka ovat vahvoja ja taitavia taistelijoita. Pitävät huolta asioista silloin kun Ylipäällikkö ei ole paikalla.

Ylemmät Upseerit ja Luottosoturit: Ylipäällikön parhaimmat sekä vahvimmat taistelijat. Heitä arvostetaan melkein yhtä paljon kun itse Ylipäällikköä. He tukevat ylipäällikköä ja varapäälliköitä. He myös auttavat suunnittelemisessa ja lauman komennossa.

Alemmat Upseerit: Periaatteessa sama kun Ylemmät upseerit, mutta Alemmat Upseerit ovat enemmänkin hiukan korkea-arvoisempia Ryhmänjohtajia.

Ryhmänjohtajat: Heidän työnsä on kerätä uusia sotureita ja pitää omat ryhmänsä aisoissa. Rivisotilaat kunnioittavat heitä, ja he ovat tärkeitä laumanjäseniä. Heidän täytyy olla kokeneita ja vahvoja taistelijoita.

Vartijat: Heidän tehtävänsä on varijoida lauman reviiriä, sekä puolustaa kaikkia laumanjäseniä hengellään. He ovat hyvin vahvoja yleensä, mutta myös nopeita. Ilmoittavat kaikesta ensimmäisenä.

Metsästäjät: Metsästäjät huolehtivat lauman ruoasta. Heitä on useampi ja toimivat ryhmissä. Kaikki metsästäjät ovat joko ihmisten kouluttamia tai sitten luonnostaan taitavia metsästäjiä. Melko tärkeitä ja kunnioitettuja jäseniä.

Rivisotilaat: Tavalliset soturit. Heitä on kaiken näköisiä, kokoisia ja taitoisia. Ohun armeijaan hyväksytään kuka vaan, mutta nykyään Yukimura pitää uusia tulokkaita tiukasti silmällä, sillä ei halua yhtään vakoojia Kurokagen laumasta viimeaikojen tapahtumien jälkeen.


Kelpoisuus Laumaan

Ohun Armeijaan hyväksytään kuka vaan joka on valmis uhraamaan henkensä Ohun akitasuvun ja koirien paratiisin puolesta. Kaikki oikeudenmukaiset taistelijat otetaan mukaan. Ennen, Ohun soturiksi pystyi liittymään kuka vaan, mutta kun Yukimura nousi valtaan, hän muutti sääntöjä hiukan.

Molemmat, urokset ja naaraat ovat tervettulleita laumaan, kunhan he osoittavat olevansa vahvoja ja reiluja sotureita. Soturien "ikäraja" on yksi vuosi. Pennut saavat liittyä laumaan, mutta taistelemaan saavat lähteä vain yksivuotiaat ja vanhemmat.

Ohun Soturit ovat urheita eivätkä pelkää kuolemaa tai tappamista. Yukimura ei hyväksy sellaisia jotka ovat pelkureita tai eivät suostu tappamaan. Sellaiset koirat pannaan takariviin tai jätetään kokonaan pois laumasta. Jos haluaa laumaan, täytyy jollain tavalla todistaa että on tarpeeksi vahva soturiksi. Joskus uusille koirille saatetaan antaa soturikoulutusta ennen kun he virallisesti liittyvät.


Menetelmät Laumassa

Kuri: Nykyään elämä Ohun soturina ei ole niin helppoa kuin ennen. Vaikka kaikki koirat ovat vieläkin niin sanotusti "tasa-arvoisia", niin Upseereilla ja Ryhmänjohtajilla on enemmän oikeuksia. Heillä on oikeus komennella rivisotilaita miten vaan, eikä rivisotilailla ole oikeutta inttää vastaan. Ylemmät soturit saavat enemmän ruokaa (jos ruokaa on niukasti), paremman makusijan yms. Kun taas rivisotilaat joutuvat tyytymään huonompiin olosuhteisiin. Mutta kaikesta tästä huolimatta, Ohun armeijassa on silti hyvin ystävällinen tunnelma, ja kaikkia sotureita kohdellaan aika lailla samalla tavalla. Ohun armeijassa ei ole, eikä koskaan tule olemaankaan, mitään orjia tai palvelijoita.

Sotiminen: Sodassa ei hyväksytä vitkastelijoita tai pelkureita. Sodassa Ohun joukot saattavat joskus antaa armoa viholliselle, mutta vain harvoissa tilanteissa. Strategiat ovat hyvin suunniteltu ja niitä suunnitellaan pitkään, ennen kun suunnitelmat toteutetaan. Sotureita yritetään kouluttaa niin hyvin kun mahdollista, että he ovat valmiita taistelemaan missä säässä tai maastossa vaan. Sotureita kehotetaan tappamaan viholliset, mutta Yukimura hyväksyy joitakin tapauksia missä vastustaja jätetään eloon, mutta tämäkään ei ole kovin usein.

Palkkiot: Ylipäällikkönä Yukimura on kohtalaisen reilu. Hän palkitsee kaikki hyvät soturit omalla tavallaan. Onnistumisesta, hyvästä suorituksesta yms. saa jonkinlaisen palkkion, oli se nyt vaikka kehut Yukimuralta, ylennys tai tuore peuranvasa. Yukimura palkitsee sotureitaan usein, mutta yleensä palkkiot eivät ole kovin suuria, sillä hän ei halua näyttää siltä että valitsee suosikkeja. Soturit ovat kaikki aika lailla tasa-arvoisia, ja heitä kaikkia kohdellaan samalla lailla.

Rangaistukset: Korkein rangaistus Ohun armeijassa on vain karkoitus laumasta. Pahimmassa tapauksessa, jos joku on vaikka paljastunut petturiksi, Yukimura saattaa tappaa yksilön, mutta se ei ole kovin yleistä. Suurimman osan ajasta Yukimura vain karkoittaa laumalaisen eikä anna tämän liittyä Ohun riveihin uudestaan. Jos joku on epäonnistunut jossain, niin heitä yleensä vain torutaan, tai heille annetaan yksi isku pahemmissa tapauksissa. Mutta muuten rangaistuksia ei esiinny hyvin paljon lauman keskuudessa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Ohun laumatiedot
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA :: >>Laumatiedot-
Siirry: