Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Akio - Eksynyt sielu

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Demente

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 24.10.2015

ViestiAihe: Akio - Eksynyt sielu   Pe Marras 27, 2015 9:49 pm

Nimi: Akio
Ikä: 6 kk
Skp: Uros
Laji/rotu: Koira / Kai ken, akita ja kishu
Liittouma: Laumaton (tulee liittymään jossain vaiheessa johonkin laumaan)

Säkä: 44 cm, aikuisena 64 cm
Paino: 13 kg, aikuisena 30 kg

Puoliso: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole

Isä: Dai
Emä: Kiku
Sisarukset: Kaksi veljeä jotka ovat kuolleetOminaisuudet


Taito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Voima  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma  Like a Star @ heaven
Nopeus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Älykkyys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat -ei ole vielä oppinut mitään
Vaarallisuus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissa hyppely  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Metsästystaito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Aistit
Näkö  Like a Star @ heaven
Kuulo  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Luonne:
Akiosta voisi luulla että tämä olisi nuoren ikänsä takia leikkisä ja kaikkea mitä pennun tulee olla, mutta tämä oletus on väärä. Pienen uroksen menneisyys on muokannut suuresti tämän karvapallon luonnetta. Akio on hiljainen, ilmeetön ja hyvinkin sisäänpäin kääntynyt nuori koira. Uros ei halua oikein olla muitten seurassa luottamus pulan takia ja onkin hirmu piikikäs muita kohtaan. Ärhäkkyys on pennulle oma selviytymis keino, jolla hän pitää muut erossa itsestään ihan vain ettei joudu kokemaan petetyksi tulemista sekä joudu kenenkään hampaisiin taas. Uros on varovainen liikkuessaan ja koittaa olla mahdollisimman huomaamaton muitten silmissä, mutta jos hän joutuu puolustamaan itseään ei se ole pennulle vaikeaa. Akio on kiivas ja turhankin rohkea jos kamppailuun joutuu. Häntä ei kiinnosta vihollisen koko ja tämä saattaakin hämmentää joitain vastustajia. Uros on kanssa hyvin suorapuheinen nuorukainen ja eikä hirveästi toisten mielipiteistä välitä. Tämä vakavan oloinen nuorukainen on todella huono muitten seurassa ja tämä tuntuu Akiosta hyvinkin kömpelöltä kun joutuu puhumaan muitten kanssa.

Hän on tällä hetkellä hyvinkin romuttunut ja eksynyt sielu joka etsii paikkaansa sekä merkitystään tässä maailmassa. Hänestä huomaa heti että uroksen päällä on koko ajan mustapilvi ja että stressi on kokoajan läsnä nuorukaisen elämässä, koska joutuu yksin selviämään päivästä toiseen. Hänellä on suuri selviytymis vietti ja on melko nopeasti oppinut elämään ilman toista silmäänsä. Vaikka Akio ei muiden kanssa halua olla tekemisissä etsiin hän silti itselleen omaa mentoria, koska hän haluaa tulla vahvemmaksi koko ajan. Akiosta huomaa että uroksessa on potenttiaalia kamppailuun, mutta on vain hiomaton timantti vielä taistelu tantereella. Pentua on kumminkin vielä todella helppo manipuloida ja muokata niinkuin muovailuvahaa, koska yhä hänen sisällään asuu se pieni naiivi nuorukainen mikä hän ennen oli ennen kuin kasvatti paksun suojakuorensa ympärilleen. Uros on vielä hyvinkin tiedoton laumojen sotatilanteesta, mutta ainut asia minkä hän tietää on että kuka on minkäkin lauman johtaja.

Ulkonäkö:
Vaikka Akio on nuori on hän silti melko lihaksikas ja vetreä liikkeiltään. Uroksen tämän hetkisen ruumiinrakenteen näkee hyvin kuvasta kuten värityksen sekä arpien paikat kanssa. Turkki on kuin kishulla ja on melko säänkestävää.

Menneisyys:
Akio syntyi vahinkopentuna kahden muun veljen kanssa kahdelle villkoiralle, jotka eivät elämäänsä olisi halunnut ruokittavia suita enempää. Pentujen ensi taival oli raskas ja se karsikin pentuja niin pahasti että Akion veljet menehtyivät yksi toisensa jälkeen. Isä oli ankara sekä väkivaltainen ja emo oli välinpitämätön Akiota kohtaan. Akio joutui olemaan paljon yksin tai silloin kuin huomioo sai hän oli isänsä nyrkkeilysäkki milloin mistäkin syystä. Pentu menetti pian toisesta silmästään näön sekä kehoon tuli koko ajan arpia lisää. Moni näki Akion tilanteen, mutta kukaan ei joko uskaltanu taikka halunnut auttaa kärsivää pentua. Akio oppi pian huolehtimaan itsestään päiväpäivältä enemmän ja rupesi olemaan hyvinkin itsenäinen. Kaikki pennun piirteet rupesivat häviämään ja sen tilalle tuli aikuinen, mutta pienen pennun kehoon. Moni ihmetteli pennun pikku aikuisen luonnetta ja saattoivat vitsailla siitä, mutta nuorukainen vain tuhahti suuttumuksesta. Hänestä tuli hiukan katkera, täynnä vihaa ja oman elämänmerkitys rupesi karkaamaan hänen tassuistaan. Nuorukaisen selviytymis vietti kasvoi sen verran suureksi ettei voinut enään jäädä vanhempiensa luokse, koska henki siinä ennen pitkään lähtisi. Uros on nyt totutellut elämään yhden silmän varassa ja kadonneen sielun lailla koittaa etsiä paikkaansa kaikkien muitten koirien keskuudessa.  

Muuta

- Akion tunnarina toimii TesseracT - Survival
- Halusin hahmon jolla on mahdollisuus tulla joko paha tai hyvä
- En malta odottaa että pääsen tällä hauvavauvalla pelaamaan ja katsomaan minkä puolelle pelit pentua vetää.
- Hän tarvitsee mentorin jossain vaiheessa oli hän sitten hyvä tai paha :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://dem3nte.deviantart.com/
 
Akio - Eksynyt sielu
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: