Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja Empty
ViestiAihe: Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja   Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja EmptyTi Heinä 28, 2015 7:27 pmYoel - Vakava oikeudenpuolustaja 34hsj
Kuvapohja (c) Sasha


Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja 2pzimid


Nimi: Yoel
Ääntäminen: Äännetään kuten "Joel" englanniksi
Skp: Uros
Ikä: 10v
Rotu: Kai ken x saksanpaimenkoira

Kotimaa: Yhdysvallat
Liittouma: Ohu
Asema: Ryhmänjohtaja
Motto: "Aina löytyy jotain, jonka vuoksi taistella."Suku
Isä: Tom (kuollut)
Äiti: Marie
Pikkusisko: Tess
Tytär: Eleonore (kuollut)

Puoliso: Ei ole

Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja 2yn18v6


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven  
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja 9k8b34


Säkäkorkeus:63cm
Paino:38kg
Turkinväri:Kirjava
Silmien väri: Vihertävän ruskeat
Ääni: KLICK

Yoel on ruumiinrakenteeltaan hoikahko, mutta lihasta löytyy mm. etuvartalosta ja varsinkin voimakkaista jaloista. Uros on ruumiinrakenteeltaan neliömäinen, eli sen jalat ovat suurin piirtein yhtä pitkät kuin selkäkin. Jalat ovat Yoelilla ehkä se valttikortti, sillä niissä on paljon ponnistusvoimaa, hyvä vastaanottokyky, ja räjähtävän lihasvoiman ansiosta juoksuvauhti on nopea ja tasainen. Uros jaksaa myös juosta pitkään väsymättä. Tassut ovat melko isohkot, ja niiden ansiosta Yoelilla on melko hyvä tasapaino. Kaula on sopusuhtainen ja lihaksikas, ja pää veistoksellisen komea, kulmikkain, maskuliinisin piirtein. Yoel on perinyt värityksensä kirjavuuden molemmilta vanhemmiltaan; äiti oli tavallisen värinen saksanpaimenkoira, isä musta brindle.

Yoelin silmät ovat väriltään ruskeat, joissa on pieni vivahdus vihreää. Uroksella on terävät ja vahvat hampaat, kestävät leuat, sekä vahvat kynnet. Häntä on keskimittainen ja hiukan sirppimäinen. Uroksen keho on täysin arveton.

Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja 6ynkg9


Perusluonne Yoelilla on melko vakava ja etäinen. Se kyllä tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, mutta ei pyri avautumaan tai puhumaan syvällisiä juuri kenenkään kanssa. Sen keskustelut ovat melko tavanomaisen tyyppistä ja pinnallista sananvaihtoa. Yoel on enemmän itsekseen mietiskelevää tyyppiä, joka tahtoo mieluummin käsitellä tunteensa ja ongelmansa yksin.

Yoelin synkähköön ja hiukan kylmään luonteeseen kytkeytyy vahvasti hänen menneisyytensä, kun hän menetti raa'asti sekä puolisonsa, että ainoan pentunsa. Uros kärsiikin jollain tasolla traumaperäisestä stressihäiriöstä, mikä saa tämän välttelemään kiintymystä ja vahvoja suhteita muihin. Yoel kärsii ajoittain myös painajaisista, ja välillä tulee esiin kuorestaan vajotessaan itsesääliin ja syyttäessään kaikista menneisyyden tapahtumista itseään. Yoel pyrkiikin pitämään kaikki tapahtumat poissa mielestään, eikä ole ajatellut siskoaan tai äitiään pitkiin aikoihin, vaikka syvällä sisimmässään haluaisikin tavata nuo uudelleen.

Yoel kaipaisi ehkä uutta rakkaussuhdetta osakseen, muttei anna kenenkään lähestyä itseään. Jos joku ilmaisee kiinnostustaan häntä kohtaan, saattaa Yoel lähteä hetkeksi mukaan leikkiin, mutta ennen kuin suhde etenee vakavalle tasolle, uros perääntyy, ja herkästi särkee toisen sydämen. Myös nähdessään pieniä pentuja, tuovat ne esille kipeitä muistoja uroksessa, ja siksi tämä ei mielellään oleskele noiden läheisyydessä.

Taisteluissa Yoel antaa aina kaikkensa. Se on todella taitava ja vaikuttava vastustaja, siltä löytyy taidon lisäksi myös fyysistä voimaa ja tarkkaa silmää. Yoel on kuitenkin melko ankara ja aggressiivinen taistelija. Sillä on oikeudentajua, mutta se pyrkii mieluummin lopettamaan vihollisensa, kuin päästää tuon pinteestä. Yoelille on vaikeaa hyväksyä se, että vihollinen parantaisi tapansa. Vain, jos toinen osoittaa todellista katumusta ja lupausta muuttua, voi uros armahtaa uhrinsa.

Yoel on soturina uskollinen ja luotettava. Se suorittaa velvollisuutensa parhaimmalla osaamallaan tavalla, ja keskittää voimansa Ohun soturien hyväksi. Uroksen motiivi taistella Ohun riveissä, on päästä eroon vihollislaumasta ja lopettaa kamala brutaalisuus ja veren vuodattaminen. Jollain tasolla Yoel tahtoo kai kostaa menneisyytensä vääryydet, vaikka kohde ei olekaan sama.


Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja Un1g1


Yoel on villikoira, joka syntyi pieneen ja melko järjestäytyneeseen laumaan Yhdysvalloissa. Sen äiti, saksanpaimenkoira Marie, ja isä, kainkoira Tom, olivat johtajapariskunta, jotka saivat kaksi pentua, uroksen ja naaraan. Vanhemmat olivat ylpeitä pojastaan ja tyttärestään, jotka nimettiin Tessiksi ja Yoeliksi. Yoel saikin jo pienestä pitäen leiman otsaansa; olihan tämä johtajan poikana velvollinen kulkemaan aikanaan isänsä jalanjäljissä.

Pentuja alettiin kouluttaa jo melko nuorena, ja Yoel osoitti jo tuolloin merkkejä siitä, että tästä tulisi vielä hyvä ja taitava taistelija, kuten isästäänkin. Pentujen varaan laskettiin paljon toiveita ja odotuksia, sillä laumalla oli myös vihollisia, jotka odottivat tilaisuutta tuhota heidät.


2 vuotta myöhemmin

Yoel oli kasvanut ja kehittynyt hurjasti, ja oli jo täysikasvuinen uros. Se oli luonteeltaan rohkea ja spontaani, eikä pelännyt juuri mitään. Yoelin koulutus jatkui silti, ja tämä sai osallistua kaksintaisteluihin, jossa nuoria sotureita laitettiin taistelemaan toisiaan vastaan, ja voittaja sai aina uuden vastustajan. Näissä Yoel oli ihan ykkönen; se päihitti aina vastustajansa, ja lopulta kukaan ei tahtonut enää saada häntä vastaansa. Yoel hiukan närkästyi toisten kateudesta, mutta antoi asian olla, ja keskittyi harjoittelemaan itsekseen tai siskonsa kanssa.


Isän kuolema

Eräänä päivänä viholliset tekivät yllätyshyökkäyksen. Se todellakin tuli täysin odottamatta. Vartijat eivät ehtineet ilmoittaa muulle laumalle mitään, sillä nämä murhattiin kaikessa hiljaisuudessa. Yoel ja tämän perhe nukkuivat luolassaan hiljaa, kun tuli hälytys, mutta silloin oli jo liian myöhäistä. Luolaan hyökkäsi neljä soturia, jotka kävivät Tomin kimppuun. Yoelin isä taisteli urheasti tappaen yhden vihollisista, muttei pärjännyt mitenkään neljää koiraa vastaan yksin, vaan haavoittui pahasti. Yoel hyökkäsi jäljelle jääneen kolmikon kimppuun äitinsä ja siskonsa kanssa, ja yhdessä nämä saivat heidät hengiltä. Myös muu lauma oli tehnyt kaiken voitavan, ja saanut viholliset perääntymään.

Tomia alettiin hoitaa heti, mutta jopa parantaja tiesi, ettei enää voinut tehdä mitään. Samana yönä urhea johtaja nukkui pois, ja koko lauma jäi suremaan Tomin kohtaloa. Marie vetäytyi omiin oloihinsa, ja Yoel ja Tess yrittivät olla hänen tukenaan.

Lauma alkoi lyhyen ajan sisään kuitenkin järjestäytyä taas takaisin asemiinsa, ja Yoel nimitettiin uudeksi johtajaksi. Raskain sydämin uroksen oli astuttava isänsä vielä turhan suuriin saappaisiin, mutta se ei voinut kieltäytyä perinnöstään. Se alkoi äitinsä ja siskonsa tukemana johtaa laumaansa, ja uroksesta tulikin hyvä ja viisas johtaja.


Maggie ja Eleonoren syntymä

Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja Lck14

Täytettyään 8 vuotta, Yoel tutustui kauniiseen, n. 5-vuotiaaseen kishunarttuun nimeltä Maggie, kun törmäsi tähän sattumalta ollessaan metsäretkellä. Maggie oli kotikoira, joka oli eksynyt omistajastaan. Yoelia kävi nuorta naarasta sääliksi, ja tämä lupasi ottaa hänet laumansa suojiin niin kauaksi aikaa, että toinen löytäisi paikan mihin mennä. Maggie oli ilahtunut Yoelin tarjouksesta, ja lähti uroksen mukaan.

Kävi kuitenkin niin, että Yoel rakastui Maggieen, eikä kishunarttukaan enää halunnut lähteä mihinkään. Myöhemmin keväällä Maggie synnytti parille kolme pentua, joista kaksi valitettavasti kuolivat, sillä synnytys käynnistyi turhan ennen aikaisesti. Yksi naaraspentu selvisi kuitenkin nipin napin hengissä. Yoel oli surullinen kahden muun pennun kohtalosta, mutta ylpeä tyttärestään, jonka hän nimesi Eleonoreksi. Pentu alkoi pikkuhiljaa kasvaa ja vahvistua, ja muuttua vallattomammaksi ja energisemmäksi. Yoelilla oli täysi työ pitää tyttärensä aisoissa, ja samalla myös yrittää opettaa häntä.


Vihollisten kohtalokas hyökkäys

Kun Yoel oli ruokailemassa Maggien ja Eleonoren kanssa, tuli yllättäen hälytys vartijoilta. Viholliset olivat lähestymässä uhkaavasti heidän rajaansa, ja Yoel oli oitis valmiina. Se antoi sotureille määräyksen jäädä asemiin, ja päätti saattaa Maggien ja tyttärensä vastakkaiselle rajalle, ennen kuin saapuisi taistelemaan. Kun suunnitelmaa alettiin laittaa täytäntöön, yksi sotureista syöksyi metsästä kuolettavasti haavoittuneena, ja ehti ilmoittaa, että vihollisten määrä oli ainakin nelinkertainen, ennen kuin kaatui maahan. Yoel hermostui tiedosta, eikä hetkeen tiennyt, jäisikö puolustamaan synnyinmaitaan, vai veisikö lauman sieltä pois. Uroksen oli kuitenkin pakko valita jälkimmäinen vaihtoehto, sillä selviytymismahdollisuudet olivat olemattomat. Yoel antoi käskyn perääntyä, ja koko lauma lähti sekasorron ja hysterian vallassa tarpomaan läpi metsän, kohti rajaa, ja pois alueelta.

Yoel kulki joukon seassa, yrittäen etsiä puolisoaan ja tytärtään. Viimein hän tavoitti nuo, ja lähti viemään kaksikkoa kärkeen. Vauhkoontunut lauma kuitenkin töni ja rynni heidän edelleen Yoelin vihaisista käskyistä huolimatta. Uros tajusi, ettei hänellä ollut mitään mahdollisuutta pitää aisoissa paniikin vallassa olevaa laumaa, joiden korviin eivät enää hänenkään sanat kaikuneet. Maggie ja Eleonore jäivät koko ajan jälkeen, sillä puolivuotias pentu ei jaksanut kulkea muiden mukana, ja Maggie joutui suojelemaan tytärtään jäämästä muiden jalkoihin. Pian lauma oli mennyt, ja Yoel yritti saada puolisonsa ja pentunsa kiristämään tahtia.

Siinä samassa heidät kuitenkin piiritettiin, ja viholliset kävivät ensimmäisenä kiinni Maggieen. Yoel alkoi raivokkaasti puolustaa rakastaan, mutta vihollisia oli liikaa. Uros joutui katsomaan sivusta, kun Maggie tapettiin raa'asti hänen ja Eleonoren edessä. Se sai Yoelin ärsyyntymään toden teolla, ja aggressiivisesti tämä riuhtoi viholliset irti kimpustaan, nappasi tyttärensä mukaansa, ja pakeni.

Yoel oli täysin shokissa juostessaan eteenpäin. Viholliset seurasivat häntä sankoin joukoin, mutta uros ei aikonut missään tapauksessa hidastaa. Se ei enää tiennyt edes mihin suuntaan oli menossa, ja ajautui tiheään metsikköön. Viholliset eivät hellittäneet takaa-ajoaan, ja Yoel alkoi väsyä. Voimien alkaessa olemaan lopussa, uros kompastui juurakkoon, ja lensi mäen alas. Ote Eleonoresta irtosi, ja kaksikko valui mäen alas, pysähtyen hiekkaiselle kuopan pohjalle. Viholliset piirittivät heidät kauttaaltaan, ja yksi hyökkäsi suoraan Eleonoren kimppuun. Yoel yritti puolustaa tytärtään, mutta häneen käytiin kiinni jälleen. Juuri, kun vihollinen oli puraisemassa Eleonoren kaulan poikki, tulivat paikalle Tess ja Marie, jotka saapuivat pelastamaan Yoelin ja tämän tyttären. Yoel sai Eleonoren otteeseensa, ja nelikko pakeni paikalta, onnistuen lopulta eksyttämään vihollisensa.

Yoel tajusi kuitenkin melko pian, ettei Eleonorella ollut kaikki hyvin. Uros pysähtyi, ja kauhukseen huomasi pennun rinnassa pahannäköisen, syvän haavan. Eleonore oli tuskissaan, ja itki peloissaan. Yoel yritti rauhoitella häntä, ja saada hänet jaksamaan vielä vähän. Eleonore oli kuitenkin niin pahasti haavoittunut, ettei tämä jaksanut enää, ja yhtäkkiä lakkasi hengittämästä. Siinä samassa Yoel murtui täysin, vajoten itkien maahan. Se ei vastannut mitään äidilleen ja siskolleen, vaan itki katkerasti. Hän oli samaan aikaan menettänyt sekä puolisonsa, että tyttärensä, ja se oli urokselle liian kova isku.


Pako Japaniin

Tapahtumat saivat Yoelin sulkeutumaan täysin. Eleonoren kuoltua hänen eteensä, Yoel oli paennut paikalta sanaakaan sanomatta. Se suorastaan hylkäsi laumansa ja äitinsä, sekä siskonsa, sanomatta noille enää sanaakaan. Se ei voinut enää palata takaisin normaaliin arkeen, tietäen, että oli epäonnistunut suojelemaan rakkaitaan. Se kulki päämäärättömästi Yhdysvaltojen rajaa kohti, pyrkien unohtamaan kaiken tapahtuneen. Yoel päätti, että hautaisi kipeät muistot, ja alkaisi elää uutta elämää.

Päästyään satamaan, Yoelin onnistui pujahtaa tarkoituksella rahtilaivaan. Se tiesi, että ne kulkivat pois maasta ja takaisin, sillä oli laumoineen käynyt etsimässä kalaa sataman lähettyviltä aikaisemmin. Yoel ei tiennyt kohdemaata, mutta sille se oli oikeastaan se ja sama; kunhan hän vain pääsisi pois.

Yoel saapui Japaniin, mikä kävikin selväksi melko pian hänen saapumisensa jälkeen. Siellä uros ehti kuljeskella muutaman kuukauden, kunnes törmäsi Ohun värvääjiin. He ottivat Yoelin ystävällisesti vastaan, ja uros tajusi, että voisi aloittaa uuden elämän suuren ja vaikutusvaltaisen lauman soturina. Yoelilla ei ollut mitään ongelmaa liittyä Ohuun, ja se oppikin nopeasti lauman tavoitteet ja käytännöt. Erityisesti ylipäällikkö poikineen teki tähän suuren vaikutuksen, ja Yoelin onnistui sulkemaan kokonaan menneisyytensä taakseen.


Hougen

Yoel oli ollut Ohun joukoissa vasta vajaat kaksi vuotta, ja siinä ajassa Hougen oli vallannut Futago-solan ja miehittänyt Gajyon. Yoel ei osallistunut varsinaiseen sotaan, vaan kokosi joukkoja etäämpänä, ja pyrki pitämään viholliset kiireisinä rajoilla, jotta Ohun joukot pääsivät etenemään suoraan Gajyolle. Kun viesti Hougenin kuolemasta kiiri heidän korviinsa, oli Yoel valtavan helpottunut, ja palasi takaisin kotiin.

Kurokage

Koska Ohu oli vastikään käynyt sotaa Hougenia vastaan, lauma oli ikään kuin palautumassa. Uros kantoi kortensa kekoon rakentaakseen laumaa uudestaan, kun tuntematon uros kävi heikentyneen Ohun kimppuun. Uros paljastui myöhemmin Kurokageksi. Yoel osallistui taisteluun raivokkaasti, mutta Ohulla ei ollut mahdollisuutta, ja se joutui perääntymään. Yoelille tapahtuma oli suuri järkytys, etenkin kun Gin luovutti kokonaan paikkansa pojalleen Weedille. Se oli kunnioittanut vanhaa akitaa todella syvästi, muttei tuominnut Weediä, ennen kuin näkisi tämän johtavan. Niin ei kuitenkaan ehtinyt käydä, kun Yukimura vei paikan Weediltä. Yoel päätti katsoa, mihin nuori akita pystyisi, ja ryhtyi lauman hajanaisuudesta huolimatta seuraamaan tuota yhtä uskollisesti kuin Giniä. Sen tavoitteena on yhdessä muiden kanssa voittaa Kurokage, ja palauttaa rauha Japaniin.

Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja 34qpf8o
Klikkaamalla tekniikan tarkempiin tietoihin.

* Inazuma Kenbu-Hisōga
- Yoelin versio hyökkäyksestä. Uros ei käytä tekniikasta kyseistä nimeä, sillä ei tiedä sen alkuperää. Liike on kuitenkin täysin identtinen kyseisen tekniikan kanssa, mutta liikerata on enemmän suorempi kuin spiraalimaisempi. Yoelin isä opetti tekniikan hänelle. Se on kulkenut Yoelin entisen lauman johtajalta toiselle, ja Yoel on viimeinen johtaja, joka osaa kyseisen tekniikan, sillä ei ehtinyt opettaa sitä tyttärelleen.

* Kūchū Sappō
* Neji Ki
* Neck The Killing


Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja Yoel_Sprite
(c) Shiomi

Muuta:

- Yoel perustuu löyhästi The last of us -pelin päähahmoon Joeliin nimensä, menneisyytensä ja joidenkin luonteenominaisuuksiensa perusteella.

- Etsiskelisin pelaajaa mahdollisesti Yoelin siskolle, Tessille, joka saapuisi Japaniin etsimään veljeään.

- Yoelille olisi myös haussa mahdollisesti puoliso.Pelaaja:Untamed

_________________
Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Yoel - Vakava oikeudenpuolustaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: