Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Geist- Nätti surusilmä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Muerto

Muerto

Viestien lukumäärä : 47
Join date : 10.03.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : Ranua

Geist- Nätti surusilmä Empty
ViestiAihe: Geist- Nätti surusilmä   Geist- Nätti surusilmä EmptyPe Huhti 17, 2015 3:45 pm

Nimi: Geist
Kutsutaan: Langennut enkeli, Enzeru
Skp: Naaras
Ikä: 6-vuotta
Rotu: Elo

Liittouma: Ohun soturit
Asema: Metsästäjä


Motto:Jos seisomme yhdessä olemme rikkoutumattomia.OMINAISUUDETTaito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma
Nopeus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissa hyppely  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Metsästystaito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Aistit
Näkö  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Kuulo  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven


ULKONÄKÖ


Säkäkorkeus: 59,5 cm
Paino: 33,6 kg
Turkinväri: Mustavalkoinen
Silmien väri: Orkideanvioletti

Rakenteeltaan Geist kaartuu keskiraskaan ja siron välille. Narttu on hyvin notkea ja tuo saattaa muistuttaa välillä kissaa hyvin paljon, ainakin ihmisten mielestä.  Geistin turkki on laadultaan paksua ja hivenen karheaa, sekä hyvin pitkää.
Joku kuulee nimen Langennut Enkeli ensimmäistä kertaa, eikä ole koskaan tätä enkeliä nänhyt ja hän miettii mistä niin kummallinen nimikin johtuu. Tämä kyseinen koira saa sen pian tietää jos uskaltautuu Langennutta enkeliä tapaamaan. Kyseisen nartun toinen puoli kasvoista on melkein kokonaan musta, toinen kokonaan valkoinen. Mustalla puolella on muutama hieman rikkinäistä pientä höyhentä muistuttava valkea kuviointi. Nartulla on selässään musta kuviointi joka tuo mieleen satulan, tai ehkäpä ennemminkin siivet. Nartun kirsu on toffeenruskea, muuten naaras on kokonaan valkoinen.  

Geist kulkee yleensä rauhallisesti ja ympäristöään tarkkaillen. Se reagoi jokaiseen ääneen jonka kuulee, eikä ole kovin helppo yllättää ellei ole mestarihiipijä. Narttu ei itse kuitenkaan jätä melkein koskaan mitään ääniä, ellei sitten halua tulla huomatuksi. Silloin hän antaa itsensä olla hieman äänekkäämpi liikkeissään.

LUONNE

Geist on menneisyytensä takia yhä hieman masentunut ja tuo ahdistuu helposti kun puhutaan jostain joka liittyy kuolemaan. Geist ei mielellään ota vastaan kosketuksia, koska häntä ahdistaa hieman kun tuohon kosketaan.  Geist ei halua että kukaan joutuu kokemaan olevansa turhake muiden elämässä, vaan tuo pyrkii tukemaan niin monia koiria kuin vain mahdollista. Geist ei puhu menneisyydestään usein, hyvä jos lainkaan. Narttu on hyvin huolehtivainen pentuja kohtaan, ja pyrkii aina varjelemaan pentuja maailman pahalta. Geist ei tahtoisi tappaa ketään, mutta on tajunnut että joskus on pakko. Geist  viihtyy enimmäkseen yksin, eikä useinkaan tarvitse kuin yhden hengen lähelleen kerralla.
MENNEISYYS

Kuljet hiljaa palaneen talon raunioilla.Tuhkan määrää ei voi edes kuvailla, nimittäin tuhkaa on hyvin kauas, niin kauas etteivät edes sinun silmäsi tuhkameren toista rantaa näe. Huomaat, että tuhka on jo lannoittanut maata ja pienten kasvien päällä on hieman lunta, haistat kuitenkin jotain outoa.  Se on turvallista ja kutsuvaa, kuin emo, mutta samalla kylmää, surumielistä, kaipaavaa ja uhkaavaa.  Et tiedä miksi hajua kutsuisit, joten kutsut minua. Astun tuhkan keskeltä ja saavun luoksesi hymyillen. "Tiedän mitä ihmettelet. Haluatko kuulla tarinan?"
Nyökkäät epäröivästi kysymykselleni ja istahdat maahan katsomaan minua odottavasti. Istun eteesi ja luon hymyilevän katseeni taivaalle.  Tunnen sen läsnäolon, ja tiedän, että sinäkin tunnet sen.  "Kerran tällä paikalla oli hyvin suuri kartano.."


"Hei äiti! Äiitii! Täällä pihalla on lihava koira!"
Kartanon pihalle oli eksynyt valkoinen Elo-koira joka oli viimeisillään tiineenä. Perhe jonka pihalle naaras oli eksynyt otti nartun osaksi perhettään. Pari päivää perheen tontille pääsyn jälkeen narttu synnytti kolme pentua, joista kaksi vietiin heti kun oli mahdollista. Yksi pentu kuitenin jätettiin perheelle koska se oli niin ihastuttavan näköinen. Pentueesta tämä yksilö oli elinvoimaisin ja siksi tuon nimeksi annettiin Geist, koska Elo on saksalainen rotu, ja Geist on saksaa ja tarkoittaa elämää. Pieni Geist oli täydellinen näyttelykoiraksi.
Kahden vuoden iässä Geist vietiin sen ensimmäiseen näyttelyyn josta sai keltaisen nauhan. Muutaman kuukauden harjoittelun aikana oli Geist laitettu koville, mutta se sai toisessa kilpailussaan sinisen nauhan. Geistiä harjoitettiin paljon ja usein, tuon lihakset kehittyivät ja Geististä tuli loistava hyppääjä, sekä hyvin maltillinen mieleltään. Sen viidennessä näyttelyssä Geist saavutti ensimmäisen sijan ja punaisen nauhan.

Jostain syystä voiton jälkeen Geist muuttui. Se ei ollut niinkuin ennen, se oli muuttunut jotenkin outoon suuntaan. Se oli lempeääkin lempeämpi, mutta se oli masentunut ja kärtyisä usein. Geist alkoi karkailla usein, ja lopulta kävi ilmi että Geist oli tiineenä. Se oli ilmeisesti löytänyt itselleen poikaystävän karkailumatkoillaan. Tosin pentujen synnyttyä Geist ei rauhoittunut juuri lainkaan. Geist hoiti pentunsa, mutta kun tuon pennut nukkuivat, narttu karkasi.

Then i lost it all.. Dead and broken. my back against the wall. Cut me open.. I'm just trying to breathe, just trying to figure it out

Palatessaan viimeiseltä karkausreissultaan koko kartano oli tulessa. Geist yritti mennä pelastamaan pentunsa ja perheensä, mutta liian myöhään.. Kaikki olivat tuhoutuneet. Geist menetti kaiken, jokaisen asian josta oli joskus välittänyt.

Tämän jälkeen Geist ei enää välittänyt mistään. Hän ei tahtonut olla Geist, hän tahtoi olla kuka tahansa muu kuin se kuka oli silloin. Mutta Geist tajusi jotain. Hänen ei ollut pakko olla se kuka hän oli. Niinpä narttu päätti että kun hän esittäytyisi hän olisi Langennut enkeli tai Enzeru.  

We scream, we shout, we are the fallen angels.

Langennut enkeli ei koskaan piristynyt kunnolla, mutta tuo löysi jotain jonka vuoksi edes yrittää taistella. Enzeru kohtasi Ginin  ollessaan metsästämässä. Hän esiintyi oikealla nimellään, mutta vaati urosta kutsumaan häntä Enzeruksi tai Langenneeksi enkeliksi, ja tovin vietettyään uroksen kanssa Geist ei voinut olla liittymättä Ohun joukkoihin.

Geist lepsuuntui nimensä kanssa ja toiset koirat alkoivat kutsumaan tuota taas Geistiksi, tosin todella harvoin. Vielä tänäkin päivänä Geist ei voi olla värähtämättä kun joku kutsuu häntä Geistiksi. Vieläkin Geistiä kutsutaan useammin Enzeruksi tai Langenneeksi enkeliksi vanhan tottumuksen vuoksi, ja kahdesta lempnimestään Geist olikin tullut kotialueellaan tunnetuksi.TAISTELUTEKNIIKAT

Down
Geistin oma hyökkäys jossa Geist yrittää pakottaa vihollisen mahdollisimman korkealle. Saatuaan vihollisensa korkeammalle Geist tarttuu vihollistaan kurkusta ja hetken päästä pudottaa repii tuon alas. Geist itse yrittää pysyä koko ajan vihollisen päällä jotta voi hypätä putoavan uhrin selästä pois ja pehmentää omaa iskuaan.

Neji ki
Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä.

MUUTA

Geist/Enzeru/Langennut enkeli on hieman vanhempi hahmoni. Geististä on kirjoitettu useampia tarinoita (eivätkä kaikki ole omiani) ja tämä lapsonen on todella tärkeä hahmo minulle. Geistin loin inspiroituneena Black Veil Bridesin muutamasta kappaleesta.

Pelaaja: Muerto
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Geist- Nätti surusilmä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: