Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Malum Nox - Mustaturkkinen koiransyöjä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaMalum Nox - Mustaturkkinen koiransyöjä Empty
ViestiAihe: Malum Nox - Mustaturkkinen koiransyöjä   Malum Nox - Mustaturkkinen koiransyöjä EmptyTi Maalis 01, 2016 1:38 am

Malum Nox - Mustaturkkinen koiransyöjä 4shchy
Kuvapohja - Sasha

Nimi: Malum Nox
Kutsutaan: Nox
Ikä: 6 vuotta
Skp: Uros
Laji/rotu: Susi/ susi sekoitus
Lauma: Kurokage

Puoliso: Kuollut
Jälkeläiset: Kyllä on

Säkä: 73 cm
Paino: 51 kg

Ääni: Klik Nagaton ääni sopi täydellisesti Noxin ääneksi

Ominaisuudet

Taito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven    
Voima   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma   Like a Star @ heaven
Nopeus   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Kestävyys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven    
Älykkyys   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Ketteryys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Tekniikat   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissa hyppely   Like a Star @ heaven
Metsästystaito   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Aistit

Näkö  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Kuulo Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Ulkonäkö

Ruumiinrakenne - Nox on lihaksikas ja jykevä susi uros. Sillä on voimakkaat jalat sekä voimakas purenta. Vaikkakin Nox on melko suurehko susi on se kokoisekseen ketterä, mutta kevyt rakenteiset koirat saattavat olla nopeampia.

Väritys/Turkki - Väritys on musta ja kuonon päällä menee pieni alue tummempaa mustaa. Turkilla ei ole oikein pituutta, mutta senkin edestä tiheään kasvavaa. Turkki on melko karheaa ja hyvä kuntoista, mutta kumminkin valoisalla säällä näyttää kiiltävälle.

Muuta - Noxin oikea silmä on sokea ja kuvasta näkeekin hyvin silmän värin ja arpien sijainnit. Niskan arpi kulkee niskan takaa eteen melkein kokonaan ympäri.

Luonne

Mustaturkkinen Malum Nox on koirille kaunaa kantava hukka. Kylmä uros on taitava taistelija ja taistelutantereella Nox onkin kuin mielipuoli. Hänen periksiantamaton luonne on saanut hänestä taistelusta perääntymättömän vastustajan joka pitää puoliaan loppuun saakka. Sen rujo ulkonäkö saa jo heikkohermoiset pakenemaan tai viimeistään uroksen aggressiivinen taistelu taito karkottaa vastustajan. Se ei päästä ketään helpolla kynsistään mikä ei helpota pakenevaa kohdetta yhtään. Totinen Nox ei paljoa huulta heitä taikka höpise turhia. Noxille on kehittynyt paha tapa syödä tappamiaan koiria ja se nyt onkin jo rituaali sudelle. Mustaturkilla on todella kova kilpailuvietti ja se saattaa helposti johtaa kärhämiin, mutta koittaa kumminkin pitää pientä välimatkaa laumalaisiin seuraillen vain sivusta. Nox saattaa vaikuttaa epärehelliseltä nelijalkaiselta, mutta todellisuudessa on sanojensa mittainen uros.

Kylmiä talviöitä rakastavan susi uroksen kolkon ja kumean ulvonnan voi kuulla pitkän matkan päähän. Uroksella on tapana puhua melko hidas tempoisesti, joka tuo lisää salaperäisyyttä Noxiin ja pelkoa vieraisiin.    

Uros kantaa harteillaan todella paljon vihaa koiria kohtaan ja onkin välillä hyvin aggressiivinen koiran kohdatessa. Koirasudet ovat susi herran neutraalilla puolella, mutta suosii puhtaita susia ja hakeutuukin laumassa yleensä näiden läheisyyteen. Uros ei vielä osaa sanoa itse johtajasta mitään ja hänen on vaikea välillä ottaa käskyjä vastaan ylemmiltä tahoilta. Hän varmaan koittaisi käydä kaikkien kimppuun jos tilanne ei olisi jo valmiiksi kiperä ja melko uutena tulokkaana häntä pidetään silmällä. Sen verran Noxia on pidetty tyytyväisenä että on päässyt purkamaan vihaansa vihollislaumaan.

Mustaturkki oli joskus avoimempi ja rakastava puoliso, mutta hänen kumppanin kuoltua uroksen sydän ei ole avautunut kenellekkään enää samalla tavalla. Jälkikasvulleen uros on tiukka, pinnan katketessa väkivaltainen, mutta kokonaisuudessa Nox huolehtii ja on ylisuojeleva heistä, etenkin tyttäristään. Mustaturkkia ei kiinnosta tehdä ylimääräistä tuttavuutta muitten kanssa vain, koska ei pysty luottamaan kehenkään muuhun kuin jälkikasvuunsa tai sukulaisiin. Tämä kaunaa kantava susi on yrittänyt saada lapsiaan samaan sotaan missä hän itse jo on. Osa nuorukaisista on ollut samaa mieltä isänsä kanssa kuin taas osa on ollut täysin erimieltä. Uros halveksii vähän oman jälkikasvunsa "mustia lampaita" ja hänen tekisi mieli upottaa hampaansa näihin, mutta koittaa hallita hermojaan vaikkakin välillä huonoilla tuloksilla.

Lyhyesti ja ytimekkäästi henkinen kärsimys mitä Noxin elämässä on ollut kasvatti mustaturkista vihaisen, armottoman ja mustasydämisen persoonan jonka suojamuuria on vaikea läpäistä. Vaikkakin jälkeläisistään tykkää paljonkin, mutta heitäkin kohtaan herran luonne on muuttunut ajan mittaan viileämmäksi.  

Menneisyys

Malum Nox syntyi kylmänä talvena kahdelle susi pariskunnalle veljensä kanssa Japaniin. Pennuille oltiin jo alusta alkaen varoiteltu koirista ja siitä että susia metsästettiin. Veljekset kumminkin antoivat asian olla ja ajattelivat että vanhemmat ylireagoivat liikaa asiasta. Pennuista kasvoi nopeasti puolivuotisia ja alkoivat mennä omilla teillään tutkien ympäristöään. Malum Nox oli saapunut liiankin lähelle ihmisten asumusta, mutta uros ei vähääkään tiennyt että ihmiset eivät ottaneet susia avosylin vastaan. Nox oli saapunut jo yhden talon pihalle kunnes huomasi  ikkunassa liikettä. Hän käänteli päätään ja uteliaisuus vain kasvoi, vaikka uros ei tulisi tietämään että tämä tulisi muuttamaan hänen maailman katsomusta jonkin verran. Talossa asui nimittäin metsästäjä jolla oli kolme metsästyskoiraa, jotka jo innolla odottivat että pääsisivät repimään nuoren suden palasiksi. Talon ovi aukesi ja koirat juoksivat hampaat irvessä nuoren Noxin kimppuun. Mustaturkki oli kauhuissaan ja tunsi kuinka viiltävä kipu tuntui pitkin hänen kehoaan. Susi huusi kivusta ja koitti päästä koirien otteesta tuloksetta. Yksi koirista huitaisi tassulla Noxia oikean puolen silmän päältä. Uros ei tiennyt mitä tehdä, mutta pian apuun saapui hänen veljensä. Yhteisvoimin veljekset pääsivät pakenemaan juuri ja juuri. Nuorukaiset saivat koti luolalla vielä isältään väkivaltaisen kohtelun, koska olivat rikkoneet sääntöjä. Tässä tilanteesta eteenpäin Noxin piti pärjätä vain yhdellä silmällä. Ensimmäinen vihan siemen oli kylvetty urokseen, joka vaatisi kostoa.

Susi veljekset olivat jo kolme vuotta kuin heidän tiet erkani ja he menivät omia polkujaan. Nox oli löytänyt tällä matkalla tulevan puolisonsa joka oli kaunis vaaleaturkkinen susinarttu. Kaksikko vaelsi Shiretokoon ja päättivät asettua sinne aloilleen. Ei mennyt kauaakaan kun narttu odotti pentuja ja Nox ei malttanut odottaa että pääsisi opettamaan pennuilleen uusia asioita. Kumminkin narttu sai keskenmenon, joka sai nartun ja Noxin sydämmen murtumaan. He päättivät jättää jälkikasvun hankinnan myöhemmälle sitten kun onni sen soisi heille. He nauttivat seurastaan ja Nox oli kokonaan omistautunut puolisolleen ja oli valmis tekemään mitä vain hänen eteensä. Meni vielä vuosi eteenpäin kun narttu oli taas kantava ja tällä kertaa kaikki meni hyvin. Pennut syntyivät terveenä ja reippaina. Tämä oli mustaturkille jännittävintä aikaa sen elämässä ja se koitti olla avuksi pentujen hoidossa. Uros muuttui vielä enemmän suojelu haluisemmaksi ja puolusti pikku aluettaan aggressiivisesti niin muilta hännänheiluttajilta että karhuilta. Tämän takia uroon selässä komeilee neljä karhun tekemää arpea.

Susi uros oli mennyt hankkimaan ruokaa puolisolle ja pennuilleen, jotka olivat jo kahdenkuukauden iässä. Sen nenään pian saapui tuttu vainu, lähellä oli porukasta eksynyt fasaani. Nox lähestyi hiljaa saalistaan kohti kunnes sen keskittyminen herpaantui. Fasaania kohti meinasi juosta tummaturkkinen koira. Susi kirosi mielessään, koska toisen saapumisen takia lintu lähti hätiköiden lentoon ja jos Nox menettäisi tämän saaliin hän taittaisi vieraan koiran niskat. Kiiltävä turkkinen susi uros hyppäsi vaivattomasti ilmaan napaten fasaanin suuhunsa ja kun jalat tavoittivat taas maan se siirsi raivokkaan katseensa vieraaseen koiraan, joka käveli kohti häntä. " Olin menettää saaliini senkin saamaton kotirakki ja palaa takaisin ihmisesi luokse, koska et selviäisi luonnossa sekunttiakaan! " Nox ärähti toiselle samalla herjaten vierasta koiraa. Uros kuuli pian ihmisen huutavan nimeä Sagasu ja Nox heti yhdisti nimen vieraaseen koiraan. Uros hetken katsoi toista vilauttaen ärtymyksestä hampaitaan kunnes häipyi fasaani suussa takaisin metsikköön kohti kotiluolaansa jossa nälkäinen perhe odottaisi.

Metsästys reissulta saapunut Nox kauhuissaan hänen saavuttua takaisin luolalle missä hänen puolisonsa oli pienen metsästyskoira porukan retuutettavana. Narttu oli veren peitossa ja Nox pystyi haistamaan ihmisen lemun koirista. Pari koiraa käveli jo pentuja kohti huuliaan lipoen ja hymy kasvoilla. Nox ei enään ollut kauhuissaan vaan raivon vallassa. Mustaturkki iski hampaansa ensimmäiseen koiraan, joka eteen sattui. Osa koirista haavoittui pahasti ja loput pääsi hengestään. Noxin puoliso oli kerennyt kuolla verenhukkaan sillä välin kun uros oli koittanut saada koiria poistumaan ja jättämään hänen perheensä rauhaan. Nox oli pettynyt itseensä ja oli särkynyt sisältä. Sen sydän tummui kerta heitolla ja vannoi että päästäisi kaikki koirat hengestään, jotka eteen sattuisi tulemaan. Susi  hautasi puolisonsa ja ajatteli lähteä pentujensa kanssa uuteen paikkaan, jotta pennuilla olisi taas turvallisempaa olla. Tummaturkki ei laskenut pentujaan silmistään enään ja otti heidät mukaan joka paikkaan.

Pennut kasvoivat silmissä ja alkoivat auttaa isäänsä metsästys reissuilla. Malum Nox oli ylpeä vahvoista pennuistaan vaikkakin osa heistä ei ollutkaan ihan sitä mitä uros odotti, mutta he olivat silti muista Noxille rakastavasta puolisostaan. Pennuista kasvoi nuorisoa ja he alkoivat laittamaan isälleen vastaan. Tästä Nox suuttui ja iski hampaat milloin kehenkin kiinni. Se oli oppinut tämän tavan omalta isältään ja ajatteli sen toimivan. Se toimikin, mutta jotkut pennuista pelkäsi isäänsä ja epäonnistumista rangaistuksien takia. Kumminkin suhde nuorukaisiin pysyi ja Nox laittoi kaikki omille teilleen, jotta hän voisi keskittyä koirien hävittämiseen. Noxin maine kiri pitkin Japania, mutta tuskin kukaan olisi hirveen huolissaan ollut yhdestä sudesta vaikka syytä voisi ollakkin. Hän alkoi jopa syömään koiria niittäen sillä itselleen vielä mainetta koiransyöjänä.

Malum Noxin nimi kiri Kurokagen laumaan asti ja koirasusi laittoi muutaman alaisen jäljestämään tätä huhupuheena kuultua mustaa sutta. Alaiset tavoittivat kyllä Noxin, mutta saivat uroksen nauramaan katketakseen että oliko tämä joku todella huono vitsi. Nox lopetti kumminkin nauramisen kuin seinään ja tarttui yhtä koirista kaulasta ja tappoi tämän ilman mahdollisuutta edes puolustautua. Se rupesi makaamaan ruumiin viereen ja alkoi syömään alaisten toveria heidän edessä. Pelko tavoitti pian koirat jotka hitaasti perääntyivät Noxin luota. " Seuraavalla kerralla tuokaa johtajanne tai edes joku ylempiarvoinen kuin pelkkä kokematon kulkukoira..." Uros sähähti hampaittensa välistä koirille jotka jo juoksivat häntä koipien välissä takaisin mistä olivat saapuneet. Ei mennyt montakaan päivää kun suden puheille saapui teräshampainen dobermanni uros, joka esitteli itsensä Raideniksi. Dobermanni koitti puhumalla saada suden mieltä muuttumaan kumminkin Nox kieltäytyi ja käski koiran häipyä ennen kuin tappaisi tämän. Tumman suden uhkaukset menivät kuin kuuroille korville ja dobermanni jatkoi. Se heitti haasteen Noxille, että jos Raiden voittaisi kamppailussa Nox lähtisi hänen mukaansa. Tämä sai uroksen suupielet hymyilemään ja liian itsevarmana voimistaan hyväksyi haasteen. Kaksikko kamppaili pitkään ja se päätyi Koiransyöjä Noxin häviöön ja sanan mittainen susi kumminkin lähti dobermannin mukaan.

Noxia raivostutti häviö, mutta tämä tietenkin olisi omanlaisensa tilaisuus nähdä kuka oli tämä paljon puhuttu Kurokage ja oliko hän todellakaan sitä mitä hän oli kuullut.  

Muuta:

- Muokkasin tuota kuvaa niin pitkään että ranne huuti hoosiannaa.
- Rakastuin heti tähän herraan.
- Noxin pennuille haluaisin pelaajia tai vaikka edes sille yhdelle ipanalle.
- Herra tulee pelien lisäännyttyä saamaan enemmän arpia.


Pelaaja: Demente
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Malum Nox - Mustaturkkinen koiransyöjä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: