Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Raiden - Kunnianhimoinen demoni

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaRaiden - Kunnianhimoinen demoni Empty
ViestiAihe: Raiden - Kunnianhimoinen demoni   Raiden - Kunnianhimoinen demoni EmptySu Helmi 14, 2016 8:06 pm

Raiden - Kunnianhimoinen demoni 23ucwebNimi: Raiden
Ikä: 8 vuotta
Skp: Uros
Laji/rotu: Koira / Dobermanni

Säkä: 72 cm
Paino: 48 kg

Liittouma: Kurokage

Puoliso: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole

Ominaisuudet

Taito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Voima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Karisma  Like a Star @ heaven
Nopeus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kestävyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Älykkyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  
Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Ketteryys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Refleksit  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tekniikat  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  
Vaarallisuus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puissa hyppely  Like a Star @ heaven
Metsästystaito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Uimataito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Aistit
Näkö  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Kuulo  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Luonne

Raiden on kylmähermoinen, mutta kumminkin vihollisille julma koira vailla armoa. Vaikka hän on armoton ei se meinaa että hän olisi psykopaatti ilman aivoja. Raiden on terävä mieleltään ja tilanteessa kuin tilanteessa rauhallinen. Uros on hyvin kunnianhimoinen ja tekee kaikkensa jotta ei joutuisi olemaan pelkän rivisotilaan paikalla, koska tietää että pystyy parempaan. Uroolla on tapana tehdä tulostaan näyttävä johtajan silmissä ihan vain sen takia että hänen kasvot muistuisivat johtajan mieleen. Varmaan Raiden katkaisisi oman jalkansa jos Kurokage pyytäisi vain miellyttääkseen häntä. Jos Raiden epäonnistuu hän on valmis kohtaamaan seuraukset ja haluaakin rangaistukset itse johtajan hampaista. Tummanpuhuva uros on oikea työnarkomaani ja täydellisyyden tavoittelija. Mitä enemmän haastetta sen parempi ja jos töitä ei sillä hetkellä olisi uros treenaa taitojaan silloin. Raidenin periksiantamaton sielu on valmis uhraamaan henkensä milloin vain ja leuat louskuu viimeiseen hengenvetoon asti. Oma-alotteinen Raiden on hyvin tietoinen johtajansa luonteesta joten tietää että omillaan on pärjättävä jos haluaa laumassa elää ja se sopiikin urokselle paremmin kuin hyvin. Koko aikainen selustan turvaaminen tuo lisää maustetta herran elämään. Uros saattaa saman rodunedustajia kohtaan olla vähän kunnioittavampi, mutta ei mielistele. Hän odottaa saman rodunedustajilta myös enemmän taitoa ja virheetöntä suorittamista tehtävissä.  

Raiden saattaa vaikuttaa hyvin vakavalta tosin todellisuudessa vapaalla heittää paljon huulta laumatovereille, mutta kumminkin jättää alempi arvoiset omaan suosioon. Uros saattaa leikitellä orjien kustannuksella etenkin jos ovat narttuja. Hyvin lipevä kielinen hän on nartuille kun taas samaa sukupuolta olevat voivat saada piikikkäitä kommentteja. Raiden on aina ollut jonkun alaisena joten on nähnyt elämäntehtäväkseen palvella voimakkaampia persoonia kumminkin saavuttaen itselleen mainetta. Hänellä oli menneisyydessä pienijoukko seuraajia, mutta näki paremmaksi luovuttaa joukkonsa Kurokagelle. Hän oli koko elämänsä tottunut olemaan käskyn alaisena vaikka huono johtaja hän ei ollut. Hänellä oli rankka käsi joukkoaan kohtaan ja ne ketkä laittoivat vastaan kuolivat. Hän haluaa todellista lojaaliutta ja saattaa Kurokagenkin laumassa käydä kiinni jos kuulee jonkun valittavan oloista taikka Kurokagen johtamisesta. Niskurointi saa Raidenissa sisäisen liekin syttymään ja ei pelkää näyttää sitä.

Ulkonäkö

Ruumiinrakenne - Raidenilla on hyvin tyypillinen ulkonäkö dobermannille, mutta normaaliin rodunedustajaan verrattuna lihasmassaa löytyy huomattavasti enemmän. Uroksen korvat ja häntä on typistetty.

Väritys & turkki - Koiran väritys on black and tan sekä turkki lyhyttä.

Muuta - Koiralla on metallinen panta johon on kiinnitetty piikkejä suojaamaan kaulan aluella sekä kaikki kulmahampaat on päällystetty teräksellä. Kuvasta näkyy arpien sijainnit.

     

Menneisyys

Raiden syntyi dobermanni kasvattajan taloon Japanissa, joka tunnettiin hyvien käyttökoirien jalostajana. Kummallakin koiralla oli mainetta ja kunniaa niitetty käyttökoira kokeissa joten hänen kasvattinsa olivat haluttuja armeijan keskuudessa. Pentuja syntyi yhteensä kuusi joista jokainen oli varattu jo etukäteen. Raiden oli pennuista isoin ja taisteluhaluisin jo pienestä asti. Sen leikit menivät liian rajuiksi, mutta emo ei välittänyt sillä tiesi että ei menisi pitkään kun kaikki jälkeläiset olisivat eri puolilla maailmaa omissa tehtävissään.

Kun pennut tulivat kahdeksanviikon ikään niitä alettiin valmistella lähtöä varten. Osa meni poliisin yksiköihin, harrastajille tai kuten Raiden sekä hänen veljensä armeijan koulutukseen. Veljesten oli tarkoitus mennä lentokoneella venäjälle, joka olisi ensimmäinen koettelemus nuorukaisille. Matka tuntui pitkälle ja rankalle pienessä lentoboksissa, mutta veljekset olivat viimein perillä. Lasti purettiin ja tiukan näköinen mies tutkaili pentujen luonnetta sekä kuntoa ennen kuin nosti ne autoon. Tämä mies tulisi olemaan kummankin koiran kouluttaja seuraavat kaksi vuotta ennen kuin ne pääsisivät kentälle asti tekemään töitään. Heidän pitäisi tutkia koiria vielä viikko että mihinkä tehtävään veljekset soveltuisivat, joten koulutuksesta tulisi helpompaa. Auto pysähtyi ja mies nosti veljekset alas tutkimaan armeijan koulutuskeskusta. Raidenin nenään tuli kerralla niin paljon tuoksuja että se päätti tutkia jokaisen paikan kerrallaan. Kaikista eniten keskuksella haisi eri koirat, joten se oli ensimmäinen tutkimuksen aihe. Raiden kannusti arempaa veljeään mukaan, joka vielä istui kouluttajan jaloissa. Kouluttajan huomio heti kiinnittyi pentuun, joka oli heti itse varma ja rohkea täysin vieraassa paikassa. Uros pentu saapui pian koirien tarhoille jossa seefferit, malikat ja muut dobermannit louskuttivat ivallisesti pennulle. Tämä oli ensimmäinen kerta kuin Raidenissa näkyi aggressiota muita kohtaan se juoksi suoraan ensimmäistä koiraa kohti olevinaan käyden kimppuun, mutta isompi koira saikin Raidenin tarhan välistä hampaisiinsa jättäen pennulle elämänsä ensimmäiset arvet rintakehään. Koira ei yrittänyt tappaa pentua, mutta kunhan päätti vain nöyryyttää ja näyttää kaapin paikan. Pian kouluttaja saapui paikalle hämmentyen tilanteesta jonka pentu oli aiheuttanu, mutta silti tuleva kouluttaja oli Raidenin luonteesta mielissään. Raiden selvisi naarmuilla tapahtuneesta, mutta itsetunto sai kovan kolhun.

Pennut olivat puolivuotta kuin koulutus alkoi. Kummatkin nuoret urokset päätettiin kouluttaa tappajiksi kentälle. Raiden oppi veljeään nopeammin uudet asiat, mutta silti kaksikko pysyi samalla tasolla. Koulutus oli rankkaa ja virheistä annettiin nuorukaisille selkään joten varaa ei ollut tunaroida. Veteraani sotakoiria käytettiin nyrkkeilysäkkeinä nuoremmille koirille jolloin koiria ei tarvinnut lopettaa työkyvyttömyyden takia. Vaikka veteraanit olivat melko huonossa kunnossa ei ne helpolla nuoria päästäneet. Raiden kävi hävyttömän rohkeasti vanhempiin koiriin kiinni kuin taas veli epäröi hyökätä. Veljekset kumminkin kasvoivat silmissä niin fyysisesti kuin henkisesti vaikka takapakkia välillä oli. Vuoden ikäisenä Raiden tappoi ensimmäisen koiransa. Se oli heikko saksanpaimenkoira uros jolla eläke oli juuri alkanut. Kouluttaja kehui aina kuin uusi tavoite oltiin saatu toteutettua. Raidenista tuli kouluttajan uusi ykköskoira ja veli jäi vähemmälle koulutukselle koiran arkuuden takia. Mitä enemmän ikää veljelle tuli sen huonommin se kesti uusia tilanteita. Se murtui joka tilanteessa ja se rupesi olemaan koirien keskuudessa pohjasakkaa toisin kuin Raiden joka nousi koko ajan ylemmäksi. Raiden oli taitava, mutta silti sillä oli vielä paljon opittavaa ennen kentälle pääsyä. Armeijalla oli melko suuri aidattu metsä alue, joka oli rakennettu koirien koulutusta varten. Siellä opeteltiin jäljestämistä, luonnossa selviytymistä, pimeällä liikkumista ja hiljaista tappamista varten. Suurin haaste koirille oli luonnossa selviytyminen jolloin koira laskettiin yksin aidattulle alueelle ja aikaisemmin metsään oltiin tuotu muita sotakoiria tai toisia alokkaita jotka jätettiin sinne viikoksi keskenään jolloin koirien oli pakko pitää omia puoliaan. Kaikki osa alueet mitä alueella käytiin menivät uroksella nappiin jopa selviytyminen, mutta silloinkin uroksen keho kärsi arvista. Se oli ainut eloonjäänyt ja vaikka kaikkia koiria ei olisi tarvinnut tappaa niin hän tappoi.

Nuorukainen muuttui täysikasvuiseksi ja kentällä uros oli jo kerennyt olla muutaman vuoden. Urokselle oli teetetty susipantaa imitoiva panta kaulan ympärille ja kulmahampaat vaihdettu teräkseen. Raidenista oli tullut yksi parhaimmista ja töitä uroksella riitti. Siitä tuli oikea robotti töiden suhteen ja jos töitä ei ollut niin se juoksi ympyrää tarhassaan ahdistuessaan. Raidenista oli tullut todella kuuliainen ja lojaali kouluttajalleen, joka oli koiran työparikseen ottanut. Mies luotti koiraansa täysin ja koira mieheen. Pian kumminkin Raiden sai vaapaana kulkea armeijan alueilla ja tämä loi kateellisuutta muissa koirissa jotka joutuivat tyytymään tarhassa oloon. Saksanpaimenkoira Sergei oli kumminkin jo juonitellut Raidenin tappamista jo jonkin aikaa jotta pääsisi takaisin ykköskoiran paikalle. Sitä inhotti nähdä nuorempi koira hänen paikallaan jonka eteen oli nähty paljon töitä.

Raiden täytti neljä vuotta kuin Sergei päätti toteuttaa vallankaappauksensa. Seefferin ulkoillessa oman kouluttajansa kanssa kun se huomasi kauempana partioivan Raidenin. Sergei näki pelkkää punaista ja lähti suoraan hyökkäykseen saatuaan pari muuta kateellista koiraa yllytettyä tarhoistaan mukaan. Kolme koiraa hyökkäsi Raidenia kohti. Kukaan ihmisistä ei tehnyt mitään, koska heistä oli luonnollista että koirat välillä ottivat yhteen ja selvittivät välejään sekä Raidenin kouluttajalla oli suuri luotto dobermannin voittoon. Raiden otti iskuja kehoonsa kunnes ensimmäisenä otti yhden koirista kiinni katkaisten hampaillaan sen kaulan jolloin koira vuoti kuiviin. Sergei pysähtyi hetkeksi katsoen ympärilleen ja huomasi että se toinen koira, joka oli ollut hyökkäyksessa mukana pötki häntä koipien välissä karkuun. Tämä sai Sergein vain suuttumaan ja paimenkoira koitti hypätä suoraan Raidenin päähän kiinni varmana siitä että saisi upotettua hampaansa dobermannin aivoihin asti edes vammauttaen tuon. Raiden kumminkin reagoi ensin ja pian Sergein niskassa tuntui pistävä kipu. Raiden oli saanut hampaansa sijoitettua Sergein niskanikamien ympärille jolloin jo yksi ravistus riitti seefferin tappamiseen, mutta Raiden oli silloin täysin vihan vallassa. Uros retuutti paimenkoiran elotonta ruumista heitellen sitä ympäriinsä katkoen sen selkärankaa ja mikä oli Raidenista oudointa oli se että hän tykkäsi siitä. Kouluttajat ympärillä päätti vihdoin erottaa Raidenin kuolleesta koirasta ja hänen oma kouluttajansa oli melko hämmästynyt miten koiran taidot olivat jo noin hiotut vaikka itsehillinnässä vielä oli paljon korjattavaa. Kouluttaja tajusi kanssa miten hyvät rahat hän tienaisi koirallaan laittomissa taisteluringeissä ja siitä alkoi dobermannin vakituinen tappaminen.

Kuusi vuotiaana Raiden ei enään ollut armeijan leivissä vaan entinen kouluttaja oli päättänyt ottaa uroksen asumaan hänen kanssaan jolloin hän voisi käyttää urosta taisteluringeissä ilman huolia. Venäjällä kuitenkin loppui vastustajat uroksen voitokkuuden takia eikä kukaan halunnut tapattaa koiriaan. Omistaja kiinnostui kumminkin Japanin taistelukoira tilanteesta ja päätti lähteä olevinaan lomalle. Japaniin saavuttua Raiden niitti lisää titteleitä ja siitä oli tullut todella voimakas uros. Lepo päivinään se keskusteli naapuri kopeissa lepäävien koirien kanssa ja kuuli ekan kerran villikoirista joita japanissa eli. Se kuuli Weedin ja Hougenin sodasta, ja olikin hyvin kiinnostunut tästä hirviömäisen tanskandogin laumaan liittymisestä. Uroksella ei enään ollut muita tehtäviä joita suorittaa kuin omistajallakin oli vain rahan kuvat silmissä eikä mitään tulevaisuuden tavotteita. Raiden oli alkanut menettää kunnioituksensa omistajaansa tämän asenteen takia niinpä se oli päättänyt vähin äänin lähteä etsimään Hougenin joukkoja. Se matkasi pitkään keräten itselleen pienen joukon lahjaksi Hougenille, mutta pian kuulikin että tanskandoggi ehkä voittaisikaan sotaa Ohulaisia vastaan joten päätti joukkonsa kanssa seurata vähän aikaa laumojen tilanteita. Vähän myöhemmin Hougenin matka päättyi sen kuolemaan ja Raidenin mielenkiinto laumaan liittymisestä katosi. Se ei halunnut Weedin laumaan tämän pehmoilun takia, joten uros päätti vallata itselleen ja joukkiolle pienen reviirin jossa olisi saalista kaikille. Raiden kouluttu pientä joukkoaan taitavammiksi taistelijoiksi jonkin aikaa jonka jälkeen taas valtasi vähän enemmän reviiriä itselleen. Jotkin vieraat koirat suostuivat opettamaan erikoisiskuja kunnianhimoiselle dobermannille tämän pyytäessä. Raiden tappoi itse kaikki tunkeutujat ilman sääliä olivat ne sitten pentuja, narttuja tai uroksia.

Raidenin korviin kantautui puhetta uudesta ohun vihollisesta Kurokagesta joka oli vallannut Ohulaisten alueet. Dobermanni kiinnostui suuresti kyseisestä johtajasta ja päätti seurata kauempaa tämän voimakkaan koirasuden tapaa johtaa. Laumassa kuri oli kuin armeijassa mikä sai urokselle hymyn naamalle. Sen oli pakko päästä tuohon laumaan vaikka pitäisi luopua omasta johtajuudesta. Raiden selitti omalle joukolleen mitä muutoksia olisi tulossa, mutta kaikki tukivat johtajaansa ja halusivat mukaan. Raiden ajatteli tehdä näyttävän sisääntulon, jotta hänen kasvot muistettaisiin. Se astui itsevarmasti Kurokagen alueelle joukkonsa kanssa tuoden mukanaan pari peuraa ja itse Raiden kantoi yhtä kuollutta ohulaista suussaan minkä oli tappanut. Hän tiesi että olisi hyvin riskialtista astua itseään voimakkaamman uroksen alueelle noin vain, mutta hänen oli pakko kokeilla liittymistä ilman häntä koipien välissä menemistä. Se heitti kuolleen ohulaisen suustaan sivummalle ja selitti itse Kurokagelle tilanteen. " Toin teille tuliaisia Kurokage herra.." Raiden sanoi vähän päätään kumartaen ja samalla osoittaen itse joukkojaan, kuollutta ohulaista sekä peuroja jotka he olivat kaataneet matkalla. Uros sai mahdollisuuden näyttää miten tosissaan on ja joutui tappamaan oman oikeankätensä. Häikäilemättä Raiden tappoi oikeankätensä ja kumartui Kurokagen edessä odottaen vastausta. Hänet hyväksyttiin pienen mietinnän jälkeen.

Tämän hetkinen tilanne uroksella on tavoitteellinen eteneminen laumassa ja johtajalle hyödyksi oleminen. Sitä ei tiedä mihin elämä vie, mutta Raidenin elämä on nyt pysähtynyt tämän paholaismaisen johtajan tassujen alle.  

Tekniikat

Jaw Crash - On erikoishyökkäys, jossa koira murtaa vastustajan leuan juoksemalla siihen pää edellä.

Neck The Killing - Käyttäjä puree hyökkäyksen aikana kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula

Final Thunder - Käyttäjä pystyy hyökkäämään kolmeen eri suuntaan yhden ainoan hyökkäyksen aikana.

Raiden oppi tekniikoita silloin kun johti pientä laumaansa ja osan tekniikoista hän oppi kun liittyi laumaan. Raiden saattaa käyttää tekniikoita jos pitää nopeasti tappaa vastustaja tai haluaa tehdä näyttävän suorituksen. Pärjäisi hyvin ilmankin, mutta kun on valmis oppimaan uuttaa ja parantamaan taitojaan niin mikä jottei.


Pelaaja: Demente
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Raiden - Kunnianhimoinen demoni
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: