Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kurokagen lauma

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Kurokagen lauma Empty
ViestiAihe: Kurokagen lauma   Kurokagen lauma EmptyTi Maalis 03, 2015 2:48 pm

KUROKAGEN LAUMA
~Welcome to the dark side~


Kurokagen lauma Kurooo11


PERUSTIEDOTPerustaja

Kurokage, vaikka alkuperäisimmät soturit (sudet) ovatkin hänen isänsä perustaman lauman ajoilta.


Lukumäärä

n.2000


Lauman nimitys

Tunnetaan yleisesti nimellä Kurokagen lauma.


Tavoitteet

Hallita Japania ja orjuuttaa kaikki muut koiralaumat alaisuuteensa.
Eliminoida heikot ja epäkelvot yksilöt ja sitä vastoin kuoria ns. kermat päältä, eli koota vahvimmat soturit yhteen.Historia

Alkuperäisimmät laumalaiset (lukumäärältään n. 200) ovat peräisin jo Alaskasta, ja he kuuluivat alunperin laumaan, jota Kurokagen isä, Kenbu johti aikanaan. Osa koirista on myös tullut matkan varrelta Kanadasta ja osasta Yhdysvaltoja, ja osa taas on liittynyt lauman saavuttua Japaniin. Laumalla on siis melko pitkä historia, mutta sen lukumäärä on kasvanut suureksi vasta viime aikoina.

Kurokagen onnistui suuren laumansa ansiosta ajamaan Ohun soturit pois Futago-solasta, ja ottamaan näin itse koko paratiisin haltuunsa.


Nykytilanne

Kurokage laumoineen elelee Futago-solassa, ja pitää Gajyota päätukikohtanaan. Lauman vartiointi ja puolustus on hyvin tiukkaa, eikä kukaan ulkopuolinen pääse sen lävitse noin vain. Kurokage järjestelee laumaansa, karsien joukosta heikoimmat lenkit pois. Paholainen myös päivittelee puolustus- ja hyökkäysstrategioitaan ahkerasti. Uros pyrkii koko ajan kasvattamaan armeijaansa, ja samalla eliminoimaan suurimman uhkansa, Ohun soturit, kokonaan pois maailman kartalta.


*************************************************

Kurokagen lauma Xauv61

"Kaikki Japanin koiralaumat on alistettava meidän alaisuuteemme!"ARVOT
(etenevät järjestyksessä)


Johtaja

Kurokage


Oppipoika

Kiritsu


Upseeri

Koroshiya (tuleva)


Luottosoturit

Raiden (tuleva)


Salamurhaajat/vakoojat (3 kpl)

Jack The Ripper
Kekkon


Ryhmänjohtajat

Kurayami
Sagasu

Vartijat

Senshin
Byron
Suchiru


Rivisotilaat

Shitsumei
Jack The Ripper
Raiden
Yoodai
Malum Nox
Butcher
Waruidesu
Dae
Sirena
Lilith
Yuri
Mizuki

Metsästäjät

Hanae


Orjat

Felix


SELITYKSET ARVOILLE


Johtaja: kunnioitetaan ja totellaan mukisematta. Ei saa puhutella pelkällä nimellä, vaan herroiteltava tai käytettävä sanaa johtaja. Johtajan loukkauksesta tai tottelemattomuudesta rangaistaan ankarasti.

Oppipoika: Ei ole varsinainen arvo, mutta oppipoika on Kurokagen käskyläinen, omien heikkouksin pönkittäjä ja joka paikkaan mukana raahattava sätkynukke, joka tekee kaiken mitä suuri herra käskee. Oppipoikaa eivät varsinaisesti muiden ylempiarvoisten käskyt koske, vaan ainoastaan Kurokagella on oikeus pompottaa pikku "henkivartijaansa". Oppipojalla sen sijaan ei ole minkäänlaista valtaa komennella muita, ellei Kurokage sitä erikseen suo.

Upseeri: Johtajasta seuraava, ikään kuin hänen "oikea kätensä". Äärettömän luotettava ja uskollinen soturi, jolla on lisäksi voimaa ja taistelutaitoa. Pitää komentoa yllä johtajan ollessa poissa, ja saa pomotella alempiarvoisia melkein miten haluaa, sekä nauttia johtajansa suomista etuuksista. Tottelee kuitenkin johtajaa yhtä lailla kuin kaikki muutkin, ja samat rangaistukset pätevät häneenkin.

Luottosoturit: Arvojärjestyksessä seuraavia. Kurokagen ylempiarvoisia sotureita, jotka ovat myöskin oikeutettuja eräänlaisiin etuuksiin, ja saavat kulkea vapaammin. Todella luotettavia ja taidoiltaan erinomaisia sotureita. Toimivat Kurokagen ja lauman välisinä kommunikaattoreina, ja ovatkin upseerin ja oppipojan ohella ainoita, jotka saavat tulla puhuttelemaan suoraan johtajaa Gajyolle. Ei ole kuitenkaan upseerin tavoin oikeutta antaa virallisia määräyksiä, mutta alaisten tavanomaiseen pompotteluun ei sen sijaan juurikaan puututa. Luottosotureillekin on samat ankarat säännöt, kuin muillekin.

Salamurhaajat/vakoojat: Todella nopealiikkeisiä ja ketteriä, huomaamattomia sotureita. Hoitavat johtajan "likaiset työt" ja päästelevät pois päiviltä satunnaisia kohteita, joita käsketään tappaa tai urkkivat tietoja joko soluttautumalla tai vakoilemalla. Erittäin uskollisia ja luotettavia henkilöitä. Toimivat yksin, ja melko harvoin liikkuvat lauman mukana. Salamurhaajilla/vakoojilla on yleensä melkeinpä kaikkein kovimmat rangaistukset epäonnistuessaan, sillä toimivat niin tärkeissä tehtävissä.

Ryhmänjohtajat: Pitävät oman ryhmänsä kasassa ja kurissa. Kokeneita ja taitavia taistelijoita, joilla on vaikutusvaltaa omiin joukkueihinsa. Todella tottelevaisia ja uskollisia sotureita, jotka tekevät kuten johtaja, upseeri tai (olosuhteista riippuen) luottosoturit käskevät.

Vartijat: Yleensä joko suuria ja vahvoja tai vähintäänkin todella taitavia taistelijoita. Pitävät huolen, ettei kukaan ylitä rajoja, ja huolehtivat muiden turvallisuudesta. Ilmoittavat tunkeilijoista ja pyrkivät poistamaan nuo heti. Toimivat yleensä yksin tai pienissä ryhmissä.

Rivisotilaat: Tavallisia sotureita, jotka toimivat johtajan, kenraalin tai ryhmänjohtajan käskyjen mukaan. He ovat yleensä niitä, joita käytetään tarvittaessa maalitauluina tai tapetaan huvikseen. Joukosta löytyy sotureita laidasta laitaan; osa on todella taitavia ja hyviä taistelemaan, osa keskinkertaisia ja osa taas ei osaa paljon mitään.

Metsästäjät: Huolehtivat, että laumalla on syötävää. Taitavia metsästäjiä, yleensä myös ketteriä ja nopeita. Jostain syystä naaraita on enemmän metsästäjinä, kuin itse sotureina. Metsästäjiin ei juurikaan laumassa kiinnitetä huomiota, paitsi silloin, jos he epäonnistuvat.

Orjat: Kaikista alinta pohjasakkaa, jotka joutuvat siivoamaan jätöksiä, ruuantähteitä ja huolehtimaan ylempiarvoisten makuupaikkojen siisteydestä. Orjat vaihtuvat melko tiheään tahtiin, sillä heidän tappamisensa on melko yleistä laumassa.*************************************************


KELPOISUUS LAUMAAN

"Jos pelkäät pimeää, et kuulu tänne."


Mitä pimeämpi ja häijympi luonne, sitä kiinnostavampi liittyjä Kurokagen mielestä olet.

Mukaan kelpuutetaan yleensä vain potentiaalisia uroksia, mutta myös naarailla on mahdollista päästä mukaan, jos nämä osoittavat hyvin kelpoisuutensa. Nartut kuitenkin aloittavat yleensä aivan pohjamudista joko orjina tai ruuanhankkijoina, ja jos näissä on potentiaalia, saattavat he päästä rivisotilaan arvoon. Mukana on muutenkin hyvin sekalaista sakkia, joten melko harvoin kukaan jää hyväksymättä; tarvitseehan Kurokage koko ajan lisää sotureita. Yleensä hyväksyttäväksi asti pääseminen ei ole niin hankalaa, mutta sen jälkeinen testiosuus voi osoittautua monelle ylitsepääsemättömäksi. Kurokage nimittäin laittaa halukkaan liittyjän yleensä aina taistelemaan esim. kenraaliaan tai jotain muuta soturiaan vastaan, nähdäkseen onko toisesta yhtään mihinkään.

Laumaan ei hyväksytä pentuja, mutta noita kuitenkin syntyy lauman sisällä. Mikäli nuori liittyjä ei tee vaikutusta Kurokageen, hänet käännytetään pois, tai yleisimmin epäkelvot liittyjät tapetaan. Laumaan saattaa myös päästä mielistelemällä tai lahjomalla, mikäli on onnekas.

Liittyjän on tulevaisuudessa kestettävä pelkoa, verta ja kipua, sekä mahdollista lattialuutuna olemista ja syntipukiksi joutumista. Oikeudenmukaisuuden julistajat ja pehmot eivät ole lainkaan tervetulleita joukkoihin.


*************************************************

MENETELMÄT LAUMASSA

"Täällä sinulla ei ole yhtäkään ystävää. Luota vain ja ainoastaan itseesi."


Kuri ja arvojärjestys: Laumassa on äärimmäisen tiukka kuri ja arvojärjestys. Alempiarvoiset kunnioittavat ylempiarvoisia, ja ylempiarvoisilla on oikeus pompotella alempiaan. Näin saadaan Kurokagen mielestä alempiarvoisemmat tavoittelemaan ylempiarvoisempia paikkoja, ja toimimaan tehokkaammin. Vaikka lauma on melko riitaisa ja sekasortoinen, tiukan kurin ansiosta yleensä kukaan ei uskalla toimia oman tahdon mukaan.

Rangaistukset: Yleisimmät rangaistukset ovat kidutus tai julkinen nöyryyttäminen. Pienistä epäonnistumisista tai rikkomuksista saattaa saada turpiinsa, tai pudota arvoasteikossa alemmas. Suuremmat epäonnistumiset tai petturuus johtavat yleensä kuolemaan tai orjuuttamiseen. Kurin ja arvojärjestyksen noudattamatta jättäminen ja johtajan solvaaminen, tottelemattomuus tai muuten ylempiarvoisen kyseenalaistaminen johtaa aina rangaistukseen.

Palkkiot: Hyvästä suorituksesta tai onnistumisesta luonnollisesti palkitaan. Myös yleensä uskollisuudesta ja tottelevaisuudesta saatetaan palkita, jos erottuu edukseen. Palkkiona saattaa olla paremman makuusijan tai asumuksen saaminen, ylennys, ruokaa, henkilökohtainen palvelija/orja tai vaikkapa vapaapäivä. Kurokage ajaa sotureitaan kohti palkkioita, jotta nämä toimisivat mahdollisimman hyvin hänen alaisuudessaan. Palkkiot eivät kuitenkaan tule kovin helposti, ja varsinkin ylennyksen eteen saa tehdä tosissaan töitä. Yleensä palkkiot otetaan ilomielin vastaan, vaikka ylennyksen toivossa saisikin vain ruokaa. Kiittämättömyyttä ei katsota hyvällä.

Sotiminen: Laumassa menetellään hyvin suunnitelmallisesti ja tarkasti sotien ja taisteluiden suhteen. Kaikkia sotureita käytetään mahdollisimman paljon hyväksi, ja heistä puristetaan viimeisetkin mehut tavoitteen saavuttamiseksi. Sotakuvioita ja strategioita suunnitellaan yleensä hyvin pitkään, ja joukkoja jaetaan sen mukaan, kuin niitä kussakin taistelussa olisi parhainta käyttää.*************************************************
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kurokagen lauma
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA :: >>Laumatiedot-
Siirry: