Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Igojen vierailu

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyTi Toukokuu 26, 2015 7:17 am

//Shiomi tähän suuntaan Shionilla. Kumpaa tahansa laumaan kuuluva voi myös liittyä peliin//

Arashi

Koga johtaja seisoi suuren kiven päällä ja katseli laumaansa hiukan tuimasti. Se oli juuri kertonut näille edellisen yön tulokset neuvottelusta ja osassa se herätti hyvin suurta vastarintaa tai kielteisiä ajatuksia. "Miksi ne pitäisi päästää meidän alueelle?! Nehän eivät itse suostuneet aluperin!" Eräs Koga huusi kiihdyksissään, mutta se vaikeni kun Arashi vilkaisi siihen kerran varoittavasti. "Voimme tarkkailla Shionina ja igojen käyttäytymistä, kun he metsästävät. Rakennamme niihin luottamuksen ja voimme käyttää sitä hyväksi, jos tulee sellainen aika" Narttu selitti ja kuuli lauman keskuudesta nyt paljon myönteisempää mutinaa. Tämä puhe sai kuitenkin nyt riittää, koska Shion oli varmasti jo matkalla. Hopeinen sirpin pää valaisi kirkkaasti auringossa ja loi säteitä auringon siihen osuessa. Se roikkui jälleen rennosti kaulan ympärillä ja se ei tarvittaessa hidastaisi hyökkäystä.

Lähistöltä alkoi kuulua ääniä ja koga arveli vieraiden saapuneen paikalle. Se oli valinnut jo aikaisemmin kolme kogaa, jotka lähtisivät igojen mukaan tarkkailemaan metsästystä. Narttu ei kuitenkaan halunnut päästää näitä Itho talon lähelle tai varsinkaan sisälle. Se tiesi rakennuksen salaluukuista eikä halunnut arvella mitä Shion olisi voinut kehitellä niitä hyväksi käyttäen. Ajatukset olivat varsin todennäköisiä, mutta silti se ei nyt halunnut ajatella näitä. Tämä tapaisi uudestaan Shionin ja viettäisi sen kanssa muutaman tunnin. Varma koga ei kuitenkaan ollut mitä parista tunnista voisi seurata. Silti se ei alkuunkaan pelännyt tai muuta. Oikeastaan se odotti mitä päivästä tulisi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyKe Toukokuu 27, 2015 1:15 pm

Gaikotsu

Koga ei pitänyt siitä, että Arashi oli luvannut Shionin metsästää heidän alueellaan. Vaikka suunnitelma noiden luottamuksen voittamisesta oli järkeenkäypä, oli se Gaikotsun mielestä hirveä riski. Silti tummaturkki ei voinut väittää vastaan, vaan tyytyi johtajansa päätökseen. Koga oli hiukan jännittynyt, kuten monet muutkin, odottaessaan igojen saapumista.

Aurinko lämmitti mukavasti, mutta sen säteet eivät tavoittaneet Gaikotsua, joka makasi oksalla varjoissa. Uros halusi pysytellä paikalla, jossa tuntisi itsensä varmemmaksi. Maan kamaralla hän ei tuntenut olevan yhtälailla turvassa, kuin oksistossa. Gaikotsu toivoi, ettei Shion käyttäisi hyväksi Arashin hyväntahtoisuutta, ja hyökkäisi päästyään sisälle laumaan.

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyTo Toukokuu 28, 2015 1:17 am

Shion
Shion hölkkäsi reippaasti kohti Kogien ääniä, läähättäen kevyesti. Hän oli vain ottanut mukaansa Shirogetsun sekä 5 Igan ninjaa, ketkä olivat klaanin taitavimpia metsästäjiä. Metsästäjät liikkuivat oksistossa, ketterästi ja salamannopeasti. Kuitenkin, lähestyessään Kogien kokoontumispaikkaa, Shion käski valkoisten koirien palata takaisin maahan. Metsästäjät tekivät kuten käskettiin ja niin 7 Igan shinobia saapuivat aukiolle. Shion tunsi kuinka monet kogat tuijottivat häntä vihamielisesti. Shion nosti katseensa Arashiin ja hymyili pienesti.
"Arashi." Shion tervehti kohteliaasti ja kumarsi päätään hiukan. "Kiitän, että annat meidän metsästää teidän reviirillänne. Lupaan, ettemme uhmaa sinua tai laumaasi." Yksi metsästäjistä mutisi jotain epäkohteliasta, ja Shion vilkaisi toista tiukasti. Johtaja käänsi katseensa takaisin Arashiin, ja odotti toisen vastausta.

_________________
Igojen vierailu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyTo Toukokuu 28, 2015 7:08 am

Arashi

Igojen lähestymis äänet kuuluivat nyt selvästi oksistossa ja tämä loikkasi kevyesti pois kiven päältä maahan. Arashin katse kävi viileästi jokaisessa seitsemässä igassa. Ne olivat kieltämättä laihoja ja ruuan tarpeessa. Lopuksi se kohdisti katseensa Shioniin ja virnisti hampaat näkyen sen hymylle. Sen ei tarvinnut selittää sille, että tämä oli sen oma tapa hymyillä. Silti narttu tunsi kogien tarkkailevan näitä herkemämättä. Sen äskeinen reagtio laski pikkuisen silti tunnelmaa paremmaksi. Shion oli aina yhtä kohtelias kuten ennen ja Arashi halusi osoittaa pystyvänsä samaan eleeseen. Se kumarsikin myös pienesti päätään ja hymähti toisen sanoille jotain epäselvän myöntävää.

Igan näiden takana mutisi jotain epäkohteliasta ja koga käänsi katseensa kokonaan tähän. Jokainen saattoi nähdä Arashin kylmän katseen ja se oli suorastaan varoitus olla hiljaa. Jonkin aikaa se vielä katsoi igaa ja käänsikin katseensa takaisin urokseen. "Sinun laumalaisillesi on kyllä huonosti opetettu tapoja. Yksinkään laumalaiseni ei näe tarpeelliseksi aukoa päätään kuten tuo äskeinen igan irvikuva" Arashi puhui kylmästi ja ei voinut ajatella sanojensa edes loukkaavan. Se ei ollut yhtään mielissään tuosta igasta, joka ei voinut antaa kahden lauman johtajan keskustella rauhassa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyTo Toukokuu 28, 2015 12:50 pm

Gaikotsu

Gaikotsu vältti katsomasta Igoja suoraan, kun seitsemän valkoista kishua saapui paikalle. Se päätti kuitenkin olla kohtelias, kuten heille oli opetettu, ja laskeutui alas oksalta hiukan Arashin taakse. Rivissä seisoi myös muutama muu koga, ja Gaikotsu seisoi paikoillaan nyt hiljaa, ja arvokkaasti.

Yksi Shionin ninjoista näytti olevan tyytymätön tilanteeseen, sillä se sai sekä johtajaltaan että Arashilta melko tuiman katseen. Arashi myös antoi hiukan palautetta sopimattomasta käytöksestä, ja se sai kevyen, vinon hymyn käväisemään nopeasti Gaikotsun kasvoilla. Shionin soturi ilmeisesti huomasi tämän, sillä se vilkaisi murhaavasti suoraan kogaan, joka vastasi takaisin kylmällä, ilmeettömällä katseellaan. Gaikotsu ei aikonut alentua toisen tasolle, vaan piti olemuksensa vierailijan epäkohteliaisuudesta huolimatta mahdollisimman provosoimattomana.

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyTo Toukokuu 28, 2015 11:40 pm

//Otetaanko käyttöön jonkinlainen järjestys?//

Shirogetsu

Shirogetsu oli tullut mukaan metsästysreissulle Shionin pyynnöstä. Harmahtava Iga tunsi itsensä hermostuneeksi, hyvästä syystä. Olivathan he kulkemassa Kogien reviirille vain 7 hengen joukolla, eikä ollut oikeastaan mitään todisteita siitä, etteivät Kogat suunnittele väijytystä sovitulla tapaamisalueella. Silti, Shirogetsu luotti klaanien tekemään sopimukseen ja olihan Shion saapunut yöllisestä tapaamisesta naarmuitta, joten yhteenoton mahdollisuus oli pienempi kuin normaalisti.

Igojen saavuttua kohtaamispaikalle, Shirogetsu skannasi katseellaan paikalla, näkyvissä olevan lauman pikaisesti, mutta tarkasti ja noteerasi heti, kuinka suuri ylivoima Kogilla oli. Väijytyksestä ei enää ollut pelkoa, mutta nyt pitäisi varoa, mitä tekee. Uros ei itse sanonut mitään Arashin ja Shionin vaihtaessa sanoja, seurasi vain keskustelua ja vilkaisi silloin tällöin lähistöllä olevia Kogia. Vaikka kyseessä oli sivistynyt tapaaminen, monet ympärillä olevat katsoivat Igoja tappavasti, joka aiheutti hermostuneisuutta Shirogetsussa.

Yksi Igakoirista mutisi epäkohteliaasti, joka kiinnitti kaikkien muiden tavoin, myös Shirogetsun huomion ja tämä tuijotti epäkunnioittavaa Igaa tuimasti. Uros olisi halunnut sanoa muutaman valitun sanan, mutta päätti pysyä hiljaa. Nyt oli huonoin mahdollinen aika vihastuttaa Arashi ja jos jonkun Igoista täytyisi puhua, Shion oli paras ehdokas. Vaikka yksi metsästäjistä olikin ollut epäkohtelias, Arashin kärkevä kritisointi nostatti vihaa Shirogetsussa, sillä Koga yleisti yhden Igan käytöksen koko lauman käytökseksi, joka oli kishun silmissä solvaus koko laumaa kohtaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyPe Toukokuu 29, 2015 1:12 am

//Hyvä idea ^^ Eli siis minun jälkeeni:

Miki
Untamed
Shiomi
Lone Wolf

Sopiihan tämä kaikille? //

Shion
Shionin sisällä räjähti älytön viha kun kuuli Arashin sanat, mutta Igan Shinobina, Shion oli luonnostaan rauhallinen, eikä antanut tämän todellisten tunteiden näkyä. Shion katsoi vain rauhallisesti Arashia.
"Olen pahoillani. Emme tulleet tänne haastamaan riitaa." Shion sanoi ja vilkaisi metsästäjää vielä kerran tuimasti. "Metsästäjäni ovat vain hiukan epävarmoja, mutta voit luottaa siihen, etteivät he aloita sotaa. Eikö näin ole, Icarus?" Johtaja kysyi metsästäjältään. Icarus nyökkäsi ja mutisi hiljaisella äänellä:
"Selvä on, Shion-herra." Shion käänsi katseensa takaisin Arashiin.
"Tulimme tänne vain metsästämään, emme muuta." Shion selitti ja vilkaisi Shirogetsua. Toinen näytti hyvin epävarmalta asiasta, ja Shion toivoi ettei hänen oikea tassunsa alottaisi mitään turhaa tappelua. Shion kyllä luotti ottoveljeensä täysin, mutta ei ollut pahaksi olla varovainen.

_________________
Igojen vierailu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyPe Toukokuu 29, 2015 11:58 am

//Järjestys käy ainakin minulle:) //

Arashi

Koga oli hetken aikaa hiljaa sanojensa jälkeen ja halusi vain huvikseen nähdä mitä ne herättäisivät vasta puolessa. Vihasta narttu ei ollut varma, mutta ainakin tunteet pysyivät kurissa kuten ninjoilta saattoi odottaa. Shionin ja näiden kahden sanan vaihto oli varsin mielenkiintoinen ainakin tämän mielestä. "Vai, että he eivät aloita sotaa. Parempi hoitaa tilnne nopeasti nyt, ennekuin tulee mitään vakavempaa" Arashi ajatteli ja alkoi nauraa ääneen. Silti sen nauru kuullosti hyvin kolkolta eikä siinä ollut tunnetta laisinkaan. Se tiesi varsin hyvin naurunsa hämmentäneen kogat, koska se ei itsekkään muistanut milloin olisi nauranut edes näin. Nopeasti se kuitenkin rauhoittui ja silmät välkehtivät pienesti, kun se katsoi silmiin Shionia. "Minun puolestani metsästys voi alkaa" Koga totesi ja vilkaisi nopeasti taakseen.

Samassa sen vierellä oli kuusi koga soturia, jotka lähtisivät igojen mukaan. Arashi oli kuitenkin teroitanut niille aikaisemmin, että mitään riitojen tapaista ei sallittu. Varmuuden vuoksi se oli kuitenkin valinnut lauman keskuudesta rauhallisimman persoonat. Kolme näistä olivat kuitenkin vielä koulutuksessa ja tämä metsästys oli eräänlainen harjoittelu näille kyseisille nuorille. Vielä kerran sen katse kävi jokaisessa ja sanattomasi ne kyllä tiesivät, että Arashi saisi tietä jos metsästyksessä ilmenisi ongelmaa. Vielä koga käänsi katseensa kysyvästi Shioniin
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyPe Toukokuu 29, 2015 6:12 pm

Gaikotsu

Kogauros seisoi paikallaan, ja seurasi välikohtausta tyynen rauhallisena. Sen olisi tehnyt mieli mieluummin taistella, kuni katsoa vihollisten verottavan heidän saaliskantaansa, mutta tilanteelle ei voinut mitään. Toivottavasti en joudu metsästysryhmään.. Koga ajatteli, sillä ei tahtonut tehdä yhteistyötä igojen kanssa, varsinkaan noiden hyväksi.

// lyhyt.. //

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyPe Toukokuu 29, 2015 10:13 pm

//Järjestys käy kyllä.//

_________________
Igojen vierailu 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Igojen vierailu Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyLa Toukokuu 30, 2015 4:39 pm

//Eli siis tämä on viimeinen viestini ennen kuin katoan viikon ajaksi Sad Eli jos siltä tuntuu, niin voitte jättää minut välistä! //

Shion
Igojen johtaja hymyili Arashille pienesti ja nyökkäsi.
"Hyvä on." Shion sanoi ja käänsi katseensa Shirogetsuun. "Sinä olet vastuussa siitä että metsästysryhmä käyttäytyy." Shion sanoi ottoveljelleen rauhallisesti ja katsoi sitten metsästysryhmää. "Älkää metsästäkö liikaa. Vain tarpeeksi että laumamme saa voimansa takaisin. Sitten voimme lähteä kauemmas etsimään uusia metsästysalueita." Valkoturkki selitti. Muut Igat nyökkäsivät. Shion ei tiennyt että halusiko Arashi tämän jäävän, joten hän oli päättänyt olla ottamatta osaa metsästysretkeen.

_________________
Igojen vierailu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 3:01 am

//Nyt kun Shiomi poistuu näyttämöltä, tapahtuuko itse metsästysreissu jossain muualla, vai ropetetaanko me sitä osiota ollenkaan?//

Shirogetsu

Shionin kerrottua Shirogetsulle tämän olevan vastuussa, vaaleanharmaa kishu hengähti rauhallisesti ja nyökkäsi myöntävästi vastaukseksi. Uros ei itse ollut lauman etevimpiä metsästäjiä, mutta jos pystyisi pitämään 5 muuta Igaa pois Kogien kurkuista metsästysreissun ajan, nämä todennäköisesti hoitaisivat suurimman osan riistan hankinnasta. Shirogetsu vilkaisi jokaista mukana ollutta Igaa. Aiemmin niskuroineelle Icarukselle tämä viestitti katseellaan, ettei aiemman kaltaista käytöstä sallittaisi.

Metsästysapu ei haitannut Shirogetsua, ainakaan jos nämä keskittyisivät metsästämiseen, eivätkä riidan haastamiseen. Se, olivatko Arashin valitsemat Kogat todellakin auttamassa, vai vahtimassa, oli Shirogetsun ajatuksissa hallitseva kysymys. Uros vilkaisi ja pikaisesti arvioi katseellaan Arashin viereen ilmestyneitä Kogia, epävarmana siitä, olisivatko nämä soturit ainoat mukaan tulevat Kogat.

_________________
Igojen vierailu 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Igojen vierailu Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 11:45 am

//Pelattaisiin vaikka metsästys tähän samaan, mutta Arashi voisi lähteä mukaan vaikka Gaikotsun kanssa? Sitten vaikka, jos Shion vain lähtisi hoitamaan jotain omia asioitaan. Metsästys reissulla voisi myös tulla jotain kärhämää tai vakavemaa. Mitä muut ovat mieltä?//

Arashi

Arashi huomasi yhtäkkiä Shionin kadonneen ja vilkaisi vielä nopeasti ympärilleen. Uros oli tosiaan ilmeisesti lähtenyt eikä ollut viitisinyt mainita asiasta yhtään mitään. Silti kogan mieleen tuli ajatus, että toinen oliskin voinut lähteä Itho talolle. Ajatus herätti hiukan levotonta mieltä, mutta ulospäin se ei antanut sen näkyä ja päätti tarkistaa talon metsästys reissun jälkeen. Kuitenkin igojen johtajan katoaminen herätti epäillyksiä ja tämä ajatteli lähtevänsä mukaan. Jos Shionilla oli jokin suunnitelma niin varmasti sen laumalaiset toteuttaisivat sen metsästyksessä. Sitä riskiä Arashi ei halunnut ottaa ja siirsi katseensa Shionin oikeaan tassuun Shirogetsuun. "Lähden mukaanne ja vielä lisäksi otan seurakseni Raikan" Narttu totesi ja käänsi vielä silmänsä laumalaiseensa. "Sopiihan sen sinulle?" Se halusi vielä kysyä toiselta ja antaa igoille kuvan, että ei ollut mikään ankara ja kylmä johtaja. Tietyllä tavalla tämä luotti Raikaan, joka kuitenkin oli yksi ryhmän johtajista. Myös sen ase ja tekniikka kiinnostivat tätä ja joskus myöhemmin se halusi jutella sen kanssa näistä


Viimeinen muokkaaja, Miki pvm Su Toukokuu 31, 2015 11:55 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 11:51 am

// meillä on Lone Wolfin kanssa juonikuvio Raikan ja Shirogetsun välille, joten sopisiko, jos Arashi määräisi Gaikotsun sijaan Raikan mukaan metsästämään, ja narttu sattuisi samaan ryhmään Shirogetsun kanssa? Samalla käymme nopean rinnakkaispelin kaksikon riitaisasta ensitapaamisesta, joka tapahtuu menneessä. Jos tämä käy, pelaan oman vuoroni vastauksesi jälkeen ^^//
_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 11:53 am

//Tosiaan unohdinkin näiden kahden kuvion. Juu minulle käy mainiosti näinkin. Korjaan viestiä pikaisesti:)//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 12:10 pm

Gaikotsu & Raika

Gaikotsukin ihmetteli Shionin häipymistä, ja alkoi epäillä igojen todellisia tarkoitusperiä. Pian hänen vierelleen ilmestyi pieni ja siro hahmo, jonka Gaikotsu tunnisti sivusilmällä vilkaisten Raikaksi. Narttu oli saapunut vähän aikaa sitten, ja seisoi nyt aloillaan ryhdikkäästi, odottaen päätöstä siitä, ketkä lähtisivät metsästämään. Raika ei tietenkään tahtonut vapaaehtoisesti tehdä yhteistyötä igojen kanssa, mutta se ei väittäisi vastaan käskyn käydessä.

Kuitenkaan Raika ei uskonut hetken aikaa korviaan, kun Arashi pyysi hänet mukaansa. Nartun ilmeestä näkyi kaikesta huolimatta kunnioitus, ja kevyesti koga kumarsi. "Tietenkin, johtaja." Raika vastasi, ja astui sitten muutaman askeleen eteenpäin. Narttu ei vilkaissutkaan igoihin, jonka vuoksi se ei huomannut vielä Shirogetsua.

Gaikotsu tunsi olonsa helpottuneeksi, kun ei joutunut mukaan. Silti uroksen ilme ei värähtänytkään sen seisoessa yhä rivissä paikoillaan.

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 5:35 pm

//Joten, sama järjestys, mutta skipataan Shiomi?//

Shirogetsu

Shirogetsu oli negatiivisesti yllättynyt Arashin ilmoittaessa, että olisi tulossa mukaan metsästysreissulle. Shionin kadottua, hän oli nyt yksin vastuussa metsätysreissun onnistumisesta ja Kogien johtajakin oli tarkkailemassa, joten klaanin imago oli metsästäjien käyttäytymisestä ja suorituksesta kiinni. "Selvä, jos siinä on kaikki, meidän pitäisi varmaan lähteä." Shirogetsu vastasi, puhuen nyt ensimmäistä kertaa taapamisen aikana.

Kogien riviin ilmestynyt hahmo vei Shirogetsun huomion hetkeksi. Tummanharmaa Koga vaikutti tutulta, mutta Kishu ei muistanut, mistä tuntisi tämän. Hienoa. Lisää Kogia. Tämä ajatteli hieman turhautuneena. Uros katsoi taakseen, viittä muuta Igaa kohti. He näyttivät epävarmoilta olosuhteiden muutoksista, tosin, Shirogetsu ei voinut syyttää heitä. "Kuulitte mitä Shion sanoi, hoidamme homman, muutoksista huolimatta." Tämä sanoi Igoille ja siirsi sitten katseensa Arashiin. Shirogetsusta oli tullut metsästysryhmän johtaja sekä puhuja, ja aikoi hoitaa tehtävän tunnollisesti, vaikkein Shionin vertainen ollutkaan.

_________________
Igojen vierailu 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Igojen vierailu Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 5:55 pm

Arashi

Koga katseli Raikaa, joka osoitti selvää kunnioitusta tälle ja vielä kumarsi. Se sai tämän mielen johonkin hyvän tapaiseen suuntaan. Ei tämä niin kaivannut koko ajan mitään kunnoitusta, mutta Raikan ele osoitti hyvää tottelevaisuutta. Narttu vilkaisi sivusilmällä igoja, jotka näyttivät olevan epävarmoja. Se tosin varmasti johtui tilanteen muutoksesta, mutta nyt tämä ei välittänyt koko asiasta. Shirogetsu aukaisi myös itse suunsa koko tapamisen aikana ja sai Arashin huomion. "Mietinkin aiommeko seistä tässä koko päivän." Koga totesi ja virnisti taas hapaat välkkyen. Yhtäkkiä se heilautti päätään ja sirpin pää lensi kevyesti ilmassa. Tämä tarttui sirpin kevyempään päähän ja siihen missä sirppi itse oli. Se ei nyt varsinkaan halunnut millään huonolla onnella loukata itseään edes vahingossa. "Lähetään ja igat voitte mennä edeltä" Arashi puhui sirppi suussa ja kyllä sanoista selvää silti sai.

Tämä oikein odotti, että pääsisi kaatamaan peuran oikein verisesti. Ajatuskin sai sen kilmät kiilumaan pienesti
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 5:59 pm

Raika & Gaikotsu

Narttu seisoi Arashin vierellä, ja viimein katseli nyt igoja nopeasti silmäillen. Vaikka kaikki noista olivat melkein samannäköisiä, yhden, hiukan harmahtavaan taipuvaisen uroksen turkki sai Raikan ilmeen muuttumaan hetkeksi tyrmistyneeksi. Sinä! Raika ajatteli, tunnistaessaan Shirogetsun. Nopeasti koga kuitenkin muutti ilmeensä takaisin tyyneksi, sillä ei tahtonut aiheuttaa mitään sekasortoa, kun tilanne oli muutenkin tarpeeksi jännittynyt.

Gaikotsu katsoi sivusta tilannetta, ja toivoi mielessään reissun menevän hyvin. Sitä edelleen ihmetytti Shionin katoaminen, mutta koga yritti olla ajattelematta sen epäilyttävyyttä. Hetken päästä muut näyttivät tekevän lähtöä, ja Arashin vierellä oleva Raika astui muutaman askeleen sivummalle, tarttuen maassa odottavaan taisteluveitseensä, ja palaten sitten takaisin johtajansa vierelle. Narttu odotti, että Arashi lähtisi liikkeelle ensin.

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptySu Toukokuu 31, 2015 8:24 pm

Shirogetsu

Shirogetsu siirsi katseensa Arashista takaisin Raikaan, jonka ilme muuttui hetkeksi. Samassa hetkessä, Shirogetsu tunnisti Kogan, ja näytti siltä, että naaras oli myös tunnistanut Shirogetsun. Tämä tästä puuttuikin. Igauros ajatteli, jälleen turhautuneena. Arashi oli antanut Igoille mahdollisuuden mennä edeltä, vai oliko se käsky? Kumpi tahansa se oli, Shirogetsu ei halunnut riskeerata mitään ja kääntyi yhden Igakoiran puoleen. "Metsästysmaat?" Tämä kysyi, saaden vastauksen "Pohjoisessa on, tai ainakin oli peuria, silloin kun hallitsimme aluetta." Shirogetsu nyökkäsi vastaukseksi ja kääntyi taas kerran Arashin puoleen. "Pohjoiseen." Tämä sanoi, lähtien kulkemaan, viisi Igaa perässään.

Oli melkoinen helpotus päästä Kogien lauman keskeltä pois, mutta tuleva metsästysreissu hieman hermostutti Shirogetsua, erityisesti kun mukana oli kaksi ylimääräistä Kogaa.

_________________
Igojen vierailu 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Igojen vierailu Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyMa Kesä 01, 2015 6:57 am

Arashi

Koga vain seurasi vaiti Shirogetsun ja sen tiedostelua muiden kanssa. Ainakin se oli uusi tieto, että pohjoisessa oli peuroja. Edes näiden metsästäjät eivät olleet havainneet laumaa tai sitten oli ollut jotain epäselvää käskyssä. Oli miten oli igojen lähtiessä liikkeelle Arashi lähti seuraamaan igoja. Kuusi kogaa ainakin kulki tämän takana, mutta Raikaa se ei ollut vielä saanut näköpiiriinsä.

Kuitenkin narttu oli todella kykeneväinen ja se luotti sen tekohin. Nämä matkasivat varsin nopeasti eikä igojen alue ollut ainakaan nartun mielestä kovinkaan suuri. Sitä kuitenkin joskus mietitetty oliko alueella paljon salakäytäviä joista vain nämä igat tiesivät? Shion ei varmasti kertoisi asiasta ja Arashi ei halunnut uhrata ketään laumastaan jonkun kuopan kokeiluun. Yhtäkkiä se sai ajatuksen. "Jos nuo tietävät salakäytävistä niin mikä estäisi niitä käyttämästä niitä nyt hyödykseen?" Koga ajatteli ja suorastaan tunsi synkistyvänsä. Se siirsikin katseensa igoihin ja piti näitä valppaasi silmällä, jos ne oikeasti yrittäisivät jotain niin tämä kyllä pysäyttäisi sen
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyMa Kesä 01, 2015 2:02 pm

Raika

Heti, kun igat lähtivät liikkeelle, Raika odotti Arashin seuraavan noita, ja ponnisti sitten itsekin sulavalla loikalla oksistoon. Tummaturkkinen kiihdytti vauhtiaan, ja saavutti pian Arashia, mutta jäi hiukan taka-alalle, antaen johtajansa vetää joukkoaan. Raika puristi veistä hampaissaan, ja tuijotti vähän väliä Shirogetsua, joka meni edellä. Aikaisempi välikohtaus oli nartulla vielä tuoreessa muistissa, ja Raika toivoi, ettei toinen aiheuttaisi mitään hankaluuksia.

Jonkin aikaa edettyään Raika sai tuoksun nenäänsä, joka muistutti saaliseläimen tuoksua. Koga höristi korviaan, ja koska kukaan ei vielä sanonut mitään, narttu lähestyi johtajaansa. "Johtaja, haistan jotain." Raika ilmoitti. Se epäili kyseessä olevan mahdollisesti peuralauma, mutta Raika ei ollut asiasta 100% varma, ja se toivoi, ettei antanut ilmoitustaan turhaan.

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyMa Kesä 01, 2015 9:56 pm

Shirogetsu

Shirogetsu miltei tunsi Kogien epäluulon. Mukaan tulleet soturit olivat varmasti myös tarkkailemassa Igoja, joka oli ymmärrettävää, mutta se ei tehnyt tilanteesta helppoa, erityisesti kun mukana oli kaksi ylimääräistä Kogaa, joista toinen oli aseistautunut sirpillä. Vähän väliä kishu vilkaisi muita Igoja, ikään kuin varmistaakseen, etteivät nämä aloittaisi mitään turhaa kärhämää. Joukkion saapuessa metsästysmaille, Shirogetsu antoi Igoille merkin pysähtyä ja haisteli ilmaa. "Taidamme olla hyvillä jäljillä." Harmaa Iga sanoi laumalaisilleen.

"Levittäytykää, mutta älkää lähtekö turhan kauas. Yritetään paikantaa saalis, ennen mitään muuta. Muistakaa mitä Shion sanoi, ei liikaa, vain että lauma saa voimansa takaisin." Shirogetsu selosti viidelle muulle Igalle ja sai vastaukseksi nyökkäyksiä ja hiljaisia myöntymisiä. Kun Igat levittäytyivät, Shirogetsu kääntyi perässä tulleiden Kogien suuntaan ja kohdisti katseensa Arashiin. "Älä huoli, he eivät ole menossa kauas." Tämä sanoi ja tarkkaili Kogia.

Harmaat silmät kohdistuivat Raikaan ja tämän taisteluveitseen, jota Shirogetsu ei tähän asti ollut huomioinut. Uros ei muistanut sitä aikaisemmasta kohtaamisesta.

_________________
Igojen vierailu 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Igojen vierailu Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyPe Kesä 05, 2015 8:32 pm

Arashi

Synkät mietteet kiepuivat sen mielessä ja se oli suorastaa hiukan iloinen, kun Raika lähestyi tätä ja ilmoitti saaliin hajusta. Se itsekkin haisteli ilmaa ja tosiaan ilmassa haisi peura. Usempi kyllä ja ilmeisesti lauma oli olemassa. Iga uroksen antaessa merkin pysähtyä Arashi hiljensi vauhtinsa ja pysähtyi parin metrin päähän. Koga ei halunnut olla liian lähellä igoja, joita se ei edes tuntenut. Shirogetsun kääntäessä katseensa tähän vastasi tämä samalla tavalla takaisin. "Levittäytykää igojen perässä, mutta muistatakaa etten hyväksy mitään poikkeuksellista" Arashi puhui laumalaisilleen kääntämättä katsettaan iga uroksesta. Kolme koga soturia levittäytyivät ja lähtivät igojen perään kuuliaisesti.

Silti koga olisi itse halunnut itse lähteä paikantamaan laumaa, mutta se ei luottanut ollenkaan Shirogetsuun. Olihan tämä Shionin oikea tassu ja varmasti se tietäisi, jos näillä jokin suunnitelma olisi olemassa. Alueella oli varmaan vielä vanhat itsemurha ansakuopat ja sen vuoksi tämä itse ei liikkunut laisinkaan maassa igojen alueella. Paitsi tietenkin Itho talolla ja muutamassa turvalliseksi todetulla alueella
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu EmptyLa Kesä 06, 2015 10:27 am

Raika

Tumma koga hidasti vauhtiaan, ja piti koko ajan huomionsa Arashissa. Kun tuo käski heitä levittäytymään, ja käyttäytymään asiallisesti. Raika katsoi johtajaansa, ja nyökkäsi merkiksi, että oli ymmärtänyt.

Raika syöksyi tovereidensa perään, ja mennessään Shirogetsun ohi, nartun silmät tahtomattaankin nauliutuivat hetkeksi toisen kasvoihin. Koga puristi veistään suussaan, mulkaistessaan harmahtavaa igaa niin kylmästi, kuin vain oli mahdollista. Sen jälkeen tämä katosikin jo oksistoon muiden perässä.

_________________
Igojen vierailu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Igojen vierailu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Igojen vierailu Empty
ViestiAihe: Vs: Igojen vierailu   Igojen vierailu Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Igojen vierailu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: