Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Rigel - Oman tiensä kulkija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaRigel - Rigel - Oman tiensä kulkija Empty
ViestiAihe: Rigel - Oman tiensä kulkija   Rigel - Rigel - Oman tiensä kulkija EmptyTo Helmi 11, 2016 10:08 am

Rigel - Rigel - Oman tiensä kulkija I3gdn9Rigel - Rigel - Oman tiensä kulkija Im1jcw

Nimi: Rigel
Skp: Uros
Ikä: 10kk
Rotu: Akita x kishu

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu
Jälkeläiset: -
Puoliso: -


Motto:"Minä en pelkää mitään, enkä varsinkaan sinua!"

Rigel - Rigel - Oman tiensä kulkija Dcrvq

Suku

Isoisoisoisä: Shiro
Isoisoisoäiti: Yamabuki
Isoisoisä: Riki
Isoisoäiti: Fuji
Isoisä: Gin
Isoäiti: Sakura
Isä: Weed
Äiti: Koyuki
Sisarukset: Orion, Sirius, Bellatrix
Muut sukulaiset: Yukimura, Joe, Kōshirō, Zion, Yukimuran pennut

OMINAISUUDET
nyt/myöhemmin

Taito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven /  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven / Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissa hyppely  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Metsästystaito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven /  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven


ULKONÄKÖ

[Säkäkorkeus:Nyt 56cm, täysikasvuisena 62cm
Paino:Nyt 20kg, täysikasvuisena 27
Turkinväri: Mustavalkoinen
Silmien väri: Harmaansinertävät

Rigel on vielä nuori, joten sen keho on vielä kehitysvaiheessa. Tästä huolimatta nuorukaiselta löytyy lihasta ja sen myötä voimaa ikäisekseen melko paljon. Rigel on lihaksistaan huolimatta melko siro ja notkea, mikä mahdollistaa ketterän liikkumisen maastossa kuin maastossa.

Uroksella on vahvat jalat, joilla jaksaa juosta pitkiäkin matkoja väsymättä, ja ponnistaa taidokkaisiin hyppyihin. Selkä on vahva, ja kestää paljon rasitusta ja vastusta. Lihakset näkyvät selvimmin nuorukaisen kaulassa ja rinnassa, mihin kohdistuukin suurin lihasvoima Rigelin kehossa.

Rigelillä on terävät hampaat, joita tämä osaa käyttää taitavasti. Leuat ovat vankat, mutta nuorukainen pelaa pitkälti taidollaan kuin puruvoimallaan. Katse uroksella on älykäs ja usein hyvin itsevarma. Iästään huolimatta Rigel on kova vastus, kuten isänsä ja isoisänsäkin nuorella iällä.

LUONNE

Rigel on nuoresta iästään johtuen vielä hiukan harkitsematon, ja saattaa olla turhankin suorapuheinen ja töykeä sanoissaan. Se osaa olla välillä ilkeä toisia kohtaan sille päälle sattuessaan, mutta yleensä ei tahdo tahallaan pahoittaa toisen mieltä. Saatuaan hieman enemmän ikää lisää, Rigelistä on tullut rauhallisempi, eikä tämä jaksa aina aloittaa mekkalaa pienistä asioista.

Rigel tulee toimeen lähinnä kaikkien kanssa, mutta kulkee mielellään omia polkujaan. Nuori uros rakastaa vapautta, ja tahtoo tehdä asiat omalla tavallaan. Hän viihtyy paljon myös yksikseen harjoitellen ja metsästäen, mutta toisinaan kaipaa paljonkin huomiota ja seuraa toisilta. Rigel rakastaa perhettään, mutta haluaa kovasti itsenäistyä, ja siksi joskus vanhempien käskyt saattavat kaikua kuuroille korville. Uros tuli aikaisemmin hyvin toimeen isoveljensä Orionin kanssa äkkipikaisen luonteensa vuoksi, mutta Rigelin persoonallisuus on kehittynyt enemmän rauhallisemmaksi, ja siksi tämä on pikkuhiljaa kasvanut erilleen Orionista, mutta sitä vastoin alkanut ymmärtää enemmän vanhinta veljeään, Siriusta. Myös Bellatrixin kiusaaminen on jäänyt vähemmälle.

Rigel on ikäisekseen taitava taistelija, eikä siksi pelkää ottaa haasteita vastaan. Taistellessaan Rigelin harkintakyky ja keskittyminen ovat huipussaan, ja se pyrkii aina tekemään parhaansa onnistuakseen. Uros ei ole yhtä oikeudenmukainen, kuin keskiverto Ohun soturi, eikä se kovin helposti anna armoa viholliselleen päästyään taistelussa voitolle. Rigel armahtaa ne, joiden näkee sen ansaitsevan, ja silloin nuorukaisesta on nähtävissä aidon Ohun soturin kultainen sydän.


MENNEISYYS

Rigel elää perheensä kanssa Ōuussa, kunnes tulivuorenpurkaus yllättää heidät. Myöhempinä kuukausina, muita koiria ei näy ja Sasuke yksin huolehtii Rigelistä, Siriuksesta ja Bellasta.

Kun Sasuke ja Sirius häviävät lumimyrskyyn, Rigel lähtee etsimään heitä ja eksyy. Hän päätyy Terumune Kurohabakin seuraan, joka opettaa hänelle selviytymistaitoja ja voimakkaan Ningatō-taistelutekniikan. Rigel kiintyy vanhaan koiraan kovasti ja alkaa kutsua häntä nimellä ukki (jap. じいちゃん). Terumune kuitenkin sairastuu, jolloin Rigel metsästää tälle ruokaa ja pitää tästä huolta. Kun Shinnosuke kahden muun salamurhaajan kanssa yritti tappaa Terumunen, Rigel ja Terumune onnistuivat voittamaan heidät Rigelin Ningatōn ansiosta.

Terumunen ansiosta, Rigel löytää isoisänsä Ginin vakavasti haavoittuneena yhdessä monien muiden Ōun soturien kanssa. Terumunen kuoltua, Rigel päätyy Kotetsun seuraan Kurokirimarun, Tsumujin ja Kōsetsun johtamaan laumaan. Rigelin eno, Kotetsu, on osa laumaa, mutta todellisuudessa Ōun vakooja. Rigel liikkuu hänen ja Masashigen seurassa ja he käyvät tapaamassa Rigelin vanhempia.

Rigel jatkaa enonsa seurassa Masashigen kuoltua. He tapaavat Daisuken, Hidetoshin ja Hidetoshin uuden koiran, Andyn. Rigel ja Kotetsu johdattavat heidät kaivokselle, jonne suurin osa Ōun sotureista on lukittu. Soturit vapautetaan ja Rigel liittyy enonsa kanssa heidän joukkoonsa.

Kun Ōun armeija valmistautuu taistelemaan Masamunen armeijaa vastaan, Rigel on muiden pentujen ja lauman narttukoirien joukossa kallionkielekkeellä. Kun Masamune Kurohabaki kiipeää kalliota ylös, Rigel juoksee hakemaan isäänsä apuun, mutta törmääkin Rocketiin. Kun Andy putoaa alas, Rocket hyppää perään pelastaakseen hänet.

Kun Masamune pääsee ylös asti ja hyökkää Yamabikoa kohti, Rigel syöksyy väliin ja käyttää Ningatōa. Myös Masamune hallitsee tekniikan ja se on Rigelin omaa vahvempi. Molemmat haavoittuvat iskujen törmäyksessä, mutta Rigel paljon vakavammin ja hän menettää tajuntansa. Masamune pudottaa pennun rotkoon, mutta Nyūdōunsai Sanada pelastaa hänet.

Masamunen kuoltua Rigel ja muut pennut seuraavat korppeja ja löytävät Kojūrōn ruumiin. Pennut hautaavat sen yhdessä.

Ōuun saapuu viimein kevät, ensimmäinen, jonka Rigel on kokenut.


Nykyään

Rigel on kasvanut ja vahvistunut Ohun soturina. Lauman hävittyä ja hajottua, Rigel oli hyvin pettynyt ja vihainen Kurokagea kohtaan. Nuorukainen jäi Yukimuran riveihin, kun Ohun soturit alkoivat kerääntyä kokoon uudelleen. Sen mielestä Yukimura olisi sopiva henkilö johtamaan heidät voittoon, vaikka toisinaan Rigel ajautuukin sanaharkkaan setänsä kanssa. Rigel harjoittelee joka päivä paljon, ollakseen valmis sotaan. Vaikka se on vielä hieman liian nuori taistelemaan Yukimuran mielestä, niin nuorukainen ei aio antaa periksi.


TEKNIIKAT

-Zetsu Tenrou Battouga - Rigel ei osaa tekniikkaa, mutta haluaisi hyvin palavasti oppia sen. Nuorukainen on hyvin katkera Orionille, joka oppi sen helposti Tesshinin opastuksella. Rigel on yrittänyt harjoitella sitä itse, mutta melko heikoin tuloksin, eikä nuorukainen ole kehdannut pyytää ketään opettamaan sitä hänelle. Uros toivoo jonain päivänä osaavansa tekniikan, ja pystyvänsä käyttämään sitä.

-Ningatō - Ningatō (jap. 忍牙刀, suom. ninjan hammasmiekka) on Kurohabaki-klaanin erikoishyökkäys.

Käyttäjä juoksee vastustajaa kohti ja siirtää päätään sivulle. Sitten käyttäjä vetäisee päänsä takaisin ja iskee suurella voimalla. Isku aiheuttaa viiltohaavoja ja voimakkuudesta riippuen voi jopa repiä raajoja. Masamune Kurohabaki pystyi katkaisemaan tekniikalla vastustajaltaan pään ja käytti sitä alaistensa teloittamiseen.

Terumune Kurohabaki osasi hyökkäyksen, ja opetti sen pojilleen, Yamabikolle ja Masamunelle. Myöhemmin hän opetti hyökkäyksen myös Rigelille.


-Neji Ki

-Neck The Killing

- Final Thunder

- Shiroi senko
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rigel - Oman tiensä kulkija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: