Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Akame - Legendaarinen shinobimestari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Akame - Legendaarinen shinobimestari Empty
ViestiAihe: Akame - Legendaarinen shinobimestari   Akame - Legendaarinen shinobimestari EmptyMa Maalis 02, 2015 5:25 am

Akame - Legendaarinen shinobimestari Akamej10


Perustiedot

Nimi: Akame
Nimen merkitys: Punaiset silmät
Skp: Uros
Ikä: n.18-19v
Rotu: Kishu

Liittouma: Ohun soturit, Igan ninjakoirat
Asema: Ginin adjutantti ja strategi, nykyään toimittaa samaa virkaa Yukimuralle, mutta pysyy silti aina uskollisena Ginille.
Motto: "Tekniikoitakin tärkeämpää on tuntea omat heikkoutensa. Se, joka menettää taistelun kuluessa käsityksen omasta tilastaan, joutuu vihollisen armoille."

Tunnari (Akame's theme): KLICK

Suku: Akamella on ollut ainakin kuusi pentua toistaiseksi tuntemattoman puolison kanssa ja hänellä tiedetään olevan ainakin kolme lastenlasta: Shirozaru, Muu ja Rara.
Ominaisuudet


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Ulkonäkö

Akame - Legendaarinen shinobimestari Wbxbon

Säkäkorkeus:56cm
Paino:27kg
Turkinväri: Puhtaanvalkoinen.
Silmien väri: Ruskeat

Akamen keho on jalomuotoinen ja äärimmilleen hiottu, sekä kaikin puolin niin täydellisessä kunnossa, kuin se vain voi olla. Puhtaanvalkoisessa turkissa ei ole ainuttakaan arpea, mikä kertoo kishun olleen hyvin nopea taistellessaan, ja tarpeeksi ketterä välttääkseen elinikäisten arpien muodostumista iholleen. Nopeudesta ja voimasta kielivät myös lihaksikkaat ja joustavannäköiset jalat, sekä hyväluustoinen ja tiivisrakenteinen vartalo. Selän päälle kiertyvä häntä on oivallinen apuväline Akamen uskomattoman hyvän tasapainon ylläpitämisessä. Kishu hallitsee kehonsa hyvin, ja se on huomattavissa jokaisessa hiuksenhienossakin liikkeessä, jonka Akame tekee.

Kishun silmät ovat ruskeat, ja niissä on hyvin älykäs katse. Akamen silmistä on myös luettavissa ninjalle ominainen tyyneys ja rauhallisuus, sekä saavutettu sisäinen rauha ja mielen tasapaino.

Luonne

Akame on viisas, rauhallinen ja tyyni. Sen vuoksi valkoturkki on myös hyvin taitava taistelija. Kishun mielenhallinta on huippuluokkaa, jonka ansiosta se kykenee pysymään tyynen viileänä oikeastaan jokaisessa eteen tulevassa tilanteessa ja käänteessä. Akame hyvin harvoin hätääntyy tai sekaantuu ajatuksissaan, sillä ninjakoulutuksen ansiosta se on oppinut hallitsemaan tunteitaan. Taisteluissakin se osaa hyvin verrata omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan vihollisen ominaisuuksiin, ja täten arvioida ja lukea pelottavan hyvin vastustajaansa. Tähän lisättynä nopeus ja taito, joita edes harva ninja peittoaa, on Akame kokonaisuutena hyvinkin vaikuttava ja karismaattinen.

Muiden seurassa Akame on melko hiljainen. Se ottaa mielellään osaa keskusteluihin, mutta Akamen puhuessa se puhuu yleensä pelkkää asiaa. Kishu on ulospäin melko vakava. Sen koulutuksen vuoksi Akamen ajatusten ja tunteiden arviointi onkin miltei mahdotonta ja räjähtävän persoonan omaavista usein myös melko turhauttavaa. Akame osaa kyllä pitää hauskaa, mutta tuskin koskaan se heittää mitään humoristista tai typerää muiden korvien kuultavaksi.

Ohun soturina Akamella on vahva oikeudentaju, mutta se on hiukan eri luokkaa kuin tyypillisesti ajatellaan. Kishu pyrkii ajattelemaan järkevästi ja johdonmukaisesti, mikä voi tarkoittaa sitä, että vihollinen on tapettava heti jos siihen on mahdollisuus, tai että joku ystävä on jätettävä kuolemaan, jotta moni muu säilyisi hengissä. Akame ei tapa ketään turhaan, mutta sen mielestä vihollisia ei tule säästää, jos tähän ei ole järkevää syytä. Siksi taistellessaankin Akame pyrkii viemään tehtävänsä loppuun saakka, joko kuollen itse tai tappaen vastustajansa. Tämäkin on peruja ajoilta, jolloin iga ei pelännyt uhrata itseään viedäkseen samalla kogan mukanaan.

Akame kunnioittaa laumatovereitaan, varsinkin Johnia ja etenkin Giniä syvästi. Se ei koskaan kyseenalaista tämän käskyjä ja päätöksiä, ja Weedin nouseminen ylipäälliköksi oli kishusta täysin hyväksyttävä päätös. Myöhemmin vallan siirtyessä Yukimuralle, ei uros väittänyt vastaan Ginille. Akame tekee parhaansa auttaakseen ystäviään, ja palauttaakseen rauhan kahden ninjaklaanin välille.

Menneisyys
(c) Gingapedia


Akame syntyi Igassa ja hän toimi alueen ninjakoirien johtajana. Hänen sukunsa elämäntehtävä oli suojella Itō Iga-no-kamin kartanoa ja sen sisälle kätkettyjä kirjoituksia Kōgan ninjakoirilta.

Akame sai kuusi pentua toistaiseksi tuntemattoman puolisonsa kanssa. Eräänä päivänä, vähän pentujen syntymän jälkeen, Iguchi-niminen metsästäjä ampui Akamea takajalkaan luullessaan tätä liito-oravaksi. Mies vaikuttui hänen hyppyvoimistaan, vangitsi hänet häkkiin ja vei kotiinsa Kōfuun. Akame pyysi miehen koiraa, Beniä, vapauttamaan hänet, sillä oli huolissaan pennuistaan. Ben herkistyi ja vapautti Akamen, joka palasi heti takaisin Igaan pentujensa luo.

Akame oli jo pitkään pitänyt Igan ja Kōgan sotaa turhuutena ja päätti lopettaa sukupolvia jatkuneen vihanpidon. Aluksi hän päätti viedä kaikki alle 6 kuukautta vanhat pennut (mukaan lukien omansa) ihmisten hoiviin, sillä ei halunnut kasvattaa näistä ninjoja. Sitä ennen hän pani pennut vannomaan valan, jonka mukaan he ja heidän jälkeläisensä eivät saisi koskaan palata Igaan ninjakoiriksi. Akame itse valitsi pennuille sopivat omistajat, sillä osasi päätellä, ketkä ihmiset pitäisivät heistä hyvää huolta.


Ennen Ōun joukkoihin liittymistä

Akame jatkaa kartanon puolustamista, mutta hänellä on vain alle 20 alaista, kun taas Kōgan koiria on hyvin monta.

Kun Benin johtama Ōun sotureiden joukko saapui alueelle, Akame alaisineen erehtyivät luulemaan heitä Kōgan tukijoukoiksi ja virittivät heille ansan. Benin joukko puolestaan piti Akamea alaisineen kannibaaleina, Kōgan koirien juonen takia, ja hyökkäsi kartanolle. Koirat astuivat Akamen ansaan: myrkytettyihin vesipähkinän siemeniin. Akame kuitenkin tunnisti nopeasti Benin ja väärinymmärrys ratkesi. Akame lähti heti hakemaan vastamyrkkyä Kōgan koirien lammelta, ja Gin, Kirikaze ja Jinnai tulivat hänen mukaansa. Kurojaki alaisineen onnistuivat saartamaan Akamen ja muut keskelle lampea, jolloin Akame päätti jäädä pidättelemään Kōgan koiria, jotta muut pääsisivät viemään vastamyrkyn perille. Akame jäi alakynteen ja Kurojaki haavoitti häntä pahasti sirpillään. Gin juoksi kuitenkin paikalle ja ehti viime hetkellä pelastaa Akamen.

Vastamyrkkyä syötyään Ben tahtoi auttaa Akamea Kōgan ninjakoirien päihittämisessä, sillä Akamen oma armeija oli hyvin pieni. Akame epäröi ensin, mutta suostui ja koirat lähtivät kohti Kōgaa. Ben alkoi kuitenkin erkaantua muista, jolloin Akame tuli puhumaan hänen kanssaan kahden kesken. Akame ymmärsi Benin sokeutuneen myrkyn takia ja kertoi tälle olevansa todella pahoillaan. Akame lupasi Benille toimivansa tämän silminä ja Ben puolestaan paljasti Akamelle tahtovansa Ginistä seuraajansa. Ben ja Akame palasivat muiden luo ja pian armeija saapui Kōgaan. Kurojaki yritti paeta, jolloin Akame lähti hänen peräänsä. Gin, joka oli kuullut Benin ja Akamen keskustelun, tuli paikalle ja pyysi lupaa taistella Kurojakia vastaan. Akame myönsi luvan ja lopulta Gin onnistui päihittämään Kurojakin.

Akame lupasi liittyä Benin joukkoihin neljän alaisensa kanssa ja kävi sytyttämässä Itōn kartanon ja sen kirjoitukset tuleen merkiksi vanhan tehtävänsä sekä vihamielisyyden päättymisestä. Kurojaki ryntäsi paikalle, raivostuneena Akamen teosta, ja hyppäsi liekkeihin alaistensa kanssa. Akame kunnioitti Kurojakin uskollisuutta tehtävälleen, mutta samalla mietti sitä, miten kolkko kohtalo ninjoilla on.


Ōun joukoissa

Kun koirat siirtyivät merenrantaan, Gin tahtoi uida Shikokuun, mutta ei saanut lupaa Beniltä. Akame pyysi Mossia vahtimaan Beniä ja päätti lähteä matkaan yöllä Ginin ja muutaman muun kanssa.

Shikokulla Chūtora ja Kurotora jäivät Billin joukkojen vangiksi. Akame lähetettiin tiedustelemaan puista käsin ja hän palasi sitten kertomaan tietonsa Ginille ja muille. Ginin joukot hyökkäsivät Billin vuoristotemppeliin, mutta Gin päätyi siellä Sniperin hampaisiin. Akame esti Johnia auttamasta, jotta Ginin sopivuus ryhmänjohtajaksi paljastuisi. Gin onnistui päihittämään Sniperin ja sai Billin puolelleen.

Ginin joukko siirtyi seuraavaksi etsimään Benizakura ja Akame puolusti Giniä, kun Kain veljekset pitivät häntä liian nuorena johtajaksi. Gin sai Benizakuran puolelleen, mutta kuuli myös Crossilta, että Moss tarvitsisi apua Mutsussa. Akame oli osa Ginin johtamaa pientä ryhmää, joka lähti taistelemaan Mutsun neljää valtiasta vastaan. Perillä Akame toimi jälleen tiedustelijana ja samalla löysi Kurojakin pojan, Chibin sekä valtiaat hautaamassa Terryn ruumista. Akame pelasti pennun ja vei hänet muun lauman luokse. Akame osallistui taisteluun valtiaiden armeijaa vastaan, mutta lopulta armeijat yhdistyivät tappaakseen neljä ruskeakarhua.

Taistelun päätyttyä Akame alkoi opettaa Chibille metsästystä.


Suuri taistelu

Suuressa taistelussa Ōun ylipäällikkö Riki oli jakanut koirat neljään pistojoukkueeseen, joiden tehtävänä oli tuhota karhulinnakkeita. Akame johti yhdessä Ginin ja Smithin kanssa ensimmäistä ryhmää, ja Gin tappoi Madaran Akamen avustuksella. Ikävä kyllä Akamen alaiset saivat surmansa taistelussa karhuja vastaan.

Akame oli mukana myös itse lopputaistelussa ja eräässä vaiheessa harhautti Akakabutoa Johnin kanssa, jotta Riki ja Gin voisivat iskeä karhua Battōgalla.


Sudet

Akakabuton kuoltua Akame jäi Ōuun.

Kuukausia myöhemmin, kun Retsuga-niminen susi sieppasi Crossin ja tämän pennut, Akame lähti Ginin, Benin, Kurotoran ja Chūtoran kanssa vapauttamaan heidät. He päätyivät Aokigaharan metsään, jossa he kohtasivat Siriuksen koirasotureita, erityisiä Battōga-hyökkäyksiä käyttäviä susia. Akame taisteli Shūgaa vastaan ja järkyttyi heidän samankaltaisuudestaan, sillä Shūga oli samalla tavalla pakkomielteinen tehtävälleen kuin Igan ninjat. Kun Akame onnistui päihittämään Shūgan, susi teki itsemurhan ja Akame alkoi kyynelehtiä. Ben kuitenkin vakuutti hänelle, ettei hän ole samanlainen kuin Shūga.

Koirat siirtyivät seuraavaksi susijohtaja Reiman palatsiin, jossa he kohtasivat portinvartija Mukongan. Mukonga päihitti Ginin ja Akamen, mutta Akame onnistui sitä ennen sokeuttamaan suden. Lopulta Ben onnistui voittamaan Mukongan ja koirat pääsivät Reiman puheille. Reima paljasti, että Akame on Shū-soturi, ja kertoi susikeisari Gaian olevan heidän yhteinen vihollisensa. Reiman ja Ginin joukot uivat Hokkaidōlle haastamaan Gaian ja tämän kahdeksan pimeyden koirasoturia.

Akame taisteli toista Shū-soturia, White Tigeriä, vastaan, joka oli myös Kōgan ninjakoirien jälkeläinen. Akame päihitti ja tappoi vastustajansa Shū Tossō Battōgan ja Rasensuishan avulla. Kun pimeyden koirasoturit ja heidän kouluttajansa Juga oli lyöty, Ginin armeija jatkoi matkaa, mutta joutui pentusotilaidenn itsemurhahyökkäyksen kohteeksi. Yksi pennuista oli vähällä pudottaa Akamen magmaan, mutta hänen onnistui viime hetkellä hypätä takaisin ylös.

Seuraavaksi Akame ja muut koirasoturit taistelivat itse Gaiaa vastaan. Akame menetti tajuntansa Gaian ensimmäisestä iskusta, mutta herättyään hyökkäsi Gaian kimppuun käyttämällä aseena puunoksia. Akame onnistui lävistämään Gaian kyljen, mutta haava ei ollut kuolettava. Akame ja Gaia kävivät sitten toistensa kimppuun aikomuksena murtaa vastustajan kulmahampaat. Akame oli valmis uhrautumaan ja yritti murtaa Gaian hampaat kielensä menetyksen uhalla. Akamen kieli haavoittui, mutta hän onnistui katkaisemaan yhden Gaian kulmahampaista. Akame tahtoi jatkaa taistelua, mutta Gin otti hänen paikkansa ja onnistui lopulta voittamaan Gaian.

Gaian kuoltua Ōun joukot palasivat takaisin Ōuun.


Chōmon no Tabi

Ōun soturit lähtivät eri puolille Japania viemään surunvalittelut Suuressa taistelussa kaatuneiden omaisille.

Akame kulki Johnin ja Kurotoran mukana. Kolmikko suuntasi kohti Musashin provinssia, jossa heidän kuuluisi tavata Ginin ryhmä.

Akamen ryhmä tapasi Smithin ja Chūtoran Kōzukessa. He saivat kuulla tyrannimaisen Muramasan hallitsevan Musashia. Akame meni edeltä puita pitkin ja tappoi Muramasan yhdellä iskulla. Rauhan palattua alueelle Ōun koirat jatkoivat surunvalittelumatkaansa.


Weedin syntymän aikoihin

Ajan myötä Akamesta tuli Ginin adjutantti, strategi ja hyvin läheinen ystävä.

Hän kulki usein Ginin, Johnin ja Tesshinin kanssa ympäri Japania selvittämässä riitoja ja viemässä viestejä. Hän keksi kouluttaa itselleen, Ginille ja Johnille sijaiset pitämään Futago-solaa pystyssä sillä välin kun he olivat muualla.


Hōgen ja Genba

Akame, Gin ja John törmäsivät Sasukeen etsiässään Ginin kadonnutta puolisoa, Sakuraa. Sasuke kertoi Sakuran menehtyneen, mutta mainitsi myös Ginin pojan, Weedin.

Tämän jälkeen kolmikko tapasi kotikoira Reikan, joka vei heidät suojaan ja tarjosi heille ruokaa. Myöhemmin Hōgen-niminen tanskandoggi piiritti heidät alaistensa kanssa, jolloin Gin käski Akamen juoksemaan Ōuun hakemaan apua ja etsimään Weedin. Akame totteli ja kertoi Weedille, että hänen isänsä on vangittu. Akame jäi Vuorilinnalle Melin kanssa, Weedin johtaessa retkikunnan kohti Hōgenin päämajaa.

Myöhemmin Hōgenin pikkuveli, Genba, saapui Futago-solaan samoihin aikoihin kuin Cross, Ben sekä Kurotora veljenpoikineen. Akame valitsi itselleen ja tovereilleen piilopaikan luolasta Kotobuki-joen läheltä.
Kainkoirat olivat aikeissa hyökätä suuren armeijan kimppuun, jolloin Akame yritti taivutella heidät vetäytymään. Hän joutui ottamaan Kurotoran mukaansa väkisin ja hyppäsi virtaukseen lähestyvän armeijan tieltä. Kurotoran veljenpojat menehtyivät Shigurea lukuunottamatta, mutta myöhemmin Shigure palasi Futago-solaan seitsemän Kisaragin pojan kanssa ja he auttoivat Akamea pelastamaan Chikon Genban alaisilta. Akame alkoi huolestua siitä, miten Genban koirat kulkivat hmiskylässä ja veivät pihoista narttukoiria. Hän kävi varoittamassa Genbaa ihmisten ärsyttämisestä ja samalla haavoitti tanskandogin otsaan, jättäen siihen kaljun kohdan. Hän myös lähetti Melin etsimään ja kutsumaan Weedin joukot takaisin.

Kun Genba johti isoa partiota kohti kylää, Akame hyökkäsi Kisaragin poikien kanssa sen kimppuun, mutta Akame jäi kiinni Genban leukoihin. Silloin Weedin retkikunta saapui paikalle ja pelasti Akamen ja muut.

Akame toimi nuorempien Ōun sotureiden neuvonantajana. Hän elvyytti lähes kuolleen Takeshin ja painoi haavoittuneen Tesshinin suolen takaisin vatsan sisälle. Hän myös osallistui pakenevan Hōgenin jäljittämiseen ja lopuksi seurasi Weedin ja Hōgenin kaksintaistelua. Kun Gin taistelun päätteeksi koetteli Weediä esittämällä, että tahtoi tappaa Hōgenin, Akame ymmärsi lähes heti mistä on kysymys. Akame myös hyväksyi täysin Ginin päätöksen luovuttaa asemansa Weedille.


Venäjän sotakoirat

Hokkaidōsta saapuu viesti. Suzaku, Hakurōn poika, oli tullut kertomaan Venäjän sotakoirista, jotka aikoivat vallata Hokkaidōn saaren. Ginin joukot, mukaan lukien Akame, juoksivat auttamaan vanhaa ystäväänsä.

Saapuessaan Hokkaidōon suruviesti saavutti heidät: Victorin lauma oli surmannut Hakurōn sekä tämän pojat Seiryūn, Genbun sekä Byakkon. Lisäksi Jerome oli otettu Victorin panttivangiksi. Akame lähti pelastamaan Jeromea, jota vahtimassa oli Lydia. Hänet kuitenkin keskeytettiin, kun Lydian veli Maxim ilmestyi paikalle. Akame ja Maxim taistelivat, mutta Akame juoksi pois ja taistelu keskeytyi. Akame näki, kun Maxim jutteli Victorin veljen Bozlevin kanssa. Kun nämä lähtivät Victorin luo, Akame poistui hetkeksi paikalta. Akame palasi pian pelastamaan Maximin, joka oli leimattu petturiksi, ja vei hänet sekä Lydian Ginin piilopaikkaan. Myöhemmin Victorin ja Bozlevin joukot vangitsi Ginin joukot rotkoon, mutta he onnistuivat myöhemmin pakenemaan.

Victorin kuoltua Akame ja muut Ōun soturit palasivat takaisin kotiin. Akame oli useimpien sotureiden tapaan Ōussa sillä välin, kun Weed taisteli veljensä Joen kanssa hybridikarhuja vastaan.


Orionin aikaan

Akame esiintyy tarinan alussa, kun hän varoittaa Daisukea ja Hidetoshia kivivyörystä.

Myöhemmin tulivuorenpurkaus yllättää koirat. Akame tarkkailee ympäristöä puusta käsin ja johtaa sitten Ginin kanssa laumaa turvaan. Akame ja Gin päätyvät jakamaan lauman kahtia, jotta edes osalla koirista olisi paremmat selviytymismahdollisuudet. Koirat tuupertuvat kaasuista, mutta Jinemon Kurohabaki löytää heidät ja lukitsee heidät vajaan. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.


Nykyään

Ohun armeija taipui tuntemattoman vihollisen vallan alla, ja joutui häipymään paratiisistaan. Lauman hajottua myös Akame joutui eroon Igoista ja Ohun sotureista. Koko Japani on aivan sekasorron vallassa, ja löydettyään kotiinsa, oli Igojen johdon ottanut Akamen pojanpoika Shion. Kogien johtoon oli puolestaan joutunut Tesshinin entinen luottosoturi Arashi. Shion ei suostunut luovuttamaan paikkaansa takaisin, vaan ajoi Akamen pois. Pian Igojen ja Kogien välille syttyi aluekiista, jonka Akame aikoo vielä Tesshinin ja muiden kanssa selvittää laumakiistat ja palauttaa rauhan kahden lauman välille.
Muuta

Akame tuntee useita ensiapukeinoja, kuten mm. paineluelvytys. Mikään parantaja kishu ei ole, mutta hyödyntää mielellään taitojaan ja auttaa toisia aina kun pystyy. Akame tuntee myös useita lääke- ja myrkkykasveja, sillä Igojen klaani käytti niitä paljon hyödykseen.
Taistelutekniikat
(nimeä klikkaamalla tarkempiin tietoihin)


Akame - Legendaarinen shinobimestari 2mx1jxx

Kieuseru Shōshitsu - Kogien käyttämä "katoamistemppu", jonka myös Akame on oppinut.

Kūchū Sappō - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta.

Neji Ki - Hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

Oboro Bunshin Hishōken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä kerää esim. taisteluissa ruumiita mukaansa, ja pudottaa ne yhtäaikaa kohti vastustajaa, saaden ne näyttämään siltä, että kyseessä on useampi hyökkääjä.

Raikaken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Kaikki Igan ninjakoirat osaavat tekniikan.

Rasensuisha - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyödyntää veden liike-energiaa, myllyjen vesirattaan tapaan.

Shū Tossō Battōga - Hyökkäyksessä käytetään toista etujalkaa, jolla pyritään osumaan herkkiin kohtiin. Etujalan "lyöntivoiman" saa parhaiten aikaan "työntövoimalla", joka lähtee takajaloilla ponnistamalla. Tällöin koko kehon paino saadaan keskitettyä etujalkaan, jolloin isku tekee eniten vahinkoa.

Zanzō Sanbunshin - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä liikkuu niin nopeasti, että luo useita kuvajaisia itsestään ja kykenee näin harhauttamaan vastustajaansa.


Akamen kuvagalleria:

Akame - Legendaarinen shinobimestari X1jbzr
Akame - Legendaarinen shinobimestari 32zt4t2
Akame - Legendaarinen shinobimestari 10n8evb
Akame - Legendaarinen shinobimestari Fyzpfk
Akame - Legendaarinen shinobimestari 2ztj1g0
Akame - Legendaarinen shinobimestari 120t4p5
Akame - Legendaarinen shinobimestari I22feg
Akame - Legendaarinen shinobimestari T5rq50Pelaaja: Untamed

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Akame - Legendaarinen shinobimestari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: