Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Shirogetsu - Shionin oikea tassu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Shirogetsu - Shionin oikea tassu Empty
ViestiAihe: Shirogetsu - Shionin oikea tassu   Shirogetsu - Shionin oikea tassu EmptyTi Toukokuu 26, 2015 3:55 pm

Shirogetsu - Shionin oikea tassu 4uxf80

Nimi: Shirogetsu
Ganjit: シロゲツ
Nimen tarkoitus: Vapaasti käännettynä tarkoittaa valkoista kuuta tai kuukautta.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 5 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Kishu Inu
Tunnari: *Klik*

Jälkeläiset: Ei vielä
Puoliso: Raika tulevaisuudessa

Liittouma: Shion, Hakuba, Igan Shinobit
Lauma: Igan Shinobit
Asema: Johtajan oikea tassu

Perhe:

Shirogetsu ei tuntenut biologisia vanhempiaan, jotka kuolivat tämän ollessa vasta pentu. Hanako, Igojen nykyisen johtajan Shionin emo adoptoi Shirogetsun löydettyään tämän.

Biologinen emo: Tuntematon Iga naaras †
Biologinen isä: Tuntematon Iga uros †

Ottoperhe:

Ottoemo: Hanako
Veljet: Shion, Shinichi, Shimotsuki, Shige, Shichiro, Shirosaku
Sisko: Shinju

Suhteet:

Shirogetsu ei henkilökohtaisesti luota vieraisiin koiriin tai susiin, mutta yrittää suvaita heitä klaanin tai ystäviensä puolesta. Uroksella on hyvät suhteet ottoperheensä sisaruksiin, erityisesti Shioniin, joka on hänen paras ystävänsä/isovelihahmo. Shionin lisäksi johtajan vasen tassu, Hakuba on läheinen Shirogetsulle.

Hädin tuskin sietää Kogia klaanien suhteiden ollessa nykyisessä tilanteessa ja herkästi muuttuu omille puolustavaksi tai jopa jonkin verran aggressiiviseksi heitä kohtaan. On avoin Ohun joukoista ja ystävällinen näille, muttei erityisen omistautunut, vaan keskittää huomionsa Igan klaaniin ennen muita.

############################################################

OMINAISUUDET

Taito  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

############################################################

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 55 cm
Paino: 22 kg
Turkinväri: Vaaleanharmaa
Silmien väri: Tumahko harmaa
Tuntomerkkejä: Vaaleanharmaan sävyinen turkki, harmaat silmät ja kynnet.

Shirogetsu on aika yksinkertaisen näköinen Iga, sillä ei ole paljon erityisiä tuntomerkkejä. Huomattavin eroavaisuus on sen turkin väri. Toisin kuin suurin osa Igoista, Shirogetsun turkki ei ole valkoinen, vaan pikemminkin erittäin vaalea sävy harmaata, voisi itseasiassa sanoa, että harmaa on Shirogetsun teemaväri ulkonäön suhteen, sillä sen silmät ja kynnetkin ovat harmaan sävyisiä. Kehonrakenteeltaan uros on notkea ja hoikka, mutta samalla tarpeeksi tukeva ja voimakas mittelemään keskinkertaisten rivisotilaiden kanssa kaksintaistelussa. Igalla on erinomainen polkaisuvoima ja sen jalat ovat vahvat ja joustavat. Uroksella on tummanharmaat terävät kynnet, jotka jalkavoiman kanssa yhdistettynä mahdollistavat sujuvan ja nopean liikkumisen puissa.

Shirogetsu - Shionin oikea tassu 11ry5wg
©️Untamed


############################################################

LUONNE

Shirogetsu on useimmiten rauhallinen, muttei järin karismaattinen ja saattaa joskus vaikuttaa jopa tympeältä yksilöltä tuntemattomille, joka johtuu siitä, ettei uros luota vieraisiin koiriin tai susiin ja on aina varuillaan ollessaan vieraassa seurassa. Igan luottamusta eivät tuntemattomat helposti saa, vaan se täytyy ansaita. Ystäville ja liittolaisille tämä on kuitenkin ystävällinen ja avoin.

Uskollisuus on tärkeää Shirogetsulle ja se tekee parhaansa Shionin oikeana tassuna. Lauman hyvinvointi on tärkeys ja Iga on valmis vaarantamaan henkensä sen puolesta. Shirogetsu ei ole yhtä kykenevä johtamaan, kuten Shion, mutta oikeana tassuna hoitaa kaikenlaisen johtamisen tunnollisesti ja vastuullisesti. Muut Igat tuntevat Shirogetsun ja kunnioittavat tämän asemaa, joka mahdollistaa klaanin sisäisen johdon ja komentamisen, kun siihen on tarvetta.

Taistelussa ollessaan, Shirogetsu yrittää pysyä rauhallisena ja järkevänä liikkeidensä suhteen. Se ei ole mikään fantastinen strategisti, mutta pyrkii lopettamaan taistelut mahdollisimman nopeasti ja vähäisillä tappioilla.

Shirogetsu - Shionin oikea tassu Shirog10
©️Shiomi

############################################################

MENNEISYYS

Syntymä ja varhainen lapsuus

Shirogetsu syntyi ainoana pentuna kahdelle Igan Shinobeihin kuuluneelle Kishulle, juuri P4-hirviön hyökätessä Ohuun. Shirogetsun isä joutui lähtemään perheensä luota auttaakseen Ohua, paratiisin ollessa hyökkäyksen kohteena. Hän ei ikinä palannut. Tarkoituksenaan viedä pentunsa turvaan, Shirogetsun emo lähti etsimään turvapaikkaa, mutta metsäisellä alueella paratiisin ulkopuolella naaras törmäsi pariin pahaenteiseen villikoiraan, jotka kulkivat edestakas tehden mitä halusivat, kuultuaan Ohun olevan ongelmissa. Shirogetsun emo yritti perääntyä rauhallisesti uhmaavasta tilanteesta, mutta joutui taisteluun ja puolusti raivokkaasti pentuaan. Uhmakkaat villikoirat menettivät henkensä taistelussa, mutta samoin Iga-naaras. Shirogetsu loukkasi jalkansa tilanteessa, eikä pystynyt tekemään muuta, kuin makaamaan peloissaan emonsa ruumiin vieressä. Igapentu makasi ruumiiden ympäröimänä yöhön asti, jolloin sattui olemaan täysikuu. Tuntien kertyessä ympäristö muuttui pimeämmäksi ja Shirogetsusta oli tulossa nälkäinen. Epätoivoisena se itki ja vaikeroi, toivoen ihmeen tapahtuvan.

Hanako, Shionin emo oli kulkenut alueella pentujensa kanssa matkalla Shigaan ja he olivat asettuneet lepäämään lähistölle. Kuullessaan Shirogetsun vaikeroinnin hiljaisuuden keskeltä, Hanako ei voinut vastustaa asian tutkimista ja löysi loukkaantuneen, nälkiintyneen ja orvon Shirogetsun emonsa ruumiin vierestä. Hanako tunnisti kuolleen naaraan Igakoiraksi ja tunsi suurta sääliä pientä Kishupentua kohtaan, joten päätti ottaa Shirogetsun mukaansa ja kasvattaa omanaan. Siitä asti Iga on ollut perheenjäsen ja kulkenut Shionin mukana.

Nuoruus ja paratiisin ylösnousemus

Shirogetsu sopeutui hyvin uuteen perheeseen ja uroksesta tuli läheisiä Shionin kanssa. Hanakon, pentueen ja Shirogetsun saavuttua Shigaan, koitti rauhallinen jakso, jolloin nuori Iga toipui vauriostaan ja aloitti koulutuksen Igojen vanhojen käytäntöjen mukaisesti. Shirogetsun kasvaessa, Hanako ei ikinä kertonut, millaisessa tilanteessa oli löytänyt hänet, eikä Iga itse muistanut, koska oli niin nuori tapahtumien aikaan, mutta tietää, että Hanako otti Shirogetsun huostaansa sen vanhempien kuoltua, josta Kishu on erittäin kiitollinen ottoemolleen. Noin vuosi saapumisen jälkeen, tieto Hougenin häviöstä ja kuolemasta saapui ja Shirogetsu liittyi Shionin, sisarustensa, Hakuban sekä Shionin Kogaystävän, Arashin seuraan matkalle Ohuun. He tapasivat Akamen saavuttuaan perille ja Shirogetsu oli hämmästynyt Ohun paratiisista ja sen johtajista. Paratiisiin saapumista seuraisi kahden vuoden rauhanjakso, jolloin Shirogetsu hioisi taitojaan jatkuvan koulutuksen avulla.

Rauha pirstoutuu

Kaksi rauhallista vuotta ison sodan jälkeen ilmenivät olevan vain tyyni ennen myrskyä, kun Kurokage hyökkäsi valtavalla armeijalla Ohuun ja Ohun lauma murtui erillisiin osiin, Kogat ja Igat mukaan lukien. Haluttiin itsenäisyyttä ja molemmat klaanit erosivat johtajistaan, palaten vanhoille alueilleen. Shirogetsu luotti Shionin päätökseen ja seurasi häntä Igojen entisille alueille, missä Shion valittiin uudeksi johtajaksi, päätös jota Shirogetsu tuki täysin. Pian Shirogetsu nousi oikean tassun asemaan, jonka uros hyväksyi mielellään. Hän ei välttämättä ole erityisen karismaattinen yksilö, eikä hyvä tekemään päätöksiä, mutta on tähän asti pärjännyt ilman suurempia ongelmia, kun ja jos hänelle annetaan vastuullisia tehtäviä.

Shinobien sota

Muinainen sota Igojen ja Kogien välillä syttyi uudelleen Shionin kieltäytyessä maiden jakamisesta Kogien kanssa, Kogien johtajan ja Shionin entisen ystävän Arashin pyytäessä sitä. Alunperin Shirogetsu oli hieman ymmällään Shionin päätöksestä, monesta syystä, mutta Kogien hyökätessä ja vallatessa Igojen alueet päätöksen seurauksena muutti hämmennyksen vihaksi ja kaikki luottamus, mikä uroksella oli Kogille katosi. Nykyään Shirogetsu hädin tuskin sietää Kogia ja tekee jatkuvasti tarkastuksia alueitten rajoille, tiedustelijoiden tai hyökkäysten torjumisen varalta.

Pelissä tapahtunutta

Shirogetsu alkoi henkilökohtaisesti tutkimaan Shou- nimisen rajavartian katoamista, mutta hänen tutkimuksensa sotki sattumalta urokseen törmännyt Raika, Kogan klaanista. Kaksikko on ottanut yhteen pariin otteeseen sitten vartijan katoamisen, mutta kumpikin uskoo toisen olevan osallinen jossain suuremmassa juonessa. Shirogetsu ja Raika välittivät tiedot katoamisesta johtajilleen ja tämä on saattanut kiristää klaanien välejä, se on totisesti ainakin kiristänyt heidän kahden välejään aivan verivihollisiksi asti.

Viimeisimmässä kohtaamisessan Raikan kanssa, kaksikko taisteli niukan tasavertaisesti ja päättyi pieneen pattitilanteeseen suoraan Shoun puolihaudatun ruumiin äärelle, löytö joka pysäytti vihamielisyydet välittömästi. Shirogetsu tajusi ruumiin vieraasta hajusta sen, että Kogat eivät olleet osallisena vartijan kuolemasta. Hämmentyneenä hän pyrki hautaamaan toverinsa vähän kunniallisemmin, sekä vannoi tekevänsä jotain suuren virheensä korjaamiseksi.

Sneak peek tulevaan:
 
©️Shiomi

############################################################

TAISTELUTEKNIIKAT

Raikaken - Igan ninjakoirien tekniikka, jossa tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla.

Neck The Killing - Käyttäjä puree hyökkäyksen aikana kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

Neji Ki - Koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä, lisätäkseen vahinkoa.

Rasensuisha - Tekniikan käyttäjä hyödyntää veden liike-energiaa, myllyjen vesirattaan tapaan.

############################################################

MUUTA

- Shirogetsu (Valkoinen Kuu tai Kuukausi) on nimenä aika erikoinen pitkälti harmaalle Igalle. Nimen inspiroi se, miten Hanako löysi Shirogetsun täysikuun aikaan.

Shirogetsu - Shionin oikea tassu Vcosg

Hahmon perusta ©️ Shiomi
Laajennetut tiedot ©️ Lone Wolf
Kuvat ©️ Lone Wolf, Untamed & Shiomi


Pelaaja: Lone Wolf
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Shirogetsu - Shionin oikea tassu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: