Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kiza - Monarkian Käärmesoturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Empty
ViestiAihe: Kiza - Monarkian Käärmesoturi   Kiza - Monarkian Käärmesoturi EmptySu Kesä 28, 2015 5:48 pm

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Kiza_Title


Kiza - Monarkian Käärmesoturi Kiza10
Kuva & Pohja © Shiomi

Teemamusiikki
Sleeping Wolves - Wolf's Rain

Nimi
Kiza

Japaniksi
木座

Nimen merkitys
Ei suorasanaista merkitystä

Nimen alkuperä
Tuntematon

Kutsumanimi
Kiza

Ääntäminen
Kiiza

Muut Nimet
Kultainen Lohikäärme
Izoku (Ensimmäinen nimi mitä ei koskaan käytetä)

Motto
”Ilman taisteluja ja väkivaltaa, ei voi olla rauhaa tai oikeutta.”

Ikä
8 Vuotta

Sukupuoli
Naaras

Suuntautuminen
Biseksuaali

Laji
Susi

Rotu
Japaninsusi

Liittouma
Ohun Lauma, Monarkian Sudet, Kurotora

Lauma
Monarkian Sudet

Asema
Ran-Soturi

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Imageedit_6_7425545267
Kuva ©️ Untamed
Pohja ©️ Demente


Ulkonäkö
Kiza näyttää hyvin paljon veljeltään Hyakkigalta, mutta ilman käärmehaarniskaa. Kiza on kullanruskea turkinväriltään, ja sillä on kermanvaaleita merkintöjä kasvoissa, rinnassa, vatsassa, hännässä ja jaloissa. Nartun silmien yläpuolella on myös kermanvaaleat merkinnät sekä tämän otsassa on kermanvaaleat pallokuviot. Kizalla on sievät vihreät silmät, mutta niissä on usein salaperäinen katse. Sukupuolestaan huolimatta, Kiza on lihaksikas ja suurikokoinen susi, mutta silti melko solakka. Kizan koko tulee tämän pitkistä jaloista. Kiza näyttää tyypilliselta sudelta, eikä sitä yleensä luulla koiraksi. Sillä on pitkät, terävät hampaat ja kynnet, suuret ja kestävät tassut, pystyt korvat ja terävät piirteet. Kizan turkki on pitkää, tuuheaa ja karheaa. Narttu on noin 70cm säkäkorkeudeltaan ja se painaa noin 33kg.

Luonne
Kizan luonne on hyvin vaihteleva. Joskus narttu on hyvin hilpeällä tuulella, kun taas joskus tämä on hiljainen eikä puhu kenellekkään. Vaihtelevasta luonteestaan huolimatta, Kizalla on pitkä pinna ja se osaa rauhoittua nopeasti. Narttu ei turhasta pahastu ja harvoin suuttuu, satuttaa tai tappaa huvikseen. Mutta Kiza on hyvin omatoiminen, itsenäinen ja lojaali. Tämä tottelee käskyjä mukisematta ja hoitaa aina tehtävänsä loppuun. Kiza on urhea, eikä pelkää kuolemaa, vaikkei kyllä haluaisikaan kuolla. Narttu ei koskaan jättäisi ystäviään tai laumatovereitaan pulaan, eikä myös pettäisi laumaansa. Taistellessaan, Kiza tekee kaiken voittaakseen ja ei pidä häviämisestä, varsinkin jos taistelee Kurokagen alaisia tai Imperiumin susia vastaan. Narttu on myös hyvin taitava ja niinpä monet nuoremmat sudet ihailevat tätä. Omiaan kohtaan, narttu on ystävällinen ja avulias, ja joskus hiukan vitsailevakin. Kizaan on helppo tutustua (jos on Monarkian tai Ohun liittolainen) ja tämä aina ajattelee muita ennen itseään.

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Hyakki10
Muokkaus © Shiomi

Menneisyys

Ennen Syntymää
Kizan ja Hyakkigan vanhemmat olivat lapsuudenystäviä ja he saivat Hyakkigan hyvin nuorena. Uros oli jo pienestä pitäen hyvin taitava, joten sitä alotettiin heti kouluttamaan Ran-soturiksi. Kun Hyakkiga lähti palvelemaan Reimaa, suden vanhemmat jäivät odottamaan toisen paluuta Aomorin rajalle. Mutta kuullessaan että Hyakkiga oli menehtynyt taistelussa Kurotoraa vastaan, suden vanhemmat lähtivät suruissaan etelään, Hiroshimaan. He eivät vihanneet Ohun koiria tai Monarkian susia, mutta he muistuttivat susia liikaa Hyakkigasta, joten he joutuivat lähtemään pois. Kaksikko eli Hiroshiman metsissä kauan, eivätkä he palanneet Monarkian susien luokse.

Syntymä ja Selviytyminen
Kun seuraava sota Monarkian ja Imperiumin välillä alkoi, Hyakkigan vanhemmat olivat jo melko vanhoja. Kuullessaan sodasta, kaksikosta tuntui pahalta etteivät pystyneet enään osallistumaan taisteluihin korkean iän takia. Joten kaksikko päätti lisääntyä vielä viimeisen kerran lauman hyväksi. Susinarttu tuli kantavaksi, mutta korkean iän takia, tämä ei selvinnyt synnytyksestä. Tästä syystä pentuja syntyikin vain yksi. Kaiken kukkuraksi narttupentu oli myös kovin sairas ja heikko, eikä selviäisi ilman emoa. Uros ei tiennyt mitä tehdä, joten joutui tekemään vaikean päätöksen: uros vei pennun ihmisten luokse pieneen vuoristokylään. Susiuros löysi erään eläinlääkärin kylästä ja vei pennun tälle. Mies oli yllättynyt nähdessään suden, sillä susien olisi pitänyt kuolla sukupuuttoon Japanissa kauan sitten. Joten mies pelasti pennun, sillä halusi susien suvun jatkuvan. Pentu oli miehen luona hoidossa noin kaksi kuukautta, ja siihen mennessä narttupennusta oli tullut paljon vahvempi. Narttu oli myös parantunut täysin ja oli yhtä vilkas kuin mikä tahansa pentu. Mies ei kertonut susista kenellekkään, sillä pelkäsi että ihmiset alkaisivat taas ampumaan susia. Kun pentu oli tarpeeksi iso ja täysin terve, mies antoi pennulle lempinimeksi ”Izoku” (selviytyjä) ja päästi tämän sitten takaisin luontoon, isänsä luokse. Izoku ei kuitankaan jäänyt pennun nimeksi, vaan susiuros nimesi nartun Kizaksi.

Isän Kuolema ja Kurotoran Kohtaaminen
Pienestä pitäen, Kiza sai kuulla tarinoita veljestään, Hyakkigasta, ja Siriuksen kahdeksasta koirasoturista. Tarinat tempaisivat nartun täysin mukaansa ja tämä vannoi että hänestä tulisi joskus yhtä hyvä soturi kuin veljestään. Kizan isä alkoi kouluttaa Kizaa Monarkian soturiksi ja opetti tälle taistelua ja perusliikkeitä. Mutta hän ei voinut opettaa Kizalle Hyakkigan Battougaa, sillä ei osannut sitä. Joten kun Kiza täytti 2 vuotta, isä päätti viedä Kizan Monarkian susien luokse, missä pentua voitaisiin opettaa kunnolla. Matkalla he kohtasivat Imperiumin susia, jotka erehtyivät luulemaan Kizan isää erääksi toiseksi sudeksi ja hyökkäsivät tämän kimppuun. Isä jäi pahasti alakynteen ja viimeisillä sanoillaan tämä käski Kizaa pakenemaan, jotta pentu selviytyisi. Vastahakoisesti ja kyyneleet silmissään, Kiza kääntyi ja pakeni. Narttu juoksi kauan, ja sattumalta saapui Yamanashiin, Kain Veljesten metsään. Samaan aikaan, Kurotora oli tullut Yamanashiin viettämään aikaa yksikseen. Kiza ei huomannut Kai-vanhusta ja törmäsi täysillä Kurotoran kylkeen. Äkkipikainen Kai suuttui Kizalle ja aloitti tappelun. Vaikka Kiza osasikin taistella, isän kuoleman jälkeen Kiza oli vielä shokissa ja sai kunnon löylytyksen. Mutta iskut saivat nartun taistelutahdon pikkuhiljaa heräämään, ja Kiza sattumalta suoritti Ran-Daryuushin Battougan. Kurotora häkeltyi tästä, sillä Kai oli ainoa joka osasi tekniikan Hyakkigan ja Noroin kuoltua. Kurotora kysyi Kizalta että miten narttu osasi hänen tekniikkansa. Kiza ei vieläkään ymmärtänyt että oli suorittanut Battougan ja kysyi Kurotoralta lisää. Kai kertoi miten oli oppinut tekniikan Hyakkigalta ja miten hänestä oli tehty Ran-soturi. Kiza selitti että oli Hyakkigan sisko, ja kuultuaan tämän, Kurotora tarjoutui kouluttamaan Kizaa.

Koulutuksen Loppu ja Ran-soturiksi Nousu
Kiza eli Kurotoran kanssa Kain veljesten metsässä seuraavat 3 vuotta. Tähän mennessä Kiza oli oppinut veljensä Battougan täydellisesti. Kurotora oli kolmen vuoden aikana kouluttanut Kizasta taitavan ja vahvan soturin. Joten Kiza viimein tunsi olevansa tarpeeksi vahva liittymään Monarkian susiin. Kiza kiitti Kurotoraa kaikesta ja lähti sitten kohti Fujivuorta ja Monarkian susia. Samaan aikaan Imperiumin portinvartija Thousand Dragon oli tullut vakoilemaan Monarkian joukkoja. Nähdessään Kizan, Thousand Dragon hyökkäsi Kizan kimppuun, mutta Kiza voitti uroksen käyttämällä Ran-Daryuushin Battougaa. Paikalle osunut Hyoma näki tämän ja yllättyi nähdessään Kizan taidon. Hyoma kysyi Kizalta tekniikasta ja Kiza kertoi kaiken menneisyydestään. Hyoma hyväksyi Kizan laumaan ja teki tästä Ran-soturin. Kiza on ollut osa Monarkiaa viimeiset 2 vuotta, ja niiden vuosien aikana narttu on kasvanut entistä taitavammaksi ja alkanut kehittelemään omia tekniikoitaan. Narttu sai Hyomalta myös lempinimen "Kultainen Lohikäärme" turkinvärinsä ja liikeidensä/tekniikoidensa perusteella.


Taistelutekniikat

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Snakeb10
Muokkaus © Shiomi

Ran Daryushin-Battōga – (Suom. Kaaoksen Lohikäärmeen Miekanvedon Hammas) on yksi susien Battouga – tekniikoista. Hyökkäyksessä tehdään erikoista "käärmemäistä" liikettä. Hyakkigan siskona, Battouga virtaa Kizan verissä, mutta Kiza joutui oppimaan tekniikan Kurotoralta kunnolla ennen kun pystyi käyttämään sitä täydellä voimalla.
Hebi Kiba – (Suom. Käärmeen Hampaat) On Kizan oma hyökkäys. Käyttävä paljastaa hampaansa ja iskee sitten sivuttain jatkuvasti. Jos liike osuu kurkkuun, niin liike voi hyvinkin repiä vastustajan kurkun auki.
Ryū No Kagidzume – (Suom. Lohikäärmeen Kynnet) On Kizan oma hyökkäys. Käyttäjä paljastaa kyntensä ja iskee alaspäin. Kiza usein käyttää liikettä vastustajan silmiin je yrittää sokeuttaa toisen.

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Kiza
Kuva © Shiomi

Perhe
Isä: Tuntematon Monarkian Soturi †
Äiti: Tuntematon Monarkian Soturi †
Isoveli: Hyakkiga †

Opettaja: Kurotora

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei vielä

Suhteet
- Pärjää Ohun ja Monarkian joukkojen kanssa hyvin, varsinkin tapaamansa GB:n kanssa.
- Ei pidä Kurokagen tai Imperiumin joukoista.
- Kunnioittaa Retsugaa ja Hyomaa johtajinaan ja Kurotoraa opettajanaan.
- Paras ystävä kaikille Siriuksen Sotureille, katsoo nuoremman Hakun perään kuin isosisko.
- Rakasti isäänsä, ei tuntenut äitiään.
- Usein mietti minkälainen hänen isoveljensä Hyakkiga oli.

Muuta
Kiza on uusi hahmo, jonka loin vain tätä roolipeliä varten. Aluksi ajattelin siitä laumatonta, mutta Hyakkiga on jo pitkään ollut lempisuteni, ja päätin sittenkin luoda Hyakkigalle pikkusiskon ^^

Pelaaja
Shiomi

Kiza - Monarkian Käärmesoturi Kiza_Sprite

Kiza ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Tekijät
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi & Untamed
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Kiza - Monarkian Käärmesoturi Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Kiza - Monarkian Käärmesoturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: