Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Raika - Sisukas ja salaperäinen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Raika - Sisukas ja salaperäinen Empty
ViestiAihe: Raika - Sisukas ja salaperäinen   Raika - Sisukas ja salaperäinen EmptyMa Toukokuu 11, 2015 9:25 pm

Raika - Sisukas ja salaperäinen 2n7mdr8
Kuvapohja: raven-morticia     Muokkaus/tausta: Untamed

Nimi:Raika  来夏
Nimen merkitys: Raika viittaa salamaan, mutta pelkkä ra-kanji merkitsee jo yksinään ukkosta. Ka-kanji merkitsee kukkasta. Vapaasti käännettynä nimi merkitsee siis "ukkoskukkaa".
Skp: Naaras
Ikä: 3,5v
Rotu: Shikoku

Kotimaa: Japani
Liittouma: Arashi, Kogan shinobit
Asema: Ryhmänjohtaja


Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Shirogetsu tulevaisuudessa.


Motto:"Jos häviät, mutta yrität vielä kerran, saatatkin olla lopulta voittaja."


Suku

Isä: Yamaneko
Äiti: Hayate
Siskot: Shinrin, Mizumi
Veli: Tengoku

OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
ULKONÄKÖ

Raika - Sisukas ja salaperäinen 2nbyavc


Säkäkorkeus:50cm
Paino:18kg
Turkinväri: Tummanharmaa, musta, tuuhea harjas, musta vatsanalus ja jalat. Musta kaulus ja pieni valkea raita vasemmalla puolella rinnassa. Myös häntä on kokonaan musta.
Silmien väri: Suklaanruskeat.

Raika on ruumiinrakenteeltaan todella siro ja keijukaismainen. Sen liikkeet ovat ilmavat ja vaivattomat, ja kehonkontrolli muutenkin kokonaisuudessaan hyvä. Raikasta voi nähdä jo heti päälle päin, että se on nopea ja ketterä liikkumaan. Lihas- ja puruvoimaa nartulta ei juurikaan löydy, mutta Raika ei tarvitse sitä nopeutensa ja taitojensa takia oikeastaan ollenkaan.

Nartulla on sopusuhtainen, hiukan pienehkö ja kapeahko kuono, ja leukoihin on kiinnittynyt neulanterävät, pienet hampaat. Kulmahampaat ovat huomattavasti pidemmät ja kapeammat kuin muut hampaat, melkein kuin kissalla, mutta jäävät kuitenkin keskivertokoiran hampaita hiukan lyhyemmiksi. Siitä huolimatta niissä on raateluvoimaa ja nartun viiltäessä vihollista, ei jälki ole kaunista. Tai no, kaunista ehkä, muttei vaaratonta.

Yleisilmeeltään Raika on kaunis suurine, suklaanruskeine silmineen, jotka usein kuitenkin jäävät hiukan piiloon tuuhean mustan harjaksen taa. Nartun turkki on silkkisen pehmeää ja keskipitkää, mutta kaulan, vatsan ja hännän seuduilla hieman pidempää. Raikan häntä on tuuhea ja kiertyy hiukan sirppimäisesti. Rinnassa Raikalla on valkea kohta, sillä siinä kohtaa hänellä on arpi, josta on ajan kuluessa alkanut kasvaa valkoista karvaa.

Mukanaan Raika kantaa kaksipäistä veistä, jossa on mustalla nahalla päällystetty kahva, ja sen molemmissa päissä mustasta hiiliteräksestä valmistetut identtiset terät.

LUONNERaika on luonteeltaan kärsivällinen, osittain sisäänpäinkääntynyt ja melko hiljainen tapaus, riippuen toki hyvin paljon seurastakin. Se on yleensä aluksi aika vähäpuheinen, ja harvemmin edes sanookaan mitään jos ei ole juttutuulella. Narttu puhuu avoimesti vain tutuilleen, ja ryhmänjohtajan roolissaan kyllä osaa jakaa käskyjä ja toimia vastuullisena ohjaajana. Hieman vieraammille Raika ei kuitenkaan mielellään avaa suutaan, jos hänellä ei ole mitään asiaa. Sen vuoksi jotkut pitävät narttua ujona ja arkana, joskus jopa täysin mykkänä. Raika onkin hieman ujohko ja vetäytyvä uusia tuttavuuksia kohdattuaan, mikä herkästi tekee siitä haavoittuvaisen ja suloisen ilmestyksen. Siihen ei kuitenkaan kannata luottaa, sillä narttu on kaikkea muuta kuin haavoittuvainen. Raikalla on myös leikkisä puolensa, mutta sen näkevät vain ne, jotka pääsevät samalle aaltopituudelle tämän neitokaisen kanssa. Suutahtaessaan Raikan suusta saattaa tulla hyvin kierolta ja loukkaavalta kuulostavaa tekstiä, eikä narttu epäröi piikitellä ja pyrkiä osumaan herkkiin kohtiin mahdollisimman tarkasti.

Nartun luottamusta on äärimmäisen hankalaa saada, ja tälläkin hetkellä se luottaa täsin vain johtajaansa ja muihin klaaninsa jäseniin. Jos joku tuntematon kysyy Raikan valkeasta kohdasta rinnassa, narttu vastaa usein, että se on tullut siitä, että hänen sydämensä on revitty irti rinnasta. Se saa usein kysyjät katsomaan häntä hiukan oudoksuen, mutta siltä Raikasta tuntui sillä hetkellä, kun hän sai arven, jonka seurauksena karva muuttui siltä kohdalta valkeaksi.

Raika ei mielellään puhu menneisyydestään. Sen vuoksi se saattaa olla välillä hiukan poissaoleva tai kummallinen käsitellessään traumoja itsekseen, jos ne sattuvat jonkin tilanteen seurauksena pulpahtaa mieleen. Joskus Raika saattaa myös aivan yhtäkkiä saada raivokohtauksia tai sulkeutua kokonaan kuoreensa, jolloin hänen on pakko päästä hetkeksi tuulettumaan tai purkamaan paineitaan jonnekin muualle.

Raikan taistelutaidot ovat vailla vertaansa, jonka vuoksi se on myös tullut valituksi kogien ryhmänjohtajaksi. Apunaan hän käyttää yleensä kaksipäistä veistään, mutta ilman sitäkin on narttu pelottava ja kunnioitettava vastus. Raika on taitava käyttämään kaikkea ympärillään hyväkseen, ja osaa taistella monenlaisessa maastossa. Se osaa myös naamioitua taitavasti halutessaan esimerkiksi varjoihin tumman turkkinsa ansiosta, tai sukeltaa veteen ja lumeen. Raika ei pelkää tai epäröi tappaa, ja se saattaakin olla hyvin julma tappaessaan vihollisensa. Raikan oikeudentaju ei ole kovin vahva, ja siksi se ei yleensä osaa kovin herkästi antaa anteeksi, tai toista mahdollisuutta virheen tekijälle. Nartulla on myös toisinaan paha tapa alkaa leikkimään uhrillaan raa'asti, kun menneisyyden haamut nostavat päätään, mutta tiedostaessaan sen Raika pyrkii lopettamaan. Taistelut ja harjoitteleminen ovat kuitenkin ainoa tapa, joiden aikana narttu kykenee hiukan rentoutumaan ja purkautumaan.

Narttu inhoaa igoja ja Shionia, koska nuo eivät suostuneet aiemmin jakamaan riistaa heidän kanssaan. Hänen mielestään se oli todella julma ja anteeksiantamaton teko, ja Raika on vain tyytyväinen siihen, että Arashi onnistui saamaan alueet heidän käyttöönsä. Koska Shion ei suostunut yhteistyöhön, oli heidän pakko ryhtyä vastarintaan, ja vahvempi voitti. Se on Raikan mielestä täysin hyväksyttävää.
MENNEISYYS
Syntymä

Raikan isä Hayate ja äiti Yamaneko tapasivat sattumalta, kun Hayate oli metsästämässä ruokaa klaanilleen, ja löysi pahasti haavoittuneen nartun sotkeutuneena piikkilankaan. Hayate ei voinut jättää shikokunarttua pulaan, vaan auttoi tuon irti piikkilangasta, ja vei hoidettavaksi klaaniinsa. Hayate oli yksi kogien jäsenestä, ja koska myös Yamaneko oli shikoku, hänet hyväksyttiin pian joukkoihin. Yamaneko oli entinen kotikoira, joka oli hylätty metsään, joten hänellä ei ollut taistelutaitoja. Naarasta alettiin kuitenkin kouluttaa, ja tämä oppikin alkeet nopeasti. Yamaneko ja Hayate rakastuivat toisiinsa pikkuhiljaa, kun uros koulutti naarasta Tesshinin pyynnöstä.

Puolen vuoden päästä Yamaneko huomasi odottavansa pentuja Hayatelle. Pari oli onnessaan, ja innolla he alkoivat odottaa pienokaisia. Parin kuukauden kuluttua syntyikin neljä kaunista pentua. Kaikki muut olivat vanhempiensa tapaan punertavia, paitsi Raikaksi nimetty naaras, ja Tengokuksi nimetty uros, jotka olivat mustaharmaita.


Ninjakoulutus

Pentuja alettiin jo varhain klaanin tapojen mukaan kouluttaa ninjakoiriksi. He olivat nopeita oppimaan kaikki, ja jostain syystä Yamaneko alkoi tulla todella kateelliseksi, kun hänen pienet pentunsa olivat jo taitavampia kuin hän itse koskaan. Narttu olisi tahtonut osallistua omien jälkeläistensä koulutukseen, muttei ollut tarpeeksi taitava, ja siksi Yamaneko pikkuhiljaa katkeroitui, eikä jaksanut edes iloita pentujensa oppimisesta.

Hayate opetti pentujaan käyttämään myös aseita, mutta vain Raika oli kiinnostunut aseen käytöstä. Uros käytti itse kaksipäistä veistä, ja opetti myös narttua käyttämään sitä taidokkaasti luvaten, että joku päivä Raika perisi hänen aseensa omaan käyttöönsä. Tästä Raika oli todella innoissaan.

Jossain vaiheessa, ollessaan vajaan vuoden, Raika tutustui lähemmin klaanin vanhimpiin, erityisesti vanhaan naaraaseen nimeltä Moretzuna. Raika avusti naarasta niin paljon kuin pystyi, ja kiitokseksi Moretzuna opetti Raikalle paljon erilaisista myrkky- ja lääkekasveista. Raika oppi Moretzunan ansiosta hoitamaan pienehköjä haavoja ja lieviä sairauksia yrttien avulla. Vanhus varoitti Raikaa käyttämästä myrkkykasveja koskaan väärin, ja narttu lupasi olla käyttämättä niitä, ellei ollut aivan pakko.

Myöhemmin Moretzuna sai toisenkin "oppilaan", samanikäisen kogauroksen nimeltä Toby. Tuo oli määrätty rangaistuksena sääntöjen rikkomuksesta auttamaan klaanin vanhimpia, mutta pikkuhiljaa Toby alkoi innostua aidosti Moretzunan tarinoista ja opetuksista. Raika ja Toby ihastuivat lähemmin tutustuttuaan toisiinsa ja molemmilla riitti puheenaihetta, kun he odottivat innolla nimittämistään oikeiksi ninjoiksi.

Täytettyään vuoden, pennut nimettiin täysivaltaisiksi klaanin jäseniksi ja täysoppineiksi ninjoiksi. Raika oli todella ylpeä itsestään, sillä takana oli vuoden rankka koulutus, jonka aikana narttu oli oppinut todella paljon. Hänen isänsä oli hyvin ylpeä pennuistaan, mutta Yamaneko oli vetäytynyt pois heidän elämästään, ja Hayatekin oli tästä ihmeissään. Raika ei kuitenkaan osannut olla huolissaan äidistään, sillä oli tottunut jo hänen etäisyyteensä, ja Moretzuna oli ollut hänelle tärkeä äidinmalli. Raika oli täynnä tarmoa ja intoa, ja oli luonteeltaan avoin ja puhelias.

Raika ja Toby rakastuivat toisiinsa palavasti, ja pari alkoi suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Narttu tunsi olevansa onnellisempi kuin koskaan.Ilta, jona kaikki muuttui

Eräänä iltana Raika oli palaamassa metsästä rankan harjoitusretkensä päätteeksi, kun hän kuuli riitelyn ääniä vähän matkan päästä. Hiljaa narttu hiipi lähemmäs, ja tunnisti pian huudot omien vanhempiensa ääniksi. Raika oli oitis varuillaan, ja huolissaan meni niin lähelle kuin uskalsi. Onnekseen narttu oli taitava liikkumaan hiljaa, ja Raika jäikin tarkkailemaan vanhempiensa sananvaihtoa, ollen hämillään siitä, mistä nämä oikein riitelivät.

Raika järkyttyi, kun Yamaneko haukkui häntä ja hänen sisaruksiaan Hayatelle. Koko nartun ulkomuoto oli muuttunut rujoksi ja laihaksi tuon vetäydyttyä omiin oloihinsa. Vasta nyt Raika tajusi, että hänen äidillään oli asiat huonommin kuin hän oli luullutkaan. Raika tunsi kyyneleiden polttelevan silmäluomiensa takana, ja hän oli aikeissa mennä vanhempiensa luo, kun yllättäen kiivastunut Yamaneko riisti Hayaten taisteluveitsen, ja iski sen voimalla uroksen rintaan. Hayate, joka ei ehtinyt tehdä mitään, kaatui kuolleena maahan. Yamaneko riuhtaisi veitsen irti uroksen rinnasta, ja istahti ruumiin vierelle hiljaa.

Raika ei voinut enää pidätellä itseään, vaan päästi suustaan vihaisen ja järkyttyneen huudon, ja syöksyi kohti äitiään. Narttu tunsi vihan kuplivan sisällään, ja hän tönäisi äitinsä kumoon. Yamaneko säikähti yllättävää hyökkäystä, mutta kävi vastarintaan. Hän haukkui Raikaa mitä ilkeimmillä sanoilla, ja sai nartun fyysiset voimat ehtymään. Raika ei kyennyt enää hyökkäämään itkultaan äitinsä kimppuun. Yllättäen Yamaneko hyökkäsikin hänen kimppuunsa, ja viilsi narttua rintaan veitsellä. Raika hypähti järkyttyneenä taaksepäin, ja lähti hädissään juoksemaan pakoon. Narttu syöksyi täristen heidän perheensä käyttämään luolaan, ja painautui haavoittuneena peräseinää vasten, itkien lohduttomasti. Raika tiesi, että hänen olisi pitänyt hakea apua, mutta narttu oli niin shokissa, ettei kyennyt kuin peloissaan makaamaan aloillaan toivoen, että verenvuoto lakkaisi.


Seuraava aamu

Seuraavana aamuna klaanissa kohistiin. Metsästä oli löydetty kuollut Hayate, sekä Yamaneko, joka oli tehnyt itsemurhan veitsellä. Raika kömpi ulos luolastaan, ja eilisen tapahtumat iskeytyivät hänen tajuntaansa. Raikan verinen turkki herätti myös huomiota, ja pian kaikki saivat tietää metsän eilisistä tapahtumista. Narttu ei kestänyt klaanin ja sisaruksiensa, eikä varsinkaan Tobyn tarjoamaa sääliä, vaan pakeni metsään. Kogauros huuteli puolisonsa perään, mutta Raika ei vilkaissutkaan taaksensa.

Kuljeskellessaan Raika ajautui eiliselle tapahtumapaikalle, ja näki verta maassa. Kyyneleet sumensivat hänen näkökenttänsä, mutta pian narttu löysi jotain. Se oli Hayaten veitsi. Raika katsoi sitä hetken hiljaa, ja muisti isänsä sanat: "Joku päivä sinä perit tämän aseen käyttöösi"  ja päättäväisenä tarttui veitseensä.


Puoli vuotta myöhemmin

Kului puoli vuotta, ennen kuin Raika saapui takaisin klaaniin. Hän oli juuri täyttänyt kaksi vuotta. Matkallaan Raika oli kierrellyt ympäri Japania, ja harjoitellut ahkerasti mm. veitsen käyttöä. Raikan sisarukset olivat iloisia nartun palaamisesta, sillä luulivat hänen kuolleen. Raikan olemus oli kuitenkin muuttunut paljon. Hän ei ollut enää yhtä iloinen ja avoin kuin ennen, vaan katse oli kylmä ja etäinen. Naaras oli myös hyvin vähäpuheinen, mitä jotkut klaanin jäsenet aluksi ihmettelivät, mutta pian tottuivat tähän.

Raikalle oli kuitenkin kaikista suurin järkytys löytää hänen rakas puolisonsa Toby toisen nartun kainalosta. Vaikka Raika olikin itse häipynyt, niin Toby ei ollut lainkaan pahoillaan, vaan käänsi nartulle kylmästi selkänsä, eikä tahtonut olla hänen kanssaan enää tekemisissä. Raikan sydän särkyi jo toistamiseen, ja hänestä tuli yhä sulkeutuneempi. Narttu vetäytyi kokonaan omiin oloihinsa, eikä paljoa puhua pukahtanut muille tekemisistään tai menemisistään.

Ainoa, jolle Raika kykeni puhumaan täysin avoimesti, oli Moretzuna. Vanhus ymmärsi ja lohdutti häntä, ja narttu tunsi olevansa tuon luona turvassa. Raika huomasi jossain vaiheessa, että siitä kohdasta, mihin hänen äitinsä viilsi häntä, oli alkanut kasvaa puhtaanvalkoista karvaa. Se on ikuisena muistona hänelle tapahtumista, jotka Raikan sanojen mukaan "repivät hänen sydämensä irti rinnasta".


Vallan vaihtuminen

Kun sota Hougenia vastaan oli voitettu, ja klaanit palaamaisillaan takaisin mailleen, hyökkäsi Kurokage niminen koirasusi Ohun kimppuun. Koko lauma hajosi, ja igojen ja kogien klaanit sekoittuivat täysin. Akame ja Tesshin eivät palanneet enää niiden johtoon, vaan igojen johtoon nousi Shion, ja vähän myöhemmin kogien johtajaksi Tesshinin luottosoturi Arashi. Kogien alue tuhoutui, mutta uuden johtajan ansiosta he saivat paremmat maat itselleen kun itsekkäät igat eivät suostuneet jakamaan sitä heidän kanssaan. Samassa kaikki välit igojen kanssa katkesivat. Raika oli tilanteesta aluksi hyvin ihmeissään, mutta pian hän huomasi, miten karismaattinen johtaja Arashi oli. Raika suorastaan ihaili uutta johtajaa, ja teki kaikkensa ollakseen hyödyksi hänelle ja klaanille. Pian aina näkymättömänä pysytellyt naaras teki vaikutuksen Arashiin, ja nousi yhdeksi ryhmänjohtajista, ja Raika lupasi tehdä kaikkensa johtajansa ja klaaninsa hyväksi.
TAISTELUTEKNIIKAT

Raika - Sisukas ja salaperäinen Ou5wfs

Kieuseru Shōshitsu - Kogien käyttämä tekniikka, jossa liikutaan niin nopeasti, että näyttää, että sen käyttäjä katoaa paikoiltaan.

Hoshi-gata [suom. tähti] - Tekniikassa Raika hyökkää kohti vastustajaa kovalla voimalla, ja iskee veitsensä tuota kohti. Se alkaa pyöriä ilmassa ympäri, muistuttaen hiukan pyörivää tähdenmuotoista esinettä. Kun veitsi osuu viholliseen, Raika pyrkii iskemään heti perään hampaansa veitseen, ja upottamaan sen entistä syvemmälle vastustajaansa, jonka jälkeen narttu riuhtaisee sen jälleen irti, ja hyökkää uudelleen, pyrkien toistamaan liikkeen alusta. Raika suorittaa liikkeen niin monta kertaa peräkkäin, kuin vain pystyy. Hayate opetti.

Ningatō - Käyttäjä juoksee vastustajaa kohti ja siirtää päätään sivulle. Sitten käyttäjä vetäisee päänsä takaisin ja iskee suurella voimalla. Isku aiheuttaa viiltohaavoja ja voimakkuudesta riippuen voi jopa repiä raajoja. Hayate opetti Raikalle. Yleensä Raika käyttää apunaan veistä, jonka seurauksena varomaton vastustaja saattaa jopa menettää päänsä.

Shimetsu Ame [suom. kuoleman sade] - Muistuttaa etäisesti Raikakeniä. Liikkeen toteutustapa vaihtelee vuodenajasta riippuen. Raika syöksyy nopeasti ylös oksistoon, ja irrottaa puusta niin paljon lehtiä/oksia/lunta kuin kykenee, ja viskoo niitä kohti vastustajaansa mahdollisimman suurena pilvenä. Sateen turvin naaras tekee yllätyshyökkäyksen, ja pyrkii iskemään vihollistaan. Hayate opetti. Vaatii kuitenkin jonkin verran aikaa toteutuakseen, eikä sovi välttämättä taisteluun toista ninjaa vastaan.

Hone Hakaisha [suom. luunmurskaaja] - Tekniikassa Raika viiltelee vastustajaansa selkään pitkittäissuunnassa niin monta kertaa kuin pystyy, ennen kuin iskee hampaansa toisen selkärankaan. Mahdollisuuksien mukaan saattaa halvaannuttaa väliaikaisesti, osittain tai jopa pysyvästi. Raikalle kuitenkin todella rankka suorittaa, sillä vaatii paljon voimaa, ja suorittaa siksi vain veitsensä avustuksella. Hayate opetti.


Pelaaja:Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________
Raika - Sisukas ja salaperäinen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Raika - Sisukas ja salaperäinen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Raika - Sisukas ja salaperäinen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: