Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ellie - Laikan tytär

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Ellie - Laikan tytär  Empty
ViestiAihe: Ellie - Laikan tytär    Ellie - Laikan tytär  EmptyPe Maalis 04, 2016 12:59 pm

Ellie - Laikan tytär  42e6x
Kuvapohja: DementeNimi: Ellie
Skp: Narttu
Ikä: 1v 2kk
Rotu: Akita


Kotimaa: Japani
Liittouma: Laikan lauma, Ohu
Asema: Ei varsinaista asemaa, mutta toimittaa pitkälti rivisoturin virkaa. Sukulaisuudestaan johtuen kuitenkin hilluu myös upseeriston kanssa.
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei oleMotto: "Kaikki läpikäymämme ei voi olla merkityksetöntä. Kaikelle on oltava tarkoituksensa."
Tunnari: Trough the valleySuku

Isoisoisät: Shiro ja Hach
Isoisoäidit: Yamabuki ja Rina
Isoeno: Riki
Tädit: Sasori ja Nami
Sedät: Rei, Kaze ja Wild
Isän serkut: Gin, Hiyan ja Giyan
Isä: Laika
Äiti: Della
Sisarukset: Tetsu, Kogetsu, Kisame ja Sibyl
Serkut: Weed, Yukimura ja Joe
Muut sukulaiset: Orion, Rigel, Sirius, Bellatrix, Shiro, Kousuke, Saiyuri, Hikari, Kojiro, Kōshirō, Zion ja Jiromaru
OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ

Ellie - Laikan tytär  2rr14ys

Säkäkorkeus: 55cm
Paino: 20kg
Turkinväri: Tummanruskea, valkea vatsanalus ja jalat, valkoiset pallokuviot otsassa
Silmien väri: Vihreät
Ääni: >>Ashley Johnson

Ellie on pienikokoinen, mutta sen ruumiinrakenne on sitä vastoin akitalle tyypillisesti vankka ja kestävä. Ellietä ei voi kutsua miksikään lihaskimpuksi, mutta sillä on lihasta eritoten jaloissa ja eturuumiissa. Kokonsa ansiosta narttu on hyvin ketterä ja liukas liikkeissään, ja tätä narttu hyödyntää esimerkiksi taistellessaan.

Elliestä näkee, että se on vielä nuori, muttei mikään pentu enää. Nartulla on suloiset kasvot, ja suuret, kauniit vihreät silmät. Ripset ovat pitkät ja taipuisat, ja ilme on hyvin viattoman ja kiltin oloinen. Tämä usein hämääkin muita luulemaan Ellietä hiukan erilaiseksi luonteeltaan.

Väriltään Ellie on tummanpunaruskea. Sillä on valkoinen vatsanalus, jalat, sekä pallokuviot otsassa. Nartulla on oikeassa silmäkulmassaan pieni arpi, ja puremajälki saman puolen jalassaan. Molemmat ovat tulleet niiltä ajoilta, kun Ellie joutui vangiksi Kurokagen laumaan.LUONNE

Ellie - Laikan tytär  34np3lz

Jos Ellietä kieltää jostain, on takuuvarmaa, että se houkuttelee narttua vain rikkomaan tätä kieltoa. Ellie vihaa sääntöjä, eikä aina ymmärrä, että jokin kielto tai kehotus olisi tarkoitettu vain hänen oman turvallisuutensa takaamiseen. Koska Ellie on vastikään täyttänyt vuoden, hän automaattisesti ajattelee, että on kykenee huolehtimaan itsestään ilman toisten neuvoja tai apua. Ellie on kuitenkin huomattavasti ikäisiään kypsempi, kaiken kokemansa jälkeen, vaikka nartun käyttäytyminen ei aina sitä kerrokaan.

Nartun luonnetta muokkasi paljon kovat ajat Kurokagen vankina, ja myös tämän entisellä parhaalla ystävällä oli suuri vaikutus. Ellie on hyvin suorasukainen ja temperamenttinen, eikä juuri varo sanomisiaan. Tämän vuoksi hän saattaa olla toisinaan hieman naiivi, sillä tulistuu helposti, eikä välttämättä osaa lopettaa esimerkiksi riidan haastamista ajoissa. Ellie ei kestä sitä, jos hänen tekemisiään tai sanomisiaan arvostellaan ilkeilevään sävyyn, vaan sanavalmis ja impulsiivinen narttu ampuu heti takaisin. Narttua saakin aika-ajoin rauhoitella, sillä impulsiivisuus näkyy myös siinä, että Ellie innostuu helposti uusista asioista. Innostus saattaa myös äkkiä lopahtaa, ja sitten jokin asia jää puolitiehen, sillä Elliellä ei ole kovin hyvä kärsivällisyys.

Ellie osaa olla hyvin ovela ja valehdella uskottavasti. Siksi se saattaa helposti hämätä vaikkapa vihollisia, mutta toisinaan nartulla on paha tapa valehdella myös tutuilleen, jos tietää pääsevänsä niin helpommalla, tai pois ongelmista. Taistelutilanteessa Ellie kykenee hyödyntämään hyvin kekseliäisyyttään, kunhan jaksaa kunnolla keskittyä. Ellie yleensä yliarvioi omia kykyjään, ja käy vahvempaansa vastaan tyhmänrohkeasti sen kummemmin ajattelematta seurauksia. Narttu on myös kova aukomaan päätään, ja siten hermostuttaa vastustajansa kahta kauheammin.

Ystäviensä ja läheistensä kanssa Ellie on rento, iloinen ja huumorintajuinen. Narttu kiintyy vahvasti, ja yksi näistä kiintymyksen kohteista on hänen isänsä Laika. Ystäviään Ellie pyrkii suojelemaan kaikin keinoin, ja tekeekin kaikkensa noiden eteen.MENNEISYYS


Elämää Kyushulla

Ellie sisaruksineen syntyi kauniina kevätaamuna Kuyshulla. Sen isä Laika hallitsi Kyushua 1000 päisen laumansa turvin, ja kaikki kunnioittivat häntä. Pennut olivat toivottuja, ja Ellie oli onnellinen saadessaan viettää ensi hetkensä hänen kanssaan, ennen kuin Laikan oli lähdettävä.

Laika ehti puolisoineen opettaa pentujaan mm. metsästämään ja alkeet taisteluun. Ellie oppi tuolloin toistaiseksi ensimmäisen tekniikkansa, Neji Kin. Narttu kiintyi vahvasti isäänsä, jopa enemmän kuin äitiinsä. Ellie oli varmaan sisaruksistaan kaikista murheellisin, kun Ohu pyysi Laikan apuun Kurokagen vallattua Japanin. Ellie oli tuolloin n. 4 kuukauden ikäinen.

Ellie menetti aluksi ruokahalunsa ja motivaationsa harjoitella, kun isä ei ollut heidän kanssaan. Hän istuskeli usein rannalla, odottaen isänsä paluuta. Hän alkoi puoli vuotta täytettyään puhua äidilleen, että tahtoisi lähteä, mutta tämä ei aikonut päästää niin nuorta tytärtään matkaan, ja tästä Ellie turhautui yhä enemmän. Narttu jopa suunnitteli karkaamista, mutta tiesi sen olevan typerää.


Matka Honshulle

Ellie oli tutustunut Shoru -nimiseen urokseen, joka oli yksi Laikan alaisista. Tämä oli jäänyt Kyushulle pitämään vahtia Laikan lähdettyä, mutta oli nyt aikeissa lähteä johtajansa tueksi Honshulle. Ellie oli tuolle hyvin kateellinen. Niinpä hän kyseli, olisiko hänen mahdollista päästä mukaan. Shorulla ei ollut mitään sitä vastaan, mutta Ellien äiti ei pitänyt ajatuksesta. Hän kielsi aluksi tytärtään lähtemästä, mutta koska Ellie oli niin maassa isänsä lähdöstä, ja täyttänyt vastikään 9kk, ei äiti voinut enää kauaa pidätellä häntä. Viimein hän lupasi pitkän harkinnan jälkeen Ellien lähteä, jos tämä kuitenkin palaisi heti takaisin, jos Honshulla olisi liian vaarallista. Ellie tietenkin lupasi tämän asian äidilleen, ja narttu oli taas pitkästä aikaa aidosti onnellinen.

Varhain aamulla Shoru tuli herättämään Ellien, ja he lähtivät matkaan. Ellie jaksoi uida melko pitkään itsenäisesti, mutta loppumatkasta Shoru joutui auttamaan häntä jatkamaan loppuun.


Vangittu

Päästyään Honshulle, kaksikko ei voinut aavistaa tilanteen vakavuutta. Kurokage oli laajentanut reviiriään, ja he saivat heti vastaansa rajavartijat, jotka vangitsivat heidät. Shoru taisteli heitä vastaan, mutta sai surmansa. Ellien onnistui tappaa yksi sotureista, mikä teki vaikutuksen Kurokagen sotureihin, ja nämä päättivät viedä nartun Kurokagelle.

Kurokage ei pistänyt pahakseen uutta narttua kokoelmiinsa, ja laittoi Ellien muiden vankien joukkoon syrjäiseen luolaan. Paholaisella oli ikään kuin ”varastossa” muutamia naaraita, joita käytettiin viihdykkeinä, tai annettiin palkinnoksi sotureille, jotka suorittivat tehtävänsä epäonnistumatta. Osaa myös tultaisiin käyttämään orjina. Vaikka suurin osa vangeista koostui naaraista, oli joukossa myös joitakin uroksia. Ellie oli kauhuissaan, sillä ei tuntenut ketään, ja pelkäsi kamalasti, sillä ei ollut koskaan aikaisemmin tavannut Kurokagen alaisia.


Ruth ja Kaito

Ellie tutustui vankina ollessaan paria kuukautta vanhempaan labradorinnoutajaan Ruthiin, joka oli uppiniskainen ja röyhkeä naaras, joka ei pelännyt mitään. Ellie koetti ottaa tuosta hiukan mallia, ja oli hiukan kateellinen siitä, että Ruth ei pelännyt mitään ja uskalsi kukkoilla Kurokagen sotureille. Ruth onkin ollut yksi suurimmista vaikuttajista Ellien luonteen ja persoonan muovautumiseen. Kaksikosta tuli pian parhaita ystäviä. Ruth oli ollut vankina jo neljän kuukauden ajan. Vanhempi naaras esitteli Ellien myöhemmin Kaito-nimiselle urokselle, johon oli tutustunut aiemmin. Kaito oli iäkäs koira, joka oli soluttautunut Kurokagen joukkoihin, mutta oli vastikään joutunut epäilyksen alaiseksi, ja täten hänet oli vangittu. Uroksen kohtalo ei ollut vielä selvinnyt, joten hän joutui toistaiseksi odottamaan muiden vankien kanssa ahtaassa luolassa päätöstä kohtalostaan. Ellie ja Ruth viettivät aikaansa paljon kahdestaan, mutta he eivät päässeet päivänvaloon kuin kerran noin puoleksi tunniksi vuorokauden aikana, ja tiukan vartioinnin alaisena. Ellie oppi Ruthin ansiosta olemaan hiukan huolettomammin, ja iloitsemaan jokaisesta pienestäkin asiasta.

Ellie - Laikan tytär  Xmob4m
Ruth & Ellie

Pakeneminen

Eräänä päivänä Kurokage langetti Kaitolle kuolemantuomion, sillä tuon alkuperä oli paljastunut. Hänet aiottiin teloittaa seuraavana päivänä kaikkien edessä, jotta soturit näkisivät, miten pettureita kohdeltiin. Kaito ei ollut peloissaan, mutta Ruth ja Ellie olivat pahasti järkyttyneitä. He olivat kiintyneet urokseen kuin omaan isään, eivätkä kestäneet ajatusta tämän kuolemasta. Kaito lohdutti kaksikkoa kertomalla suunnitelleensa jo pitkään pakoa. Uros kertoi, että ei ollut toteuttanut suunnitelmaansa, sillä ei tiennyt, toimisiko se, eikä halunnut riskeerata henkeään. Nyt uroksella ei olisi mitään menetettävää, joten hän aikoi laittaa suunnitelman täytäntöön jo ensi yönä. Ruth tahtoi lähteä mukaan, mitä Kaito ei kieltänyt. Myös Ellie suostui lähtemään heidän mukaansa Ruthin suostuttelujen jälkeen, vaikka pako hiukan pelottikin naarasta. Tuolloin Ellie oli juuri täyttänyt vuoden.

Tuli yö, ja Kaito odotti pimeän tuloa. Tämän jälkeen hän hiipi hiirenhiljaa luolan suulle, jossa seisoi kaksi suurta vartijaa keskenään keskustellen. Toisella oli tikari suussaan, mikä oli jo tuttu kapistus Kaitolle. Se oli myös osa hänen suunnitelmaansa, vaikka uros ei voinut olla varma, että se toimisi kuten piti.

Varoittamatta Kaito syöksyi luolasta vartijoiden väliin, ja tönäisi toisen lujasti vasten kalliota. Tämä lyyhistyi maahan, kun ilma karkasi sen keuhkoista. Välittömästi tikaria pitelevä vartija iski kohti Kaitoa, mutta uros tarttui maassa makaavaan koiraan, vetäen tämän suojakseen, ja toinen vartija iski toveriaan tikarilla suoraan otsaan. Kaito ei odottanut sen enempää, vaan iski vahvat hampaansa tikaria pitelevän koiran kuonoon, ja murskasi sen Nose Twistilla. Vartijat olivat mennyttä, ja Kaito tarttui tikariin. Hän haukahti merkiksi Ruthille ja Ellielle, jotka syöksyivät hurjaa vauhtia uroksen perään. Myös muut vangit pakenivat tilaisuuden tultua. Tämä sai hälytyksen aikaan Kurokagen laumassa, sillä suuri joukkio ei kyennyt liikkumaan huomaamattomasti.


Ohun joukot

Kaito onnistui johdattamaan heidät rajalle asti takaa-ajajista huolimatta, mutta heitä vastassa olivat rajavartijat. He hyökkäsivät kolmikon kimppuun, ja Kaito tappoi noita tikarin avulla. Ellie ja Ruth tekivät myös parhaansa, mutta he pyrkivät enemmänkin väistelemään, kuin taistelemaan. Yksi Kurokagen sotureista onnistui kuitenkin iskemään tikarin Kaiton hampaista, ja tarttumaan tuota kurkusta. Kaito taisteli raivokkaasti vastaan, ja käski Ellietä ja Ruthia pakenemaan. Hän aikoi pidätellä vartijoita niin paljon kuin pystyi. Aluksi kumpikaan ei liikahtanut, ja varsinkaan Ruth ei tahtonut jättää Kaitoa. Kun Kurokagen soturit alkoivat lähestyä heitä, Ellie hoputti ystäväänsä, ja nämä lähtivät pakoon. Ellie tarttui mennessään Kaiton varastamaan tikariin, jotta voisi tarpeen tullen puolustautua sen avulla. Nartut pääsivät rajan yli, ja jatkoivat kovaa kyytiä poispäin Kaiton sydäntäsärkevät tuskanhuudot kaikuivat heidän korvissaan, mutta ystävykset eivät hidastaneet.

Nartut olivat väsyneitä, sillä he eivät vankeina ollessaan olleet saaneet juuri liikkua ja syödä kyllikseen, ja siksi heidän kuntonsa ei ollut parhaimmillaan. Ellie tunsi väsyvänsä nopeasti, ja Kurokagen alaiset saavuttivat heitä koko ajan. Ensimmäisenä jäi kiinni Ruth, ja sitten Ellie, joka kääntyi puolustamaan toista naarasta. Narttu iski tikarinsa vihollisen rintaan. Toinen kuitenkin tarttui Ellietä oikeaan etujalkaan, ja riuhtoi häntä edestakaisin, paiskaten sitten rajusti maahan. Narttu melkein mursi jalkansa toisen käsittelyssä. Narttu painettiin voimakkaasti maahan, ja Ellie joutui katsomaan sivusta, kun Ruth tapettiin hänen silmiensä edessä. Tämä särki Ellien sydämen, ja sai nartun tuntemaan voimakasta vihaa. Hän ei kuitenkaan voinut liikkua, joten Ellie sulki kauhuissaan silmänsä, ja odotti omaa vuoroaan.

Elliellä oli kuitenkin onnea, sillä juuri sillä hetkellä joukko Ohun sotureita piiritti heidät. Kurokagen alaiset eivät olleet tajunneet tulleensa liian kauas omalta alueeltaan. Ohulaiset ottivat viholliset kiinni, ja Ellie pelastui. Hän kertoi olevansa Laikan tytär, ja etsivänsä isäänsä. Niinpä yksi Ohun koirista päätti ottaa nartun mukaansa, ja viedä hänet isänsä luo. Ellie oli loukannut jalkansa, ja ei kyennyt kävelemään, joten uros otti naaraan selkäänsä, ja lähti kuljettamaan tuota Laikan luo.


Laikan tapaaminen

Ellie - Laikan tytär  R8idc6
Ellie & Laika

Seuraavana päivänä he saapuivat viimein Ohun tukikohtaan, jossa Ellie tapasi ensin Ohun ylipäällikön, Yukimuran. Sitten tämä viimein sai näköpiiriinsä isänsä, ja kyyneleet alkoivat vieriä pitkin nartun poskia. Laika tunnisti tyttärensä, ja jälleennäkeminen oli hyvin lämmin ja täynnä onnea. Ellie kertoi isälleen koettelemuksistaan, ja Laika oli hyvin raivoissaan Kurokagelle. Ellie jäi Ohun tukikohtaan parantelemaan itseään. Nartulla meni pitkään toipua Ruthin kuolemasta. Ellielle jäi oikeaan etujalkaan arvet vihollisen hampaista. Narttu oli tuolloin vuoden ikäinen, joten hän liittyi isänsä armeijaan, kuuluen kuitenkin samalla myös Ohun laumaan.TAISTELUTEKNIIKAT

Ellie kantaa välillä mukanaan kuvan mukaista tikaria, jota opettelee nyt käyttämään apunaan taistelussa.

Ellie - Laikan tytär  Al6jyx


-Neji KiPelaaja:Untamed


Ellie perustuu Yoelin tapoin löyhästi samannimiseen hahmoon The last of us -pelissä joidenkin luonteenpiirteiden ja menneisyyden tapahtumien osalta. Näet kuvan alkuperäisestä Elliestä tästä.

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________
Ellie - Laikan tytär  Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Ellie - Laikan tytär  Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ellie - Laikan tytär
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAIKAN 1000 SOTURIA-
Siirry: