Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kaoru - Zetsu soturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Kaoru - Zetsu soturi Empty
ViestiAihe: Kaoru - Zetsu soturi   Kaoru - Zetsu soturi EmptySu Kesä 07, 2015 1:47 pm

Hahmon saa ottaa kuka haluaa ja tietoja saa muokata aivan vapaasti:) En halunnut enään pelata hahmolla, koska susi juoni ei ole edes käynnistynyt ja hahmo ei tuntunut enään oikein mielenkiintoiselta


Kaoru - Zetsu soturi Ztw40n

Nimen merkitys: Tuoksu
Motto: "Pienikin voi olla jotain suurta"

Ikä:  3 vuotta

Sukupuoli: Narttu

Laji: Susi
Rotu: Susi lajien sekoitus

Lauma: Monarkian sudet

Asema: Yksi siriuksen kahdeksasta soturista

Säkäkorkeus: 40cm
Paino: 15kg

Turkinväri: Pääväri punertavan oranssi. Toinen väri musta ja hiukan vaaleaa väritystä valkoisen suuntaan
Silmät: Tummansiniset

Ominaisuudet:

Voima:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Aistit:

Näkö:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Ulkonäkö

Ensinäkemältä kaikki näkevät vain poikkeuksellisen pienen ja heikon näköisen tapauksen sudeksi. Se onkin varsin totta, koska Kaoru on jäänyt muita lajitovereitaan tavallista pinemmäksi ja heikon oloiseksi koko olemukseltaan. Keskikokoiset kauniin taivaan siniset silmät tuntuvat kokoajan pitävän ympäristöä silmällä, mutta katsovan kaikkia hyvin epäröivästi. Jopa sen ääni on heikko ja kovaa se ei ole koskaan puhunut. Ääni on kuitenkin sievä, mutta silti hijainen. Väkijoukossa se ei seikan vuoksi tule esille ellei joku pyydä hiljaisuutta.

Kroppa hyväilee nartun kehoa omalla tavallaa, mutta lihaksia ei ole ja ne eivät kehittyisi pienessä kehossa. Tassut ovat sirot ja hoikat. Ne ovat kevyeT ja kantavat vaivatta pientä kehoa. Nopeudessaan ja ketteryydessä ne ovat vertaansa vailla. Lihasvoimassa taas pieni susi ei pärjää tai edes yritä voittaa. Turkin pörröisyys ja keskikarvaisuus ei lisää vaikutelmaa yhtään soturista. Turkki on paikoittain hyvinkin pörröistä ja erityisesti niskan, rinta ja häntä. Niskassa turkki on suorastaan villin pörröistä ja kesytöntä. Silti se häviää pitkälle ja tuuhean pörröiselle hännälle. Turkki on muuten hyvn ohkaista ja motoilee lantiota ja tassuja.

Väritykseltään turkki kuvastaa oranssinpunaista suurimmilta osin. Silti joukossa esiintyy paikoin mustaa ja hiukan vaaleaa ehkä valkoisen marmorin sävyä. Polkuanturat ovat selvästi mustat ja myös kynnet. Korvien päissä on mustaa ja myös niskassa villin pörröisten karvojen päissä. Rinnassa myös kuvio on samankaltainen. Hännässä musta jakautuu raitoihin. Ne alkavat hännän päästä tasaisesti koko hännän halki. Raidat ovat yhtä paksuja ja välit säännölliset. Yhteensä näitä raitoja on kuusi ja lisäksi musta loppupää hännässä. Punertavuus esiintyy väreistä selkeimmin ja peittää melkein koko kehon. Valkosien marmorin sävyä on vain hiukan naamassa, joka jatkuu rinnasta alaspäin mahan alle. Kuono on kokonaan sama sävyä


Luonne

Olemus kertoo Kaorun luonteesta pääpiirtein kaiken olennaisen. Pieni susi on tavattoman ujo ja toisten taakse piiloutuvat persoona. Ujous estää sitä ystävystävästä liian vahvaluonteisten kanssa tai vain ylipäätään voimakkaiden persoonien kanssa. Ujouden takana on tavattoman sitkeä ja vahva selviytyjä elämän varrelta. Se harvemmin kuitenkin tulee esille ja seikan vuoksi ulkopuoliset pitävät sitä heikkona. Kaoru tuntuu pitävän hiljaisuuttaan ja voimana ja sulkeutuu sen taaksen. Ärähtäminen tai vain sille huutaminen hiljentävät sen useiksi viikoiksi.

Pelokkuus ja arkuus ylipäätään kuvastuvat melkein kaikissa sen tekemisessä. Arkuus ei kuitenkaan ole hallitsevaa ja vain enemmänkin varovaisuutta ja se ei mielellään toteuta mitään riskialtista itselleen. Pelokkuus taas johtaa ylimääräisesti asioiden turhaan huolehtemiseen ja kuvitteluun. Itselleen pelottavissa tilanteissa se piiloutuu aina jonkin taakse ja katsee sieltä mitä tapahtuu. Aivan sama ovatko kyseessä vain pieni riita tai tappelu. Kaoru vain on pelokas tapaus, joka ei kuitenkaan itke kenkään nähden. Pelkoa ja tunteita se ei epäröi näyttää, mutta itkeminen on sille jotain jonka se tietää vain yllyttävän kaikkia.

Uudet tuttavuudet eivät pääse suden lähelle tai se ei edes uskalla vastata näille. Mieluiten se odotttaa jonkun muun puhuvan näille ensin ennenkuin edes uskaltaa avata suutaan. Sukupuoleen kohdistuvia pelkoja ei ole. Joten urokset ja nartut saavat aivan samaa kohtelua. Hyvin harvoille ja luotetuille se puhuu ja kertoo asioistaa. Silti näitä on hyvin harva. Masentunut tai itsetuhoinen narttu ei ole ja oikeastaan oikeissa tilanteissa se jopa saattaa hymyillä suloisesti. Tilanteet ovat yleensä hyvin rauhallisia ja se tuntee olevansa turvassa.

Siriuksen soturina olemiseen se suhtautuu pienellä arkuudella, mutta ei vähättele toisten soturien tai itsensä asemaa lainkaan. Tarpeelliset taistelut susi hoitaa tunnollisesti ja ei halua tappaa ketään ilman johtajan käskyä. Se pyrkii haavoittamaan vastustajaansa vakavasti tai välttelemään taistelua viimeiseen asti. Se tietää tekniikkansa olevan tappava, mutta turvautuu siihen vain hyvin äärimmäisissä tilanteissa joita esimerkiksi ovat sille rakkaan uhkaaminen tai oma hengen vaara. Muuten se ei mitenkään suostu käyttämään tekniikkaansa tai edes mielellään paljasta osaavansa tätä. Monarkia ja sen lauma ovat sille perhe ja tärkeä asia. Kaoru ei ole tyyppiä, joka uskaltaa yksin mielellään lähteä yhtään mihinkään.


Menneisyys

Kaorun isä oli legendaarisen Zetsu soturi Fugan kaukainen sukulainen Guilty  ja emo nimeltä Himitsu. Näiden kahden kohtaaminen ei ollut kovinkaan romanttinen tai ennaltaarvaamaton. Molemmat eivät halunneet hoitaa soturin tehtäviä tai nähdä lauman hyvin voinnin eteen vaivaa. Guilty rehenteli paljon sukulaisuudestaan Fugan kanssa vaikka oli tavannut sen ainoastaan kerran elämsä aikana. Himitsu taas oli enemmän narttu, joka tarjosi itseään melkein joka urokselle. Nämä kaksi tapasivat vahingossa ja päättivät pitää vähän hauskaa. Sen yön seurauksena sai alkunsa Kaoru ja sen kolme veljeä.

Himitsu oli oli todella järkyttynyt, kun huomasi odottavansa pentuja ja ei halunnut edes äidiksi. Se haki tukea Guiltyltä, joka ei suostunut edes myöntämään isyyttään pentujen suhteen. Se ei halunnut luopua poikamies päivistään tai hoitaa pentujaan. Kylmästi se torjui nartun ja unohdi sen. Himitsu oli järkyttynyt uroksen käytöksestä vain enemmän ja jopa itsemurha kävi sen epätoivoisessa mielessä. Guiltyä se ei enään koskaan nähnyt ja huhujen mukaan uros oli paennut laumasta, että ei joutuisi kantamaan vastuutaan. Narttu jäi yksin ja päätti synyttää pennut maailmaan. Emoksi siitä ei kuitenkaan olisi ja siitä se oli aivan varma ja alkoi laatimaan suunnitelmaa itselleen.

Kolme kuukautta kului ja narttu esitti muuttuneensa ja olevansa hyvin onnnellinen pennuista. Jokaiselle laumalaiselle se kertoi niiden isän, että ne olisivat sukua Fugalle. Lopulta pennut syntyivät ja Himitsu oli todella tyytyväinen, kun uroksia oli kolme ja vain yksi ainoa narttu pentu. Jo ensisilmäyksellä narttu uskoi pennun kuolevan pienen kokonsa vuoksi. Se piti sitä surkeana ja heikkona tuloksensa. Kaoru olikin syntynyt viimeisenä ja Himitsu suorastaan halveksi vain muutaman tunnin ikäistä poikastaan. Narttu odotti pentujen nukahtavan ja pisti esityksen käyntiin. Se antoi kaikille vaikutelman seonneesa pennuista ja alkoi käydä toisten kimppuun. Suunnitelma eteni toivotusti ja Himitsu hyppäsi lopulta esitetyn hulluuden vallassa kallion kielekkeeltä jokeen. Se ei enään tullut pinnalle muut uskoivat sen kuolleen. Narttu nuosi kuitenkin hyvän matkan päässä rantaan ja lähti lopullisesti Monarkian laumasta. Pätkääkään se ei säälinyt tai edes miettinyt pentujaan, jotka se juuri oli hylännyt.

Kaoru ja sen isoveljet taas löydettiin melkein heti, koska olihan narttu esittänyt seonneensa juuri näistä. Pennun pääsivät sijais emolle ja varttuivat sen huomassa. Ongelmia kuitenkin tuli, kun isommat veljet eivät päästäneet pientä Kaorua syömään. Se ulisi usein nurkassa nälkäänsä ja lopulta se päätyi toisella emolle. Sillän oli vain yksi pentu Kaorun lisäksi ja molemmat saivat näin tarpeeksi ruokaa. Se johti kuitenkin erkaantumiseen sen veljistä, joiden kanssa se ei viettänyt sen jälkeen paljoa aikaa. Kuukausien kuluessa ne kasvoivat ja puolenvuoden iässä Kaoru saavutti täyden pituutensa, joka oli tavallista paljon alhaisempi. Sen veljet joskus pilkkasivat sitä asiasta, mutta löysivät nopeasti uuden kiusattavan tai hommia. Näihin aikoihin alettiin etsiä pennuista uusi Siriuksen sotureita.

Edellisistä sotureista oli kulunut jo muutamia vuosia ja uudet haluttiin löytää pian. Kouluttaja nimeltä Usahara otti kaikki puoli vuotiaat pennut ja testasi niitä henkisesti ja ruumiillisesti. Harjoituksissa kukaan ei kuollut, mutta ne olivat rankkoja ja kouluttaja ei säälinyt nuorukaisia. Kaoruun se ei suorastaan kiinnittänyt mitään huomiota, mutta ihaili sen ketteryyttä liikkeissä ja terävän viiltäviä hampaita. Näiden ominaisuuksien vuoksi se uskoi jopa pienen Kaorun hallitsevan ajanmyötä jonkun Battougan. Jopa ne ajatukset olivat kouluttajalta suuri myönnytys, koska Siriuksen soturiksi ei voinut ottaa ketä tahansa ja vain parhaat, jos silloinkaan ansaitsivat aseman. Aika vieri nopeasti ja pian oli kulunut puolivuotta eli Kaoru täytti vuoden. Narttu harjoitteli joka päivä tunnollisesti kaikkea mitä kouluttaja käski ja kuunteli sitä aidosti. Sen veljet olivat hylätty jo koulutuksen alkuvaiheessa. Ne olivat kuulema soturi ainesta, mutta eivät olisi kelvanneet Siriuksen sotoruksi.

Kouluttaja päätti aloittaa seuraavan vaiheen eli tunnisttaa Battougan käyttäjän. Se oli varsin helppoa, koska se selitti miten liike tehtiin ja vielä näytti sen. Jokainen sai kokeilla muutaman kerran ja jos ei osoittanut mitään osavuutta liikkeen suhteen se hylättiin. Ensimmäisenä haluttiin löytää vahvin Siriuksen soturi eli Zetsu soturi, joka hallitsisi legendaarisen Zetsu Tenrō Battōgan. Parikymmentä nuorukaista kokeili liikettä kunnes tuli Kaorun vuoro. Se oli jännittynyt, mutta tunsi sisällään outoa tunnetta. Liike oli ollut todella upea, kun se oli nähnyt kouluttajan tekevän sen. Kaoru astui kouluttajan eteen ja ajatteli mielessään sirpin lailla pyörivää koiraa. Silloin se loikkasi ilmaan ja teki Zetsu Tenrō Battōgan. Kaoru ei kuitenkaan osannut hallita liikettä tai sen voimaa ja teki liikkeen suoraan luolan seinään. Narttu sai tästä useita vakavia haavoja, mutta kouluttaja oli suorastaan häkeltynyt. Se oli tietoinen sukulaisuudesta Fugaan, mutta oli uskonut jonkun sen veljistä osaavan tekniikan. Kaorun kohdalla se oli ajatellut jotain ei niin voimakasta ja suorastaan legendaarista tekniikkaa. Narttu vietiin hoitoon ja se viettikin potilaana usean viikon. Sillä aikaa sana oli kiertänyt jokaisen laumalaisen keskuudessa ja Kaorusta tuli suorastaan suosittu ja pelätty.

Kaoru ei ollut tottunut sellaiseen huomioon ja siihen, että yhäkkiä se oli voimakkain Siriuksen soturi. Olihan narttu aina pienestä asti ollut huomaamaton ja koko sen elämä heitti kuperkeikan. Sitä kunnioitettiin ja varmasti moni olisi sen kanssa halunnut viettää aikaa, mutta tavattoman ujo susi oli suurimman osan ajastaan jossain piileskelemässä. Tämä oli tajunnut, että tekniikka oli vahva ja se ei ollut hallinut sen voimaa. Sen vuoksi se paljasi kouluttajan luokse, joka tavattoman iloinen. Sen koulutuksen aikoina sillä ei ollut vielä yhtäkään Zetsu soturia vaikka liikkeen kouluttajan osasi. Tai oikeastaan vain näyttää miten se tapahtui, mutta itse tekniikkaa se ei ollut koskaan opppinut. Kaoru jatkoi harjoittelua, mutta tällä kertaa ulkona ja se sai yksityistä opetusta. Ensimmäiset viikot se harjoitteli puun oksassa pyörimistä, että liike rata itsestään tulisi tutuksi eikä itse pyöriminen olisi enään ongelma. Sen vaiheen jälkeen siirryttiin vain kevyisiin pyörähdyksiin ilmassa. Eteneminen jatkui hitaasti ja koulutus kesti suunnilleen vuoden verran.

Sen jälkeen Kaoru yritti tehdä ensimmäistä kertaa kunnolla Zetsu Tenrō Battōgan. Harjoitus kohteena oli bambu. Narttu oli hieman jännittynyt ajatuskesta ja lähti liikkeelle. Tällä kertaa se ei voinut tehdä tekniikkaa suorasassa vaan joutui kääntämään kroppaansa liikkeen aikana hiukan oikeaan kulmana. Tämä onnistui ja bambu katkesi, kuin pieni oksa. Kouluttaja oli tyytyväinen ja päätti, että lisää treeniä ei tarvittu. Kaoru ei lihasmassassa tai voimassa pärjäisi, mutta sen hampaat ja ketteryys olivat täysin omaa luokkaansa. Ainoa ehkä huono puoli oli sen kevyt paino. Jos liikkeen aikana olisi kova tuuli niin se voisi ehkä mahdollisesti muuttaa liikkeen etenemis rataa. Silti narttu osasi tappavan tekniikan ja eihän liikkeessä loppujen lopuksi ollut kyseessä lihasvoimasta vaan hamapiden hyvästä leikkaavuudesta. Koulutus päättyi ja Kaoru ei ollut varma mitä tekisi. Se oli niin ujo ja ei uskaltanut yksin mennä alueen ulkopuolelle. Niin se päätti jäädä laumaan ja ehkä Siriuksen sotureita vielä tarvittaisi sen elämän aikana. Tähän toivoon susi jäi ja kuluttaa vapaa aikaansa monilla eri tavoilla. Sen maine ei ole laskenut, mutta sitä ymmärretään paremmin eivätkä muut yritä väkisin tulla sille puhumaan. Siitä narttu oli iloinen ja alkoi nähdä jotain hyvää tekniikassaan.

Ihastus, puoliso: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Sisarukset:  Kolme vanhempaa isoveljeä
Vanhemmat: Kuolleet molemmat


Suhteet:


Taistelutekniikat:

Zetsu Tenrō Battōga

- Hyökkäyksen aikana käyttäjä juoksee tai hyppää vastustajaa kohti ja pyörii samalla huimalla nopeudella. Käyttäjän kulmahampaat kulkevat kehän ulointa reunaa terien lailla. Tekniikka aiheuttaa osuessaan pahoja haavoja  ja sen tarkoitus on joko viiltää tai leikata hyökkäyksen kohdetta. Hyökkäys tuo mieleen lentävän sirkkelin

-Iskun voimakkuudesta ja käyttäjästä riippuen voi olla tappava. Jo liikkeen osuminen voi aiheuttaa raajan katkaisun tai vakavan loukkaantumisen. Liikkeellä on hyvin maineikas maine Ginin vuoksi, joka katkaisi sillä Akakabuton pään. Myös susien keskuudessa tekniikan käyttääjää kunnoitetaan sen voimakkuuden vuoksi

Peleissä mukana:

Pelaaja:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kaoru - Zetsu soturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: