Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Laikan lauma

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Laikan lauma Empty
ViestiAihe: Laikan lauma   Laikan lauma EmptyMa Huhti 11, 2016 3:59 am

Laikan lauma 6eivdf
Lauman johtaja, Laika ja taustalla näkyy Kyushu, josta lauma on kotoisin.

PERUSTIEDOT


Perustaja

Laika

Lukumäärä

200 tällä hetkellä pääosin Ohun alaisuudessa, 500-600 soturia pienemmissä epämääräisissä joukoissa ja enklaaveissa ympäri Honshua.

Nimitys

Laikan lauma, Laikan armeija, Laikan 1000 soturia (jälkimmäinen on vanhentunut, ja/tai hieman epämääräinen nimitys tällä hetkellä, sillä lauman nykyinen lukumäärä ei vastaa sen nimessä olevaa määrää), Laikan koalitio, Kyushun koalitio.

Tavoitteet

Pitkän aikaa lauman tavoitteena on ollut auttaa Ohua nujertamaan Kurokage. Lauman hajottua, Laikalla, sekä vielä hänelle uskollisilla joukoilla on ollut tavoitteena myös lauman kokoaminen takaisin yhteen siksi voimaksi, joka se oli Kyushusta lähdettyään auttamaan Ohua.

NYKYTILANNE

Lauman 200 lojaalia soturia ovat Ohun alaisuudessa Japanin alpeilla, mutta jopa 500-600 soturia ovat vailla johtajaa ja hajaantuneina ympäri Honshua. Laika suunnittelee lähipiirinsä kanssa sitä, miten koota nämä joukot takaisin yhteen, tulevaan taisteluun Kurokagen laumaa vastaan Ohun rinnalla.

############################################################

HISTORIA


Ginin serkku, Laika alkoi keräämään omaa laumaansa asetuttuaan Kyushuun edustamaan Ohua ja Ohun karhukoirasukua. Värvääminen ei ollut lauman etusijalla, mutta Laika, karismaattisena johtajana sai monet vakuutettua ja liittymään. Kurokagen saapuessa Japaniin, lauma oli noin 300 päinen, ja heti Kurokagen kanssa käynnissä olevan sodan tiedon saavuttua Kyushuun, Laika neuvotteli saaren muiden laumojen kanssa sotaretkestä Ohun avuksi. Hyvien suhteiden ansiosta Laika sai vakuutettua muut laumat alaisuuteensa tälle sotaretkelle, ja lauman kokonaismäärä nousi mahtavaan 1000 soturiin.

Lauma lähti heti matkaan, kun kykeni ja pian Honshuun saavuttuaan oli ristiriidassa siitä, mitä tehdä, sillä Kurokagen huhuttiin tuhonneen Ohun lauma totaalisesti. Laika johti armeijansa Futago-solan ja Gajyon suuntaan, tarkoituksenaan tehdä pikainen ja tehokas yllätyshyökkäys Kurokagea vastaan, kun siihen oli vielä mahdollisuus. Valitettavasti lauman kannalta, luukasvoinen koirasusi tiesi Laikan lauman olemassaolosta, sekä siitä, että he olivat matkalla auttamaan Ohua. Kurokage valmistelikin Futago-solan metsissä valtavan ansan Laikan lauman pään menoksi, ja onnistui taidokkaasti valmistellussa väijytyksessään hajottamaan Kyushusta saapuneen lauman kahteen osaan.

Pienempi, noin 300 hengen joukko jäi saarroksiin Kurokagen lauman toimesta, sekä kirjaimelliseen teurastukseen, kunnes vain puolet heistä olivat jäljellä. Nämä onnekkaat, vaiko epäonnekkaat yksilöt jäivät Kurokagen lauman vangeiksi ja jäljellä olevat, vielä vapaat joukot perääntyivät alueelta Laikan käskystä, ennen kun hekin jäisivät saarroksiin. Laikan lauman ensimmäinen suuri yhteenotto Kurokagen lauman kanssa oli ollut katastrofaalinen tappio ja alku pitkälle ja katkeralle jaksolle, jolloin lauma vähentyisi vain varjoksi entisestä muodostaan.

Lauma perääntyi, tarkoituksenaan löytää turvallinen paikka, minne asettua ja valmistautua uusiin operaatioihin Kurokage vastaan. Ajoittain he taistelisivat takaa-ajajia ja iskuryhmiä vastaan, jotka oltiin lähetetty Kurokagen toimesta. Riistan vähyys ja jatkuvat iskut demoralisoivat laumaa ja pian useat soturit jättäytyivät matkasta, haavoista, pelosta tai silkasta epätoivosta ja entinen 1000 päinen armeija oli vähentynyt 200 sinnikkääseen soturiin. Lopulta lauma löysin tiensä Ohun tukikohtaan Japanin alpeille, ja jäljellä olleet 200 soturia saivat ansaitsemansa levon, Laikan suunnitellessa, mitä tehdä seuraavaksi.

Laikan lauma 15wfga8
Laika johdattaa laumaansa Kyushusta Honshuun.

############################################################

ARVOJÄRJESTYS
Hahmon nimi on linkattu esittelyyn!


Johtaja

Laika

Oikea tassu

Diego

Upseerit (2 kpl)

-

Ryhmänjohtajat (4 kpl)

-

Rivisoturit

Ellie

Tabitha

Kisame

Metsästäjät

-

ARVOJEN SELITYKSET


Johtaja: Lauman johtaja ja päätöksentekijä. Laika on lauman nykyinen johtaja, sekä alkuperäinen perustaja. Vain Laikan lähiperhe (puoliso, pennut) voi näillä näkymin ottaa tämän aseman, jos Laikalle sattuu jotain, tai ei kykene enää johtamaan. Johtajaa totellaan kaikkien muiden yli, ja vaikka kritiikkinsä voi vapaasti esittää missä tahansa tilanteessa, kunhan se on asiallista, ei johtajalle sovi mennä turhaan soittamaan suutaan tai muutenkaan loukata.

Oikea tassu: Johtajan oikea tassu. Tittelin kantajalla on olla hyvä maine laumassa, sekä ylin uskollisuus johtajalle. Oikea tassu ottaa käskynsä suoraan johtajalta, sekä hoitaa luottamuksellisia, korkea-arvoisia tehtäviä laumassa. Hän toimii myös neuvonantajana ja luottosoturina johtajalle. Tarvittaessa, jos johtaja ei ole paikalla tai kykene johtamaan, oikea tassu on seuraavana komentoketjussa ja vallassa siihen asti, kunnes johtaja tai tämän perheenjäsen kykenee ottamaan komennon.

Upseerit: Upseerit toimivat johtajan ja hänen oikean tassunsa apureina alemman/vähemmän tärkeän komennuksen ja hallinnan lisäksi. He raportoivat suoraan johtajalle, sekä hänen oikealle tassulleen ja ovat tunnettuja uskollisuudestaan.  

Ryhmänjohtajat: Ryhmänjohtajat ovat varta vasten muiden sotureiden joukosta poimittuja yksilöitä, joille on annettu johdettavakseen 10 hengen ryhmä. Ryhmänjohtajat ovat usein peruslaumalaista kyvykkäämpiä ja erityisesti uskollisempia. He keskittyvät oman ryhmänsä komentoon ja harjoittamiseen, parantaakseen joukkonsa ryhmähenkeä, moraalia sekä yleistä taistelukuntoa ja valmiutta.

Rivisoturit: Rivisoturit muodostavat lauman selkärangan. Heiltä odotetaan uskollisuutta ja halua taistella laumansa puolesta, sekä puolustaa tätä uhilta hetken vain hetken varoitusajalla. Rivisoturit toimivat ryhmissä, ryhmänjohtajien alaisina ja joka ikinen heistä on koulutettu taistelukykyisiksi, sekä toimimaan toistensa kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.  

Metsästäjät: Metsästäjät ovat vastuussa lauman ravinnosta ja heidän työskentelynsä on ollut erittäin hankalaa viimeaikoina. Metsästäjät ovat tukijoukkoja laumalle, ennemmin kuin sotureita, eivätkä he kuulu ryhmiin tai taistele säännöllisesti, mutta heiltä odotetaan valmiutta puolustaa laumaa, niin kuin kaikilta muiltakin.

############################################################

VÄRVÄYS JA KELPOISUUS LAUMAAN


Lauma koostuu pääosin koirista Kyushun saarelta, mutta lauma ei rajoita värväystään sen takia, vaan on avoinna liittymiseen kenelle tahansa, joka haluaa auttaa Laikaa, sekä Ohua sodassa Kurokagea vastaan. Alokkailta odotetaan hyvää moraalintajua ja valmiutta taistella, sekä valmiutta kuolla lauman uskomusten ja tavoitteiden puolesta. Upseerit pitävät huolen siitä, että lauman ryhmät eivät koostu joko täysin veteraaneista, tai alokkaista, vaan jakavat joukot niin, että lauman vahvuudet on jaettu tasavertaisesti eri sektoreille. Alokkaat testataan pikaisesti ennen lauman riveihin sulauttamista. Kokemattomat yksilöt yritetään kouluttaa puolustamaan itseään sekä laumaa mahdollisimman tehokkaasti, ennen kuin ovat osallisia taisteluissa.

############################################################

MENETELMÄT LAUMASSA


Kuri: Laikan lauma noudattaa suurin piirtein samaa kaavaa, kuin Ohu. Yhteishenki ja moraali ovat pahasti vahingoittuneet tappiosta Kurokage vastaan, ja sen seurauksena kuria on lievennetty aikaisemmasta. Lauman johto on aina valmiina kuuntelemaan myös alempiarvoistensa ajatuksia suunnitelmista, muttei hyväksy takaisin inttämistä tai epäkohteliasta puhetta. Ryhmänjohtajat ovat vastuussa omien ryhmiensä harjoituksista, kurista, sekä moraalin ylläpidosta ja upseerit puolestaan vastuussa ryhmänjohtajista.

Rangaistukset: Rangaistuksia annetaan vain, kun lauman sääntöjä rikotaan. Yleisimmin tämä meinaa ylempiarvoisille kettuilemista, riidan tai tappelujen aiheuttamista, täysin turhanpäiväistä provosointia ja pahimmassa tapauksessa muiden laumalaisten vahingoittamista. Sääntöjä rikkova laumalainen voidaan hyllyttää tehtävistä ja lauman tarjoamasta ruoasta määräajaksi ja pahimmassa tapauksessa karkoittaakin laumasta ainakin tilapäisesti. Jos sen todetaan olevan tarpeellista, karkoitus voi olla pysyvä.

Palkkiot: Jos laumalainen suoriutuu hyvin jossakin hommassa, hänet yleensä palkitaan jollain tilapäisellä/kertakäyttöisellä palkinnolla, kuten ylimmistön tapaamisella, vapaapäivällä tai ylimääräisellä ruoalla. Pitkäaikainen uskollisuus ja etevyys tehtävissä saattaa tuoda alaiselle ylennyksen, joka lienee lauman mahtavin ja halutuin palkkio.

Sotiminen: Laikan lauma on tehnyt virheitä aiemmin, joista isoin oli virhe sotasuunnitelmassa Kurokagea vastaan. Lauman johto yrittää parhaansa mukaan oppia virheistään ja on aina valmis tarkastelemaan vaihtoehtoisia lähestymistapoja eri tilanteisiin. Lauman joukot keskittyvät aina yhteistyöhön, mutta soturit ovat myös valmiita taistelemaan yksin, jos tilanne sitä vaatii. Lauma turvautuu ylivoimaan, silloin kun se on mahdollista. Alivoimassa niin sanottu "pikavoittojen keruu", eli nopeat iskut ja perääntyminen ennen vihollisen vastahyökkäystä on myös yleinen taktiikka, erityisesti Kurokagea vastaan kärsityn tappion jälkeen, kun ylivoima on erittäin harvoin lauman etuna. Laikan alaisuudessa lauma säästää antautuvat, sekä haavoittuneet viholliset, mutta on ollut tapauksia, joissa lauman soturit ovat vihoissaan tai epätoivossa tappaneet antautuviakin vastustajia. Se ei vastoin sääntöjä varsinaisesti ole, sillä Laika tuntee, ettei voi syyttää siitä ketään taistelun huumassa ja sekasorrossa.

_________________
Laikan lauma 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Laikan lauma Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Laikan lauma
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAIKAN 1000 SOTURIA :: >>Laumatiedot-
Siirry: