Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Jiromaru - Akitasuvun uusi kukka

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaJiromaru - Akitasuvun uusi kukka Empty
ViestiAihe: Jiromaru - Akitasuvun uusi kukka   Jiromaru - Akitasuvun uusi kukka EmptyLa Tammi 16, 2016 6:02 pm

Jiromaru - Akitasuvun uusi kukka 34hz49l
Nimi: Jiromaru.
Rotu: Akita.
Ikä: 7kk.
Liittouma: Oma perhe, Ohu.
Motto: Ei ole.

OMINAISUUDET:
Taito: ***
Voima: ***
Karisma: *
Kestävyys: ***
Refleksit: ***
Tekniikat:***
Älykkyys:***
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ***
Vaarallisuus:***
Puissa hyppiminen***
Uimataito/sukeltaminen ***
Metsästystaito ****

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ****
Tunto: ****
Maku: ****
Haju: ****

LUONNE:
Jiromaru on sisaruksistaan päättäväisin ja rohkein. Hänen kanssaan on helppo tulla toimeen, perheelleen, ystävilleen ja laumalleen Jiromaru on lojaali ja luotettava. Jiromaru on aina valmis oppimaan uutta ja auttamaan muita. Uroksen rauhallisen kuoren alla ovat myös kylmät hermot, hän osaa hallita hyvin tilanteen eikä mene paniikkiin.

MENNEISYYS:
Jiromaru syntyi kylässä lähellä Ginin entistä asuinkylää. Jiromarun omistaja koulutti häntä hyvin. Eräänä päivänä vanha mies, joka omisti Jiromarun ja tämän sisarukset lähti kävelylle vuoristoon koiransa Yukin, Jiromarun emon kanssa. Mies joutui onnettomuuteen ja Yuki alkoi ulvoa. Jiromaru kuuli äitinsä äänen ja lähti hakemaan apua. Pian mies saatiin sairaalaan. Miehen lapsenlapsi Anju kehui Jiromarua rohkeaksi. Pian tämän jälkeen Yuki kehotti perhettään lähtemään Ohuun. Perhe lähti ja matka oli pitkä. Matkalla Jiromarun perhe kohtasi pienen koiraklaanin ja koiraklaanin vanhin opetti Jiromarua ja tämän sisaruksia taistelemaan. Muutaman viikon kuluttua matka jatkui ja perhe saapui Ohuun. Yukin toivomuksesta Gin otti pennut opetettavakseen. Nykyään Jiromaru asuu Ohulaisten ja perheensä luona.

ULKONÄKÖ:
Säkäkorkeus: 37cm. (Aikuisena 60cm)
Paino:15kg. (Aikuisena 23 kg)
Jiromaru on hopeanharmaa, muttei tiikeriraitainen. Hänellä on siniset silmät. Jiromaru on nopea ja ketterä. Hänen vatsansa, tassunsa ja hännänaluksensa ovat valkoiset.

Jiromaru harjoittelee seuraavia tekniikoita.

Kūchū Sappō
Erikoishyökkäys, jossa koira hyökkää vastustajan kimppuun niin nopeasti, ettei uhrille jää aikaa vastahyökkäykseen.

Swing Circle
Hyökkäyksessä tartutaan jalasta ja aletaan pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja, mikäli pyöritettävä osuu johonkin.

Neck The Killing

On alunperin karhunmetsästykseen käytetty hyökkäys,jossa hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Koira puree hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

Zetsu Tenrou Battouga

Susien suvussa ja Ohun akitasuvussa kulkeva erikoishyökkäys. Käyttäjä juoksee tai hyppää vastustajaa kohti ja alkaa sitten tehdä hyvin nopeaa, pyörivää liikettä. Koiran kulmahampaat kulkevat kehän ulointa reunaa terien lailla. Tekniikka aiheuttaa osuessaan pahoja haavoja, ja sen tarkoitus on joko viiltää tai leikata. Jiromaru harjoittelee tekniikkaa Ginin kanssa.


Sukupuu
Isoisät: Giyan ja Takuma.
Isoäidit: Ami ja Kyo.
Äiti: Yuki.
Isä: Ryūsei.
Isoveli:Taromaru.
Pikkusisko: Koyuki.
Pikkuveli: Saburomaru.
Sedät: Ash ja Shade.
Eno: Kizaki.
Pikkuserkut: Kohriro ja tämän sisarukset, Orion, Rigel, Bella, Sirius, Hikari ja tämän sisarukset.
Muu suku: Gin (isoisä Giyanin isoveli.),Weed, Yukimura, Joe.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jiromaru - Akitasuvun uusi kukka
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: