Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Dust - Tunteeton tummasilmä

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1044
Join date : 23.02.2015

ViestiAihe: Dust - Tunteeton tummasilmä   Ti Maalis 03, 2015 8:54 pmNimi:Dust (suom. tomu)
Skp: Uros
Ikä: 2,5v
Rotu: Susi x kishu

Kotimaa: Kanada
Liittouma: Kurokage
Jälkeläiset: Ei ole


Motto:"Silmät ovat sielun peili, mutta mitä näet minusta? Aivan niin, et yhtään mitään."


Suku

Isä: Yoziro
Äiti: Hanata
OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus:60cm
Paino:28kg
Turkinväri: Pikimusta
Silmien väri: Alunperin normaalit silmät, väriltään ruskeat, mutta nykyään valkuaisia myöten mustat.

Dust on hyvin notkeavartaloinen ja sen ansiosta äärimmäisen ketterä ja omaa hyvän tasapainon. Uroksella on lihaksia, mutta se on parhaimmillaan nimenomaan nopeudessa ja kehonhallinnassa, jonka rinnalla lihasvoima ja fyysiset ominaisuudet jäävät kakkoseksi.

Dustin jalat ovat kuin jouset, jotka ponnistavat uroksen hyvin kevyen ja vaivattoman näköisesti korkeallekin. Sen ansiosta uros liikkuu hyvin oksistossa, ja vaikeassakin maastossa. Terävät kynnet antavat hyvän pidon juostessa ja ovat myös oiva apuväline taistellessa.

Dust on rakenteeltaan enemmän kishun kuin sudennäköinen mm. hoikan rakenteensa ja sirppimäisen häntänsä ansiosta. Sen susiperimästä kertovat terävät ja pitkät hampaat, sekä alkukantaisemmat vaistot. Myös turkki on todella karheaa ja tiivistä, kuten sudella yleensä.

Uroksen erikoisuus ovat sen pikimustat silmät valkuaisia myöten. Se antaa urokselle pelottavan, demonimaisen ilmeen, ja tämän vuoksi sen ilmeitä on vaikea lukea ja arvata Dustin todellisia aikeita. Silmien näkökyky on normaali, ja alunperin ne ovatkin olleet ihan tavalliset, ruskeat silmät. Ne on kuitenkin tatuoitu pikimustiksi ihmisten toimesta.


LUONNE

Dustista on luonnollisesti päällepäin vaikea arvata juuri mitään sen ilmeettömien, mustien silmien vuoksi. Uros on hiljainen ja sisäänpäinkääntynyt vieraassa seurassa, mutta tuttujen kanssa osaa olla vähän rennommin ja jopa heittää jonkin sortin huumoriakin. Dustin kommentit ja sanomiset saattavat olla tottumattomien mielestä suoria ja hiukan töykeitäkin, mutta niin uros on oppinut kommunikoimaan. Tahtomattaan Dust saattaa ärsyttää toisia, mutta se ei haittaa urosta, sillä koirasusi ei tunne pelkoa tai syyllisyyttä juuri mistään.

Dust ei varsinaisesti ole armoton ja ilkeä, kuten pahikset yleensä, joten se ei pyri käyttämään koko valveillaoloaikaansa siihen, että saisi kieroilla muiden kustannuksella. Se ei kuitenkaan arvojensa ja persoonansa takia sopisi esimerkiksi Ohun laumaan, sillä Dust ei ole kovin yhteistyökykyinen (paitsi vain tiettyjen henkilöiden kanssa) ja halukas auttamaan, saatika elämään oikeudenmukaisesti. Uros on häikäilemätön ja kylmä luonteeltaan, eikä pelkää tappaa tai toimia vasten muiden tahtoa tai turvallisuutta. Dust ajattelee pitkälti ainoastaan omaa napaansa, sillä koirajengistä päästyään on oppinut nauttimaan vapaudesta.

Itsekkyytensä vuoksi koirasusi ajautuu usein ongelmiin muiden kanssa, ja esimerkiksi lauman jäsenenä Dust saattaa olla melko hankala alainen. Se tekee kyllä paljon päästäkseen vaikutusvaltaiseen asemaan, ja on uskollinen. Uros tekee kuitenkin asiat mielellään kuten tahtoo, ja milloin tahtoo. Dustia todennäköisesti joutuu joskus ojentamaan, mutta uros ei pelkää rangaistuksia, sillä ei tuskin koskaan opi kunnioittamaan toisia vasten tahtoaan. Silti urosta ei mielellään potkita pois joukosta, koska alaisena Dust suorittaa yleensä tehtävänsä epäonnistumatta ja nopeasti, ja uroksesta on muutenkin paljon hyötyä.

Dust on taitava ja ovela, ja hyödyntää älykkyyttään mm. taisteluissa. Uros ei pelkää ottaa haastetta vastaan, vaikka ei usein itse haasta ketään. Dust on oppinut käyttämään paljon ympäristöään hyödyksi liikkumisessa ja taistellessa, ja pyrkii eliminoimaan vihollisensa mahdollisimman nopeasti.

Dust ei osaa, tai oikeastaan ei halua esittää muuta kuin on. Se ei valehtele, jos kyseessä ei ole esimerkiksi soluttautuminen tai itsensä suojelu. Uros pysyttelee aina hiukan etäisenä ja mystisenä toisille, mutta joskus saattaa hiukan avautua ja olla jopa mukava toista kohtaan. Nämä on kuitenkin niitä harvoja positiivisia hetkiä, sillä Dust on sulkenut paremman puolensa tiiviisti pimeämmän puolensa taa.MENNEISYYS

Ennen syntymää

Dustin tarina alkoi sumuisena kevätyönä, kun johtaja Yoziro laumoineen lähti etsimään lisää vahvistusta laumaansa kotimaastaan Kiinasta. Yoziro oli hyväsydäminen ja oikeudenmukainen susi, jota useammat seurasivat enemmän kuin mielellään. Uroksen ensimmäinen suuri matka kohdistui Yhdysvaltoihin, ja sitä kautta Yoziro aikoi edetä kohti Kanadaa löytääkseen lisää vahvoja susia joukkoihinsa.

Matka Yhdysvaltoihin ei tuottanut tulosta, joten Yoziro laumoineen jatkoi Kanadaan. Sieltä hän löysi useamman vahvan soturin joukkoihinsa, ja alkoi tehdä lähtöä takaisin Kiinaan. Sinä yönä kuitenkin uros tapasi puolisonsa, nuoren kishunartun nimeltä Hanata, joka oli villikoira, ja kaksikko rakastui toisiinsa. Yhdessä vietetyn yön jälkeen Yoziro päätti jäädä hieman pidemmäksi aikaa laumoineen Kanadaan asumaan.

Meni kaksi viikkoa, kun Kiinasta tuli ilmoitus, että lauman kotipaikkaan oli hyökätty. Yozirolle tuli kiire lähteä kotiin, mutta Hanata kertoi odottavansa pentuja. Yoziro ei voinut ottaa naarasta mukaansa, sillä matka olisi tälle liian raskas. Susi lupasi tulla pian takaisin hakemaan Hanatan ja pennut mukaansa, ja lähti matkaan kohti Kiinaa.


Syntymän jälkeen

Yoziro ehti takaisin vasta kolmen kuukauden kuluttua, sillä oli joutunut sotimaan kotinsa puolesta. Hanata oli saatu kiinni viimeisillään raskaana ollessaan, ja kishusta oli tullut erään miehen lemmikki. Kolme syntynyttä pentua oli myyty eteenpäin. Yoziro oli murheen murtama, ja Hanata pettynyt Yoziron rikottua lupauksensa paluusta. Suden ei auttanut kuin palata yksin takaisin kotiin, sillä Hanata oli päättänyt jäädä.

Kolmen pennun tiet olivat erkaantuneet, ja yksi musta pentu oli myyty Yhdysvaltoihin Michiganiin vaivaisella 50 dollarilla. Sen omistaja oli nimeltään Mark, ja hänellä oli oma tatuointiliike. Markilla oli myös 10-vuotias pikkusisko Amy. Hän nimesi pennun Dustiksi, kun saavuttuaan vanhassa laatikossa nukkunut pentu oli aivan pölyinen ja tomuinen. Markille Dust oli hyvin tärkeä, samoin Amylle. He kouluttivat pentua yhdessä, ja Dust oli onnellinen pieni koira.


Käännös Dustin elämässä

Kun Dust oli kuusi kuukautta, se lähti Amyn mukaan metsäretkelle. Uros oli vilkas ja innokas nuorukainen, joka seurasi tyttöä kuitenkin kuuliaisesti hihnassa. Kaksikko taivalsi kivikkoiselle alueelle, jossa Dust näki jäniksen. Nuori uros sekosi ja innostui täysin, ja lähti vetämään kevyttä ja pientä Amya kevyesti perässään. Dust oli jo tuolloin melko suurikokoinen, ainakin nuoren tytön käsiteltäväksi. Dustin ryntäilyn seurauksena Amy liukastui kalliolta, ja putosi rinnettä alas.

Dust oli kauhuissaan: mitä hän oli tehnyt? Tappanut omistajansa! Pentu oli täysin paniikissa juostessaan rakkaan emäntänsä luo. Amy oli veren peitossa, mutta elossa. Peloissaan tyttö kykeni kuitenkin kaivamaan taskustaan ehjänä säilyneen kännykkänsä, ja soittamaan Markin apuun. Dust oli onnellinen tytön selviytymisestä, mutta painaessaan päänsä vasten Amyn ojennettua kättä, uros haistoi veren rautaisen katkun ja jokin sen päässä napsahti.

Mark saapui paikalle hetken kuluttua kuultuaan Amyn kiljuvan kauhuissaan. Hän kuitenkin ehti vain todistamaan Dustin syömässä tyttöä, joka oli jo kuollut. Mies raivostui, ja juoksi huutaen paikalle, jolloin uroskin havahtui siihen, mitä oli tekemässä. Dust oli hämmentynyt ja todella häpeissään teostaan, mutta ei voinut olla myöntämättä, että ihmisliha oli parasta, mitä hän oli siihen mennessä maistanut.

Mark oli päättänyt jo sillä sekunnilla Dustin kohtalon. Ensimmäiseksi nuorukainen sidottiin tiukasti pöytään, ja mies tatuoi koirasuden silmät täysin mustiksi. Se oli hirvittävää kipua ja tuskaa Dustille, mutta Mark oli päättänyt leimata pennun loppuiäkseen, olihan se hänen mielestään täysi paholainen. Tämän jälkeen Dust sai kokea raakaa fyysistä väkivaltaa, ja lopulta hylkäämisen kadulle roskalaatikossa, josta sen ei uskottu enää koskaan nousevan. Dustin kuitenkin pelasti eräs koirajengi, joka liikkui Michiganin laitamilla.


Vuotta myöhemmin

Dust oli ajautunut täysin vääriin piireihin, jonka vuoksi sen luonne ja persoonallisuus muokkautuivat sen mukaisiksi. Se oli hoidettu fyysisesti kuntoon, jonka jälkeen koirajengi aloitti nuoren uroksen kouluttamisen oman joukkonsa jäseneksi. Dust opetettiin liikkumaan hiljaa kuin hiiri, ovelasti kuin kettu, ketterästi kuin kissa. Se laitettiin varastamaan ihmisiltä, muilta koirajengeiltä ja hoitamaan muutenkin kaikki jengin likaiset työt. Jos Dust epäonnistui, sitä rangaistiin hakkaamalla tai pitämällä nälässä. Senpä vuoksi Dust oppi olemaan hyvin taitava tehtävissään, ja olemaan epäonnistumatta. Päivä päivältä se vahvistui ja oppi enemmän.

Dust olisi tahtonut lähteä jengistä, muttei tiennyt, mihin olisi voinut mennä. Jengiltä hän sai suojan ja ruokaa. Dustilla ei siis ollut vaihtoehtoa, kuin totella vanhempia uroksia ja jatkaa muiden kanssa. Pikkuhiljaa siitä alkoi tulla entistä röyhkeämpi ja tunteettomampi, ja Dust jopa piti varastelusta, tappamisesta ja sen tuomasta jännityksestä. Se oli pian täysivaltainen jengin jäsen, ja lopulta myös ala-arvoinen kohtelu muuttui paremmaksi Dustin kasvaessa ja vankistuessa.

Erään kerran Dust joutui hankkimaan ruokaa jengille, mutta sitä ei löytynyt mistään. Vaikka häntä ei enää kohdeltu huonosti, uros pelkäsi kohdata jengin johtajakoiran, joka varmasti antaisi Dustin kuulla kunniansa. Uros oli jo epätoivoinen, kunnes törmäsi pieneen koiraan matkallaan. Sen kummemmin ajattelematta ja koiraa säälimättä, tappoi Dust tuon saaliiksi ja vei ylpeänä johtajalleen.

Vastaanotto ei kuitenkaan ollut aivan sitä mitä Dust odotti. Toiset eivät voineet käsittää, miksi Dust oli tuonut heille syötäväksi lajitoverinsa. Koirasuden mielestä siinä ei ollut mitään ihmeellistä, sillä lihaahan se oli kuten muutkin eläimet. Tästä syystä Dust sai isot haukut ja johtajan kimppuunsa. Dust kokeili ensimmäistä kertaa elämässään kauan hiottuja taistelutaitojaan kunnolla, ja kaikkien yllätykseksi voitti johtajansa. Jengi ei kuitenkaan pitänyt Dustista enää lainkaan, ja koirasusi näki parhaakseen lähteä lätkimään. Siitä lähtien uroksen ruokalistalla ovat olleet myös koirat ja sudet.


Puoli vuotta myöhemmin

Koirasusi oli etsinyt kaltaisiaan useamman kuukauden tuloksetta. Dust ei ollut onnistunut ystävystymään kenenkään kanssa, sillä aina kaikki pitivät häntä liian kylmänä ja itsekkäänä, tai lähtivät viimeistään kauhuissaan saatuaan tietää uroksen kannibaalisuudesta. Sen vuoksi Dustista oli tullut sisäänpäinkääntynyt ja sulkeutunut, eikä se edes enää tahtonut tutustua keneenkään. Uros oli opetellut varjokloonaamaan lievittääkseen yksinäisyyttään, ja onkin siinä todella taitava. Se varasteli huvikseen, ja haastoi muita taisteluun voittaakseen nuo ja syödäkseen taistelun päätteeksi. Päämäärättömästi uros vaelsi kohti rajaa, ja päätyi vahingossa Japaniin menevään rahtilaivaan.

Japanissa Dust tunsi heti olevansa kuin kotonaan. Se oli kuullut muista laumoista, ja erityisesti Kurokagen lauma alkoi kiinnostaa sitä valtavasti noiden elämäntapojen vuoksi. Dustilla on kuitenkin huonoja kokemuksia toisten sätkynukkena olemisesta, ja siksi sen on enää vaikeaa olla kenenkään pomoteltavana. Myöskään muiden auttaminen ei niinkään kiinnosta, mutta uros on päättänyt katsoa, mihin tulevaisuus häntä kuljettaa.TAISTELUTEKNIIKAT

Neji Ki

Kieuseru Shōshitsu

Dopperugengā [suom. kaksoisolento] - Dust on opetellut varjokloonaamaan, ja se onkin tämän yksi tärkeimmistä taidoista. Uros kykenee nimittäin luomaan itsestään yhden kopion, ja liikkumaan edestakaisin niin nopeasti, että saa jopa useamman metrin välimatkaa klooniinsa. Joskus Dust kykenee myös näyttämään siltä, että seisoisi täysin paikoillaan, ja varjoklooni seisoo peilikuvana häntä vastapäätä. Klooni liikkuu täsmälleen samoin, kuin Dust itse, mutta uros pilailee joskus muiden kustannuksella varjokloonauksen avulla, ja käyttää sitä hyvin paljon taisteluissa hyödykseen. Kloonaus vie voimia, sillä liikkuminen täytyy suorittaa niin nopeasti, eikä Dust luo edes nykyään varjokloonia usein muualla kuin taisteluissa.

Ishi Zō [suom. kivipatsas] - Liike on Dustin oma. Siinä uros jämähtää liikkumatta paikoilleen samaan asentoon, vihollisen jatkaessa hyökkäilyään. Aina vihollisen hyökätessä Dust katoaa viime hetkellä, ilmestyen joko samaan paikkaan tai vähän matkan päähän, pysyen aikaisemmassa asennossaan. Uros toistaa tämän niin usein kuin kykenee, jonka seurauksena vihollisen on tarkoitus olla osumatta iskuillaan Dustiin. Yhtäkkiä uros kuitenkin tekee yllätyshyökkäyksen, jota vihollinen ei aina pysty ennalta arvaamaan. Dust ei jatka liikettä yleensä kovin pitkään, ettei se vie liikaa voimia. Tarpeeksi nopeat vastustajat saattavat ehtiä iskeä ennen Dustin katoamista.

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Dust - Tunteeton tummasilmä
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: