Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Igan Shinobien Laumatiedot

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Igan Shinobien Laumatiedot Empty
ViestiAihe: Igan Shinobien Laumatiedot   Igan Shinobien Laumatiedot EmptyTi Heinä 28, 2015 1:07 pm

Igan Shinobit

Igan Shinobien Laumatiedot 250px-10
Akame ja 2 ninjakoiraa

Perustaja
Itō-Suku

Lukumäärä
Noin 100

Nimitys
Igan Ninjakoirat, Igan Shinobit, Igan Ganinit

Tavoite
Itōn-Ninjasuku koulutti Igat puolustamaan pyhää Itō-taloa sekä Shinobi-taitojen kirjoja heidän verivihollisiltaan, Kogilta. Nykyään, Igojan tavoite on voittaa takaisin heidän alkuperäinen reviirinsä Kogilta.

Historia
Igan Shinobien Laumatiedot Iga10
Igan ninjat olivat Kōgan ninjojen liittolaisia. Vuonna 1579 Kōga kuitenkin petti Igan liittoutumalla Nobunaga Odan, Igan vihollisen kanssa. Igan ninjoista vain Itō-suku omisti ninjakoiria ja niitäkin vain neljä täysikasvuista: Ōzarun, Kotobukin, Benimarun ja Kuman. Tähän aikaan valkoisia koiria ei vielä pidetty sopivina ninjakoiriksi, koska ne erottuivat liian hyvin pimeässä. Tapana olikin jättää valkoiset pennut nääntymään kuoliaaksi. Hakutaka, Ōzarun ja Kotobukin valkoinen pentu, sekä Akamen ja Shionin esi-isä, kuitenkin säästettiin ja siitä kasvoi legendaarinen ganin, ja myös ensimmäinen koira joka sai ”Akame” arvonimen. Igan ninjakoirat auttoivat isäntiään taistelussa Nobukatsu Odaa ja Kōgan ninjoja vastaan. Benimaru sai surmansa taistelussa.

Igan Shinobien Laumatiedot Tumblr_mw3y7sJVCs1srvg8oo8_400
Vuonna 1581, Nobunagan neljänkymmenentuhannen miehen armeija hyökkäsi Igaan Kōgan ninjojen avustuksella. Ganinit Akame, Kikumaru ja Takamaru yrittivät paeta isäntänsä, Itō-suvun päämiehen, kanssa. Isäntä sai surmansa, mutta ehti sitä ennen antaa Akamelle shinobi-taitojen käärön. Akame vei käärön isännän pojalle, Kotarōlle, ja vuotta myöhemmin hän tappoi Nobunagan kostoksi isäntänsä kuolemasta. Akame leikkasi Nobunagan pään irti ja hautasi sen sitten Akame-vuorelle. Akame, Kikumaru ja Takamaru jäivät Kotarōn kanssa Igaan. Poika oppi käärön avulla ganinien koulutuksen taidon ja perinne jatkui suvussa.

Igan Shinobien Laumatiedot Akame14hb3
1980-luvulla Igan ninjakoirat suojelivat yhä kääröä Kōgan ninjakoirilta ja seurasivat vanhoja määräyksiä, vaikka heidän isäntänsä ovat kuolleet jo sukupolvia sitten. Heidän johtajansa oli Akame-niminen koira, kuka polveutui Hakutakan sekä Akame-Ganin suvusta. Kōgan ninjakoirat keksivät juonen, jolloin Igan ninjakoirat luulivat Benin johtamaa joukkoa Kōgan liittolaisiksi. Ennen kuin totuus paljastui, Igan ninjakoirat sieppasivat Smithin, lähes hukuttivat Ginin ja myrkyttivät Benin johtaman joukkueen myrkyllisillä vesipähkinän siemenillä. Akame katui syvästi tapahtunutta ymmärrettyään totuuden, ja lähtei Ginin, Kirikazen ja Jinnain kanssa hakemaan vastamyrkkyä Kōgasta. Kun Benin joukkue palasi parempaan kuntoon, Ben päätti auttaa Igan ninjakoiria taistelussa Kōgaa vastaan. Yhdistynyt armeija hyökkäsi Kōgaan ja päihitti Kōgan ninjakoirien armeijan helposti. Akame haastoi Kōgan johtajan, Kurojakin, mutta Gin otti hänen paikkansa ja päihitti Kōgan päällikön kaksintaistelussa. Akame palasi Itōn kartanolle ja sytytti sen tuleen, haluten lopettaa sodan ja hävittää syyn sukupolvia jatkuneeseen vihaan. Näin Igan ninjakoirien vanha, ikiaikainen tehtävä päättyi, mutta he saivat uuden tehtävän liittyessään Ōun sotureihin, taisteluun Akakabutoa vastaan. Akamella oli tässä vaiheessa vain neljä alaista, jotka ilmeisesti kuolivat kaikki taistelussa Akakabuton joukkoja vastaan. Koirien kadottua alueelta, Itō-suvun viimeiset jäsenet saapuivat kotimailleen, ja rakensivat Itō-talon uudelleen.

Igan Shinobien Laumatiedot Shiror11
Vähän myöhemmin, tulivuorenpurkauksen jälkeen, Ōuun saapui kolme koiraa (Shirozaru, Muu ja Rara), jotka esittäytyivät Igan ninjakoiriksi ja Akamen lapsenlapsiksi. Kolmikko kertoi Sasukelle, että Akame oli aikoinaan päättänyt laittaa Igan ja Kōgan väliselle sodalle lopullisesti pisteen, joten ensitöikseen hän sijoitti laumansa kaikki alle puolivuotiaat pennut ihmisten hoiviin. Akamen vaistot kertoivat, ketkä olisivat sopivia huolehtimaan pennuista ja antaisivat niiden jatkaa sukua. Pennut oli ennen sijoittamista vannotettu pitämään lupaus, jonka mukaan ne eivät saisi antaa yhdenkään jälkeläisensä palata Igaan ninjakoiraksi. Sijoitetut koirat kertoivat kuitenkin pennuilleen tarinoita johtajastaan Akamesta. Kun uutiset Ōun paratiisin tuhosta kantautuivat ihmisten hoiviin sijoitettujen koirien pentujen korviin, heidän vanhempansa luulivat Akamen kuolleen ja kaikkien velvollisuuksien rauenneen sen myötä, joten ne antoivat pentujensa lähteä seuraamaan isoisänsä tassunjäljissä. Tämän seurauksena Igan Shinobi klaani kasvoi taas satapäiseksi klaaniksi.


Nykytilanne
Ohun Armeijan hajoamisen jälkeen, Igat palasivat alkuperäiselle reviirilleen. Kuitenkin, Akame jäi Ginin luokse, ja Igat joutuivat valitsemaan uuden johtajan. Johtajaksi nousi Akamen pojanpoika Shion. Kuitenkin, Kogien uusi johtaja, Arashi, pyysi että kaksikko olisi voinut jakaa Igojen reviirin, sillä Kogien maat olivat paljon huonommassa kunnossa kun Igojen maat. Shion kuitenkin kieltäytyi ja Arashi valtasi Itō-Talon, ajaen Shionin ja muut Igat Kogien vanhalle reviirille. Nyt Shion taistelee laumansa kanssa Kogia vastaan, siinnä toivossa että he voittaisivat reviirinsä ja Itō-talon takaisin.

Arvot

Johtaja
Shion

Oikea Tassu
Shirogetsu

Vasen Tassu
Hakuba

Strageti
Kaede

Henkivartijat
-

Opettajat/Senseit
-

Metsästäjät
Tenrōsei, Ninya

Parantajat
-

Tiedustelijat
Megitsune, Inori

Ninjat
Kenshin, Tsunayoshi


Arvojen selitykset

Johtaja: Lauman johtaja. Johtajan on kuuluttava legendaarisen Hakutakan sukuun. Hän tekee kaikki päätökset, ja johtaa laumaa. Häntä on kunnioitettava ja toteltava.

Oikea ja Vasen Tassu (Max. 2): Johtajan kaksi luottosoturia. He avustavat johtajaa, ja komentavat laumaa silloin kun johtaja ei ole paikalla. He myös toimivat jonkinlaisina kenraaleina. Nämä kaksi koiraa ovat hyvin läheisiä johtajan kanssa. Heitä on kunnioitettava ja toteltava, samalla lailla kun johtajaakin.

Strategi (Max. 1): Johtajan ”neuvonantaja”. Hän suunnittelee kaiken johtajan kanssa, ja yleensä myös antaa hyökkäyskäskyt. Hänellä on paljon taistelukokemusta ja on arvostettu lauman keskuudessa.

Henkivartijat (Max. 4): Vahvoja, kuolemaa pelkäämättömiä sotureita. Heidän tehtävänsä on puolustaa Johtajaa, sekä tämän kahta luottosoturia. He ovat luotettavia ja lojaaleja, ja tekevät kaikkensa puolustaakseen Johtajaa. He kulkevat johtajien mukana ja ovat hyvin rohkeita ja taitavia taistelijoita.

Opettajat/Senseit: Opettajat ovat vanhempia, kokeneempia sotureita, ketkä kouluttavat nuorempia ninjoja. He tietävät kaikki Igojen tekniikat, ja heidän tehtävänsä on opettaa ne uusille sukupolville.

Metsästäjät: Klaanin parhaimmat metsästäjät kuuluvat tähän ryhmään. Heidän tehtävänsä on huolehtia että klaani saa tarpeeksi ruokaa. Metsästäjät ovat nopeita ja kestäviä, mikä tekee heistä myös hyviä taistelijoita.

Parantajat: Parantajien tehtävä on huolehtia haavoittuneista tai sairaista sotureista. Parantajat tuntevat lääkekasveja ja he osaavat pieniä ensiaputaitoja. Parantajat ovat yleensä hiukan vanhempia koiria ja he eivät yleensä osallistu taisteluihin.

Tiedustelijat: Tiedustelijat ovat klaanin nopeimpia, kestävämpiä ja ketterämpiä jäseniä jotka hoitavat tarkkailun. Heillä on myös hyvä muisti ja heidän tehtävänsä on urkkia tietoja muualta ja tuoda tietoja tai viedä viestejä laumalle.

Ninjat: Ninjat ovat tavallisia laumanjäseniä. Yleensä ninjat ovat hiljaisia, ketteriä ja nopeita. He hoitelevat taistelemisen sekä muut tehtävät jotka johtaja antaa heille.


Kelpoisuus Laumaan
Igat eivät yleensä hyväksy ulkopuolisia koiria laumaan. Laumaan päästäkseen, pitää olla syntynyt laumaan, Igan Shinobin jälkeläinen/sukulainen, tai puhdasrotuinen kishu, jos on tulossa Iga-suvun ulkopuolelta. Suurin osa Igoista on valkoturkkisia, muut värit ovat sallittuja, mutta muut värit ovat harvinaisempia. Valkeat merkinnät ovat myös sallittuja. Suurin osa Igoista on uroksia, mutta ei narttujakaan halveksita. Kaikki koirat auttavat toisiaan laumassa, ja tekevät kaikkensa että saiaivat vanhan reviirinsä takaisin.

Igan Shinobit ovat kaikki hyvin ketteriä ja nopeita taistellessaan, jonka takia heitä on melkein mahdoton saada kiinni, jos ei ole itse ninjakoira. Laumaan syntyneet pennut ja uudet tulokkaat koulutetaan nopeiksi ja ketteriksi, ja heid’t opetetaan kulkemaan puunlatvoissa, ennen kun heidät päästetään virallisesti laumaan. Yukimuran tavalla, Shion ei päästä alle yksivuotiaita sotimaan, sillä ei halua pentujen kuolevan.

Menetelmät Laumassa

Kuri: Kaikki ninjakoirat ovat aika lailla tasa-arvoisia, mutta tietenkin johtajaa, oikeaa ja vasenta tassua, sekä vanhempia ninjoja kunnioitetaan huomattavasti enemmän. Igat toimivat ryhmissä, riippuen heidän asemastaan (mm. Kaikki metsästäjät yhdessä, kaikki parantajat yhdessä yms.). Shionin käskyä totellaan vikisemättä, tai voi olla seurauksia. Laumaa ei saa missään nimessä pettää tai jättää kertomatta asiasta Shionille.

Sotiminen: Shion hyväksyy vain yli yksivuotiaat ninjasotureiksi. Taistelussa Igan pitää olla nopea ja yrittää tehdä kaikkensa voittaakseen. Taisteluissa ei hyväksytä pelkureita tai vitkastelijoita, sellaiset koirat joko karkoitetaan tai sitten heidät siirretään arvoasteikossa alemmas. Igan täytyy olla myös valmis uhraamaan henkensä johtajan tai laumansa puolesta.

Palkkiot: Shion palkitsee sotureitaan harvoin. Vaan jos joku on tehnyt jotain hyvin suurta, niin silloin Shion saattaa siirtää näitä ylemmäs arvoasteikossa.

Rangaistukset: Igojen keskuudessa rangaistukset ovat melko samanlaisia kun Ohun laumassakin. Useimmissa tapauksissa yksilöt vain karkoitetaan tai siirretään arvoasteikossa alemmas. Jos joku paljastuu petturiksi, niin silloin Shion saattaa tappaa tämän.


_________________
Igan Shinobien Laumatiedot Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Igan Shinobien Laumatiedot
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT :: >>Laumatiedot-
Siirry: