Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kiritsu - Kurokagen oppipoika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Kiritsu - Kurokagen oppipoika Empty
ViestiAihe: Kiritsu - Kurokagen oppipoika   Kiritsu - Kurokagen oppipoika EmptyTo Helmi 04, 2016 4:39 pm

Kiritsu - Kurokagen oppipoika Igck0k
©️Untamed

Nimi: Kiritsu
Ganjit: 規律
Nimen alkuperä: Tarkoittaa kuria. Kurokage painotti tätä sanaa koulutuksen aikana ja myöhemmin huomasi sen tavoittavan oppipoikansa huomion helposti ja se pian vakiintui sekarotuisen kutsumanimeksi.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 2 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Sekarotuinen, Akita X Husky
Tunnari: *Klik*

Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso/ihastus: Ei ole

Liittouma: Kurokage
Lauma: Kurokagen lauma
Asema laumassa: Taipuva asema ja toimet, Kiritsu on Kurokagen oppipoika ja henkilökohtainen apuri. Täyttää myös epävirallisen henkivartijan kriteerit.

Motto: "Elät joko Kurokagen säännösten mukaan, tai et elä ollenkaan."

Perhe:

Kurokage tuhosi Kiritsun perheen, surmaamalla tämän vanhemmat uroksen ollessa vain pentu. Ironisesti kyllä, suoraan tämän seurauksena Kurokagesta tuli Kiritsun ottoisä, vaikka koirasusi ei toista poikanaan ajattele, vaan enemmänkin oppipoikana. Siitä huolimatta, Kiritsu näkee Kurokagen isähahmona ja lähimpänä perheenjäsenen kaltaisena. Kiritsu häpeää ja jopa vihaa biologisia vanhempiaan, kuultuaan ainoastaan valheita heistä Kurokagelta. Uros ei itse muista juuri mitään vanhemmistaan.

Emo: Naomi †
Isä: Shinji †

Mestari/ottoisä: Kurokage

Suhteet

Kiritsu on uskollinen vain Kurokagelle ja ihailee, kunnioittaa sekä pelkää koirasutta suuresti. Syy tähän on hänen väkivaltainen ja mielimanipuloinnin täyttöinen koulutuksensa. Hän on kasvanut siinä uskossa, että ulkopuoliset, erityisesti Ohulaiset ovat heikkoja. Vastakohtaisesti hän uskoo Kurokagen lauman olevan maailman vahvin ja mahtavin. On turvallista sanoa, että nuorukainen luottaa ja uskoo eniten Kurokagen laumalaisiin, kuin minkään muun lauman. Tosin, hän harvemmin juuri asioi kenenkään muun, kuin Kurokagen ja tämän lähipiirin kanssa.

############################################################

OMINAISUUDET

Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

############################################################

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 58 cm
Paino: 25 kg
Turkinväri: Tummanharmaa vatsanaluksen väritys, musta selkäpuoli.
Silmien väri: Ruskea
Tuntomerkkejä: Kolme arpea kasvojen oikealla puolella, hieman tähdemuotoinen arpi selässä, repaleinen korva, harmaat pallokuviot otsassa.

Kiritsu on rodultaan ikään kuin sumennus akitan ja huskyn välillä ja tästä saattaa huomata molempien piirteitä, enimmäkseen akitan. Turkki on lyhytkarvainen ja pääväriltään tumma, vaihdellen harmaan ja mustan välillä. Kurokagen ankaran koulutuksen seurauksena Kiritsu on ikäisekseen fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa, erityisesti jalat ovat todella joustavat, vahvat ja sekarotuinen on erityisen nopea liikkeistään. Tummaturkki vaikuttaa ensi-silmäykseltä kovin hoikalta ja tämä on hyvinkin totta, sillä hän painaa melko vähän. Kiritsulla on lisäksi myös erinomainen kehonhallinta.

Nuoresta iästään huolimatta, uros on melko kärsineen näköinen ja tällä on väkivaltaisen koulutuksen jäljiltä muutama ikävän näköinen arpi. Oikealla puolella tämän kasvoja kulkee kolme Kurokagen rautakynsien aiheuttamaa arpea, keskimmäinen niistä kulkien oikean silmän yli. Uroksen vasen korva on repaleinen ja tämän selässä on hieman tähdenmuotoinen arpi, joka on entinen repäisyhaava uroksen varhaisesta koulutuksesta pentuna. Itse asiassa, kaikki Kiritsun kehon visuaaliset vammat aiheutuivat suhteellisen nuoressa iässä.


Kiritsu - Kurokagen oppipoika 35a1y5z
©️Untamed

############################################################

LUONNE

Kiritsu on totinen ja erittäin itsekurillinen, sekä järjestäytynyt. Hän on täysin lojaali Kurokagelle, eikä juuri välitä moraaleista tai Kurokagen ja tämän lauman tavoitteiden eettisyyksistä. Hän ottaa käskyjä vain mestariltaan ja pyrkii toteuttamaan koirasuden määräykset parhaansa mukaan ja mutkitta. Kiritsu on erittäin tarkkana siitä, mitä tekee ja vihaa epäonnistumista sekä virheitä yli kaiken. Teoillaan tämä yrittää tavoitella Kurokagen hyväksyntää ja pitää suunnattomasti minkäänlaisista koirasuden antamista kehuista ja onnistumisesta tehtävissään. Erittäin rankan ja vaativan koulutuksensa seurauksena uros on luonteeltaan myös vaatimaton ja erittäin kärsivällinen.

Kiritsu on tottunut siihen, että häntä puhutellaan, eikä toistepäin, eli sekarotuinen aloittaa keskustelun harvoin ja saattaa sen takia vaikuttaa erityisesti Kurokagen seurassa kovin mykältä, seuraten tapahtumia sivusta hiljaa, mutta tämä ei ole täysin totta, vaan keskusteluun päätyessään tämä ei arastele puhumista laisinkaan. Itsekuri, järjestäytyneisyys ja ns. "sotilaallisuus" tulevat miltei luonnostaan, sillä näitä arvoja taottiin rajusti urokseen jo pentuiässä Kurokagen toimesta. Tummaturkilla ei juurikaan ole minkäänlaista huumorintajua ja tämä hymyilee harvoin, nauraa vielä harvemmin. Tästä johtuen, Kiritsu on normaalisti varsin totisen näköinen.

Kiritsu - Kurokagen oppipoika Kirits10
©️Shiomi

############################################################

MENNEISYYS

Vanhemmat ja syntyminen

Kiritsun isä, Shinji oli yksi harvoista Hougenin joukoissa palvelleista akita-koirista. Hän toimi riehakkaana ja menestyksekkäänä ryhmänjohtajana Hougenin armeijassa tämän valtakauden aikana, kunnes tyranni menetti henkensä Ohun kanssa käydyn sodan päätteeksi ja johtajaton armeija hajosi. Alunperin Shinji johdatti oman ryhmänsä selviytyjät pois Futago-solasta, sillä ei ollut halukas liittymään Ohun riveihin tai muiden Hougenin alaisten muodostamiin ryhmiin. Akita oli ollut ryhmänsä johtajana jo pitkän aikaa, mutta korkeamman voiman puutteessa hän joutui ottamaan vastaan enemmän ja enemmän velvollisuuksia toveriensa huolehtimisesta. Shinji oli kykenevä johtamaan ryhmää, muttei laumaa. Stressin ja ongelmien kasaantuessa, hänen toverinsa alkoivat poistumaan uroksen seurasta ja elämästä yksi toisensa jälkeen.

Viimein vain Naomi- niminen husky oli jäljellä. Shinji oli alamaissa kyvyttömyydestään pitää ryhmäänsä kasassa aikaisempien Hougenin aikaisten voittojen ja onnistumisien jälkeen. Naomi jäi Shinjin rinnalle lohduttamaan toista ja osoittamaan halukkuuttaan yhä seurata ryhmänjohtajaansa. Ajan myötä kaksikko alkoi turvautumaan toisiinsa enemmän ja enemmän, sekä kehittämään tunteita toisiaan kohtaan, kunnes yhtenä päivänä nämä päättivät yksissä mielin aloittaa suhteen. Asiat menivät hyvin kaksikolle pitemmän aikaa ja he vetäytyivät asumaan kaksistaan Futago-solaa ympäröivään erämaahan. Pari eli onnellisena eräässä luolassa, metsästäen riistaa luonnosta yli vuoden ajan, harvoin tavaten muita ja epätietoisena muun Japanin tapahtumista. Shinji mietti metsän rauhassa mennneisyyttään ja katkenneita ystävyys-suhteitaan tovereittensa kanssa, lopulta tullen huomattavasti pasifistisemmaksi, kuin aiemmin. Myöhemmin, Naomin paljastaessa olevansa raskaana, Shinji päätti omistaa loppuelämänsä perheestään huolehtimiseen, eikä mihinkään muuhun.

Sekarotuisen Kiritsun viimein syntyessä, Naomi ja Shinji olivat onnellisempia kuin koskaan aiemmin elämänsä aikana. He aikoivat kasvattaa pentunsa rakkaudella, metsän suojissa ja kaikki näytti olevan hienosti. He eivät ehkä olisi olleet niin onnellisia, jos olisivat tienneet, kuinka lyhyeen heidän suunnitelmansa perhe-elämästä katkeaisivat.

Kurokagen aika

Niihin aikoihin, kun Kiritsu syntyi, Kurokage oli juuri valloittanut Futago-solan Ohulta ja vahvisti asemaansa seudulla. Hän oli juuri ennen yllätyshyökkäystään liittänyt Hougenin hajonneen armeijan joukkoja omaan armeijaansa ja jokaiselta joukolta tiedustellut, mistä voisi löytää lisää taistelukelpoisia joukkoja. Yhden Shinjin vanhan toverin kertomukset entisestä ryhmänjohtajastaan saavutti Kurokagen ja paholainen kiinnitti huomiota tähän tiettyyn yksilöön, johtuen tämän epätavallisesta rodusta. Kurokage pohti sitä mahdollisuutta, olisiko tämä akita sukua Ohun johtajille ja hiljaisesti lähetti pari tiedustelijaa etsimään Shinjiä. Jos hänen epäilyksensä olisivat totta, olisi akitan kiinnisaaminen tai värvääminen monella tavalla hyödyllistä. Muutaman viikon kuluttua yksi tiedustelijoista väitti nähneensä Kurokagen etsimän uroksen metsästysreissulla ja tietävänsä, missä akita oleskeli.  

Kurokage lähti henkilökohtaisesti selvittämään tuntemattoman akitan identiteettiä ja varmistaakseen, ettei tästä tulisi olemaan ongelmia tulevaisuudessa. Sinä päivänä oli noussut voimakas lumimyrsky ja Kurokage ei halunnut ongelmia matkalla, joten päätti kulkea yksin myrskyn läpi. Saapuessaan luolalle, Kurokage kulki peremmälle yhtään aikaa tuhlaamatta. Hän yllätti etsimänsä Shinjin ja esitteli itsensä lyhyesti Japanin uutena hallitsijana, jonka jälkeen koirasusi heitti akitalle rennosti uhkavaatimuksensa laumaansa liittymisestä. Shinji kieltäytyi ja vaati kutsumatonta vierastaan poistumaan välittömästi. Kurokage ei reagoinut tähän hyvin, vaan hyökkäsi akitan kimppuun ilman varoitusta. Shinjin ainoa etu, nopeus oli hyödytön luolassa, eikä tämä ikinä mahtanut mitään paholaisen voimalle.

Paholaisen tapettua Shinjin siihen paikkaan, Naomi ilmestyi luolan perältä, havahtuen luolan etuosasta kuuluneeseen meteliin. Rakastajansa elottoman ruumiin nähdessään, huskyyn iski suunnaton raivo ja kostonhimo ja tämä syöksyi tietämättömänä Kurokagea kohti. Koirasusi tappoi vaivattomasti nartunkin, aluksi epävarmana siitä, kuka tämä edes oli. Pian Kurokage huomasi, ettei ollut yksin. Luolan perältä oli saapunut myös pieni pentu, joka ihmeissään tuijotti tuntematonta hahmoa, muttei jostain syystä näyttänyt reagoivan kahteen ruumiiseen. Kiritsu kohtasi Kurokagen ensimmäistä kertaa luolassa, jossa tämä oli tappanut hänen vanhempansa. Koirasusi päätteli, kenen pentu oli ja sadistisena huumorina hymyili tälle viekkaasti paremmalla puolella kasvojaan, ennen luolasta poistumista ulkona jylläävään lumimyrskyyn. Paholainen päätteli pennun kuolevan kylmään, yksin ja avuttomana, ajatus, joka huvitti paholaista.  

Usean metrin myrskyssä matkattuaan, Kurokage pysähtyi katsomaan suuntaa ja suuntamerkkejä, muttei nähnyt aluksi juuri mitään myrskyn takia. Tähyillessään ympärilleen, koirasusi huomasi jotain tulosuunnassaan. Luolassa tapaamansa pennun. Keskenkasvuinen seurasi demonikoiraa vaivalloisesti mutta kiihkeästi lumimyrskyssä ja Kurokage pohti, oliko toinen päästään vialla, vai tyhmä, kun yritti seurata vanhempiensa murhaajaa. Pennun saavuttaessa vanhemman uroksen, Kurokage ärsyyntyneenä huitaisi pentua vahvasti metallisella tassullaan, lyöden tämän etäälle lumihankeen. Hän ei aikonut kuluttaa yhtään enempää aikaa ja lähti rivakasti kulkemaan laumansa sijaintia kohti, varmana siitä, ettei toinen pysyisi hänen perässään tällä kertaa.

Kurokage jatkoi ripeämmällä tahdilla, tarkoituksenaan karistaa pentu perästään. Parinkymmenen metrin päästä hänellä oli jo idea, mitä kautta pääsisi pois alueelta ja takaisin laumansa luokse, mutta pysähdyttyään hetkellisesti miettimään ja keräämään ajatuksiaan, tämä vannoi kuulevansa jotain ympärillä velloavan myrskyn lisäksi. Kurokage kääntyi ympäri, vain nähdäkseen jotain, mitä ajatteli miltei mahdottomaksi. Pentu oli vieläkin hänen kannoillaan, käyttäen isomman uroksen aiheuttamia jalanjälkiä lumessa hyödykseen. Aluksi Kurokage oli ärsyyntynyt havainnosta, joka muuttui raivoksi välittömästi ja demonikoira käveli pennun luokse, aikomuksenaan tappaa toisen. Tämä huitaisi pentua jälleen kerran, jonka jälkeen nosti metallisen tassunsa pennun yläpuolelle, aikomuksenaan murskata hänet. Kuin salama taivaalta, realisaatio iski koirasuteen yllättäen. Pentu oli osoittanut sitkeyttä ja älykkyyttä, mutta oli ilmeisesti myös helposti hallittavissa. Mahdollisuudet virtasivat paholaisen päähän, ja pian tämä ei halunnutkaan enää tappaa pentua. Ainakaan vielä. Kurokage otti pennun mukaansa, samalla pohtien, mitä kaikkea tästä "löydöstä" voisi saada aikaan.

Kurokagen alaisuudessa

Aluksi Kurokage piti Kiritsua hengissä pääosin testikohteena mielen manipuloinnista. Hän ei aikonut katsoa pennun perään pitkään, mutta tämä muuttui toisen osoittaessa nopeutta ja sinnikkyyttä huomattavan nuoressa iässä, josta koirasusi sai uuden idean. Kurokage päätti alkaa kouluttamaan toisesta oppipoikaa itselleen, pääosin tarkoituksenaan paikata omia heikkouksiaan taistelukentällä tämän kautta, joten koulutus keskittyi parantamaan pääosin pennun nopeutta ja ketteryyttä. Aluksi Kurokage yritti olla suvaitsevainen nuoren oppipoikansa suhteen, mutta koulutuksesta ei tullut mitään ja pian tämä ryhtyi erittäin väkivaltaiseksi ja ankaraksi keinoissaan, mikä tuotti huomattavasti enemmän tuloksia.

Kurokage painosti pentua jatkuvasti henkisesti, valehteli likaisesti tämän vanhemmista ja vaati kiitollisuutta pennun "hengen pelastamisesta". Jatkuva propaganda ja koirasuden taitava manipulointi alkoivat hitaasti korruptoimaan Kiritsun mieltä. Tämä kasvoi tuntien virheellistä kiitollisuutta Kurokagea kohtaan ja vanhempiaan vihaten, eikä mitään näistä edes muistanut tai tiennyt, Kurokagen kertomien valheiden lisäksi. Paholaisen teettämä aivopesu näytti olevan erittäin tehokasta ja pentu omaksui oppipojan roolin ja ankaran kohtelun ajan mittaan, hyväksyen sen elämäntavan ja asemansa. Kiritsu pelkäsi Kurokagea, erityisesti tämän vihastuessa, mutta tunsi myös kunnioitusta häntä kohtaan ja näki toisen isähahmona.

Pitkän ajan Kiritsu on ollut piilossa muulta laumalta, enimmäkseen vain harjoittelemassa ja lepäämässä. Kurokage hyväksyisi vain onnistumisen ja absoluuttisen tottelevaisuuden, eikä laisinkaan ole vältellyt väkivaltaisia otteita ja rangaistuksia oppipoikansa epäonnistuessa tai ollessa tottelematon. Sekarotuinen sai tuntea joka ikisen virheen nahoissaan ja sen sattaa nähdä hänestä. Sen kautta hän on tottunut pistämään parhaansa peliin joka ikisessä tilanteessa, seuraamaan käskyjä sokeasti ja välttämään epäonnistumista yli kaiken. Uroksen täyttäessä suurin piirtein 2 vuotta, Kurokage oli niin tyytyväinen hänen suorituskykyynsä ja ikäänsä, että suunnittelee ottamaan hänet pysyvästi rinnalleen, pois laumansa kulissien takaa.
Kiritsu - Kurokagen oppipoika 33bpikl
Kiritsu pentuna Kurokagen alaisuudessa
©️Untamed

Pelissä tapahtunutta

Kiritsu suoritti viimeiset testinsä, joissa suoriutui erinomaisesti ja onnistui yllättämään Kurokagenkin lyhyessä kaksintaistelussa. Pian tuon jälkeen oppipoika astui virallisesti virkaansa Kurokagen varjona diktaattorin pitämässä kuulutustilaisuudessa Gajyolla. Nuorukainen on suorioutunut asemassaan pääosin odotetusti, ja harjoittelee usein tulevaa varten, kun uroksen on tarkoitus kohdata Yukimura mestarinsa kanssa. Samaa aikaa tosin, Kurokage manipuloi Kiritsua tarkkaan tuon asemassa hänen rinnallaan ja jättää harvoin testaamatta nuorta apuriaan.

Kiritsu - Kurokagen oppipoika 1zbgo00
©️Untamed

############################################################

TAISTELUTEKNIIKAT

Final Thunder - Käyttäjä pystyy hyökkäämään kolmeen eri suuntaan yhden ainoan hyökkäyksen aikana. Oppi Kurokagelta.

Kuchu Sappo - Nopea hyökkäys, jossa käyttäjä hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tehden vahinkoa viiltohaavojen muodossa. Oppi yhdeltä kouluttajistaan.

Neck the Killing - Käyttäjä puree hyökkäyksen aikana kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula. Oppi Kurokagelta.

Nej Ki - Koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä, lisätäkseen vahinkoa. Oppi yhdeltä kouluttajistaan.

Kiritsu - Kurokagen oppipoika Kirits10
Aikuisempi Kiritsu
©️Untamed

############################################################

MUUTA

- Kiritsulla on ollut muutama henkilökohtainen kouluttaja eri aikoina, mutta Kurokage on tarkoituksella siirtänyt luotettavimmat ja tappanut vähemmän luotettavat kouluttajat ajan mittaan, tarkoituksenaan estää oppipoikaansa kehittämään mitään suhteita yhteenkään heistä.

- Kiritsun olemassaolo on ollut erittäin kurja, joka johtuu täysin Kurokagen teoista. Tästä huolimatta, Kiritsu on erittäin lojaali ja jopa kiitollinen toiselle. Tämä johtuu siitä, että Kurokage on äärimmäisen kykenevä manipuloija, joka on aivopesun kautta pitänyt sekarotuisen motivoituneena ja valheellisen kiitollisuuden valloittamana pennusta asti. Lisäksi, uros näkee Kurokagen isähahmon ja huoltajan kaltaisena. Hän on valmis tekemään mitä tahansa mestarinsa puolesta.

- Sekarotuisella on huomattavia voimavaroja, mutta juuri kaikki tämän taktiikat ja tekniikat keskittyvät nopeuteen ja ketteryyteen. Kurokage suunnitteli asian näin, tarkoituksenaan käyttää oppipoikaansa siinä, missä hänellä itsellään oli heikkouksia, eli pääosin nopeudessa ja ketteryydessä.

- Ei ole varmaa, miksi Kiritsu seurasi Kurokagea niin innokkaasti lumimyrskyssä. Saattaa olla, että hänen sarkastinen hymynsä antoi sekarotuiselle ajatuksen siitä, että paholainen olisi ollut hyväntahtoinen.

- Aikana, jolloin Kiritsu ei ole mestarinsa seurassa, hän lepää, harjoittelee ja vahtii Kurokagen henkilökohtaisia tiloja Gajyossa.


Kiritsu - Kurokagen oppipoika 2gt9j44
Kiritsu ja Kurokage
©️Untamed

Hahmo ja tiedot ©️ Lone Wolf

Kuvat ©️ Untamed & Shiomi

Pelaaja:
Lone Wolf

_________________
Kiritsu - Kurokagen oppipoika 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Kiritsu - Kurokagen oppipoika Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kiritsu - Kurokagen oppipoika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: