Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Sirius - Isänsä kaltainen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailijasirius - Sirius - Isänsä kaltainen Empty
ViestiAihe: Sirius - Isänsä kaltainen   sirius - Sirius - Isänsä kaltainen EmptyKe Huhti 22, 2015 7:25 pm

sirius - Sirius - Isänsä kaltainen V%C3%A4rik%C3%A4ssirius

Nimi: Sirius
Ikä: 10kk
Laji: Koira
Rotu: Sekarotuinen, kishua ja akitaa
Liittouma: Ohu


Ominaisuudet
Nyt-myöhemmin

Taito * * * * / * * * * *
Voima * * / * * * *
Karisma * */ * * *
Nopeus * * * */* * * * *
Kestävyys * * * / * * * * *
Älykkyys * * * */ * * * * *
Puruvoima * * */ * * * *
Kivunsietokyky * * * / * * * *
Ketteryys * * */* * * *
Refleksit * * * */* * * *
Tekniikat * * */ * * * *
Vaarallisuus * * * */ * * * * *
Puissa hyppely */* * * *
Metsästystaito * * * / * * * * *
Uimataito * * */* * * *

Luonne
Sirius muistuttaa luonteeltaan hyvin paljon isäänsä Weediä sekä jossain määrin isoisäänsä. Nuorukainen pitää oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa tärkeinä, ja siksi tämä pyrkiikin noudattamaan niitä. Joidenkin silmissä Siriuksen oikeudenmukaisuus saattaa näyttää hyvinkin ärsyttävältä, ja siksi jotkut eivät pidä pennusta.

Sirius on hyvin rauhallinen, ja se yleensä ajattelee ennen kuin toimii. Taistelutilanteessa tämä saattaa pysyä jonkin  paikoillaan ennen kuin aloittaa taistelun. Tämä saattaa vaikuttaa empimiseltä, mutta todellisuudessa Sirius laskelmoi ja miettii tarkkaan ensimmäisen siirtonsa. Tätä urosta harvoin näkee suuttuneena.

Sirius kunnioittaa vanhempia koiria suuresti, ja ajatteleekin yleensä heidän hyvinvointiaan paljon.

ULKONÄKÖ
Säkäkorkeus: Nyt 59cm-aikuisena 65cm
Paino: Nyt 18kg-aikuisena 25kg
Silmien väri: siniset
Siriuksen ulkonäkö vastaa todella paljon Weedin, Ginin sekä Joen ulkonäköä. Turkinväri on hopeanharmaa brindle. Jalat ovat vahvat, ja niillä voi hypätä hyvinkin korkealle. Jo nyt nuorikolta löytyy suhteellisen paljon lihasta verrattuna tämän nuoreen ikään.

Siriuksen kasvoilla on lähes aina lempeä, mutta päättäväinen ilme, ja tämä hymyileekin usein.


MENNEISYYS


Sirius elää perheensä kanssa Ōussa, kunnes tulivuorenpurkaus yllättää heidät.
Myöhempinä kuukausina, muita koiria ei näy ja Sasuke yksin huolehtii Siriuksesta, Bellatrixistä ja Rigelistä. Kun Sasukea ei pitkään aikaan kuulu, Sirius lähtee yksin etsimään sitä ja eksyy lumimyrskyyn. Hän on jäätyä hengiltä, kun paikalle ilmaantuvat Kamakirin pojat, jotka ottavat hänet mukaansa.

rendeer
Sirius kulkee Kamakirin poikien mukana näiden reviirille. Aluksi häntä pidetään panttivangin asemassa sen varalle, että hänestä saisi irti tietoja. Siriusta aletaan kuitenkin hiljalleen kohdella alaisena, kun Kamakirin pojat huomaavat hänen taistelukykynsä ja älykkyytensä. Siltikin väkivaltainen Akakamakiri saattaa helposti pahoinpidellä häntä. Sirius ei hyväksy veljesten toimia, mutta tuntee tiettyä uskollisuutta ja kiitollisuutta veljeksiä kohtaan, koska ne pelastivat hänet aiemmin. Sirius uskoo myös, että jopa Akakamakiri voi kääntyä hyväksi, ja on valmis tekemään kaikkensa, että se toteutuisi.

Myöhemmin Sirius kulkee muun lauman mukana Ehimeen ja joutuu taisteluun Yamabikoa vastaan. Sitten hän törmää uudelleen Sasukeen, jonka Izō on lähettänyt kahden vakoojan perään. Sasuke koittaa saada Siriuksen lähtemään mukaansa, mutta turhaan. Sirius juoksee itkien pois ja hyökkää jopa veljensä Orionin kimppuun.

Tästä huolimatta Sirius kertoo Tsukikagelle, milloin Kamakirin pojat aikovat hyökätä. Hän on melkein valmis kääntymään Ōun puolelle, mutta päätyy sitten puolustamaan Akakamakiria Ōun joukoilta, ja pysyy Akakamakirin laumassa. Myöhemmin, kun Kamajirō kuolee, Kurokamakiri ja Sirius liittyvät Orionin joukkoihin, Akakamakirin lähtiessä omille teilleen.


Orionin joukot palaavat Ōuun ja yhdistyvät siellä Ginin joukkojen kanssa. Sirius käy nopeasti Orionin kanssa tapaamassa vanhempiaan, jotka ovat ihmisen hoivissa. Weed liittyy muiden joukkoon jalkansa parannuttua.
Kun Ōun armeija valmistautuu taistelemaan Masamunen armeijaa vastaan, Weed määrää Siriuksen mukaansa eturintamalle. Sirius osallistuu taisteluun Matheuksen joukkoja vastaan. Taistelun päätyttyä Masamune päätyy itsemurhaan. Sirius peittää Masamunen ruumiin huivilla. Hän osoittaa myötätuntoa surevaa Yamabikoa kohtaan, sillä vaikka Masamune oli paha, hän oli siitä huolimatta Yamabikon veli.
Tämän jälkeen Sirius ja muut pennut seuraavat korppeja ja löytävät Kojūrōn ruumiin. Pennut hautaavat sen yhdessä.
Ōuun saapuu viimein kevät, ensimmäinen, jonka Sirius on kokenut.


Nykyaika

Nykyään Sirius liikkuu isänsä kanssa, sillä Ohun paratiisi on vallattu. Sirius tietää, että seuraavaan sotaan ei välttämättä ole paljon aikaa, ja siksi se treenaa vapaa-ajallaan paljon.

TAISTELUTEKNIIKAT

-Neji ki

-Kuchu Sappo

---------------------------------------------------

Tulee vielä oppimaan:

-Zetsu Tenrou Battouga
-Shiroi senko
-Ran daryushin battouga
-Neck the killing
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sirius - Isänsä kaltainen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: