Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 London - Hemmoteltu rämäpää

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Demente

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 24.10.2015

ViestiAihe: London - Hemmoteltu rämäpää   La Loka 24, 2015 2:33 amNimi: London
Lempinimi: Lon
Ikä: 2 vuotta
Skp: Narttu
Laji/rotu: Koira/Shetlanninlammaskoira, husky ja japaninpystykorva
Lauma: Laumaton
Motto: "Ota kiinni jos saat!"

Säkä: 40cm
Paino: 9 kg

Ominaisuudet

Taito **
Voima **
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima **
Kivunsietokyky *
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat
Vaarallisuus
Puissa hyppely **
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö ***
Kuulo ****
Haju ****Ulkonäkö: London on hyvin kaunis ja siro näky. Nartulla on kumminkin sopivasti lihasta että ei aivan avuton kukkakeppi ole. Jalat ovat lyhyet, mutta niillä mennää harvinaisen ketterästi. Kuono on ikään kuin japaninpystykorvalta peritty. Nartun toinen korvista on taittunut niinkuin shetlanninlammaskoiralla ja toinen taas on pystyssä. Häntä on melko lyhyt ja tassut pienet. Nartun turkki on pehmeää ja silkkistä, mutta silti hyvin runsas. Lonin turkista huomaa heti että se on hyvin paljon samanlainen kuin shetlanninlammaskoiralla ja turkki on myös aina hyvin puhdas. Turkinväreinä on kaksi eri sävyä savunharmaata ja puhtaan valkeaa. Silmät ovat siniset ja nenä vaalea kuten anturatkin. Nartun tassussa on sinisistä lasihelmistä väsätty rannekoru, koska entisen perheen lapset tykkäsivät pukea vaatteita ja koruja koirilleen.

Luonne: Londonista tietää heti että kyseessä on ihmisperheessä piloille hemmoteltu rääväsuu joka räksyttää ilman ongelmia itseään isommille. Tyttö on kova uhomaan, mutta kun tilanne kärjistyy vaaralliseksi ottaa lellipentu käpälät alleen tai hakee turvaa isommalta kaverilta. Vaikka Lon on välillä hyvinkin täynnä itseään on hän hyvin älykäs, sosiaalinen ja monta kertaa hiihteleekin milloin missäkin etsien seuraa. London kulkee aina ilkikurinen hymy kasvoillaan ja lirkuttelee uroksille. Lon tulee hyvin toimeen niin narttujen kun uroksien kanssa jos hänelle ollaan mukavia tai pelkkä huomion keskipisteenä olo saa nartun tyytyväiseksi. Uudet kasvot saa aina nartun jännittyneeksi, mutta silti narttu piilottaa sen hyvin olemalla muka itsevarma. Narttu on hyvä hyötymään muista ja manipuloi monta kertaa muita metsästämään itselleen päivän aterian, koska narttu osaa näytellä hyvin suloista ja nääntynyttä ressukkaa paremmin kuin hyvin. Narttu keksii itselleen aina joko ongelmia tai mitä mahtavampia seikkailuita ja onkin ajatuksen juoksultaan hyvin nopea. Hän koittaa joka päivälle keksiä jotain uutta ja jännää mistä saisi kaiken mitä elämästä saa irti. Hänen tempauksissaan on joku huono onninen mukana. Tämä energia pakkaus osaa välillä myös rauhoittua, mutta tämä vaatii hyvin mielenkiintoisen ja rauhallisen vastapuolen tasoittamaan pomppivaa pörröpalloa.

Londonilla on melko paljon kavereita ja hyvänpäivän tuttuja joista on tullut isoveli hahmoja nartulle. Harvoin kukaan on kieltäytynyt olemasta nartun oma valeveli, koska se on tehnyt nartun hyvinkin iloiseksi ja käytöskin on mukavampaa heitä kohtaan. Nartun huostaan ottanut uros Akira on Londonille hyvin tärkeä henkilö ja olisi valmis tekemään mitä tahansa hänen vuokseen vaikka narttu välillä saattaa juoksuttaa urosta huolella.

Vaikka neiti antaa itsevarman kuvan itsestään on hän melko arkajalka tosi tilanteissa. London pelkää kuollakseen ukkosta ja pimeää. Öisin Lonin voi nähdä kauhusta kankeana jossain kaninkolossa värisemässä silmät pyöreänä ja aamuisin nartun näkee hyvin väsyneenä. Naaras on myös avoimillaan hyvin herkkä ja rakastava neitokainen, mutta sen osoittaminen on pörröturkilla vielä hakusessa. Lon ei halua puhua menneisyydestään ja vältteleekin siitä puhumista paljon. Oman veljen menetys oli Londonille liikaa ja tästä on syntynyt todella paljon painajaisia nartulle joten siinä osasyy miksi pimeän tulo on nartulle vaikeaa. Auringon laskiessa narttu saattaa mennä hiljaiseksi tai kävellä stressaantuneena edes takaisin.  

Menneisyys: London ja veljensä Roma syntyivät Amerikkaan rikkaaseen perheesseen jossa pennuille ja emolle oli kaikki tarvittava. Sisaruksista tuli hyvin läheisiä ja nauttivatkin paljon kaikesta huomiosta ja hemmottelusta mitä perhe pystyi tarjoamaan. Sisarukset pääsivät joka paikkaan mukaan ja tottuivatkin paljon matkaamiseen jo pienestä pitäen. Emo rakasti pentujaan hyvin paljon ja kertoi näille tarinoita heidän kulkuri isästään. Heidän isä oli peloton puhdasverinen husky joka matkusti ympäriinsä. Pentujen emo oli hyvin rakastunut hurmaavaan huskyyn ja sai isän kuulostamaan oikealta supersankarilta tarinoitten mukaan. Pentujen silmät kiiluivat jo ajatuksesta että heillä oli parhain ja kaikkien aikojen mahtavin katukoira isänään. London ja Roma halusivat olla juuri niin kuin isänsä eli peloton ja uhmakas. Niinpä pennut aina lähtivät perheen pihasta kaksintuumin seikkailemaan ja uhoamaan muille koirille, mutta huonoin seurauksin. Kaksikko sai joko kuonoonsa tai heidät naurettiin pystyyn, koska kuka voisi ottaa kahta pientä piloille hemmoteltua karvapalloa tosissaan.

Kaksikko kasvoi ja täytti pian vuoden, mutta samaan aikaan heidän yhteinen elämänsä kokisi muutoksen. Perheen isä oli saanut töitä Japanista ja päätti ottaa työn vastaan joten koko perhe muutti koirineen Japaniin. Koirat olivat innoissaan uudesta alusta ja uusista seikkailuista joita muutto toisi mukanaan, kun perhe saapui lentokoneella kentälle oli sisarukset ihmeissään uudesta kielestä mitä ihmiset puhui. Se kuulosti alkuun oudolle, mutta myöhemmin se jopa nauratti kuin kaikki vieraat tädit ja sedät tuli lässyttämään koirille jotka nauttivat kaikesta huomiosta. Uusi asuntokin oli jännä se oli pienempi kuin edellinen, mutta viihtyisä. London ja Roma kuulivat kuinka muut kotikoirat puhuivat villikoirista ja laumoista joita vaelteli pitkin Japania. Kaksikko innostui ajatuksesta lähteä etsimään näitä outoja ja salaperäisiä koiria, jotka saivat tehdä mitä halusivat. Lon ja veljensä päätti kumminkin vielä pidättäytyä villiksi ryhtymistä ja malttoivat mielensä.

Kun sisarukset päättivät toteuttaa suunnitelmansa olivat he innoissaan. Heitä jännitti, mutta samaan aikaan ajatus oli heistä liian hyvä ollakseen totta. Lon ja Roma lähtivät hämärän laskiessa. Vihdoin ja viimein kun he pääsivät lähimpään metsään he riemastuivat täysin ja juoksentelivat ympäriinsä häntä heiluen. He temmelsivät syvemmälle kunnes heidän leikki keskeytyi oudon hajun saapuessa. He kiinnostuivat hajusta niin että seurasivat sitä hiipien lähemmäksi. Se haisi rautaiselle, mutta samalla jotenkin tutulle. Kaksikko järkyttyi kun he tajusivat mistä tai kenestä haju lähti. Maassa makasi kuollut koira joka oli revitty täysin kappaleiksi. Verta oli joka paikassa eikä kumpikaan sisaruksista uskaltanut liikahtaa. Pian heidän niskassaan tuntui raskas ja lämmin hengitys. Kumpikin haukkoi henkeä kunnes tajusivat tilanteensa. He juoksivat ja juoksivat, kunnes London pysähtyi ja tajusi että oli yksin. Narttu hätääntyi ja koitti silmillään tavoittaa veljensä. Romaa ei näkynyt missään ja mikä pahinta oli pimeää ja kuoleman hiljaista. "Roma! Roma!" London huusi ääni väristen pelosta. Kyyneleet tavoitti nartun posket ja valuivat maahan. Lonille tuli pala kurkkuun, mutta silti sai jostain rohkeutta lähteä takaisin päin jos Roma olisikin jossain piilossa. London kulki hetken hiljaa kunnes hän havahtui veren hajuun, joka askeleella se voimistui ja nartun sydän hakkasi askel askeleelta nopeampaa. London haukkoi happea samalla kuin koitti tavoitella hajun lähdettä. Meni hetki kun narttu kompastui johonkin oli pimeää niin nartulla meni hetki tajuta mihin oli kompastunut. Karvat nousivat pystyyn ja korvia raastava huuto kuului pienen koiran suusta. Se oli Roma joka makasi kylmänä maassa, revittynä ja yksin jätettynä. Pieni narttu voi pahoin ja pian pyörtyikin veljensä viereen.

London raotti silmiään ja tajusi että aamuaurinko paistoi kirkkaasti silmään. Hänellä meni hetki tajuta että mitä yöllä oli tapahtunut joten se ponnahti nopeasti ylös ja alkoi katsellaan haravoida ympäristöään. London ei nähnyt Romaa, mutta puun takaa ilmestyi iso uros koira. Narttu meni paniikkiin ja painautui maahan kiinni kuin odottaen toisen upottavansa hampaat niskaan. Oli hetken hiljaista kunnes vieras koira hymähti huvittuneesti. Pian London sai rohkeutta kysyä että missä oli ja mitä oli tapahtunut. Uros esittäytyi nimellä Akira ja oli pelastanut Londonin metsästä. Hän samalla kertoi että oli haudannut hänen veljensä ja päätti ottaa Londonin toistaiseksi oman siipensä suojaan. Akirasta tuli Londonille kuin veli joka opetti uusia taitoja lellitylle kotikoiralle. London ei kyllä ikinä mitään hyvin hyödyllistä oppinut vaan sai tahtonsa läpi ja kyllähän Akira nartun paapomisesta piti kun se Lonin niin iloiseksi sai. Kun London täytti kaksivuotta hän sopi Akiran kanssa että hän lähtisi hetkeksi omille teilleen tutkimaan elämää ja kokemaan uusia seikkailuita vaikka viime seikkailu jättikin syvät arvet Londoniin psyykkisesti. Yöt olivat vielä pahoja ja vieraat koirat jännittivät, mutta London parantuu koko ajan vaikka takapakkeja tuleekin.  


Tekniikat: Narttu on vielä melko uusi tekniikoiden parissa joten, hän ei ole oppinut vielä mitään.

Tietoa ja turhuuksia
-Londonille olen miettinyt paljon jo pään menoksi
-Jokainen roolipeli tarvitsee edes sen yhden lellitynlapsukaisen
-Londonille tulen etsimään puolisoa joka ei katsele pikku neidin kiukkukohtauksia hyvällä
-Lonista meinasi tulla hahmo joka olisi kokonaan lellitty ilman draama menneisyyttä, mutta se ei olisi jättänyt varaa kehittää hahmoa kuin traumatisoitunut pullamössö sylikoira.
- Akirallekkin haluaisin etsiä pelaajaa, koska hänhän on Lonin ns. isoveli joka valvoo.
- Roolipeli menneisyydessäni olen pelannut liikaa näillä isoilla, voimakkailla ja ns taitavilla koirilla joten tämä on minulle vähän kivempi vaihtoehto hahmosta joka ei ole aivan tuota kaikkea.
-Londonille tulee uudelleen piirretty kuva kunhan saan piirtopöytäni takaisin.


Pelaaja: Demente
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://dem3nte.deviantart.com/
 
London - Hemmoteltu rämäpää
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: