Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Jack The Ripper - Armoton Murhaaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Jack The Ripper - Armoton Murhaaja Empty
ViestiAihe: Jack The Ripper - Armoton Murhaaja   Jack The Ripper - Armoton Murhaaja EmptySu Tammi 03, 2016 3:58 pm

Jack The Ripper - Armoton Murhaaja Jack_Title


Jack The Ripper - Armoton Murhaaja Jack_t10
Kuva ©️ Shiomi
Pohja ©️ lineart4you


Teemamusiikki
Low Of Solipsism - Death Note

Nimi
Jack The Ripper

Japaniksi
ジャック ザ· リッパー

Nimen merkitys
Viiltäjä-Jack (Englannista)

Nimen alkuperä
Jackin alkuperäinen omistaja halusi luoda koirasudesta pelottavan tappokoneen, ja sen takia nimesi sen Lontoon kuuluisan, vuonna 1888-1891 toimineen salamurhaajan Viiltäjä-Jackin mukaan, pelotellakseen vastustajia

Kutsumanimi
Jack

Ääntäminen
Dzäk The Rippa

Muut Nimet
Uwajiman Hullu Susi
Tuntematon Tappaja
Kuolemanjumala
Kuro (Alkuperäinen nimi)

Synnyinpaikka
Uwajima, Shikoku, Japani

Motto
”Tiedätkö miksi minulla on tämä sirppi? Koska äitini ei koskaan kieltänyt minua leikkimästä terävillä esineillä.”

Ikä
8 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koirasusi

Rotu
Saksanpaimenkoira x Susi

Liittouma
Kurokagen Lauma

Lauma
Kurokagen Lauma

Asema    
Salamurhaaja

Jack The Ripper - Armoton Murhaaja Jack10
Kuva ©️ Shiomi
Pohja ©️ FreeBases4all


Ulkonäkö
Jack on hyvin pelottava näky. Suurikokoinen uros on kokonaan tummanharmaa, niin tummanharmaa että sitä voisi luulla mustaksi. Kuitenkin saksanpaimenkoirien tapaan, Jackillä on sävyn vaaleammat merkinnät rinnassa, kasvoissa, vatsassa, hännässä ja jaloissa sekä melkein pikimusta kuono ja yhtä tummat kuviot silmien ympärillä. Jackillä on yksi korva revitty irti, sekä yksi silmä puhkaistu. Molemmat on menetetty koirataisteluissa. Terve silmä on väriltään punaruskea. Uroksen kasvoissa on paljon arpia, tämän rinnassa ja selässä on myös arpia. Jackin vasemmassa etujalassa on yksi arpi, ja tämän vasemmassa korvassa on luodin aiheuttama reikä sekä kaksi lovia. Kooltaan, ruumiinrakenteeltaan ja muuten ulkonäöltään  Jack muistuttaa sutta: pystyt korvat, pitkät ja terävät hampaat, pitkät ja hoikat jalat, keksikokoiset tassut, pitkä ja kohtalaisen tuuhea häntä sekä hoikka mutta lihaksikas runko. Jackillä on myös usein mukanaan samanlainen sirppi kun Tesshinillä, jota hän käyttää aseenaan. Jack on helposti 70cm säkäkorkeudeltaan ja painaa noin 35kg.

Luonne
Jack on hyvin tunteeton. Uroksella on mielessään enään kaksi tavoitetta: tappaminen ja muiden satuttaminen. Hän haluaa myös itselleen valtaa, ja yrittää koko ajan parhaansa päästä salamurhaajaksi. Hän on koko ajan hiljainen, mutta agressiivinen, joskus kiduttaen rivisotilaita ja orjia huvikseen. Jack ei välitä muiden tunteista tai olosuhteista, kunhan hänellä on itsellään ruokaa nenän alla ja hyvät olosuhteet. Jack vihaa Ohulaisia, sillä he muistuttavat Jackiä muista taistelukoirista ketkä hän tappoi koirataisteluareenalla, sekä ihmisiä, sillä kaksijalkaiset pahoinpitelivät koirasutta. Jack ei kunnioita ketään muuta paitsi Kurokagea ja itseään, ei edes ryhmänjohtajaansa. Hän rakastaa Gajyoun ympärillä kuljeskelemisesta ja muiden laumalaisten pelottelemisesta. Tunteettoman luonteensa takia, Jack on hyvin pelätty hahmo Kurokagen rivisotilaiden, orjien, taistelukoirien ja Ohulaisten keskuudessa. Taistellessaan, Jack tykkää tappaa kivuliaasti ja raa’asti, eikä tämä hyväksy tappiota. . Jack on huhujen mukaan mennyt hulluksi, ja sen takia tämä on niin pelottava ja raaka tappaja.

Menneisyys

Syntymä
Kaikki alkoi kun Uwajiman lähellä olevasta eläintarhasta karkasi eräs susiuros. Uros oli ollut häkissä jo niin kauan että susi oli mennyt melkein hulluksi. Se kävi kaikkien kimppuun, olivat ne nyt ihmisiä, koiria tai muita eläimiä. Susi päätyi Uwajiman ulkopuolella olevaan metsään, missä se kohtasi karanneen kotikoiran. Koiranarttu oli rodultaan saksanpaimenkoira, ja tämän nimi oli Shizuku. Shizuku yritti saada suden rauhoittumaan, mutta susi vain tarttui narttua niskasta, ja raahasi tämän syvälle metsään, missä tämä raiskasi koiran. Shizuku menetti tajunsa ja jai virumaan keskelle metsää. Seuraavana aamuna susi oli kadonnut ja Shizuku oli kaukana kotoota. Kun narttu muisti tapahtumat, hän tiesi heti ettei voinut palata kotiinsa. Nartun omistaja vihasi pentuja, ja muisti miten hänen ensimmäinen pentue oli heitetty mereen säkissä. Joten Shizuku jäi asumaan metsään, missä hän synnytti kolme suloista pentua. Narttu nimesi pennut Kibaksi, Kazeksi ja Kuroksi.

Emon Kuolema ja Uusi Elämä
Kolme pentua kehittyivät kovaa vauhtia ja pian ne olivat jo parin kuukauden ikäisiä. Pentueen vanhimman pennun nimi oli Kuro, ja tämä oli pennuista älykkäin ja huolehtivaisin. Hän halusi koko ajan opettaa veljilleen uusia asioita. Shizuku oli ylpeä pennuistaan ja päätti opettaa pennuille metsästystä. Mutta alueella ei ollut enään kunnon saalista, sillä ihmisten läsnäolo oli ajanut ne kaikki tiehensä. Joten Shizuku otti pentunsa ja päätti lähteä Honshulle, Ohun paratiisiin. Jo matkan alussa, he joutuivat kävelemään pienen kylän läpi, mikä oli Shizukun suurin virhe. Kylässä asui kiero, keski-ikäinen mies nimeltä Usagi Katsutoshi. Mies oli hyvin tunnettu taistelukoirien koulutuksesta, eikä yksikään tämän kouluttamista koirista ollut koskaan hävinnyt koirataistelua. Usagi näki Shizukun ja pennut, ja erehtyi luulemaan näitä susiksi. Joten mies haki metsästyskiväärinsä ja ampui kohti Shizukua ja pentuja. Ensimmäinen luoti osui Shizukuun ja tappoi nartun. Toinen luoti osui Kuroon, ja lävisti tämän korvan. Kuro ei kivun ja shokin takia pystynyt liikkumaan, joten se käski Kibaa ja Kazea pakenemaan. Kaksi muuta juoksivat metsän syvyyksiin, eikä Kuro nähnyt niitä enään koskaan. Kuro alkoi vinkua kivusta, ja Usagi kuuli tämän valituksen. Usagi yllättyi että pentu oli vielä hengissä, sillä vaikka luoti ei ollutkaan tappanut pentua, kova ääni ja yhtäkkinen kipu olisivat antaneet pennulle sydänkohtauksen. Mies piti tätä hyvänä merkkinä ja vei Kuron kotiinsa.

Koulutus
Jo sinä iltana, Usagi päätti aloittaa Kuron kouluttamisen. Pentu kytkettiin vahvaan ja lyhyeen ketjuun talon takapihalle, eikä Kuro päässyt syömään, juomaan tai suojaan sateelta. Usagi alkoi hakata pentua puisella kepillä, jotta saisi Kuron muuttumaan agressiivisemmaksi. Pentu sai kärsiä kipua monta tuntia päivittäin, ja sai vain jätteitä ruoaksi. Kuro alkoi laihtua ja tämä alkoi heikentyä. Mutta parin viikon päästä, suden vaisto heräsi Kuron sisällä. Sen mielessä enään liikkui elossa pysyminen. Joten Kuro alkoi panna Usagille vastaan, että pysyisi hengissä. Se alkoi purra keppiä ja yritti käydä miehen kimppuun. Usagi oli tyytyväinen tähän ja alkoi antamaan Kurolle enemmän ruokaa päivättäin. Kuron kunto nousi, mutta tämän mieli oli muuttunut täysin. Tästä oli tullut pahasydämminen ja tappava olento, ja ruoka teki tästä vain entistä vahvemman. Kova hakkaaminen kesti vuoden, ja vuoden lopussa Kurosta oli tullut täysin pahasydämminen. Tämän sisällä ei ollut enään yhtään hyvää jäljellä. Jos Usagi vain kävelikin koirasuden ohi, Kuro alkoi murista ja paljastella hampaitaan. Mies päätti että Kuro oli valmis ensimmäiseen koirataisteluunsa.

Koirataisteluiden Kauhu
Sinä keväänä, Usagi ilmoitti Kuron ensimmäiseen koirataisteluun, nimellä ”Jack The Ripper”. Siinnä vaiheessa koirasudesta oli tullut hengenvaarallinen. Kukaan ei pystynyt enään menemään Jackin lähelle ilman että uros purisi. Joten taistelukentälle saapuessaan, Jack oli täydessä vihassa. Tämän ensimmäinen vastustaja oli Chintei – niminen Tosa, paljon kokeneempi ja vanhempi taistelukoira. Chintei repäisi Jackin oikean korvan irti, ja kipu sai Jackin raivoamaan. Koirasusi puri Chinteitä päähän, ja sudelta perityt vahvat leuat murskasivat Chintein kallon. Tosa kuoli siihen paikkaan. Usagi alkoi sen jälkeen osallistua useampiin koirataisteluihin Jackin kanssa, ja voitti kaikki taistelut. Mutta voitot eivä tulleet helpolla: Jack menetti toisen silmänsä ja sai useita arpia kaikissa taisteluissaan. Kipu sai uroksen vain vihaisemmaksi, ja kukaan tämän vastustajista ei enään jäänyt henkiin. Jackiä alettiin koirien keskuudessa kutsumaan ”Uwajiman Hulluksi Sudeksi” ja tästä tuli Shikokun pelätyin taistelija.

Luonnon Kutsu
Jackista tuli viisivuotiaana Japaninmestari, ja hyvin kuuluisa. Koirasusi oli tehnyt Usagista rikkaan ja tunnetun miehen. Mutta Usagi oli vieläkin hyvin ahne, ja halusi lisää rahaa. Joten sen sijaan että kehuisi Jackiä, Usagi jatkoi vieläkin uroksen pahoinpitelemistä, sillä luuli että Jackistä tulisi vielä vihaisempi ja parempi taistelija. Jack oli väsynyt, nälkäinen ja vihainen. Hakkaaminen oli koirasudelle viimeinen pisara. Eräänä iltana uros repi itsensä irti ketjusta ja pannasta, ja kääntyi kohti Usagia, hampaat paljastettuna. Mies yllättyi ja tajusi sitten millaisen hirviön oli luonut. Usagi perääntyi sisälle taloonsa, ja Jack seurasi. Talon seinillä oli paljon sirppejä ja muita aseita esillä. Usagi nappasi lähimmän sirpin seinältä ja osoitti sillä lähestyvää tappajaa. Jack ei piitannut sirpistä, vaan upotti hampaansa miehen kurkkuun. Usagi kuoli verenhukkaan muutamaa minuuttia myöhemmin. Mies oli jättänyt ulko-oven auki, ja Jack tajusi olevansa vapaa. Uros oli jo lähtemässä, kun näki sirpin kuolleen Usagin kädessä. Jack näki sirpin aseena, ja otti sen mukaansa ja lähti juoksemaan pohjoiseen päin. Jack ui meren yli ja asettui asumaan pieneen metsään Osakan lähellä, tappaen kaikki jotka tulivat tämän reviirille. Tämä ei ottanut käskyjä keneltäkään, eikä myöskään liittynyt kenenkään laumaan.  Tämän takia paikalliset koirat alkoivat antaa Jackille kaikenmoisia kauheita muita nimiä, kuten ”Tuntematon Tappaja” ja ”Kuolemanjumala”.

Kurokagen Aika
Kaksi vuotta kului, ja pian Jackin korviin alkoi kuulua tarinoita Ohuun hyökänneestä paholaisesta, ja tämän 1000-päisestä laumasta. Kurokage ja tämän jättikokoinen lauma alkoi kiinnostaa Jackiä, joten tämä lähti Ohua kohti, toivoen että pääsisi liittymään laumaan. Matka kesti monta päivää. Kun Jack vihdoin saapui Ohuun, ensimmäinen koiraeläin keneenkä Jack törmäsi olikin itse Kurokage. Taistelukentän elämä oli tehnyt Jackistä hiukan varomattoman, ja tämä alkoi isotella Kurokagelle, yliarvioiden voimiaan hiukan. Tietysti paholaislauman pomo ei sallinut sellaista käytöstä ja haastoi uuden tulokkaan kaksintaisteluun. Ensimmäisen kerran elämässään, Jack hävisi ja tämä tuli isona iskuna tappajalle. Mutta Jackin nopea ja raaka taistelutapa oli herättänyt kiinnostusta Kurokagessa, joten laumanjohtaja päätti antaa toiselle mahdollisuuksen. Siitä lähtien Jack on palvellut kierona ja vaarallisena alaisena Kurokagen laumassa.


Taistelutekniikat

Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi taistelukentällä.
Kiba Ori - Käyttäjä iskee vastustajaa yläleukaan, ja pyrkii katkomaan toisen kulmahampaat. Oppi taistelukentällä.
Jaw Crash – Käyttäjä murtaa vastustajan leuan juoksemalla siihen pää edellä. Oppi taistelukentällä.
Shattered Skull – (Suom. Särkynyt Kallo) Jackin oma hyökkäys. Jack puree vastustajaansa päähän ja pyrkii murskaamaan toisen kallon. Koirasusi tappoi tällä liikkeellä ensimmäisen vastustajansa Chintein.
Shi No Tsubasa – (Suom. Kuoleman Terä) Jackin oma sirppitekniikka. Jack iskee sirppinsä syvälle vastustajan kehoon, ja juoksee sitten eteenpäin, viiltäen vastustajan kehon auki. Tekniikkaa voidaan myös käyttää raajojen katkomiseen.
Backstabber – (Suom. Selkäpuukottaja) Jackin oma sirppitekniikka. Jack loikkaa ilmaan, ja upottaa sitten sirppinsä vastustajan selkään, käyttäen omaa ruumiinpainoaan apunaan. Tekniikan tarkoitus on katkaista tai vahingoittaa vastustajan selkärankaa.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven½
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven½
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Eläintarhasta karannut hullu susiuros
Äiti: Shizuku †
Veljet: Kiba ja Kaze

Puoliso
Ei Vielä, eikä tule

Pennut
Ei vielä, eikä tule

Suhteet
- Tunteeton ja kylmä kaikkia kohtaan.
- Ei kunnioita tai tottele ketään, paitsi Kurokagea, koska työskenteleehän uros hänen laumassaan.
- Vihaa Ohulaisia aika lailla syyttä, vain sen takia että saa tappaa heitä vapaasti.
- Vihaa ihmisiä kun Jack pahoinpideltiin nuorena.

Muuta
Nyahahaa... Enpä olekkaan luonut vielä monta pahishahmoa, joten Jack on ihan uudenlainen hahmo kokonaan! Smile Jack ei kuitenkaan ole ihan ”uusi-uusi” hahmo, vaan sillä on ns. Esikuva. Jackin tappava ja hullu luonne tulee osittain Hougenilta, ja osittain vanhalta omahahmoltani Toxicilta. Jackin ase on myös peritty Toxicilta, vaikka Toxicin sirpin terässä oli myrkkyä, mutta minusta myrkkyterä oli jo liikaa tähän ropeen! ^^

Pelaaja
Shiomi

Jack The Ripper - Armoton Murhaaja Jack_Sprite

Jack The Ripper ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Tekijänsä
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Jack The Ripper - Armoton Murhaaja Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Jack The Ripper - Armoton Murhaaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: