Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Orion - Ärhäkkä nuori karhukoira

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Orion - Ärhäkkä nuori karhukoira    Pe Helmi 12, 2016 11:33 pm

Nimi: Orion
Skp: Uros
Ikä: 10kk
Rotu: Akita x kishu

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu
Jälkeläiset: -
Puoliso: -


Motto:"Älä isottele minulle, tai hyökkään kimppuusi!"

Suku

Isoisoisoisä: Shiro
Isoisoisoäiti: Yamabuki
Isoisoisä: Riki
Isoisoäiti: Fuji
Isoisä: Gin
Isoäiti: Sakura
Isä: Weed
Äiti: Koyuki
Sisarukset: Rigel, Sirius, Bellatrix
Muut sukulaiset: Yukimura, Joe, Kōshirō

OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ
Säkäkorkeus:Nyt 54cm, täysikasvuisena 60cm
Paino:Nyt 19kg, täysikasvuisena 25kg
Turkinväri: Punaruskea-valkoinen
Silmien väri: Siniset

Orion muistuttaa kehonlujuudeltaan ja väritykseltään hyvin paljon isoisoisäänsä Rikiä. Nuorukaisella onkin ikäisekseen hyvin lihaksikas ja tiivis keho, vahvat leuat ja voimakkaat jalat. Vaikka uros ei ole kooltaan vielä täysikasvuinen, se pärjää ominaisuuksiensa puolesta aikuisellekin vastustajalle.

Nuorukaisesta näkee, että Orion harjoittelee paljon. Se on hyvin kehittynyt ikäisekseen luustonsa ja lihaksistonsa puolesta, ja siksi Orionia saattaisi pelkän ulkomuodon perusteella luulla vanhemmaksikin. Urokselle on periytynyt paljon akitan ominaisuuksia, mutta kishu-rodun näkee aavistuksen sirommasta linjasta ja ruumiin tasapainoisuudesta ja notkeudesta.

Orionilla on yleensä silmissään ilkikurinen ja leikittelevä, mutta silti varsin älykäs katse.


LUONNEOrionin on sanottu muistuttavan paljon isoisoisäänsä Rikiä luonteen vahvuudeltaan. Vahva luonne pennulla totisesti onkin, sillä Orion on uskomattoman itsepäinen. Se pitää tiukasti kynsin hampain kiinni mielipiteistään ja periaatteistaan, eikä suostu kuuntelemaan toisten käskyjä ja määräyksiä. Tämän vuoksi se joutuu usein ongelmiin ja riitoihin muiden kanssa, eikä kukaan oikein viihdy Orionin seurassa, jos ei tunne tätä hyvin.

Orion on sisaruksistaan ärhäkkäin ja pahasuisin: hän saattaa isoisänsä Ginin mukaan valehdella vanhemmille koirille ja hän jopa haukkui joskus Crossia vanhaksi eukoksi. Usein nuorukainen syytääkin suustaan mitä sylki sinne tuo, eikä aina ajattele sanomisiaan. Tämän vuoksi Orion saattaa myös tahattomasti loukata toista, ja ajautua sanaharkkaan muiden soturien kanssa.

Nuorukainen tulee toimeen harvojen koirien kanssa, mutta todellisten ystävien seurassa Orion on mukava, huumorintajuinen ja melko rento. Vaikka uros suuttuukin melko herkästi, niin ystäviensä seurassa se antaa enemmän anteeksi, kuin tuntemattomien.

Vaikka Orion onkin raju ja impulsiivinen, hänellä on myös vahva oikeudentaju. Hän on kuitenkin taisteluissa hyvin äkkipikainen eikä juuri kunnioita Ōun armeijan aatetta, jonka mukaan vihollisia ei tapeta. Orionin mielestä vihollinen ei ansaitse elää, jos on tehnyt paljon pahaa, ja siksi ansaitsee itsekin samanlaisen kohtalon. Hyvin harvoissa tilanteissa uros saattaa kuitenkin nähdä toisessa mahdollisuuden muuttua, ja siksi päästää vihollisen menemään.MENNEISYYS (c) GingapediaOrion sisaruksineen syntyy Futago-solassa alkusyksystä. Hän on jo aivan pienenä melko aggressiivinen. Daisuke nimesi hänet Orion-nimisen tähdistön mukaan, kun hän näki pennun tuijottavan yksin tähtitaivaalle.

Orionista ja hänen sisaruksistaan on tullut kuuluisia, ovathan he ylipäällikön pentuja. Orion pyydystää jo nuorena jäniksen, mutta Sirius auttaa sen pakoon, koska sillä oli poikasia. Orion sisaruksineen oppi myös Kisaragilta taskurapujen pyydystämisen taidon.

Orion eli perheensä ja muiden laumalaisten kanssa Ōussa. Se lähti sisarustensa kanssa saalistamaan taskurapuja, ja Sasuke ja Joe menivät mukaan vahtimaan pentuja. Yllättäen Ōuun iskee maanjäristys ja tulivuortenpurkausten sarja. Joe pelastaa Rigelin ja Sasuke Bellatrixin maanvyöryn tieltä, mutta Siriusta auttanut Orion jää veljensä kanssa sen alle. Joe ja Sasuke saavat kuitenkin kaivettua pennut esiin. Koirat lähtevät johdattamaan pentuja turvaan lähestyvältä metsäpalolta, mutta Orion hätääntyy isänsä ja emonsa puolesta, ja lähtee takaisin. Joe lähtee hänen peräänsä ja lopulta he joutuvat muista eroon pudotessaan railoon.

Joe löytää Orionin oksanhaaraan jumittuneena railon seinämien väliin kasaantuneiden puiden ja kivien seasta. Se auttaa pennun pois pinteestä ja suojelee sitä kehollaan putoilevilta kiviltä. Railon pohjalta kuuluu veden solinaa, ja Joe arvioi, että ainoa keino selviytyä on hypätä alas ja toivoa, että virran mukana pääsee ulos. Joe yrittää suojella Orionia iskuilta veden alla ja samalla varmistaa, että pentu saa happea. Joe lyö kuitenkin päänsä luolan kattoon, menettää tajuntansa ja hukkuu.

Pari kuukautta myöhemmin Orion kulkee yksin naapuriprefektuurissa, ja autettuaan paikallista laumaa hän saa kotiinpaluumatkalle matkakumppaneikseen Heizōn ja Tysonin. Orion myös ystävystyy pelastamansa Yamabiko Kurohabakin kanssa.Joukkojen keruu

Orion liittyy Ōuussa Izōn ja muiden sotureiden ryhmään. Hän yrittää hyökätä Masamune Kurohabakin kimppuun, mutta yritys ei ota onnistuakseen ja Ōun soturit pakenevat alueelta.

Orion ja muut siirtytvät Fukushimaan ja tapaavat siellä Tesshinin, joka opettaa hänelle Zetsu Tenrō Battōgan. Orion oppii tekniikan hetkessä. Tesshin lähettää hänet pian kohti Kōgaa, Masamunen lähestyessä armeijansa kanssa.

Tämän jälkeen Orion kulkee Nyūdōunsai Sanada -nimisen koiran reviirin läpi, joka varoittaa häntä Kōgaa hallitsevasta "valkoisesta paholaisesta". Valkoinen paholainen, eli Matheus, Masamunen vasalli, on valloittanut Kōgan, jonne mennessään Orion tapaa Matheuksen hemmotellun pojan Bonin. Orionin joukot onnistuvat pakenemaan Matheuksen joukoilta Orionin haavoitettua Blancaa Battōgallaan.

Myöhemmin Orion joukkoineen ui Shikokuun auttamaan Yamabikoa ja sen laumaa, joka on Kamakirin poikien hyökkäyksen kohteena. Taistelun päätyttyä Kurokamakiri ja Kamakiri-veljesten mukana ollut Orionin isoveli Sirius liittyvät Orionin joukkoihin.

Orionin joukot palaavat Kōgaan. Orion tapaa taas Blancan ja hyökkää tämän kimppuun, mutta koirat putoavat vesiputoukseen ja joutuvat toisistaan erilleen. Lopulta Gennai tappaa Blancan.

Seuraavaksi Orionin joukot törmäävät Kurokirimarun, Tsumujin ja Kōsetsun laumaan. Laumat alkavat taistella keskellä myrskyä ja tulvan lähestyessä. Orion repii Tsumujilta korvan ja Kurokirimarulta silmän. Tulva saavuttaa koirat, mutta Orion selviää siitä. Tämän jälkeen Orion tapaa jälleen Sanada Nyūdōunsain ja jatkaa sitten matkaa kohti Ōua.Viimeinen taistelu

Ōussa Orionin joukot yhdistyvät Ginin joukkojen kanssa. Orion käy nopeasti Siriuksen kanssa tapaamassa vanhempiaan, jotka ovat ihmisen hoivissa. Weed liittyy muiden joukkoon jalkansa parannuttua.

Kun Ōun armeija valmistautuu taistelemaan Masamunen armeijaa vastaan, Weed määrää Orionin kallionkielekkeelle vahtimaan lauman narttuja ja pentuja. Orion ärsyyntyy tehtävästään ja Gin puolestaan ärsyyntyy lapsenlapsensa asenteesta, ja roikottaa häntä hetken kallionreunalta.

Myöhemmin, kun Masamune kiipeää kalliota ylös ja kukaan ei onnistu estämään häntä, Orion hyökkää alas pudottaakseen hänet. Masamune väistää Orionin hyökkäyksen ja pentu putoaa jokeen. Orion pääsee rannalle, mutta hyppää takaisin veteen nähdessään Akakamakirin pulassa ja pelastaa hänet. Sitten Orion hyppää jälleen jokeen seuratakseen Masamunea. Gin lähtee Orionin ja Masamunen perään auttaakseen pojanpoikaansa. Gin lyö päänsä ja Orion päätyykin pelastamaan hänet. Gin liikuttuu Orionin teosta kyyneliin asti.

Orion jatkaa muiden kanssa Masamunen jahtaamista ja he päätyvät Ōun armeijan ja Matheuksen joukkojen taistelukentälle.

Kun Masamune on voitettu, Orion hyökkää hänen kimppuunsa isänsä estelyistä huolimatta. Orion haavoittaa Masamunea Battōgalla ja haluaisi vielä iskeä uudestaan, mutta Weed estää häntä. Weed kertoo Orionille, etteivät Ōun soturit tapa vihollisiaan, jolloin Orion alkaa itkeä turhautuneena. Hän muistuttaa isäänsä siitä, miten Masamune tapatti Izōn perheen. Weed painaa poikansa maahan ja estää häntä liikkumasta, jolloin Orion puree häntä jalkaan. Weed riuhtaisee poikansa irti ja käskee häntä poistumaan paikalta. Orion lähtee juoksemaan pois, itkien raivostuneena. Riita kuitenkin keskeytyy ja Orion pysähtyy, kun Masamune tekee yllättäen itsemurhan.

Aiempi riita näyttää unohtuvan kokonaan ja Orion lähtee tutkimaan kerääntyviä korppeja yhdessä Siriuksen, Rigelin, Yamabikon, Bonin ja Andyn kanssa. He löytävät Kojūrōn ruumiin ja hautaavat sen. Kōsetsu saapuu paikalle muutaman alaisensa kanssa ja alkaa lyhyt taistelu, joka keskeytyy muiden Ōun sotureiden sekä Tenkan lauman tullessa paikalle. Tenka yrittää hypnotisoida Orionin ja tämän isän, mutta epäonnistuu ja lähtee pois.

Ōun soturit kerääntyvät kalliolle ja tapaavat Daisuken, Hidetoshin ja Jinemon Kurohabakin. Orion puree Daisukea käteen. Ihmisten lähdettyä Orion muistaa, että hänen siskonsa on edelleen Igassa. Hän tahtoisi lähteä hakemaan siskoaan, mutta samalla hetkellä Bellatrix saapuukin paikalle Kamakirin poikien emon perheen kanssa.

Ōuun saapuu viimein kevät, ensimmäinen, jonka Orion on kokenut.


Nykyään

Orionista on kasvanut vahva ja taitava Ohun soturi. Sota oli sille rankka isku, sillä nuorukainen piti paljon paratiisista. Tämän takia Orion hautoo kostoa Kurokagelle. Se lähti isänsä mukaan Ohun lauman hajottua, mutta karkasi yön turvin, ja liittyi Yukimuran joukkoihin. Se tietää, ettei Weed hyväksyisi pentujensa osallistumista taisteluihin, mutta ei tahdo katsoa sivusta muiden toimintaa. Vaikka Orion tietää, ettei Yukimura anna sen vielä taistella, on nuorukainen päättänyt silti tehdä oman päänsä mukaan.
TAISTELUTEKNIIKAT
Klikkaamalla tekniikan tarkempiin tietoihin.-Zetsu Tenrō Battōga

-Neji Ki

-Neck The Killing

Pelaaja: Orion<3

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Orion - Ärhäkkä nuori karhukoira
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: